2. Hafta Beşiktaş 1-1 Pendikspor
2. Hafta Beşiktaş 1-1 Pendikspor

Beşiktaş Forum|2. Hafta Beşiktaş 1-1 Pendikspor Tarih : 20.08.2023 Saat : 21:45 Stadyum : Beşiktaş Park Hakemler : Kadir Sağlam - Murat Altan - Ogün Kamacı - Ümit Öztürk VAR : Koray

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2. Hafta Beşiktaş 1-1 Pendikspor  [Okunma sayısı 23348 defa] 2. Hafta Beşiktaş 1-1 Pendikspor

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Son 5 dakika bir yerlerinizi yırtmak için 90 dakika beklemeseydiniz.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Demin yurumeye bile usenentakim simdi kicina motor takilmis gibi deli danalar  misali kosuyor .. Allah kahretemsin sizi be ... yap 3-0  ne yapiyorsan yap sonra hayret bi sey ya
Yorgo

Çevrimiçi levitate

çok gergin ortam nolcak acaba
bipbipbupbup

Çevrimdışı KartalınGücü

Öyle saçma ki 5 10 dakka arayla değişiklik yapıyorsun Gedson bir sola geçiyor bir ortaya geri dönüyor. 60 dakikayı zaten çöp ettin Muleka ve Onurla pozisyon yaratmadan.

Gedson da vurulacak yerde vurmuyor 2 tane pozisyonda bomboş açısı varken.

Çevrimdışı Karabay

Sonuçtan bağımsız Rosier çıkıp Onur girdikten sonra orayı otoban yaptılar. Ben Onur'un Avrupa maçlarında bir daha sürr bulacağını düşünmüyorum.
Ki daha rısier çıkmadan orayı zorluyorlardı. Hoca bence rosieri çıkarmazdı ama oyuna sıkacağı topçular ve yabancı kuralı için buna mecbur kaldı
Rosiere de yazık.

Çevrimiçi kartalizma190399

Valerien Ismael Sivas, Karagumruk gibi tas gibi takimlara karsi ilk yari’da 3-4 atip ikinci yarilarda 1-2 gol yiyor takimi diye elestiriliyordu.
Simdi bu Pendik macini bakalim ne kadar antrenore baglayacak bazi gazeteciler ve taraftarlar. Eminim sevgili Senol hoca’larina laf soyletmezler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kime yazsam bu sonucu bilemedim. En iyisi el ele uzaklaşsınlar...

https://twitter.com/Besiktas/status/1693363929710293492

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Çağrı Öz

Puan kaybının günahını çıkarmıyorum ama o top dışardan gelmedi.

Çevrimiçi Samet Demir

1 saat sonra bir Talisca haberi girerler heryer günlük güneşlik olur.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Unnamed

Takımda Trabzonlu istemiyoruz.

Çevrimdışı 38life

Bizi sıkıntılı haftalar bekliyor.

Düzeltiyorum. Bizi çok büyük sıkıntılı haftalar bekliyor.

Bu kadar görünen köyün klavuz istemediği bir sezonda taraftar hala nasil umut besliyor onu da anlamış değilim.

Çevrimiçi Samet Demir

Topun geldiği yer belli de söylemek için ortam müsait değil.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Düzeltiyorum. Bizi çok büyük sıkıntılı haftalar bekliyor.

Bu kadar görünen köyün klavuz istemediği bir sezonda taraftar hala nasil umut besliyor onu da anlamış değilim.
Talişkaaaaa

Çevrimiçi Necmi

Laubali oynarsan budur sonucu doksan dakika gol atmamak için çaba harcarsan son dakika böyle verirsin oyunu

Çevrimiçi COB

Rakibi küçümsersen puan kaybedersin. Utandırdınız.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ki daha rısier çıkmadan orayı zorluyorlardı. Hoca bence rosieri çıkarmazdı ama oyuna sıkacağı topçular ve yabancı kuralı için buna mecbur kaldı
Rosiere de yazık.
Düzgün planlama yapsınlar. Ligi gale almazlarsa böyle olur. Yerli transfer hala yok. Bakhtiyar var ama onun da imza yılan hikayesi oldu. Yönetimin düzgün yaptığı bir şey yok.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

O top bayağı dışarıdan geliyor.

Çevrimiçi levitate

statın hala sponsoru yok bu arada
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

1 saat sonra bir Talisca haberi girerler heryer günlük güneşlik olur.

Haziran ayında yazmıştım bunu. Şimdi izliyoruz :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi sEuL

Şenol zaten hep böyle. Yeni transfer oynatmaz.

Laz inadı.

Sezonun ilk 10 haftası puan kaybeder, sezon sonunda seri yapar 3. olur herkes hoca başarılı.

Mulekayı da Onuruda al git₁ hoca.

Ya Allah askina Onur ile Muleka ile acikalanacak birsey degil ki bu.

Gecen hafta kendi sahasinda 5 yemis 2. lig kalitesindeki bir rakibe karsi yedeklerinle cikip kazanman gerekiyor.
Kazanamiyorsan cikipta ben sampiyon olacam falan diye konusmayacaksin.
Rakip takim toplama kampi gibi, adamlarin kaptani senin istemeyip gonderdigin Welinton.
90 dakika ruhsuz ruhsuz sahada yuruyen haysiyetsizler gol yedikten sonra bir taraflarina birsey girmis gibi kudur kudur kosuyor.
Taraftar'da gol yemeyi beklemeyecek iste, iki transfere yine sus pus herkes.
Macin basindan baslayacaklardi iste YONETIM GITSIN﹗ tezahuratlarina.

Çevrimiçi levitate

şu oscar romero mudur nedir tek başına taşıdı adam
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Hakem buz gibi golünü iptal etmiş sen hala daha Aboubakar'ı falan çıkarıp çift ön libero alıp rakibi karşılayayım kafasındasın öyle yaparsan böyle uyduruktan penaltı ile 3 puanını alırlar elinden.

Çevrimdışı KartalınGücü

Hakemler yapar bir golünü de yerler kırmızı da verirler böyle 1-0 giden maçta sinsice bekleyip kolay penaltıyı da  verirler. Hiç olmasa uydururdu. Senin Pendik karşısında buna mahal vermemen lazım. Şu takım bastırsa 3 tane atardı Wellington gibi bombayı zorlamadık bile. Rakip bek 80 dakka sarı kartla oynadı üzerine bile oynanmadı

Çevrimdışı GreenBook

Yeni transferleri oynatmama ısrarı ve inadı 2015-2016 sezonunda kalmış bir alışkanlık zannediyorduk
Böyle olmaması lazım oynatacaksın bu adamları sürprize fırsat vermeyeceksin
Takımda kanat yok 10 numara yok bu yönetimle biraz zor

Çevrimdışı Savaş

Ben izlerken utandım adamlar oynarken utanmadı. Sezon sonu küme düşecek takıma puan kaybettik helal olsun.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: