Dostum burada sana kimse hocayı ve ya oyuncuyu eleştirme demiyor. Gelmeden önce dahi Şanol hocayı en çok eleştirenlerden birisi benim. Gelmesini dahi istemiyordum. Fakat senin yaptıkların farklı boyutlara giriyor.
M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dostum 2-3 gun altyapi konusuldu. Karsi arguman olarak hep siz Senol Gunes’ten iyi mi bileceksin, iyi olsalar hoca oynatirdi vs dendi. Simdi 2 gun sonra hoca’nin tercihlerini elestiriyor herkes. En hafif tabirle tutarsizlik.
Bugunki tercihleri elestiriyorsaniz soz konusu altyapi olunca da o kadar ketum davranmayacaksin, hocalarin da yanlis tercihte bulunabilecegini soyleyeceksin. Hayir, hoca’ya o kadar guveniyorsan, tercih hatasi yapmaz diyorsan bugun Muleka’yi da vs elestirmeyeceksin. En iyisi demek ki Muleka’ymis diyip gececeksin. Tamamen tutarsizlik.
Kazandik, ama ligin en kotu 2-3 takimindan birine karsi bu oyun yakismadi. Kadro kalitesine vuracak bazi arkadaslar hoca’ya laf soyletmemek icin, ama sag acik haric ilk 11’de buyuk sikinti yoktu. Tum mevkilerde rakip’ten daha iyi bir kadro cikti saha’ya. Bu mac Adana Demir deplasmani olsa vs neyse. Feghouli ve Ljajic’ten medet uman, forveti Salih Dursun olan takima karsi bu oyun kadro kalitesi eksikligiyle aciklanmaz.