1. Hafta Karagümrük 0-1 Beşiktaş
1. Hafta Karagümrük 0-1 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|1. Hafta Karagümrük 0-1 Beşiktaş Tarih : 14.08.2023 Saat : 21:00 Stadyum : Atatürk Olimpiyat Stadyumu Hakemler : Erkan Özdamar - Abdullah Bora Özkara - Serkan Ok - Yiğit

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

1. Hafta Karagümrük 0-1 Beşiktaş  [Okunma sayısı 23411 defa] 1. Hafta Karagümrük 0-1 Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet57

Onur’a ayri bir parantez acmak gerek. Yerli rotasyonunda gozum kapali sag bekte oynatirim. Sag acikta elinden geleni yapmaya calissada ofansa katkisi bek olarak daha destekleyici bir rolde oldugu icin yapabildikleri daha goz onunde olacak. Bu arada fizigi cok yerinde.

Çevrimiçi Samet Demir

Hoca oynattığına göre kazanacak Semihi. Hocadır kızar döver. :) Sonunda biz kazanırız.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Necip neredeyse kırmızı yiyecekti duman edecekti bizi.

Neciple ve Mulekayla başlayan hocadan şüphe ederim.
sen maçı izlememişsin Şenol Güneş eleştirecwğim diye ne Amartey nede Rebic hazır değil görebilene

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Onur’u mu ovelim? Evet, 5 kisiyi calimlayip al da at pasi verdi adeta. Hey Allah’im.
Muleka’yi da elestirmeyeceksin o zaman. Sen de Senol Gunes’ten iyi bilmiyorsun. Muleka’nin oynamasi dogru.
Oyna devam.
Ben Şenol Güneş'ten iyi bilmiyorum ; bilen sensin. Rebic'in fizik olarak hazır olmadığını ilk 11'de sahaya sürerse sakatlanacağını bilen Şenol Güneş sen değilsin. Ama görüyorum ki sen Hoca'dan daha iyi biliyorsun. Rebic maça ilk 11 başlayıp sakatlansa ilk 11 başlatıldığı için Hoca'ya sallayıp duracaktın.  Muleka'ya gelince evet bana göre de yetersiz bir oyuncu ama Muleka oynamasın diye Rebic'in sağlığını tehlikeye sokacak değil Hoca. Hollanda'da da farklı yürüyor belki işler bilemem

Çevrimiçi kartalizma190399

Şu an itibari ile net görüntü hoca takımına tam anlamıyla hakim kim ne kadar hazır kimine kadar oynamalı hepsi planlı
Neydi Dinazor mu?
Luce ne oluyor o zaman fosil mi?

O kadar hakim ki forveti Salih Dursun olan takimi 85. dakikadaki golle ite kaka 1-0 yendik. Hakimiyete gel.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Hoca oynattığına göre kazanacak Semihi. Hocadır kızar döver. :) Sonunda biz kazanırız.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kesinlikle

Çevrimdışı autopsy

Semih üzerinden hocaya yürüyünce hocaya bir şey olmaz Semih’e yazık olur yitip gitmesin yetenek var oyun bilgisi zayıf bırakın hoca veB17 işlesin

Burak Yılmaz çoğumuz sevmesek de bu ülkenin son dönemdeki açık ara en iyi santraforu ve yitip gitmek üzereyken onu alıp buraya çıkaran adamla birlikte yedek kulübesinde duruyor. Semih aklını kullanırsa bu adamlardan öğreneceğini öğrenir, kullanmazsa da 2. ligde falan takım takım gezer. Kararı kendisi verecek. Hayatta başarılı olabilen insanlar egosunu yenip öğrenebilen insanlardır. Gerisi hikaye.

Çevrimiçi tolga1903

sağ açık oynadı diye onurun ne suçu var başarılıda oynuyor üstelik sürekli açık oynasa 15-20 gole katkı verecek gibi duruyor sonuçta sağ açıkta bir deliği kapattı şu boşlukta takılacağımıza taktir etmemiz lazım

Çocuğa suç bulan yok abi neden transfer sezonunun son ayı gelmişken hala bölgede orijini bek olan oyuncu oynuyor onu sorguluyoruz. 15 20 gole falan katkı veremez karşımızdaki rakip küme düşmenin ilk adayı belki şu haliyle onur rosier'i yedeklemekten başka şekilde değerlendirilmemeli hoca da öyle düşünüyor ki pepe şu bu kovalıyorlar.

Çevrimdışı zubeyirbaya

3 puan iyidir.

iyi olan taraf olimpiyat gibi kötü atmosferli, rüzgarlı bir yerde fena da üretim göstermedik. penaltı, direkler, bir iki başka net pozisyon gerekli üretim özellikle ikinci yarıda vardı.

ama şunu da ders olarak kaydetmemiz lazım. kötü bir rakiple oynadık. geçen seneki iskeletini kaybetmiş ve neredeyse hiç bir ofansif gücü olmayan sadece savunması yerinde duran, oyununu onun üzerine kuran bir rakipti ve nerdeyse puan kaybediyorduk.

rebic iyi katkı verecek gibi, duruşu, topla teması olumlu göründü. semih'in girmesi doğruydu o an bir fazla forvetin savunma dengesini bozması gerekiyordu. rakip savunmayı sallamayı başardı da ha doğru oyuncu tüm rotasyon oturunca semih mi olur zamanla görürüz.

bence oyun düzeninde umut besleyebileceğimiz bir şeyler var. bu seneki takımda klasik şenol güneş tarzından daha fazla taktiksel dokunuş var. benim favori hocam sayılmaz kendisi ama bu yaşta kendini geliştirmeye çabaladığını düşünüyorum ve bu yönünü de takdir etmek istiyorum.

Ben Şenol Güneş'ten iyi bilmiyorum ; bilen sensin. Rebic'in fizik olarak hazır olmadığını ilk 11'de sahaya sürerse sakatlanacağını bilen Şenol Güneş sen değilsin. Ama görüyorum ki sen Hoca'dan daha iyi biliyorsun. Rebic maça ilk 11 başlayıp sakatlansa ilk 11 başlatıldığı için Hoca'ya sallayıp duracaktın.  Muleka'ya gelince evet bana göre de yetersiz bir oyuncu ama Muleka oynamasın diye Rebic'in sağlığını tehlikeye sokacak değil Hoca. Hollanda'da da farklı yürüyor belki işler bilemem

Evet Hollanda’da daha farkli yuruyor. Semih A takimla antrenmana cikacak seviyedeyse ve yetenekliyse bu takimda Muleka da Onur da oynamaz Semih oynardi, forma sansi bulurdu. Zaten Hollanda’da farkli oldugu icin son karsilastigimizda Ajax senin ulke’nin sampiyon takimi Besiktas’in 0 puan aldigi grupta 18 puanla lider cikti, milli takima sana 6 tane atti. 

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Fircalamasindan bahsetmedim, 75’te oyuna almasindan bahsettim. Dahasi, Neftci macinda da oynatmayacak, goruruz.
Ama soz konusu firca’dan acilirsa; neden Semih’ten 10 kat kotu performans sergilemis Necip ve Muleka’ya Semih’e attigi firca’nin 10’da 1’ini atamadi? Yemedi mi? Gucu anca 18 yasindaki dunku cocuga mi yetiyor? Semih daha dunku cocuk, o heyecanla tabii ki tercih hatasi yapar. Besiktas’ta sittin sene oynayan Necip’in o sekilde rakibe girmeye, maci riske etmeye hakki var mi? Hangisi daha buyuk hata?
Semih daha yolun başında çocuk. Onu fırçalar ama soyunma odasında da başını okşar. Semih de biliyor Hoca onun iyiliğini istiyor. Türk oyuncular mental olarak geç gelişiyor. Semih de muhtemelen aynı olacak ama Hoca'nın, Burak Yılmaz'ın sözünden çıkmaz onu şımartmaya çalışan taraftara kulaklarını kapatırsa önü açık

Çevrimdışı zubeyirbaya

sen maçı izlememişsin Şenol Güneş eleştirecwğim diye ne Amartey nede Rebic hazır değil görebilene

valla amartey hazır olunca da necip'ten iyi olacak mı hiç emin değilim.

Çevrimdışı Ravenman

Şu an itibari ile net görüntü hoca takımına tam anlamıyla hakim kim ne kadar hazır kimine kadar oynamalı hepsi planlı
Neydi Dinazor mu?
Luce ne oluyor o zaman fosil mi?

Evet takıma çok hakim gördük Gedson'un şutundan olmasaydı Necip ve Muleka sevgisi yüzünden maç gidecekti.

Muleka boş kaleye atamayan boşbeleş bir oyuncu, Necipte cebinde sarı kartla Salihe her türle tekme.tokat girdi.

Ben Rebic oynamali iddiasinda bulunmadim zaten. Bu macta Semih baslamaliydi, baslatmiyorsan en kotu 46’da Rebic’le birlikte girmeliydi.

Çevrimdışı Talisca1903

O kadar hakim ki forveti Salih Dursun olan takimi 85. dakikadaki golle ite kaka 1-0 yendik. Hakimiyete gel.
ne oldu yazdıklarının hepsi çuvallayıp 3 puan alınca kızdın mı sen

Çevrimiçi Necmi

Semihin yüzünü görseydin rencide oldu. İlk defa gerçekten üzüldüm. Kameranın önünde değil soyunma odasında fırça çek.
olsun bir daha rencide olmamak için bencil olmaz burası beşiktaş a takımı iki maç üst üste bencillik yaparsan sahada tokat bile yersin bu şekilde kulağı çekilmezde bir kez daha yaparsa beşiktaş hayatı biter herkes topun ağzında yönetim yedi yirmidört küfür yiyor bir puan kaybı felaket olur ve sen bencilce davranıp herkesin emeğini çöpe atacaksın orda top dönüp bir gol yesek semih diye bir şey kalmazdı o çocuk değil artık profesyonel dünyada profesyonel bir oyuncu öyle davranmak zorunda
Kaldıki o tepkiler sahada oluyorsa bunun sebepleri vardır şimdi pozisyonu izliyorum top gedsona geliyor o topu kovalıyor ve zoraki vuruyor yaptığı tamamen yanlış o genç daha dikkatli olmak zorunda

Çevrimdışı zubeyirbaya

Ah ulan Ghezzal sen de olsan ne farklı olurdu be.

sağ tarafta oyun kurucu birine kesinlikle ihtiyacımız var. kesinlikle solak ve oyun aklı olan bir alternatif yaratmalıyız. yoksa hücum tarafı kısır kalmaya mahkum.

Çevrimdışı Talisca1903

Evet takıma çok hakim gördük Gedson'un şutundan olmasaydı Necip ve Muleka sevgisi yüzünden maç gidecekti.

Muleka boş kaleye atamayan boşbeleş bir oyuncu, Necipte cebinde sarı kartla Salihe her türle tekme.tokat girdi.
sen maçı izlemiyorsun sana yazılanına ya okumuyorsun yada okuduğunu anlamıyorsun Amartey Rebic hazır değil
Hazır olmayan oyuncu oynatılmaz oynatılmaz oynatılmaz

ne oldu yazdıklarının hepsi çuvallayıp 3 puan alınca kızdın mı sen

Skor yorumcusuna bak sen. Forveti Salih Dursun olan takimi 85. dakikada 1-0 yandik duyan da Sampiyonlar Ligi finalini kazandik hoca’nin taktiksel dehasiyla zanneder. Adamlarin en iyi oyuncusu senin en kotu oyuncun kadar degil, kalkmissin ite kaka 1-0 galibiyete bakarak neredeyse Pep Guardiola ilan edeceksin hoca’yi.
[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2023, 23:31:41 kartalizma190399 ]

Çevrimdışı Talisca1903

Skor yorumcusuna bak sen.
ne oldu skor hoşuna gitmedi mi?
Ben keyif kahvemi içiyorum 🦅🦅

Çevrimdışı autopsy

Saçma sapan argümanlar kullanmak yerine Şenol Güneş'ten tiksiniyoruz yazıp rahatlayın ya kasmayın bu kadar.

ne oldu skor hoşuna gitmedi mi?
Ben keyif kahvemi içiyorum 🦅🦅

Ok. Sezon sonunda forum’dan kaybolma ama. Gecen sene Senol Gunes sampiyon yapacak diye yazip yazip durum sezon sonunu 3. bitirince yaptigin gibi.

Çevrimdışı Talisca1903

Ben Rebic oynamali iddiasinda bulunmadim zaten. Bu macta Semih baslamaliydi, baslatmiyorsan en kotu 46’da Rebic’le birlikte girmeliydi.
Semih mi ? Ya vallahi sen ne yazacağını şaşırdın Rebic demedim Semih dedim

Çocuk senin futbol aklına kalsa futbola küser bekle sen orada Şenol Güneş ve B17 var onlar hallede sen de izlersin

Çevrimiçi levitate

guardiola maç sonu genci azarlayınca baba oluyor şenolita yapınca eski kafa

bu düzeni yıkacağız
bipbipbupbup

Etiketler: