5. Hafta Trabzonspor 3-0 Beşiktaş
5. Hafta Trabzonspor 3-0 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|5. Hafta Trabzonspor 3-0 Beşiktaş Tarih : 17.09.2023 Saat : 20:00 Stadyum : Papara Park Hakemler : Volkan Bayarslan - Serkan Çimen - Deniz Caner Özaral - Tugay Kaan Numanoğlu

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

5. Hafta Trabzonspor 3-0 Beşiktaş  [Okunma sayısı 26212 defa] 5. Hafta Trabzonspor 3-0 Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

aylar önce herkes şenol güneş diye kuduruyordu, noldu da bir anda istifalar küfürler başladı anlamıyom

6 aydır yenilmiyordun bir eşşeklik yapıldı çaktılar geçtiler napalım yani, bu iş uzun süreli olursa mecbur gereken yapılır az sakin olmak lazım

camiada son 2 yıldır verilen her tepkinin dalga geçilen fener taraftarından farkı yok, fb gibi olursak hiçbir şey bizi kendimize getiremez
çok sinirlendim kardeşim şu ts böyle kadro çıkmaz

Çevrimiçi gokhans

Trabzon truvası olsam necip ve colley’e oyun kurdurtur, önceki maçlardaki gibi amir’e oyun kurmak için savunmaya kadar gelme derim. Diğer oyun kurma alternatifi olan masuaku ile de başlamam. Sonuç: doğru düzgün şut yok, herkezin içinden geçtiği trabzon’a 3-0 yenilmek. Yıllarca trabzonun yöneticiliğini yapan adamı başkanın, trabzonun efsanesi ve stada ismini veren adamıda hoca yaparsan bu sonuç gayet doğal.. dipnot: yönetim kurulu başkanı trabzonlu, yönetim kurulu üyeleri trabzonlu. Trabzonspor da, bizdeki kadar trabzonlu yok.
[ Son Düzenleme: 17 Eylül 2023, 22:10:51 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı MUSTAFA_

işte aman tatlar kaçmasın aman aramız iyidir bozulmasın kafası
Pembe diziye döndü Beşiktaş.

https://x.com/neizledik/status/1040187837105270786

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı İzmitlibjk

Çok uzatmadan problemi kendimce aciklamak istiyorum. Teknik direktörlük elindeki oyuncu grubundan maksimum verim alma sanatıdır. Oyuncu grubu 2 şekilde olusuyor, birinci grup teknik direktorler takimları zengin oldugu icin 'kafalarındaki taktik plan' icin dogru oyunculari fiyatina bakmadan transfer ediyor, bu daha kolay olan hocalık bana göre. İkinci grup teknik direktorler once eldeki oyuncu malzemesini taniyip ona gore taktik olusturuyor. Bizim paramiz olmadigi icin bize ne lazım? Takımdaki oyuncularin teknik taktik becerisini iyi analiz edecek ve buna uygun kadro muhendisligi yapacak hoca lazım. Tamam şimdi sahaya çıkan 11e bakalım ve analiz edelim. Orta saha merkezindeki 3 oyuncun dikine topla gidebilecek adam eksiltebilecek (gomezin arkasındaki sosa) olmadigi icin top kanatlara gidiyor. Top kanada gittigi anda topa baskı olunca top bu sefer stoperlere donuyor. Senin oyun kurucun stoper. Stoper oyun kuramadiginda kaleye donuyor. Mesela ilk yarida bazı pozisyonlarda rebic sol cizgide müsaitti, topu ters kanada cevirecek ayak bulamadik. Sol kanatta yuzde yuz hazir olmayan rebicin arkasina birde onur koyunca sag kanadi sifirladik. Rakip rosier topla bulustugu anda alan daraltti ve buna cozumumuz yoktu.  Şimdi sorum şu; sen bu orta saha yapısıyla sezonu gecirme plani yapiyorsan neden tüm maddi imkanların ayaklari duzgun bir sag stopere harcanması konusunda baski yapmadin. Hadi diyelim bu stoper gelmedi o zaman neden bu orta sahadan vazgecip 10 numara transfer etmedin. Çok uzatmak istemiyorum, cok problem var, hepsini tek tek yazmaya kalkarsak sabah olur. Ben acikcası besiktasın rakibi olan bir takımda teknik direktor olarak sahaya cikmak isterdim. Onlem almasi cok kolay ne oynayacagi cok belli bir rakibim olurdu. Tek sikintim bireysel goller olurdu, aboubakar mucize yaratirsa gol yerdim yoksa yemezdim. Sonuc olarak yonetim hatali hoca da yonetim kadar hatalı. Maclarda olacak seylerin öngörülebilir oldugu dusunuyorum, transfer sezonu cok verimsiz gecti ve bunda hocanin da payi buyuk. Dusuncem budur.

Çevrimdışı goktasoktay

daha çok avrupa maçları öncesi böyle kadro ve böyle maçlar izleyeceksin şu maç şenolun umrunda bile değildi onun odağı perşembe günü
Ts nin hocasına yaptır beşiktaş kadrosunu utanırda şu onbirle çıkmazdı
Kadro meselesinde ilk yarının sonunda aynısını yazdım abi. O kadar kızgınım ki anlatamam…

Çevrimiçi sEuL

Trabzon truvası olsam necip ve colley’e oyun kurdurtur, önceki maçlardaki gibi amir’e oyun kurmak için savunmaya kadar gelme derim. Diğer oyun kurma alternatifi olan masuaku ile de başlamam. Sonuç: doğru düzgün şut yok, herkezin içinden geçtiği trabzon’a 3-0 yenilmek. Yıllarca trabzonun yöneticiliğini yapan adamı başkanın, trabzonun efsanesi ve stada ismini veren adamıda hoca yaparsan bu sonuç gayet doğal..
90 dakika boyunca Necip uzerinden oyun kuran bir deha vardi kenarda.

D. Kiev’de ayni taktigi denedi, her yani kapatip Necip’i bombos biraktilar ve her topu Necip uzerinden oynadik.

Bugunde degisen birsey yok.

Takim top oynamiyor, her mac Abou bizi kurtarsin diye bekliyoruz resmen.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

Çok futbolcu aldık hiç biri sahaya çıkamıyor

Çevrimdışı AigleBordeaux

Sezon eylul'de bitti. Ama yonetimde bazi kisiler bu aksam yine mutlu yatacaklar.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi Necmi

valla hoca hatalıdır vs. ama şu sezon rezilliklerle geçecekse ana suçlusu yönetimdir

ekonomi vs. diye diye hocan bağıra çağıra yapmayın demesine rağmen transferlerini yine son aya sıkıştırdın + hepsi afrikalı ve ocak ayında yoklar
şu oyuncuların hangisini transfer sezonu başında alamazdın hangisi fırsat için beklendi bu şekilde transfer ekonomi yüzünden değil beşiktaş başarılı olmasın diye yapılıyor aldığın oyuncu iyi bile olsa takıma uyum sağlayana kadar devre biter
Birine söyle beşiktaş başarısız olsun diye ne yapılmalı diye bu yönetim aynısını yapıyor fikret ormanın yedi yıldayaptığı borcu her sene yapıyorlar ama sokağa atmıyorlar parayı iyide bunca parayı nereye atıyorlar o zaman takıma atmadıkları belli

Çevrimiçi Necmi

Sezon eylul'de bitti. Ama yonetimde bazi kisiler bu aksam yine mutlu yatacaklar.
en başta şenol mutlu yatacak camiasını üzmediği için

Çevrimiçi hasankale

Necip Colleye ,Colley tekrar necipe, Necip Merte ,Mert tekrar necipe ondan tekrar colleye sonra hoop bir uzun top rakipte.
Haftalardır sahada oyun diye izlediğimiz şey bu takımın ne bir hucum planı var nede bir organizasyon.

Çevrimiçi Necmi

Çok futbolcu aldık hiç biri sahaya çıkamıyor
neden çıkamıyor hepsi kulübede benmi çıkartacağım

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Onana yok
Ox yok
Bakhtiyar yok
Rebic var ama yok
Amartey yok
Bailly yok
Emrscan Bulut 18 de yok

Valla transfer dönemini süper geçirmişiz, tüm eksiklerimizi kapatmisiz.

Çevrimdışı goktasoktay

Maç kaybedilebilir, yanlız şu yeteneksiz Trabzondan 3 gol yiyorsan, oturup düşünmek lazım.
Rizeden 4 yediler, gs perişan etti, tamam birkaç transfer eklendi o kadroya ama dediğin gibi çöp oğlu çöp takımdan 3 yemek ağırıma gitti

Çevrimdışı Sefa Kara

Amartey var,tayyip dönüyor,Bailly alındı yine necip oynuyor.Yönetimi ayrı hocası ayrı.

Çevrimdışı levitate

çok sinirlendim kardeşim şu ts böyle kadro çıkmaz
hocanın aylık saçmalamalarından birisi işte ya

ts brugge tam kadro çıkarsın, hocası gitmiş transfersiz kayseriye yedekle çıkarsın ama saçma bir iş yapıldı bir açıklaması da yok
bipbipbupbup

Çevrimdışı Ravenman

Ben burda Ṣenol ve ANÇ memlektlerine iyilik yapacaktır dediğimde özellikle Necmi ve Talisca1903 beni Beşijtaşı şike yapacak iddiasıyla suçladılar.

En büyük Şenolcular bu ikisi zaten.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben burda Ṣenol ve ANÇ memlektlerine iyilik yapacaktır dediğimde özellikle Necmi ve Talisca1903 beni Beşijtaşı şike yapacak iddiasıyla suçladılar.

Necmi abiye Şenolcu diyorsan geçmiş mesajlarını okumanı tavsiye ederim. Beşiktaş sayesinde Şenol Güneş, Şenol Güneş olmuştur diyen kişi kendisi  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Necip Colleye ,Colley tekrar necipe, Necip Merte ,Mert tekrar necipe ondan tekrar colleye sonra hoop bir uzun top rakipte.
Haftalardır sahada oyun diye izlediğimiz şey bu takımın ne bir hucum planı var nede bir organizasyon.
bunu kaç haftadır söylüyorum 400 pas yapmışız deniyor bakıyorsun 300 ü coley necip arasında maçta rosiere atsa necip hücum başlatacak döndü colleye attı oda iki oyalanıp necipe geri attı necipden tekrar ona sonra baskı yedik top merte kadar gitti ve neciple çıktığımız bütün maçlarda bu oluyor yarı sahamızdan top çıkaramıyoruz ve hala neciple çıkıyoruz
Bakalım perşembe günüde necip stoperde beş yerliylemi çıkacak

Çevrimiçi Samet Demir

Sen olaya kişisel bakıyorsun, Necmi abi makamsal bakıyor, Talisca1903 içinde Şenol Güneşde çok farklı konumda. Şenol Güneş ne yapsa Talisca bir şekilde hocaya hak veriyor. Bir bu gün tepki gösterdi. Oda gerçekleri görecek.

Senin dediğine gelince burada gerçeklik payına bakılmaksızın böyle ithamlara izin verilmiyor. Sonuçta herşeyden önce makama saygı....

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

şu oyuncuların hangisini transfer sezonu başında alamazdın hangisi fırsat için beklendi bu şekilde transfer ekonomi yüzünden değil beşiktaş başarılı olmasın diye yapılıyor aldığın oyuncu iyi bile olsa takıma uyum sağlayana kadar devre biter
Birine söyle beşiktaş başarısız olsun diye ne yapılmalı diye bu yönetim aynısını yapıyor fikret ormanın yedi yıldayaptığı borcu her sene yapıyorlar ama sokağa atmıyorlar parayı iyide bunca parayı nereye atıyorlar o zaman takıma atmadıkları belli

hep diyorum abi forumdan 5-6 kişiye transfer işini ver ağustos başı tam kadro hazır olurdu

adamların oyuncu bilgisi çevreden duydukları 10 kişiden falan ibaret, 8'i de ya tutarsa transferi
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

bunu kaç haftadır söylüyorum 400 pas yapmışız deniyor bakıyorsun 300 ü coley necip arasında maçta rosiere atsa necip hücum başlatacak döndü colleye attı oda iki oyalanıp necipe geri attı necipden tekrar ona sonra baskı yedik top merte kadar gitti ve neciple çıktığımız bütün maçlarda bu oluyor yarı sahamızdan top çıkaramıyoruz ve hala neciple çıkıyoruz
Bakalım perşembe günüde necip stoperde beş yerliylemi çıkacak
Büyük takım oyunu işte abi. %60 topla oynama. :) Böyle yazınca VI'ci oluyorum.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

sen önce ne yazdığına dikkat et bence
Bu arada bana şenolcu diyerek bütün forumu güldürmüşsündür herhalde 😂

Çevrimdışı Talisca1903

Necmi abiye Şenolcu diyorsan geçmiş mesajlarını okumanı tavsiye ederim. Beşiktaş sayesinde Şenol Güneş, Şenol Güneş olmuştur diyen kişi kendisi  :D
Necmi abi sana diyor 😜 En büyük Şenolcu

Etiketler: