7. Hafta Konyaspor 0-2 Beşiktaş
7. Hafta Konyaspor 0-2 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|7. Hafta Konyaspor 0-2 Beşiktaş Tarih : 01.10.2023 Saat : 19:00 Stadyum : Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu Hakemler : Arda Kardeşler - Aleks Taşçıoğlu - Mustafa Sönmez

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

7. Hafta Konyaspor 0-2 Beşiktaş  [Okunma sayısı 25003 defa] 7. Hafta Konyaspor 0-2 Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet57

Trajikomik olan sey senin elinde saha da olmayan Ox, Ghezzal, Rebic gibi yetenekleri oyuncularin var.

Ama bu oynanan oyun artik bireysel oyuncu performansi veya kalitesi ile alakali degil. Sahadaki yapilan ve yapilamayan her sey hocanin eseri. Eldeki oyunculari da kotu gosteren kendisidir.

Çevrimiçi sefaköykartali

Bu kadar orta açacaksan ghezzalı atsaydın bari de adam akıllı isabetli orta gelirdi. Bu ne

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adım kadar eminimki Şenol Güneş sırf Amartey - Djiku tercihi eleştirileri için bugün Amartey'i sahaya sürdü.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı zubeyirbaya

şu an ofansif orta sahamız sıfır kreatif bahtiyar

Çevrimdışı Savaş

Spiker bile sıkıldı ahahaha

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı zubeyirbaya

Adım kadar eminimki Şenol Güneş sırf Amartey - Djiku tercihi eleştirileri için bugün Amartey'i sahaya sürdü.

amartey çok kötü değil ama amartey'i yüz maç sahaya sürsen djiku-amartey seçeneklerinin doğru tarafı olamaz

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Pofff çok sıkıcı

Su Salih yerine bari Demir Ege yi görseydik.

Çevrimdışı Karabay

Sahada olmamasına sanki 11 tane necip izliyorum

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tam Anadolu takımı olmuşuz bu sene  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Ravenman

Yahu 40 dakika ne çabuk geçti halen ne oynadığımızı anlamadım.

Bu takım sabote ediliyor bukadar kötü olamayız.

Çevrimdışı Talisca1903

Ahmet Oğuz un yemediği sarıyı Amatyey yedi hakemsizden

Çevrimiçi sefaköykartali

İlk hareketinde verdi amartey e sarıyı. Umarım sıkıntı çıkmaz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Amartey'den iyi güreşçi olur ama futbolculuğunu anlayamadım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Ekim 2023, 19:43:13
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Koca Beşiktaş'ın bir tane hücum seti olmaz mi ya? 😡

Çevrimdışı uğur07

sadece yonetim degil  hoca da kötü. bunu anladigmiz zaman gelisme kaydedecegiz insallah

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı zubeyirbaya

defanstan çok güzel top çıkarıyoruz maşallah iyi çalışmışız. amir geliyor salih geliyor nerdeyse bahyiar geliyor aboubakar bile gelecek masuaku filan da kalıyor kimsenin bi yere gittiği yok. yahu adamlar doğru düzgün ilerde basmıyor ki geride kompakt bekliyor biz niye bu kadar kişiyle geriden top çıkarıyoruz. ilerde kimse kalmıyor ki doğru düzgün pozisyon almış çıkarsan ne olacak. adamlar zaten geride kalabalık bekliyor. ne amaçladığımızı hiç anlayamıyorum şenolun üzerinde stres artınca ne yaptığı hiç anlaşılmıyor. yine o tür haftalara girdik.

Çevrimiçi sEuL

Mustafa 100%’de 100 haklisin.

Gecen hafta yabanci siniri sorunu olmadigi halde Necip’i Amartey’e tercih eden adam neden bu hafta Amartey ile cikiyor maca?

Hafta boyunca Senol’un Djiku yerine Amartey’i tercih ettik dedigi demecler var her yerde sirf o yuzden Bailly kesip Amartey’i oynattigina eminim.

Neymis Bailly’in dizinde agri varmis. Cocuk mu kandirdiklarini saniyor bu (Hakaret Yasak)₅, Bailly sakatsa herifi ne diye kadroya alip yedek klubesinde oturtuyorsun.

Neymis Senol oyunculari riske etmek istemezmis, ulan bu herif kendi denedi mi Mert’in Brugge macindan sakatligi vardi diye Adana macindan sonra. Yani oyuncu riske etmek istemese Mert’i sakat sakat oynatmazdi.

Bu arada gecen sene hazirlik macinda hocanin kellesini isteyen tayfa, buyuk takim boyle oynamaz diyenler nerede? Bir 45 dakikayi daha rakip kaleye sut cekemeden bitiriyoruz. Ama onlara gore daha takim ilerleyen haftalarda oturacak falan.

Ya birakin gidin isinize.

(...)

Çevrimdışı mellfred

adam dengesini kaybedip düşüyor hakem faul veriyor
çünkü kimsenin umurunda değil hakemlerde farkında

Çevrimdışı Talisca1903

Muleka calvo fan faul çıkardı hakemsi

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi sefaköykartali

O kadar saçma bi gol attık ki tepki veremedim yani

Çevrimdışı zubeyirbaya