UEFA Konferans Ligi D Grubu "1. Maç" Club Brugge 1-1 Beşiktaş
UEFA Konferans Ligi D Grubu "1. Maç" Club Brugge 1-1 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|UEFA Konferans Ligi D Grubu "1. Maç" Club Brugge 1-1 Beşiktaş Tarih : 21.09.2023 Saat : 22:00 Stadyum : Jan Breydel Stadium Hakemler : Aleksei Kulbakov - Dmitri Zhuk - Oleg Maslyanko - Dzmitry Dzmitryieu VAR:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Konferans Ligi D Grubu "1. Maç" Club Brugge 1-1 Beşiktaş  [Okunma sayısı 23129 defa] UEFA Konferans Ligi D Grubu "1. Maç" Club Brugge 1-1 Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Muleka ile buldugumuz ilk sut direkten döndü...

Köse direginden

:ebebe: :super: :boxin:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ferdi1903

Bailly. Öküz gibi guclu.
Abi nazar değdireceksiniz sonra 3 ay yok

Gesendet von meinem Pixel 7 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Gedsonun karar mekanizmasında ciddi sıkıntı var.

Çevrimdışı KartalınGücü

Rashicayı Masuaku döver birazdan sağ kanada geri gitsin bence.

Çevrimiçi levitate

Ghezzal'da çare olmaz bu düzende orta saha oyunculari girmiyor ki ceza sahasına herif her aldığı topu abou'ya mı atacak şu vanaken gibi biri lazımdı bize ox yapabilir o işleri ama demir ege tercih edildi

işte o 8 oynayanlar her hücumda içeri dalacak vs. ama hoca öyle bakmıyor onlara herhalde

ege biraz çabalıyor ama yetmiyor arkayı boşlamamak için çekiniyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

oyunda tam dengeyi sağladık tek hatamız gol oluyordu :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Mehmet57

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimiçi levitate

hakemde eşşek ha madem devreyi bitireceksin milleti frikik için niye o kadar uğraştırdın
bipbipbupbup

Çevrimdışı Mehmet57

amir çıkmalı bence hiç yok

Onana Ts’deki Mendy etkisi yapmali. Ondan beklenilen o, yoksa bize lazim olan oyle biri. Amir mudahelelerde cok gec kaldi hep. Ts macinda gibi, cok kotu.

Çevrimdışı sozkul

kiev karambolünün yavaş çekimi bir ilk yarı oldu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Samet Demir

Foruma 10 sene geç üye olmamın sebebi sensin, hep ayni dusunuyoruz, tekrara giriyor. Benim yerime sen yaziyordun zaten bir de ben ciktim şimdi neyse kalem farklılığı iyidir
Olsun hoşgeldin, fikirlerimiz farklı olabilir ama sevdamız aynı :) Tek başına buralae zor. Destek şart :)

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

İlk yarıda gol yemememiz mucize orta sahaya hücum işini çözebilecek adam lazım dedik gittler o işleri yapamayacak Ox'u aldılar zaten onuda oynatmıyor.

Çevrimdışı Sefa Kara

Koskaca Beşiktaş ne hale geldi.Napoli'ye kafa tutan brugge karşısında ezilen Beşiktaşa.

Çevrimdışı Ravenman

Muleka'yı ilk defa beğendim ve küfür etmedim.

Demir Ege çok heycanlı ve korkak oynuyor. Ox kesin girmeli.

Ox > Demir Ege
Ghezzal > Rashica
Rebiç > Muleka
Colley > Amartey

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bence şu an ileride tikanmamizin en büyük nedeni Abou ne top tutabilir, ne pas atabiliyor.
Böyle oynayacaksa ilk çıkması gereken oyuncu.

Çevrimiçi hasankale

Çok merak ediyorum bizim takımın gol atma planı nedir.Antremanlrda falan ne çalışıyoruz acaba bu kadar ne yaptığını bilmeden oyun mu oynanır.

Çevrimiçi Samet Demir

Senin kreatif oyuncularin Ghezzal ve Ox, ikiside yedekte.

Cidden, biz Rebic’i niye aldik? Yedekte oturtup Muleka’nin soldan gelen ataklari öldürmesini izlemek icin mi?
Maç içinde delirdim Mulekaya, Masuakuya sürekli gerisini gösterip adam tutmasını istiyor. Adamı Masuaku tutsun, oyunu o kursun. E sen ne yapacaksın

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Son şampiyonluktan sonra ikinci mucize gerçekleşti
Yalnız üstlerine gitsek savunmaları dağılır bunların ox girmeli bence

Çevrimdışı Talisca1903

Son 10 dk izleyebildik solda Rashica daha etkili ama Demir Ege çok heyecanlı çocuk Bailly hem güçlü hem klas Amattey satıyı gördü Colley ile değiştirmek gerek Ox Demir Eğenin yerine girse iyi olur gibi

Etiketler: