3. Hafta Adana Demirspor 4-2 Beşiktaş
3. Hafta Adana Demirspor 4-2 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|3. Hafta Adana Demirspor 4-2 Beşiktaş Tarih : 27.09.2023 Saat : 20:00 Stadyum : Yeni Adana Stadyumu Hakemler : Ümit Öztürk - İbrahim Bozbey - Osman Gökhan Bilir - Murat Erdoğan

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3. Hafta Adana Demirspor 4-2 Beşiktaş  [Okunma sayısı 30213 defa] 3. Hafta Adana Demirspor 4-2 Beşiktaş

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı uğur07

kimsenin adami olmayin. besiktas'in adami olun

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Lan sut çekin sut, sokayım sizin pasiniza

Çevrimiçi sefaköykartali

Şenol bizi bırakıp milli takıma kaçınca pilanlı birşey yok berberde görüştük dedi.

Buna inandınız ama?
Benim buna inandığımı veya bu konuda hocaya eleştiri yapmadığımı falan nereden biliyorsun? Ocu bucu kafasıyla sabahtan beri ezbere sallıyorsun. Daha kadroda kim var haberin yok.

Çevrimdışı Ravenman

Bunları başımıza getirenim ABV.

Trabzon şebekesinin bir İstanbul kulübünde ne işi var?

Medyadaki (Hakaret Yasak)₅ bilerek bu oyunun üstüne gitmez.

Fenerbahçede Trabzonlu başkan ve antrenör olsaydı her gün manşet olurdu.

Çevrimdışı ferdi1903

(Küfür Yasak)₆ bu sezon bitmek bilmez artık, fenevlilerden daha rezil durumlara düşeriz senelerce bu gidişle

Gesendet von meinem Pixel 7 Pro mit Tapatalk

Çevrimdışı Liquidator

Kurtarıcı Omur giriyor. Gülüyorum

Отправлено с моего 21081111RG через Tapatalk

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimiçi tolga1903

Gerçekten git₁ olmaz olsun senin gibi hoca da senin transferlerine de senin tercihlerine de lanetler olsun

Çevrimdışı Liquidator

Şenol bizimle eğleniyor

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı BlackEagle16

Arkadaşlar siz neden istifa diye baguriyorsunhz ki anlamıyorum. Başkan bekliyorum gidin drdinizi analtin
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

"Şenol Güneş sayesinde...." ile başlayan cümle kuranlar 10 tane de yesek de akıllanmazlar. Onu için biz bunu hak ettik.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ferdi1903

Bu kaleye niye şut çekilmiyor lannnn

Çevrimdışı Savaş

Kurtarıcı Onur :D

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı uğur07

ezber yine onur bulut giriyor. allahim ya. sinirimden sigara ustune sigara iciyorum. yaziklar olsun. senin bildigin futbol bilgisine

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Monza

Yalnız Ersin de eski Ersin maalesef.

Çevrimiçi sefaköykartali

saiss de mobbing mağdurlarından zaten. hala o seviyede oynayan bir stoper de alamadık. eldeki değerleri yok etmekle meşguluz. bu yönetim victor ruiz gibi düzgün bi stoperi de üste tazminat ödeyerek kaybemişti.
Aynen Saiss haklıydı harika bi karakterdi o yüzden gittiği takımda maça çıkmadan kiralandı. Mobbing falan saçma sapan temelsiz desteksiz şeylerle sallamak yerine şu takımın sahada ne oynadığını, niye 10 eksiği olan adsye şut bile çıkaramadığını, daha sezon başından sıkışan her maçta taktiğin orta kafa gol e döndüğünü falan sorgulamamız gerekiyor bence.

Çevrimdışı mellfred

Çevrimdışı Ravenman

Kluivert gibi ateşli, organizeyi bilen, oyun bilen Hollandalı teknik direktör lazım.

Artık abi yeğen amca taktik maktik yok bam bam bam Terim familyası Türk hocalardan gına geldi.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Kurtarıcı Omur giriyor. Gülüyorum

Öyle demeyelim müthiş bir taktik değişiklik.
Sagbek yeniliyoruz.

Çevrimdışı Talisca1903

Abuş 2 şut ikisinde kaleyi bulmadı

Çevrimdışı ferdi1903

"Şenol Güneş sayesinde...." ile başlayan cümle kuranlar 10 tane de yesek de akıllanmazlar. Onu için biz bunu hak ettik.
İlk önce başkan ve yönetim gitmedi sürece bişey değişmez, bunu anlamayan kafalar var halen buralarda ve dışarıda

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı zubeyirbaya

birilerine operasyon çekilerek gelinen koltukta kimsenin yüzü gülmez. sosyal medyadaki üç kuruşluk kalemlerle, takım içindeki papazlarla kendisi için boşalttığı koltuğa oturan beyefendinin düştüğü haller beni üzmüyor da şu taraftara şu seviyedeki insanların layık görülmesi can acıtıyor. mesele valerien'in iyi kötü hoca olması değil. yine bu yönetimin verdiği yanlış kararlardan biriydi belki de kendisi. ama bir şeyler yapmasına fırsat bile verilmedi. hazırlık maçında hoca yemeye kalktılar hazırlık maçında, bu takım pozisyona giremiyor dediler takım kampta kondisyon yüklerken. bunların lafıyla üç kuruşluk operasyonlarla hazırlandı bugünler. sonucu ancak bu kadar olur şaşıracak bir şey yok.

Çevrimdışı KartalınGücü

İlk önce başkan ve yönetim gitmedi sürece bişey değişmez, bunu anlamayan kafalar var halen buralarda ve dışarıda

Aynen öyle, bu yönetim zaten iyi yabancı hoca alamaz başkan ve yönetim gitsin iyi hoca da bulunur iyi oyuncular da. 

Etiketler: