9. Hafta Galatasaray 2-1 Beşiktaş
9. Hafta Galatasaray 2-1 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|9. Hafta Galatasaray 2-1 Beşiktaş Tarih : 21.10.2023 Saat : 19:00 Stadyum : Türk Telekom Stadyumu Hakemler : Halil Umut Meler - Mustafa Kerem Eyisoy - Kerem Ersoy - Mert Güzenge

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

9. Hafta Galatasaray 2-1 Beşiktaş  [Okunma sayısı 22797 defa] 9. Hafta Galatasaray 2-1 Beşiktaş
Ya abi ne anlatıyorsunuz taktik maktik bizim tarlamızı çoktan sürmüşler l...

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı murat baltacı

Sola masuaku al sağa onuru koy amarteyi yerine necip koy Tayfur'un ne oynadığı belli değil 0-0 Ken dokunamadigi kafa maçın özeti zaten en azından ilerde iş yapma ihtimali olan birileri olur
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı ferdi1903

Bu anc ve avaneleri yüzünden en 3 sezonumuz daha çöpe gitti 11 transfer yapılmış hiç birinden katkı alamadin gibi çok pisde kazık yemisiz, kendimize gelemeyiz 3-5 sezon. Yazık oldu

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimdışı Sefa Kara

Çevrimiçi levitate

1-0 yada 2-0 bitsinde başka birsey istemiyorum.

Rakip antrenman maçına çıkmış gibi oynuyor, son vuruşlarda biraz ciddi olsalar 3 olmuştu ilk yarı.

bayern maçı var zorlamazlar, bu maçta bitti zaten. abounun çıkıp 6 kişiyi çalımlamalı gol atacağını sanmıyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Marifetmiş gibi çıkıp Amartey ile Djiku vardı Amartey’i tercih ettik diyen bi TD’miz vardı çok şükür

sözde sd ile anlaşamıyorlardı da amartey konusunda anlaşmışlar demek
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Burak 2. Yarı bir değişiklik yap masuku al defansı a toparla Necip sok amarteyden kurtul

Çevrimdışı Sefa Kara

burakta gitsin hocasının peşinden.Raşitsa tek kontra atak oyuncusunu cıkardı ghezzala sabrediyoruz.

Çevrimdışı zubeyirbaya

burakta gitsin hocasının peşinden.Raşitsa tek kontra atak oyuncusunu cıkardı ghezzala sabrediyoruz.

burak malesef iki haftayı boşa geçirmiş ya takım kötü mötü de bu kadar da plansız başlanmaz derbi deplasmanına. hatalı tercih olduğunu hissediyorduk zaten

Çevrimdışı Talisca1903

cenk masuaku Necip girmeli Tayfur amartey Raşit çikmalı

Çevrimdışı zubeyirbaya

sözde sd ile anlaşamıyorlardı da amartey konusunda anlaşmışlar demek

bütün transferler kendi tercihiydi ya. en futbolcu bilmeyen adamın seçimleriyle kadro kurduk bedelini uzun çekeceğiz.

Çevrimdışı Sefa Kara

burak malesef iki haftayı boşa geçirmiş ya takım kötü mötü de bu kadar da plansız başlanmaz derbi deplasmanına. hatalı tercih olduğunu hissediyorduk zaten

etkisiz başlamadık ya direkten donen toplar filan var gayet 11 v 11 çetin maç geçöiyordu.Pardon 12-11 şimdi 12-10 kaldık tekrar özür diliyorum 13-10 kaldık VAR unuttum.

Sanchez dirsek atsın sarı karttan 2. kırmızı görmesin tete ayağa bassın gorulmesin raşitsanın omzuna carpsın hep el var uydur.Mert el doğal konumunda 10 kişi bırakalım.Bayern olsa yenilir böyleç.

Çevrimiçi sEuL

Amartey'in ilk yaridaki oyunundan sonra ustune sari kartida varken - 2. yariya Amartey ile cikarsak resmen intihar olur.

Çevrimdışı murat baltacı

Bu anc ve avaneleri yüzünden en 3 sezonumuz daha çöpe gitti 11 transfer yapılmış hiç birinden katkı alamadin gibi çok pisde kazık yemisiz, kendimize gelemeyiz 3-5 sezon. Yazık oldu

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk
Asıl sıkıntı bu zaten bu sezon zaten gitti hangi yönetim hangi hoca gelecekte bu vasıfsızlari gönderip yeni kadro kuracak hangi parayla yapacak ben sıkıldım artık aynı senaryolardan zenginin biri gelsin alsın takımı başka yolu yok ne bu borçlar kapanır nede Demirören anc gibi başkanlar azalır satsinlar bir reset atılsın
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Sefa Kara

cenk masuaku Necip girmeli Tayfur amartey Raşit çikmalı

Raşit çıkarsa sağ kanat kim olacak ?_ Raşitsayı cıkarmaycaktı 2.yarı odediğinizi yapcaktık.

Çevrimiçi levitate

bu arada gerekirse 12 tane falan yiyelim ama bu adamlar hoca falan GETİRMEMELİ

yarın falan sandık koysunlar gitsinler₁
bipbipbupbup

Çevrimdışı mellfred

fikret orman öncesi hiçbir maçı 11-11 tamamlayamazdık
dengeyi kurmuş hatta üstünlük kurmuştık
eski döneme yeniden döndük
aynı pozisyonda muslera olsa var çağırmazdı
çağırsa halil umut denen kavşak destek eli der geçerdi
üzülüyoruz hep elden bir şey gelmedikçe

Çevrimdışı Talisca1903

Şu maç döner ama cesur olacaksın

Çevrimdışı zubeyirbaya

Çevrimiçi levitate

bütün transferler kendi tercihiydi ya. en futbolcu bilmeyen adamın seçimleriyle kadro kurduk bedelini uzun çekeceğiz.

ft, Şenol Güneş gibi adamlara oyuncu vereceksin seçtirmeyeceksin

polonya severdi hoca keşke oradan adam aldırsaydı köpek gibi oyuncu üretiyorlar...
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Raşit çıkarsa sağ kanat kim olacak ?_ Raşitsayı cıkarmaycaktı 2.yarı odediğinizi yapcaktık.
kanata gerek yok ikili forvetden bir şeyler çıkarabiliriz orta sahayı da düzeltebiliriz böylece

Çevrimdışı Savaş

Ha 1-0 kaybetmişsin ha 4-0. İkisi de 0 puan. Yap hücumunu ya.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Sefa Kara

fikret orman öncesi hiçbir maçı 11-11 tamamlayamazdık
dengeyi kurmuş hatta üstünlük kurmuştık
eski döneme yeniden döndük
aynı pozisyonda muslera olsa var çağırmazdı
çağırsa halil umut denen kavşak destek eli der geçerdi
üzülüyoruz hep elden bir şey gelmedikçe
ya el doğal konumunda hadi kart vericeksin sarı vericeksin top sola doğru gidiyor acılıyor ve oyuncu var yetişme şansı var.

İnce ince kalın kalın doğruyor hakemler.

Çevrimiçi levitate

kart haksız ama mert hocada kusura bakmasın son bir aydır sıvıyor resmen, gol çıkarılmayacak bir şey değil mesela
bipbipbupbup

Çevrimdışı zubeyirbaya

sahada güçlü durduğumuz yıllarda hakemler de karşımıza çıkamıyordu. futbolda hep böyledir sahada ezim ezim ezilirsen hakem de fırsatını bulmuşken bi darbe de ben vurayım der patronlarına yaranır. sahada takım yok ki hakeme fokuslanalım. 70 milyon euro verip hakemi satın alsak herif penaltı çalamaz rakip ceza sahasına girdiğimiz yok. 1 şutumuz var gedsonun cılız şutu dışarıdan. mert kırmızı kart görmeden 4 kurtarış yapmıştı.

Etiketler: