12. Hafta Beşiktaş 1-0 Başakşehir
12. Hafta Beşiktaş 1-0 Başakşehir

Beşiktaş Forum|12. Hafta Beşiktaş 1-0 Başakşehir Tarih : 12.11.2023 Saat : 16:00 Stadyum : Beşiktaş Park Hakemler : Arda Kardeşler - Osman Gökhan Bilir - Süleyman Özay - Ömer Tolga

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

12. Hafta Beşiktaş 1-0 Başakşehir  [Okunma sayısı 15045 defa] 12. Hafta Beşiktaş 1-0 Başakşehir

Çevrimdışı Sefa Kara

Tribünde laylaylom. Tv den göründüğü kadarıyla. Adam gibi tepki verilmesi lazım.

Yedek klübümüz dahil 20 tane adam tepki gösterdi oyuncularımız teknik heyet yine birşey cıkmadı.Normalde olurdu ama bu kadar net oldugunu hiç hatırlamıyorum sanki kasti bilerek yapılıyor insanları sokağa dokmek istiyor olabilirler amaç bu olabilir aklıma başka bir şey gelmiyor.

Çevrimdışı Savaş

Yedek klübümüz dahil 20 tane adam tepki gösterdi oyuncularımız teknik heyet yine birşey cıkmadı.Normalde olurdu ama bu kadar net oldugunu hiç hatırlamıyorum sanki kasti bilerek yapılıyor insanları sokağa dokmek istiyor olabilirler amaç bu olabilir aklıma başka bir şey gelmiyor.
Ne bok yediğiniz farkında çünkü. Haklı olduğunu düşünse o kulubeden çıkan en az 5 topcuya kart verirdi.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı murat baltacı

Rıza hocanın gelmesi bir kıpırdanma yapmış rebici kazanmak istemesi iyi ama adama fazla yük biniyor olumlu anlamda şut atacağı çalım atacağı topları getiremiyoruz baskı yapmaktan mücadele etmekten ince işleri yapamıyor bence.

Mulekadan olmayacak orada semihe şans verse bir oyuncu kazanırız Afrika kupası ve abou durumuda malum orta sahada demir Ege'ye şans vermek lazım Salih Tayfur bahtiyar hepsi aynı ayar vasat topçu bir pozisyonda rosie bahtiyara yardıma geldi prese etkilide oldu taca attı topu bahtiyar yüzüne bile bakmadı takım içi arkadaşlığın olduğu yerde o pozisyonda bahtiyarin rosieye teşekkür etmesi yada eliyle onu motive edecek hareket yapması lazım bunlar ince ayrıntılar ama takımı başarıya götüren ayrıntılar Rıza hoca bunu yaparsa başarı gelir Şenol  Burak ikilisi öyle bir takım bıraktıki işi çok zor gelecek yönetiminde aynı şekilde devre arası en az üç as oyuncu transfer etmesi gerek.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı İzmitlibjk

Oyuncuların gayretini gorebiliyorum ama herkes ayrı telden caliyor, rebic tiki taka oynamaya calisiyor muleka halisahada en iyi oyuncu benim size pas mi atıcam kafasında enişte gibi, defans uzun atmak istiyor orta saha kısa oynamak istiyor.... Uyumsuz bir oyuncu havuzumuz var gibi gorunuyor, bu arada rebice cok laf ettiler haftalarca hep savundum kendisini, 3 mactir aldigi suredeki kazandigi toplari ve kilit paslarini goruyoruz... Kondisyonuna gore baskisinida yeterli buluyorum. Bana sorarsaniz forvet hattinda 3 tane muleka olsa da gol atamayiz ama 3 rebic olsa gomezli sezondaki gibi goller bulabilirdik. Bence semih muleka degisikligi denenmeli

Çevrimdışı Sefa Kara

Ne bok yediğiniz farkında çünkü. Haklı olduğunu düşünse o kulubeden çıkan en az 5 topcuya kart verirdi.

Çok umurlarında değil bence Beşiktaşı kaybettir bir sonra ki maçın garanti nasıl olsa deniyor.Beşiktaş puan kaybettiğinde ceza alırsın denmiş olsa (gs) gibi bak nasıl anında dokunmadan kırmızı kart ile atıyordu.

En iyi oyuncularımızdan rebici anında sarı kart gösterirek fener macında cezalı duruma düşürdü onu unuttum bak.

Çevrimdışı Sefa Kara

Çevrimdışı murat baltacı

BeŞiKtAşK

Çevrimdışı mellfred

başaklı her kendini yere atan faul alıyor

Çevrimdışı mellfred

ghezzal ne alaka arkadaş şu oyuncuları kazanmak çalışın az
dakka bir gol bir

Çevrimdışı murat baltacı

Ghezal sakatlanmış sakatlık riski olan adamı apar topar oyuna soktuk sahada kebdine gelemez başladı kronik haller devre arası yolları ayıralım
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Savaş

dakka bir gol bir
Sakatlanmış.

Çevrimiçi Necmi

dakka bir gol bir
maç oynanırken böyle laf edilirmi 🥺
Yedik sandım

Çevrimdışı murat baltacı

Rıza hoca bu oyuncu grubunun bir tam bir yarım hoca yediğinin farkında değil muhtemelen gençlere şans vereceğine daha onur alıyor
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi levitate

sakatlık falan değil bunlar, tüm afrikalı topçular yatıyor afrika kupası var malum
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Rıza hoca bu oyuncu grubunun bir tam bir yarım hoca yediğinin farkında değil muhtemelen gençlere şans vereceğine daha onur alıyor
rızayı yiyemezler biri tribüne çıktı bile

Çevrimdışı ferdi1903

Gooooooollllll

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimdışı murat baltacı

İşte atacağımız gol bu helal olsun orta kafadan vazgeçin
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Georgetown

GURURLAN!

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı İzmitlibjk

Çevrimiçi Necmi

Nefis pas
Bugüne kadar oynatmayanlar utansın

Çevrimdışı 38life

Kalite maçı çözdü. İşte bu yüzden Beşiktaş taraftarı asla vasata razı olmamali. Formsuz, sakat vs. oyuncu konusu ayrı. Beşiktaş sağlam, formsuz olmayan kaliteli isimlerle oynamak zorunda. Bu oyuncular size maç alır çünkü. Aksi halde fb ve gs ile yarışmayiz.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Rebic son 3 maçta 3 asist oldu sanırım. Bu adama açık açık mobbing yaptılar.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi Necmi

Hani formsuzdu rebiç
Takımda tek futbolcuyum diye bağıran oyuncu

Çevrimiçi levitate

harbi mobbing yapmışlar ama sonunu göremediler şükür
bipbipbupbup

Etiketler: