UEFA Konferans Ligi Neftçi Bakü 1-3 Beşiktaş
UEFA Konferans Ligi Neftçi Bakü 1-3 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|UEFA Konferans Ligi Neftçi Bakü 1-3 Beşiktaş Tarih : 10.08.2023 Saat : 20:00 Stadyum : Bakü Olimpiyat Stadyumu Hakemler : Lukas Fähndrich - Jonas Erni - Guillaume Maire - Johannes von

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Konferans Ligi Neftçi Bakü 1-3 Beşiktaş  [Okunma sayısı 16772 defa] UEFA Konferans Ligi Neftçi Bakü 1-3 Beşiktaş

Çevrimdışı Necmi

gol onana-amartey iş birliği sen diyorsun gençler abi
sorun gençlerde değil bir anda üç dört oyuncu değiştirirsen takım dağılır
Burda millet konuşuyorda avrupa elemesi sulanmayı kabul etmez bir hata yaparsın elenir gidersin ligin telafisi var elemelerin yok

Çevrimiçi tolga1903

Çevrimiçi kartalizma190399

ya onana iyi haliyle bile kalas 6 topla ilişkisi kötü orta saha meziyetleri çok çok zayıf. bu adamı biz ne yapacağız ne amaçla aldık cidden merak ediyorum. amir-salihten sonra son derece alakasız bir oyuncu onları yedekleyebilecek bir oyuncu da değil.

Vallahi gecen hafta burada tartisirken millet Onana transferini savunuyordu. Hatta Onana 6 Amir 8 olacak muthis taktisyen Senol Gunes’in inanilmaz bir taktiksel plani var vs diye yazmisti birisi haha. Cope atilmis bir 4.2 milyon euro iste. Bunu gormemek icin kor olmak lazim. Yazik oldu o para’ya.

Çevrimiçi kahyaoglueren

1 direk 1 cizgiden cikan top. 3 3 oluyordu mac.

Çevrimiçi levitate

sorun gençlerde değil bir anda üç dört oyuncu değiştirirsen takım dağılır
Burda millet konuşuyorda avrupa elemesi sulanmayı kabul etmez bir hata yaparsın elenir gidersin ligin telafisi var elemelerin yok
3-0 önde, zemin kötü, takım kronik dolu, adam napsın
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Takım ne aptallaştı ya bir takımın yedekleriyle asları arasında bu kadar fark olursa herhangi bir platformda başarılı olma şansı yok ki

Çevrimiçi kahyaoglueren

Takım ne aptallaştı ya bir takımın yedekleriyle asları arasında bu kadar fark olursa herhangi bir platformda başarılı olma şansı yok ki
Isin kotusu yedegine 4.2 milyon euro verdik daha takimda kanat yokken.

Çevrimiçi tolga1903

Şu lebon kaç yaşında bunu alsalar bari olmayacak pepe falan kovalayacaklarina vizyonsuz yönetim

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Anadolu takımlarının yerinde olsam şunların kaptanı 8 numarayı alırdım  Mavi kart avantajı da var.

Çevrimdışı Necmi

3-0 önde, zemin kötü, takım kronik dolu, adam napsın
be demek ne tapsın aynı zamanda dört oyuncu değişirmi değişmesin demedimki bunu zamana yaysın takım böyle tepetaklak edilirmi

Çevrimiçi tolga1903

Kanat için ilk adayım lebon. Bizim yönetim yüzde 60 payla çözsün işi

Çevrimdışı Necmi

Anadolu takımlarının yerinde olsam şunların kaptanı 8 numarayı alırdım  Mavi kart avantajı da var.
socarın takımından oyuncu almak kolaymı

Çevrimiçi kahyaoglueren

Su dakika cikaririm Semihi.

Bu ne şımarıklık. 3 e 1 gidiyorsun orta sahadan sut atmak ne.

Çevrimdışı zubeyirbaya

semih gözünü seveyim seni de övdük ne yapıyorsun bu özgüveni kim verdi sana bu kadarı fazla

Çevrimiçi tolga1903

3'e 1 giderken orta sahadan şut ceken 19 yaşındaki veletten adam olmaz. Midem bulandı artık şu genç bir tarafı kaldirmalarindan ulan solunda milan'dan gelen adam var sen kimsin de şut çekiyorsun

Çevrimdışı Savaş

1 gol attı diye sisirirsen adami 3'e 1 giderken ortasahadan şut atar.

Klasik Türk abartması.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mellfred

semih “kral yapmayacaksın kral olacaksın” kafasında

Çevrimiçi Samet Demir

Neyse güzel skor oldu

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi kahyaoglueren

Bir de Oguzhanla konusurken kufur ediyor.

Cidden 17 yaşındaki çocukların gotlerini kaldırmamak gerekiyor.

Çevrimdışı Talisca1903

Semih 3  1 giderken şut atarsan Cenk felan dönünce çok beklersin haberin olsun saçma sapan işler yapma

Çevrimdışı Necmi

Su dakika cikaririm Semihi.

Bu ne şımarıklık. 3 e 1 gidiyorsun orta sahadan sut atmak ne.
kesinlikle bende çıkarırdım şuna göz yumarsan bundan sonra birşey olmaz orta sahadan vuruyor

Çevrimdışı Talisca1903

Bir de Oguzhanla konusurken kufur ediyor.

Cidden 17 yaşındaki çocukların gotlerini kaldırmamak gerekiyor.
yok artık cidden mi? Küfürü görmedim öyle bir şey varsa Belçika yolcusu kalmasın

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Orta sahadan atsa koçum Semih, helal Semih falan filan.
Kaçırınca bundan adam olmaz niye?

Maç berabere giderken ya da geride olsak tamam ama hazirlik maci tadında denesin bunları. Zaten neyi yapıp neyi yapmayacağını hoca söyler.

Çevrimdışı zubeyirbaya

iyi oldu bence üzülmeye gerek yok son bölüm için. 60 dakikalık görüntüye bakılıp takım gayet iyi denilecekti. ilk 11 onur ve muleka da dahil bence pozitif tarafta, kimyası da iyi. ama derinlik sıfır. kenardan gelip de katkı verebilecek bir oyuncusu yok şu an takımın. bütün balans bozuldu. bunun da görülmesi açık açık anlaşılması lazım.

değişikliklerden sonra siyahla beyaz gibi fark oluşmasının nedeni orta saha. amir-salih şu an çok iyi durumdalar. ama bunları yedekleyecek oyuncumuz yok. aynı stilde oyuncu dahi yok kulübede. demir ege bilmiyorum henüz toy. kartal aslında daha teknik bir oyuncu ben onu ümraniye'de beğeniyordum ama süre alamıyor. onana dediğimiz gibi alakası yok. ne işe yarayacak hiç bir fikrim de yok. stopere daha çok benziyor. colley'i alıp orta sahaya koysan da buna benzer bi şey oynar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Etiketler: