6. Hafta Beşiktaş 2-1 Kayserispor
6. Hafta Beşiktaş 2-1 Kayserispor

Beşiktaş Forum|6. Hafta Beşiktaş 2-1 Kayserispor Tarih : 24.09.2023 Saat : 17:00 Stadyum : Beşiktaş Park Hakemler : Ali Şansalan - Cevdet Kömürcüoğlu - Mehmet Emin Tuğral - Mert Güzenge

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6. Hafta Beşiktaş 2-1 Kayserispor  [Okunma sayısı 19635 defa] 6. Hafta Beşiktaş 2-1 Kayserispor

Çevrimiçi Necmi

her zaman sanada tavsiye ederim
bizde bir tane var 😂 yetersin sen fazlası can sıkar

Çevrimdışı Ravenman

semih forvet necip stoper neden semih değil necip aldı lafı çok saçma değilmi maç 2-1 sen savunma yetine semih alsın diyorsun bu arada belkide sözleşme uzatmadığı için oynatılmıyor üstelik kritik bir skor var zaman azalmış sahada bir genç oyuncu ile risk alınmış zaten saçmalamakta belli ölçüde kabul edilirde nirvanayada ulaşmaya gerek yok

Ne skoru koruması Allah aşkına dakika 85 Kayseri ölmüş yürüyecek halleri yok ikinci yarıda orta sahayı geçemediler kendi evinde oynuyorsun bukadarda kormak bunanmış pili bitmiṣ bir hoca olmaz.

Güvenç Kurtar'ın yaşlı versiyonu resmen.

5-0 önde olsaydık yine Necipi koyacaktı.

Teknik direktörün iş oyunu geliştirmek, oyuncu geliştirmek, en yetenekli kimse onu oynatmak. Yok felan futbolcu sözleşme uzatmamış buna baskı kurim cart curt bu ne saçmalık?

Ömrümde bukadar salak bir ifade görmedim. Oyuncu sözleşme imzalasın diye hoca oynatmıyormuş. Hocanın işi mi şimdi sözleşmeler? Başka işi kalmadı? Oyun planı, organizyon, taktik?

Hocanın iş bu değil. Hoca bu tür pis işleri girmemesi lazım. İsterse oyuncu yönetime küfür etsin, hocanın problemı değil.

Hak ediyorsa yeteneklise oynayacak. Hocanın işi bu.

Ha, birde Beşiktaş en iyi yönetimleriyle oyuncula sözleşme savaşına girerken hiç kazanmadı. Bu salak Trabzon yönetimiyle hiç kazanmaz.

İkinci Emirhan faciası loading...

Sonra sana Şenolcu deyince kızıyon.

Çevrimiçi Samet Demir

Ekliyemiyorum masuaku sakatlık sonrası çok geri gitti arkasına çok adam kaçırır oldu ordan çok pozisyon veriyoruz.Rosierde mental olarak iyi değil inişli çıkışlı grafiği var o eski rosier yok artık.
Sakatlık öncesinde de kaçırıyordu ki :) Masuaku varken daha rahat oyun kuruyoruz. Masuaku yerine kim oynayacak onuda yazsaydın keşke :)

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Necmi abi Şenolcu olmuşsun öyle diyorlar 😎😎😎

Çevrimiçi Samet Demir

geçen sene maç yapmamış adamlar bunlar Raşit Cenk Ox rebic ne bekliyorsun bir anda full kondisyon mu olacaklar
Gs de de var geçen sene maç yapmamış adam. Oynadığı için hafta maç alıyor.

Bizimkiler yedek kulübesinde çürüyecek. Haftalardır diyorum ox. oyuna girmeli Rebic girmeli diye. Bugün inat etti Rebici almadı. Adamın derdi form falan değil öyle bir durum olsa en kötü son 20 dk oynatırdı. Bu istiyorki şans verdiği adam oynadığı ilk maçta ona puan kazandırsın. Her oyuncuda olmaz.

Neyse senin diyeceğini ben söyleyim hocam antrenmanda herşeyi bizden iyi görüyor, o nedenle Rebic bitik durumda oynatmıyor. He bu arada çok yaşa Necip demeyi unuttum :) Senle Onur olmasa maç içerisinde hocam değişiklik yapmayı unutacak.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

yahu maçı izlemedin mi Ox kaç sefer koşusunu kesti belli ki vücuduna güvenemiyor Raşit öyle Cenk öyle
Bu öyle ha deyince olacak iş değil Raşit geçen maç sinyal verdi bugün biraz daha bir maç sonra biraz daha
Redmond desem soruna Şenol Güneş öncesi Şenol Güneş sonrası
Redmond da Şenol hocanın ne etkisi oldu? Sadece alıp adamı kadroya yazdı. Aynısını Rebic ve Oxda da yapması lazımdı kaç hafta geçti anca fark etti durumu.

Redmonda ilk maçlarında az sövmedin. Adamın alameti farikası oydu zaten anca Şenol hoca kadroya yazdı da gördünüz. Aynı yönetimin foyasını gördüğünüz gibi :)

Çevrimdışı Talisca1903

Redmond da Şenol hocanın ne etkisi oldu? Sadece alıp adamı kadroya yazdı. Aynısını Rebic ve Oxda da yapması lazımdı kaç hafta geçti anca fark etti durumu.

Redmonda ilk maçlarında az sövmedin. Adamın alameti farikası oydu zaten anca Şenol hoca kadroya yazdı da gördünüz. Aynı yönetimin foyasını gördüğünüz gibi :)

yok bayağı yazdım bu Redmond bir de Şenol Güneş ile görelim yoksa bal yapmayan arı gibi diyen
Şenol Güneş elinde bal yaptı işte
Cenk gedson mert
Rebicide oynatacak az sabır tam randımanlı o zaman bir daha konuşalım

Çevrimdışı Talisca1903

Gs de de var geçen sene maç yapmamış adam. Oynadığı için hafta maç alıyor.

Bizimkiler yedek kulübesinde çürüyecek. Haftalardır diyorum ox. oyuna girmeli Rebic girmeli diye. Bugün inat etti Rebici almadı. Adamın derdi form falan değil öyle bir durum olsa en kötü son 20 dk oynatırdı. Bu istiyorki şans verdiği adam oynadığı ilk maçta ona puan kazandırsın. Her oyuncuda olmaz.

Neyse senin diyeceğini ben söyleyim hocam antrenmanda herşeyi bizden iyi görüyor, o nedenle Rebic bitik durumda oynatmıyor. He bu arada çok yaşa Necip demeyi unuttum :) Senle Onur olmasa maç içerisinde hocam değişiklik yapmayı unutacak.

kim o zşyech mi

Çevrimiçi Necmi

Ne skoru koruması Allah aşkına dakika 85 Kayseri ölmüş yürüyecek halleri yok ikinci yarıda orta sahayı geçemediler kendi evinde oynuyorsun bukadarda kormak bunanmış pili bitmiṣ bir hoca olmaz.

Teknik direktörün iş oyunu geliştirmek, oyuncu geliştirmek, en yetenekli kimse onu oynatmak. Yok felan futbolcu sözleşme uzatmamış buna baskı kurim cart curt bu ne saçmalık?

Ömrümde bukadar salak bir ifade görmedim. Oyuncu sözleşme imzalasın diye hoca oynatmıyormuş. Hocanın işi mi şimdi sözleşmeler? Başka işi kalmadı? Oyun planı, organizyon, taktik?

Hocanın iş bu değil. Hoca bu tür pis işleri girmemesi lazım. İsterse oyuncu yönetime küfür etsin, hocanın problemı değil.

Ha, birde Beşiktaş en iyi yönetimleriyle oyuncula sözleşme savaşına girerken hiç kazanmadı. Bu salak Trabzon yönetimiyle hiç kazanmaz.

yoo kızmıyorum burda beni herkes iyi bilir şenolla ilgili fikrimide bilir sana kızma nedenim senin lağım gibi bir ağıza sahip saygısız ırkçı iğrenç bir insan olman hocan olsun olmasın birine bunak demek aşağılık bir şeydir laz kafalı hamsi beyinli demek ırkçılıktır ve sen hakaret ve aşağılama kelimelerini her mesajında kullanıyorsun senin haricinde herkes benim tavrımın şenolla değilde seninle alakalı olduğunu biliyor sana bir şey daha söyleyeyim küfür hakaret aşağılama sadece aciz insanların baş vuracağı şeylerdir sen şenola eleştiri yaptığını sanıyorsun ama yaptığın şey kendini başkalarına tiksindirmek belki üslubunu düzeltirsin diye sabrediyoruz ama her gün yolladığın mesajların büyük çoğunluğu moderasyona düşüyor burda herkes beşiktaşlı herkes şenolu eleştiriyor hiç kimseden kişiselleşip hakaret okuyormusun
Birde birinin bana şenolcu demesi için okuduğunu anlamayacak kadar aptal olması lazım on yıl üst üste şampiyon olsa hemde na mağlup onun üstüne ben kulübe başkan olsam kulübe adım attığım gün yapacağım ilk iş şenolu kovmak olur işde ben bu kadar şenolcuyum ama ağzımdan tek bir hakaret çıkmadı çıkmaz ben beşiktaşlıyım beşiktaş hocasına hakaret etmem başkanınada etmem beşiktaşı makamına hakaret etme hakkını kendimde bulacak kadar küçültmem gittikleri gün herşeyi söylerim birilerini şucu bucu demeden önce kendiniz beşiktaşlı olun

Çevrimdışı Talisca1903

yahu cevap yazmayayım diyorum ama insanda bir yere kadar sabredebiliyor
2-1 kem Semih mi sokacak galibiyet derdine düşmüşüz zaten Demir Ege’yi sokmuşuz oyuna korkan onuda sokmaz
Hakeden oynayacak lafı doğru kim haketmiştir oynamamış yada Semih neyi haketmiş mesela
Kaç kere oyuna girdi maçın kritik anlarında bencil bencil işler yaptı ne yani Semih para kazanacak diye biz puan mı kaybedelim
Z
Oynayacak kadar olunca oynar merak etme sen
Bunak korkak kafası çalışmayan bitmiş hocamız bir daha sana sorar kimi sokayım diye oyuna
Ha bu arada lafın Şenolcu Necmi abiye 😎ben yinede girdim araya

Çevrimiçi Necmi

en basitinden cenki oynattı berbattı ve hala berbat ama oynatmaya devam ediyor on dakikada nefes nefese ama oynuyor gram faydası yok ama oynuyor rebiç oynadığında ışık verdi ama öyle kötü kadrolarla oynattıki. Direk yem etti taraftara bunları daha öncede yaşadık ts liler neden sövüyor bize geldiği gün ts şinin bir yazısı vardı bulamıyorum o yazıyı adam müneccim gibi bizim yaşadığımız her şeyi anlatmış neler olacağını yedi sekiz sene önce ilk geldiğinde üstelik şenol ts nin ciddi efsanesi olacak adam ama nefret ediyorlar neden acaba

Çevrimdışı Talisca1903

en basitinden cenki oynattı berbattı ve hala berbat ama oynatmaya devam ediyor on dakikada nefes nefese ama oynuyor gram faydası yok ama oynuyor rebiç oynadığında ışık verdi ama öyle kötü kadrolarla oynattıki. Direk yem etti taraftara bunları daha öncede yaşadık ts liler neden sövüyor bize geldiği gün ts şinin bir yazısı vardı bulamıyorum o yazıyı adam müneccim gibi bizim yaşadığımız her şeyi anlatmış neler olacağını yedi sekiz sene önce ilk geldiğinde üstelik şenol ts nin ciddi efsanesi olacak adam ama nefret ediyorlar neden acaba
sonra 50 yıl beklersin Şampiyonluk için ts Şenol Güneş ilişkisi farklı bir olay anlatılmaz
[ Son Düzenleme: 24 Eylül 2023, 23:22:40 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Necmi

yok bayağı yazdım bu Redmond bir de Şenol Güneş ile görelim yoksa bal yapmayan arı gibi diyen
Şenol Güneş elinde bal yaptı işte
Cenk gedson mert
Rebicide oynatacak az sabır tam randımanlı o zaman bir daha konuşalım
redmond bal falan yapmadı bi fener maçında oda sonradan oyuna girdi döktürdü ikinci yarı deplasmandaki fener maçıydı o zamana kadar redmond yoktu ondan sonra kaç maçı oldu iyi iki öi üçmü hepsi o kadar koca sezon üç dört maç oda ligin son düzlüğünde oynayan oyuncumu ox oynadığı ilk 11 maçıydı sanırım golünü attı kaç şut çekmek istedi hep vaz geçti tutuk davrandı sanırım kendini takım oyuncusu olarak göstermek istediği için ben akşam maçta gedsonu hiç aramadım ox topu en fazla iki defa dürtüyor üçüncü vuruşu mutlaka uygun kişiye pas oluyor oyunu hızlandırıyor

Çevrimdışı Talisca1903

redmond bal falan yapmadı bi fener maçında oda sonradan oyuna girdi döktürdü ikinci yarı deplasmandaki fener maçıydı o zamana kadar redmond yoktu ondan sonra kaç maçı oldu iyi iki öi üçmü hepsi o kadar koca sezon üç dört maç oda ligin son düzlüğünde oynayan oyuncumu ox oynadığı ilk 11 maçıydı sanırım golünü attı kaç şut çekmek istedi hep vaz geçti tutuk davrandı sanırım kendini takım oyuncusu olarak göstermek istediği için ben akşam maçta gedsonu hiç aramadım ox topu en fazla iki defa dürtüyor üçüncü vuruşu mutlaka uygun kişiye pas oluyor oyunu hızlandırıyor
konya İstanbul Antalya Ankara gücü bir çırpıda aklıma gelenler Resmond çok faydalıydı. Kayseri deplasmanı felan imkanı varsa devre arası getirelim geri
Golden sonra dizinin üstünde öyle kayıp kalkan adam var mı yA

Çevrimiçi Necmi

sonra 50 yıl beklersin Şampiyonluk için ts Şenol Güneş ilişkisi farklı bir olay anlatılmaz
doğru haklısın şenol olmazsa beşiktaş şampiyon falan olamaz beşiktaş kimki zaten şenolsuz şampiyonmu oldu şenol gittiği her takımı şampiyon yapıyor gelip lütfetti bizide şam piyon yaptı sayesinde şampiyon takım olduk

Çevrimiçi Necmi

konya İstanbul Antalya Ankara gücü bir çırpıda aklıma gelenler Resmond çok faydalıydı. Kayseri deplasmanı felan imkanı varsa devre arası getirelim geri
konyaya yenilmedikmi 🤔 antalya ile berabere kaldık ankaragücü kupada eledi bizi istanbula berabere kalmadıkmı 2-2 diye hatırlıyorum yanlışmı hatırlıyorum bunları 🤔

Çevrimdışı Talisca1903

Cenk yem mi oldu şimdi Rebic niye yem olsun abi sen böyle yaInca ben ister istemez savunurum
oxlade niye oynatıyor o zaman bahtiyarı rashicayı hepsini seviyor Rebic düşman niye ki?
Mesele Cenk oynatmaksa yine oynatır çift forvet Rebiç yapar
Bunun pek bir mantığı yok
Masuaku rosier saiss yese aynısı yapıldı biraz haksızca ve bence mantıklı değil

Çevrimdışı Talisca1903

konyaya yenilmedikmi 🤔 antalya ile berabere kaldık ankaragücü kupada eledi bizi istanbula berabere kalmadıkmı 2-2 diye hatırlıyorum yanlışmı hatırlıyorum bunları 🤔
konyaya yenilmedik ilk maç son dk  Josef attı 2. Maç 3-3 İstanbul beraberliğinde VI di hocamız 2 maç 3-1 aldık Antalya ilk maç berabere Cenk 90 da penaltı kaçırdı 2. Maç 3-1 abou Cenk abou iyi
[ Son Düzenleme: 24 Eylül 2023, 23:52:59 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Necmi

Cenk yem mi oldu şimdi Rebic niye yem olsun abi sen böyle yaInca ben ister istemez savunurum
oxlade niye oynatıyor o zaman bahtiyarı rashicayı hepsini seviyor Rebic düşman niye ki?
Mesele Cenk oynatmaksa yine oynatır çift forvet Rebiç yapar
Bunun pek bir mantığı yok
Masuaku rosier saiss yese aynısı yapıldı biraz haksızca ve bence mantıklı değil
şenolun oyuncu yemesi herhalde tek bilmeyen sensin bazı oyuncuları tutar ölümüne oynatır takım on kişide oynasa dokuz kişide oynatır bazı oyuncularıda işde tuttuğu oyuncuların önünü açmak için keser cenk sol açık değil ve orda berbat ötesi oynuyor hiç bir işe yaramıyor masuakuyuda firenliyor neden ısrarla işe yaramayan mulekayı solda oynattı işe yaramayan muleka yerine rebiç oynardı formsuzda olsa mulekadan iyi oynardı ama rebiçi oynatırsa bir daha kesemez adam oynar orda çünkü o zaman cenki oynatamaz işde bizim haftalardır rebiç yerine muleka çekme nedenimiz bu onur oynattı rebiç oynatmadı rebiçi en kötü anlarda topu iletiye taşıyamadığımız anlarda soktu yanında paslaşacağı adam yoktu ona düzgün pas atacak adam yoktu
Sana basit bir şey soracağım cenk bu akşam ne yaptı rebiç oynasa şu maçı daha iyi olmazmıydı biz dokuz kişi oynadık abu cenk yoktu oyunda ama abu tutulur olmasada oyunda golü atar asisti yapar cenki çift forvet oynatacaksan sözüm yok oynat ama cenkin solda olması takımın bir eksik olması demektir sorsan şenola oynayarak maç ritmi kazanacak der dene rebiçi maç ritmi kazanacaksa mevkiin adamı kazansın oynatmadıkça adamın işini bitiriyorsun saise de yaptı aynısını sonra başlayacak ergen taraftar rebiçe sövmeye şimdiden zemin oluşuyor hatırla geçmişde kupa maçlarında alt yapı oyuncularıyla oynatırdı istemediği oyuncuları kupayıda istemezdi ne halt yiyorsanız yiyin derdi
Sen kendine söylüyormusun biz bu sene kupayı alırız diye ben diyemiyorum çünkü çıkardığı saçma kadro ile kötü bir takıma eletecek bizi önceki beş senesinde yaptığı gibi tutmadığı bütün oyuncularıda kupa maçlarında harcayacak rebiçi sağlam kadroyla on onbeş dakika oynatırımda gol atar yada asist yapar diye ödü patlıyordur rebiç beklesin anca cenk onur bahtiyar raşitsa hepsi birden sakat yada cezalı olacakki mecbur kalıp oynatsın yoksa on dakikada gerisinden nefes alan ona atılan hiç bir ara topuna yetişemeyen cenk oynayıp kulübede rebiç oturmazdı sonuçta rebiç formsuzda yerine oynattığın solda oynayamayan cenk çok mu formda

Çevrimiçi Necmi

konyaya yenilmedik ilk maç son dk  Josef attı 2. Maç 3-3 İstanbul beraberliğinde VI di hocamız 2 maç 3-1 aldık Antalya ilk maç berabere Cenk 90 da penaltı kaçırdı 2. Maç 3-1 abou Cenk abou iyi
antalya maçı erteleme maçıydı istanbulda oynadığımız son maç maçtaydım rezil oynadık berabere kaldık konya maçı ligin son maçı değilmiydi puan kaybedip ikincilikten olduk her neyse konumuz redmond bu maçların hangisinde iyi oynadı örnek verdin ya redmond ligin son düzlüğünde gösterdi kendini fener maçıyla başladı ben istemezdim kiralık adam birde oaramı vereceğiz ciddi katkısı yokken bir kanat oyuncusu bireysel iki üç gol attı diye iyi olmaz asli görevi önemli bak cenk kanat oynayınca yıkamıyoruz oyunu  masuaku doldurdu orayı ondan sonra verimli olduk hiç koşamıyor hazır değil cenk forvette bile yavaş kalıyorken kanat oynamaz muleka ve cenk ısrarı kanatsa kusura bakmada iyi niyetli tercihler değil takımı sabote ediyor cenki ts maçında gördük bedeli ağır oldu her maç berbat ötesi ama oynuyor rebiç nerde

Çevrimiçi Samet Demir

Redmond buraya 18-20 yaşında gelmedi ki, daha önce hiç izlemedin mi abi adamı. :)

Burada yaptıklarını yıllarca EPL'de yaptı zaten herif. Hocalık bir durum yok yani. Hoca sadece onu 11 e koydu.

Sizin düşüncenizi hiç anlamıyorum, oyuncu ve oyun kötü olduğu zaman hocanın hiç suçu yok, başarı geldiği zaman, oyuncu level atlayınca da tüm övgü hocaya.

Şu Cenki sahada görüp ses etmeyip Rebicin formsuz olduğunu iddia etmek başlı başına samimiyetsizlik ve kayıtsız şartsız hocayı savunmak. Mevzu form durumu ise sol kanatta Muleka oynatsa o kadar ses etmem. :) Ki muleka bence bizim takımın kalitesinde biri değil.

Çevrimiçi Necmi

Redmond buraya 18-20 yaşında gelmedi ki, daha önce hiç izlemedin mi abi adamı. :)

Burada yaptıklarını yıllarca EPL'de yaptı zaten herif. Hocalık bir durum yok yani. Hoca sadece onu 11 e koydu.

Sizin düşüncenizi hiç anlamıyorum, oyuncu ve oyun kötü olduğu zaman hocanın hiç suçu yok, başarı geldiği zaman, oyuncu level atlayınca da tüm övgü hocaya.

Şu Cenki sahada görüp ses etmeyip Rebicin formsuz olduğunu iddia etmek başlı başına samimiyetsizlik ve kayıtsız şartsız hocayı savunmak. Mevzu form durumu ise sol kanatta Muleka oynatsa o kadar ses etmem. :) Ki muleka bence bizim takımın kalitesinde biri değil.

hayatta en kötü şey birine körü körüne inanmaktır ama taliscanın böyle olduğunu sanmıyorum onunki biraz inata bindi futboldan anlayan biri şenol sevdası olmadığında bayağı iyi tahliller yapıyor gördüğünede eminimde girdi bir yola dönemiyor 😂
Nefrette sevgide körü körüne olmaz çünkü olursa  sevdiğin yada nefret ettiğin kişiyi değil seni bitirir

Çevrimiçi Samet Demir

hayatta en kötü şey birine körü körüne inanmaktır ama taliscanın böyle olduğunu sanmıyorum onunki biraz inata bindi futboldan anlayan biri şenol sevdası olmadığında bayağı iyi tahliller yapıyor gördüğünede eminimde girdi bir yola dönemiyor
Nefrette sevgide körü körüne olmaz çünkü olursa  sevdiğin yada nefret ettiğin kişiyi değil seni bitirir
Talisca abiyi seviyorum. Az kaldı tavlayacam onu. Yavaş yavaş hocayı eleştirmeye başladı :)

Çevrimiçi Necmi

Talisca abiyi seviyorum. Az kaldı tavlayacam onu. Yavaş yavaş hocayı eleştirmeye başladı :)

katılıyorum yakında sövecek sonra ona karşı biz hocayı korumak zorunda kalacağız oda bize şenolcu diyecek 😂

Çevrimiçi Necmi

muleka şimdi değil ama iki üç yıl sonra çok iyi forvet olacak son vuruşları düzgün yapsa şu anda ondan başka isim konuşmuyor olurduk ben onun gibi pozisyona giren adam görmedim beşiktaşta içeri sokmaya başlasa her maç iki üç golü olur abartmıyorum birde solda cidden harcanıyor

Etiketler: