15. Hafta Beşiktaş 1-3 Fenerbahçe
15. Hafta Beşiktaş 1-3 Fenerbahçe

Beşiktaş Forum|15. Hafta Beşiktaş 1-3 Fenerbahçe Tarih : 09.12.2023 Saat : 19:00 Stadyum : Beşiktaş Park Hakemler : Atilla Karaoğlan - Ceyhun Sesigüzel - Cevdet Kömürcüoğlu - Volkan

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

15. Hafta Beşiktaş 1-3 Fenerbahçe  [Okunma sayısı 24928 defa] 15. Hafta Beşiktaş 1-3 Fenerbahçe

Çevrimdışı BlackEagle16

Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi tolga1903

Kadroya bak 1000 yıl geçti onlarca orta saha geldi hala necip uysal 11'de. Yabancı sınırı desen değil 4 yerli var sahada. Bailly amartey necip ile nasıl kıracaksın fenerbahçe presini sen? Amir'in neyi var da kesiliyor şimdi durduk yerde de necip defansif orta sahada oynuyor? İzlenmez bu maç

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı murat baltacı

Gedson elimizdeki tek iyi oyuncu yaninda amirde olmuyor salihte necipte hiç olmaz demir ege denensin en azından takipte İsmail cokmu tecrübeli olmayan şeylerde ısrar etmekte üzerimize yok stoperde necip deniyoruz her maç gol yediriyor alt yapıda başka oyuncumu kalmadı necipin stoper bilgisi yok canla başla mücadele ediyor hepsi bu senelerdir bir adım ileri gidemedi rakibe yakın durayım bozayim aldırmıyim döndürmeyim vurdurmayim hiç böyle bir gayesi yok içinden geldiği gibi oynuyor çocuk beğendiğimiz  Serdar saatçiyi arıyoruz beğenmediğimiz nkoudu arıyoruz emekli atibayi arıyoruz nasıl bir sezon oldu anlamadım.

Derbide genç oyuncu oynatmak riskmis eldekiler ne oynuyor asıl risk onlar o çocukları her maç kenarda oturtmak güvenmemek özgüven eksikliği yaratmıyormu
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Necmi

Aniden gelen koyacağız hissi  :tabe: :tabe: Ox bu maçı yap sulh olalım
sende bu his hiç eksilmiyorki😂

Çevrimdışı Ravenman

Bu Rıza Çalımbay'ı gözümüzü kırpmadan, göz yaşına bakmadan, hiç kimseyi dinlemeden her şeyi göze alarak göndermeleri lazım.

Bu ne rezillik bu ne rezil bir kadro. 2024'e gireceyiz halen Necip.

Altyapıdan yıldız çıksa bile bu Necip onların önünü keser.

Çevrimdışı Necmi

Bu Rıza Çalımbay'ı gözümüzü kırpmadan, göz yaşına bakmadan, hiç kimseyi dinlemeden her şeyi göze alarak göndermeleri lazım.

Bu ne rezillik bu ne rezil bir kadro. 2024'e gireceyiz halen Necip.

Altyapıdan yıldız çıksa bile bu Necip onların önünü keser.
necipde alt yapıdan çıkmış oyuncu

Çevrimiçi COB

Aboubakar eğer yine katakulli yapıyorsa Allahından bulsun.

Çevrimdışı mellfred

amarteyin bir asisti var bizim kaleye net
kötü kadro çıkarmış hoca
hayırlısı

Çevrimdışı Sefa Kara

Şimdiye kadar stoperde oynayan necip ön libero cıkıyor niye demir ege oynamıyor ? Neden abobakar yedek ?

Çevrimdışı Talisca1903

amarteyin bir asisti var bizim kaleye net
kötü kadro çıkarmış hoca
hayırlısı
en zayıf halka amartey nejip bile bir yede tahammül edilir de bu adam felaket

Çevrimdışı Talisca1903

sende bu his hiç eksilmiyorki😂
baskette de geldi 11 sayıdan yendik

Çevrimdışı BlackEagle16

Hocanın seçimlerini bende beğenmedim net. Ama futbolcular ile hafta boyu antreman yapanda o ilk defa elinde oyuncu alternatif bolluğu var ama demekki korku hocamın ruhuna işlemiş. Yap gedson ox bahtiyari köy 10 numaraya dene ya biseyelr dene nedir bu kadro Allah askina

Çevrimdışı Talisca1903

salih amir ikilisi son maçlarda oldukça kötü bunun yanında demir ege de kötü yani illa genç oynayacak diye bu adamı iyi yapmaz rıza hocayı buradan eleştirmem ki bilen bilir hiç tutmam hocayı

Çevrimdışı Talisca1903

Hocanın seçimlerini bende beğenmedim net. Ama futbolcular ile hafta boyu antreman yapanda o ilk defa elinde oyuncu alternatif bolluğu var ama demekki korku hocamın ruhuna işlemiş. Yap gedson ox bahtiyari köy 10 numaraya dene ya biseyelr dene nedir bu kadro Allah askina
yani 10 noda bahtiyar denemezden eleştirilir ama demir ege genç oynasının bende mantıklı açıklaması yok çocuk iyi oynamıyor aynı salih amir gbi

Çevrimdışı İzmitlibjk

Anladigim kadarıyla maç boyunca necip fred'e yapışacak. 90dk boyunca gorevi bu olur, başka bir sey gelmiyor aklıma

Çevrimiçi COB

Gedson-Ox ikilisi maça damga vurmalı.

Çevrimdışı BlackEagle16

Zaten bu ikili maça damga vurmazsa fener sezona damgayı vurur. Şu sevmediğim renklilere yeni stadda hiç yenilmedik inşallah rıza hocam bizi üzmesin bu aksam lakin kadroyu hiç beğenmedim mesela aboubakari yapamayip cenkin yapacağı ne var benim bunu aklım almıyor kafamda bu soruya cevap bulamıyorum

Çevrimdışı Talisca1903

cenk ox rebic gibi adamalar varken nejip ve gedsonun motor takması lazım

Çevrimdışı sEuL

Bekler bu kadar aciz durumda iken savunma gobegine Amartey gibi bir bombayi yerlestirmek kolay kolay kimsenin aklina gelmezdi heralde. Amartey yerine Necip - Bailly olsaydi daha iyi olurdu.

Salih ile Amir'in klubede baslamasi yerinde olmus, hangi takimda oynadiklarini hatirlamalari gerekiyor. Ama bu dogruyu da Necip'i orta sahada oynatarak notr'lemyi basarmis Riza hoca. Necip bile hatirlamiyordur heralde en son hangi macta orta sahada oynadigini. Yerine Demir Ege'yi gormek isterdim sahsen.

Sahada eli belinde gezinen iki oyuncu ayni anda gormemek sevindirdi. Abou ve Cenk ikilisi ayni anda sahada olsaydi sahaya resmen 9 kisi cikmis olurduk. Ikisinden birisinin yedek klubesinde maca baslamasi yerinde olmus, 10 kisi ile sansimiz daha yuksek ama umarim 2. yari degisiklikleri ile ikisini ayni anda sahada gormeyiz.

Neyse, bu maci zaten ancak taraftar ittirmesi ile kazanabiliriz - bence tek kozumuz taraftarimiz olacak bu macta.

Bol sans Besiktas'im.

Çevrimdışı Sefa Kara

Maç sonu rıza hoca istifa etmesi gerekiyor.

Çevrimdışı Ravenman

necipde alt yapıdan çıkmış oyuncu

Necip bizim altyapının en yeteneksizi ve en kötü oyuncusu lakin en çokta şans ve süre alan oyuncu.

Bu torpilide geçti, artık sabotajdır.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Baştan yazayım da zamanlama özürlü Necip kırmızı görür.

Çevrimiçi NioHH

Kadroyu bende beğenmedim ama Necip savunmada Amartey de Orta Sahada oynuyor olmasın? Tabii bu ne derece kadronun çöp olmasina fayda saglar bilemem

Çevrimdışı Talisca1903

Abuş olmalıydı geri kalanını bilemem

Etiketler: