2. Hafta Beşiktaş 1-1 Pendikspor
2. Hafta Beşiktaş 1-1 Pendikspor

Beşiktaş Forum|2. Hafta Beşiktaş 1-1 Pendikspor Tarih : 20.08.2023 Saat : 21:45 Stadyum : Beşiktaş Park Hakemler : Kadir Sağlam - Murat Altan - Ogün Kamacı - Ümit Öztürk VAR : Koray

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2. Hafta Beşiktaş 1-1 Pendikspor  [Okunma sayısı 23268 defa] 2. Hafta Beşiktaş 1-1 Pendikspor

Çevrimdışı goktasoktay

Puan kaybının günahını çıkarmıyorum ama o top dışardan gelmedi.
Aynı fikirdeyim, çizgi çekip göstermediler bile. Bizim böyle yönetimimiz olduktan sonra normal maalesef

Çevrimdışı levitate

Hakem buz gibi golünü iptal etmiş sen hala daha Aboubakar'ı falan çıkarıp çift ön libero alıp rakibi karşılayayım kafasındasın öyle yaparsan böyle uyduruktan penaltı ile 3 puanını alırlar elinden.
sergen de şenol hoca da aynı haltı yiyor, ne zaman geriye çekilsek ya da 2-3 dos atsak gol yiyoruz ama 8 yıldır böyle devam ediyor :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı BlackEagle16

Sonuçtan bağımsız Rosier çıkıp Onur girdikten sonra orayı otoban yaptılar. Ben Onur'un Avrupa maçlarında bir daha sürr bulacağını düşünmüyorum.
Yoksa amir çıkınca mı kontrolü kaybettik
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı 38life

Valerien Ismael Sivas, Karagumruk gibi tas gibi takimlara karsi ilk yari’da 3-4 atip ikinci yarilarda 1-2 gol yiyor takimi diye elestiriliyordu.
Simdi bu Pendik macini bakalim ne kadar antrenore baglayacak bazi gazeteciler ve taraftarlar. Eminim sevgili Senol hoca’larina laf soyletmezler.

Bugüne kadar Şenol hocanın "seviyesini"(?!) idrak edememiş biri bu saatten sonra da idrak edemez. Adam 35 yıldır  teknik direktörlük yapıyor bu ligde

Çevrimiçi COB

Şu maçta yönetim yerine oyuncular yuhalanmalıydı. Taç atarken bile laubali oynadılar. Ligin en zayıf takımına kendi evimizde puan verdik, inanılır gibi değil.

Çevrimdışı Sefa Kara

İlk yarıda yazmıştım laubali oyunun sonucu budur belliydi.

Çevrimiçi gokhans

Okan buruk’a sorsalar bjk kaybetmesi için ne yaparsın diye, amir’i çıkarırdı net!! Muleka ile maça başlamayı, roiser’i çıkarmayı falan saymıyorum. Takımın başında hoca olsa, laubalilikleri yüzünden gedson’u çıkarırdı. Benim neznimde hoca, öğrencisine kıyak geçti. Hoca sever böyle bonkörlükleri, şampiyonluk yolundaki ölü trabzonuda sevindirmişti. Trabzonlulara zaafı var.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

Şenol oyunu 500 pas yaparsın pozisyona giremezsin soran olursa beşiktaş yüzde seksen topu elinde tutuyor ama bakarsan o topu kendi yarı sahamızda çeviriyoruz baskı yok
Taraftarda maç sonu bu rezaleti ortaya koyan oyuncuları alkışlıyor

Çevrimdışı mellfred

herkes aynı yorumu yapmış demek ki bariz bir şekilde yürümüşüz
ben de aynı yorumu yapacaktım
takım eli belinde takıldı 90 dakika
oyuncularda bir laubalilik gedson mesela bütün pendiği çalımlamaya çalılıyor falan
iyi oldu bakma
öyle 3 puan yok babacım

Çevrimdışı levitate

Yoksa amir çıkınca mı kontrolü kaybettik
her ikisi de bence, onur kanatta gösterdiği eforun yarısını bile göstermedi bekte
bipbipbupbup

Çevrimdışı Ravenman

Bu kulüpte Trabzonsporlu istemiyoruz.

Ne karakterleri, ne kültürleri nede futbol felsefeleri Beşiktaşla örtüşür.

5 maçtır Muleka'nın bi osoruk bile atamasına rağmen, halen Muleka inadıyla kendi evinde çok değerli 2 puanı çope attın. Hemde küme düşen bir takıma.

Diğer ekiple karşı hiç düşünemiyorum. Şampiyonluk hayal. Şenol sezon başında hiç seri yapmamış ṣimdiye kadar. İlk 15 haftada puan kaybedecek kötü takımlara.

3. Sezonda öyle çöpe gitti. 1-0 öne geç 90 da gol ye 1-1 olsun.

Yabancı hoca olsaydı şimdi periṣan etmiṣtiler.

Malesef Şenolun torpili çok.
[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2023, 23:56:19 Ravenman ]

Çevrimdışı 38life

Beşiktaş taraftarı beni çok güldürüyor. Bütün yaz yok şöyle yönetime ders vercez, yok böyle tezahürat edicez diyip maçlar başlayınca sus pus kuzu oldular. 90'da gol yiyip ilk puan kaybı gelince Yönetim gitsin﹗ diye tezahürat yapmaya başladılar. Yahu komiksiniz be.

Çevrimdışı beno1903

Laz uşakları ve showmen çarşı terkedin beşiktaşı

Çevrimdışı GreenBook

Daha ligin başında pendik gibi bir takımı küçümsemeden ciddi bir futbol ve fark ile yenemiyorsan ileriki maçlarda güven veremezsin hata üstüne hata yapılıyor şu dönemeci kayıpsız atlatman gerek bu yönetim yönetemiyor

Çevrimdışı mellfred

şu oscar romero mudur nedir tek başına taşıdı adam
çok iyi oynadı

Çevrimdışı Savaş

Takım maç seçmiş beyler ortada herşey. Nasıl olsa alırız diye saçmasapan bi oyun.

Ders oldu. Göreceğiz bundan sonra neler olacak.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Gol iptal etti falan da senin içerde böyle oynama hakkın yok şu takıma karşı

Çevrimdışı abdusta

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Takım maç seçmiş beyler ortada herşey. Nasıl olsa alırız diye saçmasapan bi oyun.

Ders oldu. Göreceğiz bundan sonra neler olacak.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben herhangi bir ders çıkaracağımızı düşünmüyorum.

Çevrimdışı mellfred

abuobacarda aslında akan oyunda hiç yok
daha öncede yazdım çok top eziyor diye
bu maçta aynıydı

Çevrimdışı GreenBook

Takımda ciddiyet yok
Her rakibini önemseyip ona göre oynamazsan şampiyonluk gelmez
Nasıl olsa yenerim perspektifi ile 2-3’üncü golleri atmayıp 1-0’a yatarsan o iş olmaz

Etiketler: