5. Hafta Trabzonspor 3-0 Beşiktaş
5. Hafta Trabzonspor 3-0 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|5. Hafta Trabzonspor 3-0 Beşiktaş Tarih : 17.09.2023 Saat : 20:00 Stadyum : Papara Park Hakemler : Volkan Bayarslan - Serkan Çimen - Deniz Caner Özaral - Tugay Kaan Numanoğlu

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

5. Hafta Trabzonspor 3-0 Beşiktaş  [Okunma sayısı 26252 defa] 5. Hafta Trabzonspor 3-0 Beşiktaş

Çevrimdışı Ravenman

Geçen sene burada Şenol Güneş borazanlığı yapan kişileri duruş sergilemeye davet ediyorum. Burası sizin deneme yanılma tahtanız değil. O gelsin bu gelsin deyip 3 maç sonra istifaya davet etmek yakışmıyor. Gidin hocanıza sahip çıkın.

Ben hiçbir zaman Şenolcu olmadım.

Beşiktaşa Şenol Güneş hoca olabiliyorsa, Fatih Terim ve Aykut Kocamanda hoca olma hakları var.

Yerli hoca gelecekse Beşiktaş geçmisi olacak. Yada yabancı getirecen.

Laz başkan, laz hoca. Resmen Trabzonun pilot takımı olduk.

Yazıklar olsun.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ferdi1903

Salih yüzünden bir de transfer yapmadılar oraya  :money:

https://twitter.com/fatih_zen/status/1703476863425802598
Salih 5 para etmez topçu, kazandığı parayı beğenmiyorsa çektirip gitsin

Gesendet von meinem Pixel 7 Pro mit Tapatalk

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Şenol Güneş istifa bırak git
daha çok avrupa maçları öncesi böyle kadro ve böyle maçlar izleyeceksin şu maç şenolun umrunda bile değildi onun odağı perşembe günü
Ts nin hocasına yaptır beşiktaş kadrosunu utanırda şu onbirle çıkmazdı

Çevrimiçi levitate

Salih yüzünden bir de transfer yapmadılar oraya  :money:

https://twitter.com/fatih_zen/status/1703476863425802598
2 hafta önce kraldı bu hafta çöp oldu, haftaya yine kral olur çok boş yorumlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi sEuL

Senol ortaya horon teptir hamsiye.

Çevrimdışı Ravenman

Sergen hemen yarın başlamalı yoksa Brugge'den 3 tane yeriz sonra Adana Demir'den 4 tane yeriz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

2 hafta önce kraldı bu hafta çöp oldu, haftaya yine kral olur çok boş yorumlar
Ben yerli kuralına karşı olan birisi olarak. Türkiye milli takımının haline bakıyorum ve Türk oyuncular için söylenen bu yoruma katılıyorum. Yerli kuralı olmasa kendi takımlarında oynayacak oyuncuların sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Yerli kuralı ülkenin kanayan yarasıdır.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ferdi1903

Bu gedson da alem

Çevrimiçi sEuL

Aga dakika 80 oldu halen gomulen Ts’nin savunma arkasina uzun top atiyoruz, teknik ekipte bir tane adam yok mu hocam yeter artik sisirmeyelim su topu diyecek.

Çevrimdışı ferdi1903

Y ö n e t i m.      I s t i f a !!!!!!

Çevrimdışı Savaş

Geçen seneki kadrodan daha kötü bir kadroyu nasıl kurdular hayret verici bi olay ya.

İlk kaleyi bulan şut 82. Dakikada allah sizi Beşiktaş'tan alsın.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimdışı ferdi1903

Tüm maç boyunca hiç tehlike yaratmadik adamlara

Çevrimiçi levitate

aylar önce herkes şenol güneş diye kuduruyordu, noldu da bir anda istifalar küfürler başladı anlamıyom

6 aydır yenilmiyordun bir eşşeklik yapıldı çaktılar geçtiler napalım yani, bu iş uzun süreli olursa mecbur gereken yapılır az sakin olmak lazım

camiada son 2 yıldır verilen her tepkinin dalga geçilen fener taraftarından farkı yok, fb gibi olursak hiçbir şey bizi kendimize getiremez
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

aylar önce herkes şenol güneş diye kuduruyordu, noldu da bir anda istifalar küfürler başladı anlamıyom

6 aydır yenilmiyordun bir eşşeklik yapıldı çaktılar geçtiler napalım yani, bu iş uzun süreli olursa mecbur gereken yapılır az sakin olmak lazım

camiada son 2 yıldır verilen her tepkinin dalga geçilen fener taraftarından farkı yok, fb gibi olursak hiçbir şey bizi kendimize getiremez
bundan bağımsız Yönetim gitsin﹗

başkana da yuh yani takımı övdün 2 gün geçti rezil olduk
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Ts burakma maçı 2 tane daha tak topluca çoktur olup gitsinler

on tane yese gideceklerinimi sanıyorsun kongrede herkes çebiden memnun

Çevrimdışı ferdi1903

on tane yese gideceklerinimi sanıyorsun kongrede herkes çebiden memnun
Topunu Allah bildiği gibi yapsın

Çevrimdışı MUSTAFA_

Haklısın ama taraftara da hak vermek lazım. Transfer döneminin başından beri kimse memnun değil. Ufak bir kıvılcım bile insanların tutuşmasını sağladı. Şu an belki Beşiktaş için hayırlı bir yenilgi serisinin başlangıcı olacak. Fikret Orman'ın son senesi gibi bir hava var.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

bu arada mert'in kötü günüde çekilmiyor şut sayısı aynı 5'i kaleyi bulmuş 3 gol yedik

2 ve 3. goller eşşeklik maalesef
bipbipbupbup

Çevrimdışı Savaş

Daha Afrika kupası var. Şu an sahada olan en az 5 adam olmayacak. Bunların yerine Cenk Onur Rebic falan izleyeceğiz daha.

Ligin 4. Haftası daha ama sezon için bir gram hevesim beklentim yok.

Bizi bu hale getirenler için ne desek az.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Talisca1903

bu arada mert'in kötü günüde çekilmiyor şut sayısı aynı 5'i kaleyi bulmuş 3 gol yedik

2 ve 3. goller eşşeklik maalesef
1 çiye çık al kaleci çıkacak abi

Çevrimiçi Samet Demir

Kapadım maçı valla.. 10 günden beri bu maçı bekliyordum. Yazıklar olsun. Hocasıda, başkanıda tez zamanda gider₁ inşallahç

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: