4. Hafta Beşiktaş 2-0 Sivasspor
4. Hafta Beşiktaş 2-0 Sivasspor

Beşiktaş Forum|4. Hafta Beşiktaş 2-0 Sivasspor Tarih : 03.09.2023 Saat : 19:15 Stadyum : Beşiktaş Park Hakemler : Zorbay Küçük - Esat Sancaktar - Mustafa Savranlar - Turgut Doman VAR :

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

4. Hafta Beşiktaş 2-0 Sivasspor  [Okunma sayısı 11866 defa] 4. Hafta Beşiktaş 2-0 Sivasspor

Çevrimiçi tolga1903

Abi necip çok şaşırtıyor beni 2 maçtır

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı beno1903

Ox böyle oynarsa onu da kesemeyiz 10 yabancıyla mı çıkacağız

Valla kadroyu ben planlamadim mulekayi keser cenk oynar orda

Çevrimdışı BlackEagle16

Çöpe atılmaya ilk devre. Daha doğrusu buldugunuz pozisyonlari degerlendirdifimiZ ilk yari
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı Mehmet57

Ox icin ismi gectiginde de soylemistim. Bu herif form yakalasin, ligdeki en iyi 8 olur.

Çevrimdışı zubeyirbaya

ben kiev maçında da olumlu şeylerin çoğunlukta olduğunu düşünmüştüm bu ilk yarıda da pozitif bir tablo görüyorum takıma dair. bu sene umut var. 

Çevrimdışı BlackEagle16

Ox böyle oynarsa roser kesik yer. Mert onur necip devam eder lig

Çevrimdışı beno1903

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı BlackEagle16

ben kiev maçında da olumlu şeylerin çoğunlukta olduğunu düşünmüştüm bu ilk yarıda da pozitif bir tablo görüyorum takıma dair. bu sene umut var.
İnşallah yeni transferlerin adaptasyonu ile gümbür gümbür geliriz. Tek eksik şanlı taraftarimiz. Bu uyumu yakalamak için coutinho riski alınır. Coutinho ve korayı çek transferi kapa

Çevrimdışı levitate

katılıyorum kiev maçında gayet iyiydik, bie pozisyonları mı ne vardı adamların
bipbipbupbup

Çevrimdışı BlackEagle16

Rasitsa sana ayrı bir parantez kardeşim Allah sakatliktan korusun inşallah. Heralde tadicin gencini aldık !

Çevrimdışı Sefa Kara

Rosier çok kötü.Oxled beğendim teknik oyuncuları her zaman sevmişimdir.Rosier kesik yer masu gelince böyle giderse.Gedson çıkmalı kırmızı yemeden bu maç kötü bahtiyar girmeli.

Çevrimiçi tolga1903

Onur dökülüyor.

Masu'yu çok arıyor takım ya. İstediği zaman oyunu şekillendiriyor istediği zaman pat diye ceza sahasına indiriyor topu tek başına kulvarı kullanabiliyor istediği gibi. Onur ne yazık ki ters ayaklı olarak oynayamadı orada takımın en kötüsü

Çevrimdışı BlackEagle16

Masu'yu çok arıyor takım ya. İstediği zaman oyunu şekillendiriyor istediği zaman pat diye ceza sahasına indiriyor topu tek başına kulvarı kullanabiliyor istediği gibi. Onur ne yazık ki ters ayaklı olarak oynayamadı orada takımın en kötüsü
Malesef ya masuaku izlemesi bile keyifli

Çevrimdışı zubeyirbaya

onur aslında doğru pozisyon alıyor, bindirmeleri filan da yapıyor ama ters ayaklı olduğundan son işlerde büyük sıkıntı yaşıyor. defanstaki müdahaleleri de bir pozisyon dışında kötü değildi. kiev maçında da aynı durum vardı. bahtiyar herhalde orada oynayabileceği ışığını vermedi. umut meraş'a ise yarım ayaklı onur'u tercih ederim umut utansın.

Çevrimiçi Savaş

Laf söylediğimiz Necip onana ve amartey'den daha iyi oynuyor.

Transfer politikasına bak hele.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı KartalınGücü

Gedson şu ceza  yayınsa buluştuğu toplara gelişine öyle böyle vursa ya tabela yapacak ya dönen topa yapıltıra ağız ya da penaltı falan olacak çalıma giriyor boşuna. Bize öyle beleş faul de çalınmıyor boşa gidiyor.

Çevrimdışı Sefa Kara

Lider bir stoper almayacaklarsa amartey kalibresinde biri alınacaksa necip ile devam edilmesi daha mantıklı.

Çevrimiçi Savaş

Yine diyorum Masuaku bu takımın beyni. Gerekirse Rosier yedek kalır Masuaku oynar her türlü.

Çevrimdışı beno1903

Rosier çok kötü.Oxled beğendim teknik oyuncuları her zaman sevmişimdir.Rosier kesik yer masu gelince böyle giderse.Gedson çıkmalı kırmızı yemeden bu maç kötü bahtiyar girmeli.

Abi yapmayin ya su rosierin kanat bindirmelerini yapan baska biri varmi acaba kac kere pozisyona soltu ben cok begeniyorun rosieyi

Çevrimdışı Mehmet57

Onur’un skntisi ters ayak, yoksa her turlu sagbekte 11’e yazilabilir, ozellikle Ox’a yer acmak icin 11de.

Ama sag ayakli Onur solda oynuyorsa, bu Umut Meras denen zat kendinden utansin. Yemin ederim formamizi giyen en kotu futbolcu. Mehmet Akyuz bile daha yetenekli idi

Çevrimdışı goktasoktay

Necip iyidir, hoştur, beşiktaşın çocuğudur falan ama döngüsü 3, bilemedin 4 maçtır. İki haftadır iyi olması yanıltmasın
Transfere gerek yok oynasın falan diyenler var, ona mahsuben yazdım.

Çevrimdışı BlackEagle16

Yine diyorum Masuaku bu takımın beyni. Gerekirse Rosier yedek kalır Masuaku oynar her türlü.

+1903

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Etiketler: