15. Hafta Beşiktaş 1-3 Fenerbahçe
15. Hafta Beşiktaş 1-3 Fenerbahçe

Beşiktaş Forum|15. Hafta Beşiktaş 1-3 Fenerbahçe Tarih : 09.12.2023 Saat : 19:00 Stadyum : Beşiktaş Park Hakemler : Atilla Karaoğlan - Ceyhun Sesigüzel - Cevdet Kömürcüoğlu - Volkan

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

15. Hafta Beşiktaş 1-3 Fenerbahçe  [Okunma sayısı 24961 defa] 15. Hafta Beşiktaş 1-3 Fenerbahçe

Çevrimdışı Sefa Kara

Rıza hoca geldiğinden beri hiçbirşeye dokunamadı. Onu suçlayacak değilim, at sahibine göre kişner. Bu kadro akoru bozuk gitar gibi ve bizim yeni teller satın alıp usta bi gitarcıya akor ettirmemiz lazım.

Geldiğinde gençlerle oynayacağız dedi bir tane genç gördünüz mü ?

Çevrimiçi COB

Geldiğinde gençlerle oynayacağız dedi bir tane genç gördünüz mü ?

Haklısın ama oynatsa bile o çocukları ateşe atacaktı.

Çevrimdışı Talisca1903

Haklısın ama oynatsa bile o çocukları ateşe atacaktı.
haftaya oynatır pr için yapmayacağı şey yok onun bu takıma hoca olmak için kanal kanal dolaşıp hakkımızda algı yapan adam bu efsane kontenjanı varmış

tek efsane Beşiktaş gerisi de traş herkes yoluna hizmet yoksa alkışta yok

Çevrimiçi Monza

Her şerde bir hayır vardır derler ya, ben o sözü çok severim. Şimdi bu maçı bir şekilde kazansak denecektiki 'Rıza Hocanın devam etmesi lazım, 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik aldı, daha napsın'. Ben Rıza Çalımbay'ı çok severim çocukluğumuzun kahramanıdır. Ama Beşiktaş TD lüğü, yok hayır, olmadı olmuyor. Yani bir TD ün en ufak bir dokunuşu olmaz mı? Yok.

Şu var, bu futbolcularla TD kim olsa işe yaramaz fikrine katılıyorum, bence başından beri futbolcular da diğer adı geçenler kadar suçlu. Ancak TD ün de bi tane müdahalesi olmaz mı, hiç bir şey yapamıyosan bir iki tane dengesizi kadro dışı bırak, birşey yap yahu.

Çevrimdışı Talisca1903

hocaya destek başkana ihanet olur

Çevrimdışı Talisca1903

Rıza Çalımbay: "Henüz 1 ay olmadı geleli. Eksikleri gidermeye çalışıyoruz ama bir anda kolay değil. Biliyorsunuz takımla sezon başı çalışma şansımız olmadı. Eğer sezon başı çalışma şansımız olsaydı futbolcuları her açıdan iyi duruma getirmek için daha iyi şeyler yapabilirdik. Düzeleceğiz ama. Burası Beşiktaş kulübü. Böyle olmayacak. Bazı şeyleri düzeltmemiz gerekiyor. Oyuncu arkadaşlarımız da kendilerini düzeltmeli. İnşallah iyi bir yere geleceğiz." (beIN Sports)

:bandit: :bandit: :bandit:

ben başkana yol açayım demek yok Beşiktaş efsanesine bak kimsenin derdi Beşiktaş felan değil seviyorsan aç başkanın önünü

Çevrimdışı Sefa Kara

hocaya destek başkana ihanet olur

hocaya ve oyuncu grubuna destek aratın tahtını sallar.

Aksiyon alınması lazım.

Çevrimdışı Talisca1903

İsmail Kartal: "Oyuncularım derbi galibiyetinin ardından izin istedi. Normalde ben izin vermiyorum ama hak ettiler. Yarın izinliler. Bize izin yok ama. Akşam ekibimle birlikte Samandıra'da çalışacağım."
buda böyle değneksiz köy buldu takılıyor

çalışkan nordjlanda çalışaydın ya tarihin en kötü Beşiktaşını buldun bık bık ötüyorsun ki hoca az cesur olsa bu halde bile yamulturuduk seni

Çevrimdışı ardiles

Rıza hoca geldiğinden beri hiçbirşeye dokunamadı. Onu suçlayacak değilim, at sahibine göre kişner. Bu kadro akoru bozuk gitar gibi ve bizim yeni teller satın alıp usta bi gitarcıya akor ettirmemiz lazım.
Rıza hocayı severiz sezon öncesi takımı fiziksel olarak iyi hazırlar ama iletişimi zayıf. Oyun planını aktarmada sorun yaşıyor. Bu maçta bile oyuna girecek oyunculara derdini anlatamadı. Hocayı dinleyen yok, zihinsel olarak ayrı dünyaların insanları.

Çevrimdışı ardiles

hocaya ve oyuncu grubuna destek aratın tahtını sallar.

Aksiyon alınması lazım.
Sergen gelir. Yerli iskelet ve Sosa Gomez kalitesinde yabancı takviye edilir. Rebiç Muleka vb ne işi var burada.

Çevrimdışı Talisca1903

Sergen gelir. Yerli iskelet ve Sosa Gomez kalitesinde yabancı takviye edilir. Rebiç Muleka vb ne işi var burada.
sy sesleri arttı o geleceğine luce gelsin

Çevrimdışı Talisca1903

bahtiyar sol bek oynamaz cart curt takım iyi bu kadro iyi felan laflara bak icraatlara bak

şu bahtiyardan direk kovarım

Çevrimdışı Talisca1903

Bence Başkan şuan itibar ile göndermek ister Rızayı hoca sen ver istifanı istifada bir hizmettir

Çevrimdışı Talisca1903

bayrak bir futbolcu lazım papaz ama oyuna papaz takıma değil saha içi lideri mümkünse orta saha Josef gibi kaptanda olmalı o oyuncu Seko Fofana belki de yeni Josef olur

Çevrimdışı Talisca1903

sırp oyuncu istiyorum ama orjinal sırp ljacic gibi boşnak kökenli değil (Mitroviç)ır
alman istiyorum buz gibi düz disiplinli (müller)
ırkçı yaptı bu takım beni fransız afrikalı topçu görmek istemiyorum güney amerikalı kanadalı iskandinav bbaltık felan alın

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimiçi gokhans

Yusuf sarı ve wego devre arası büyük olasılıkla geliyormuş, batuhan yotube kanalında söylüyordu, ne kadar doğru bilemem.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi tolga1903

bahtiyar sol bek oynamaz cart curt takım iyi bu kadro iyi felan laflara bak icraatlara bak

şu bahtiyardan direk kovarım

Doğru söylüyor oynayamaz. Orta saha da oynayamaz hücum da oynayamaz çünkü futbolcu değil. 4 milyonluk bir kazık daha onana ile birlikte. Hocaya tek kizilacak nokta necip'i orta sahada kullanması ama gel gelelim amir mı kurtaracaktı bu kepazeliği soru işareti. O yedekte tuttuğu tüm futbolcular ya sakattı ya sakatlıktan döndü sürekli sakatlanıyorlar ulan bu gs hayvan gibi maçlara çıktı iki manu iki bayern oynadı o toreira'nın çeyreği kadar koşan mucadele eden futbolcumuz yok ama bu rezil çöpler devamlı sakat. Gerçekten rızalık bişey yok aslında, bu oyuncu grubunu bir araya getirenin iki yakası bir araya gelmesin tek temennim.

Devre arası ne mi yapmalı bunlardan bir şekilde en azından yarısından kurtulunmalı. Camianın evladı necip uysal dahil ki asla süper ligden kulüp bulamaz kendisi, onur'u tayfur'u umut'u cenk'i şu zenci çetesidir defedebildiğini defetmek lazım. Rosier ve ghezzal kapıya koymak lazım. Benim midem bulanıyor bu oyunculardan artık izlemek istemiyorum sağ bekte onur bulut'u stoperde necip'i falan. Eminim ki herkesi de kusturacak düzeye geldi bu ekip. Rıza hoca tamam kovulsun ama yok elli hoca getir yine düzelmez 2 maç oynayıp 5 maç sakatlanan bi oyuncu grubu bu oynadığı maçlarda da bok gibi oynuyor. Acil defetsinler gerçekten bugün tamamını kapıya koysan süper lig dahil kulüp bulabilecek futbolcu sayısı 5 falan.

Çevrimdışı Talisca1903

Doğru söylüyor oynayamaz. Orta saha da oynayamaz hücum da oynayamaz çünkü futbolcu değil. 4 milyonluk bir kazık daha onana ile birlikte. Hocaya tek kizilacak nokta necip'i orta sahada kullanması ama gel gelelim amir mı kurtaracaktı bu kepazeliği soru işareti. O yedekte tuttuğu tüm futbolcular ya sakattı ya sakatlıktan döndü sürekli sakatlanıyorlar ulan bu gs hayvan gibi maçlara çıktı iki manu iki bayern oynadı o toreira'nın çeyreği kadar koşan mucadele eden futbolcumuz yok ama bu rezil çöpler devamlı sakat. Gerçekten rızalık bişey yok aslında, bu oyuncu grubunu bir araya getirenin iki yakası bir araya gelmesin tek temennim.

Devre arası ne mi yapmalı bunlardan bir şekilde en azından yarısından kurtulunmalı. Camianın evladı necip uysal dahil ki asla süper ligden kulüp bulamaz kendisi, onur'u tayfur'u umut'u cenk'i şu zenci çetesidir defedebildiğini defetmek lazım. Rosier ve ghezzal kapıya koymak lazım. Benim midem bulanıyor bu oyunculardan artık izlemek istemiyorum sağ bekte onur bulut'u stoperde necip'i falan. Eminim ki herkesi de kusturacak düzeye geldi bu ekip. Rıza hoca tamam kovulsun ama yok elli hoca getir yine düzelmez 2 maç oynayıp 5 maç sakatlanan bi oyuncu grubu bu oynadığı maçlarda da bok gibi oynuyor. Acil defetsinler gerçekten bugün tamamını kapıya koysan süper lig dahil kulüp bulabilecek futbolcu sayısı 5 falan.
o zaman gelmek için bilmiş bilmiş konuşup aynı şeyleri yapmayacaksın eline süper kadro versen de birşey yapamaz

Çevrimdışı mellfred

sırp oyuncu istiyorum ama orjinal sırp ljacic gibi boşnak kökenli değil (Mitroviç)ır
alman istiyorum buz gibi düz disiplinli (müller)
ırkçı yaptı bu takım beni fransız afrikalı topçu görmek istemiyorum güney amerikalı kanadalı iskandinav bbaltık felan alın
maçı izlerken spiker her duşan tadic dedikçe
 tam olarak şu geçti aklımdan
tadic gibi isimler olmalı takım iskeleti
muleka masuaku abubakar bunlar  çeşni olur

Çevrimdışı Talisca1903

maçı izlerken spiker her duşan tadic dedikçe
 tam olarak şu geçti aklımdan
tadic gibi isimler olmalı takım iskeleti
muleka masuaku abubakar bunlar  çeşni olur
iki sırp 2 alman 1 (asyalı kore çin japon)2 güney amerikalı olacak kadronda iiskandinavyadan baltıktan getireceksin yabancıları eskiden kimse bilmezken slovak karhan izlanda piyasada yokken sverisson man utd giden jhonson getirirdik
sol açık mrkela vardı 10 tadiç ede yarım devrede kaçmıştı sebebini hatırlayamadım
romen bulgar bu liglerden de uzak duracaksın 90 larda kaldı bunlar yeni trend macarlar

Etiketler: