UEFA Konferans Ligi Neftçi Bakü 1-3 Beşiktaş
UEFA Konferans Ligi Neftçi Bakü 1-3 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|UEFA Konferans Ligi Neftçi Bakü 1-3 Beşiktaş Tarih : 10.08.2023 Saat : 20:00 Stadyum : Bakü Olimpiyat Stadyumu Hakemler : Lukas Fähndrich - Jonas Erni - Guillaume Maire - Johannes von

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Konferans Ligi Neftçi Bakü 1-3 Beşiktaş  [Okunma sayısı 16802 defa] UEFA Konferans Ligi Neftçi Bakü 1-3 Beşiktaş

Çevrimdışı levitate

salih kontrat mevzusundan sonra sinirlenmiş diye yorumladım :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Muleka'da biraz bitiricilik onur'da da az yetenek olsa 5 0 falandı ilk yarı. Kötü kadro yüzünden 2 0 devam ediyoruz

Çevrimiçi tolga1903

Amir'i çok beğeniyorum. Değişik bi güven veriyor.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Özellikle yerden pas şiddeti çok iyi zevk alıyorum adam pas verirken. Acaba sezon boyunca bu şekilde mı kullanacak amir'i çünkü onana direk taça çıkarıyor oyun kurulumunda kullanılan üçlü

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimdışı zubeyirbaya

fizik olarak epey iyi görünüyoruz bu iyi. zaten kalite farkı bariz oluşacak bir rakipti bizi ancak mücadeleyle zorlayabilirlerdi ama biz fizik olarak da çok çok daha yukarıda göründük. zaten sahadaki takım da gelecek muhtemel transferler filanda bakıyorum bu sene kesinlikle çok atletik bir takım olacağız kalite meçhul ama biraz da kalite eklersek bu bizi kağıt üzerinde gerisinde göründüğümüz takımların önüne atabilir. afrika kupası derdi de olmasaydı bi de tabi

Çevrimiçi COB

Rakip takım defansta da hücümda da çok zayıf.

Bu takıma karşı ne Salih ne Muleka'nın performansını baz almam. Aboubakar klas gol attı ama fizik olarak ya idareli oynuyor yada fiziki bir sıkıntısı var. Talisca döneminde ki Aboubakar şu halinden çok daha güçlüydü.

Ikinci yarı Onana, Semih ve Rebić'i görmek dileğiyle.

Çevrimdışı Talisca1903

Amir çok büyük oynuyor sene ortası Anadolu’dan yabancı almayalım demiştim ama büyük yanıldım helal lan sana 👏

Çevrimdışı levitate

Amir çok büyük oynuyor sene ortası Anadolu’dan yabancı almayalım demiştim ama büyük yanıldım helal lan sana
çok dedik bunları abi...
bipbipbupbup

Çevrimdışı zubeyirbaya

hoca gözünü seveyim semih'e en azından bi yarım saat ver son on dakikaya kalmasın.

zaten hafta sonu maç var aboubakar kenara alınabilir erkenden

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimdışı zubeyirbaya

Amir çok büyük oynuyor sene ortası Anadolu’dan yabancı almayalım demiştim ama büyük yanıldım helal lan sana 👏

dua edelim de hazır bi topçu bulduk onu da satmasınlar

Çevrimdışı autopsy

2 doğru takviyeyle şampiyon olacağız. Geçen sene Valerian denen futbol fakiriyle asla olmayacağından ne kadar eminsem bundan da o kadar eminim. Yeter ki şu son hamleleri doğru yapsınlar. İsteyen istediğini söylesin defans ve orta saha göbeği en iyi takım açık olarak biziz. İsimler Amir ve Salih olunca cezbedici olmuyor biliyorum ama ben sahaya bakıyorum ve gördüğüm bu. Enseyi boşa karartıyorsunuz. Buradan yönetim savunucusu olduğum fikri sakın çıkmasın, yönetimden nefret ediyorum. Güvendiğim şey teknik ekibin doğru oyunculara doğru görevleri vermesi, hepsi bu.

Çevrimdışı Talisca1903

Şu iri kıyım siyahi kimdi diyorum Erzurumlu Olanareymiş

Çevrimdışı Talisca1903

2 doğru takviyeyle şampiyon olacağız. Geçen sene Valerian denen futbol fakiriyle asla olmayacağından ne kadar eminsem bundan da o kadar eminim. Yeter ki şu son hamleleri doğru yapsınlar. İsteyen istediğini söylesin defans ve orta saha göbeği en iyi takım açık olarak biziz. İsimler Amir ve Salih olunca cezbedici olmuyor biliyorum ama ben sahaya bakıyorum ve gördüğüm bu. Enseyi boşa karartıyorsunuz. Buradan yönetim savunucusu olduğum fikri sakın çıkmasın, yönetimden nefret ediyorum. Güvendiğim şey teknik ekibin doğru oyunculara doğru görevleri vermesi, hepsi bu.
+1903

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimiçi Samet Demir

Muleka ayağını seveyim. :)

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi tolga1903

Ya yok abi muleka'dan olmaz gözünüzü seveyim bomboş adam varken olmayan ayağıyla aşırtma deniyor mal mıdır nedir

Çevrimdışı levitate

muleka bu sene 20 gol 20 asist sıfır abartı tamamen objektif görüşüm
eşşek ama hala arkasındayım
bipbipbupbup

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimiçi Samet Demir

Hocam gençleri al hemen.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Amartey hiç güven vermiyor. Adamın pas verme stili bile garip.

Çevrimdışı levitate

hoca bebeleri al azıcık bitti maç zaten
bipbipbupbup

Etiketler: