1. Hafta Karagümrük 0-1 Beşiktaş
1. Hafta Karagümrük 0-1 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|1. Hafta Karagümrük 0-1 Beşiktaş Tarih : 14.08.2023 Saat : 21:00 Stadyum : Atatürk Olimpiyat Stadyumu Hakemler : Erkan Özdamar - Abdullah Bora Özkara - Serkan Ok - Yiğit

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

1. Hafta Karagümrük 0-1 Beşiktaş  [Okunma sayısı 23535 defa] 1. Hafta Karagümrük 0-1 Beşiktaş

Çevrimiçi sEuL

Amartey yine kafayi vurdurdu, top biraz yavas gitse yuzde yuzluk gol pozisyonu olacak rakip icin.

Amartey ne yerden nede havadan hic guven vermiyor - pimi cekilmis bomba gibi.

Necip'e kiziliyor ama Necip'i Amartey'e tercih ederim su denklemde.
[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2023, 22:58:16 sEuL ]

Çevrimdışı Ravenman

Onur'u ikinci yarı çok beğendim çok müdaheleci.

Çevrimiçi sefaköykartali

Rebic çok iyi maşallah. Sağa da biraz daha oyun kurucu bi kenar bulursak 2 haftaya kendine gelir ilerisi. Biraz şanssızdı bugün biraz da beceriksizlikten ıkına ıkına bitirdik maçı. 3 puan tebrikler takım.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çok şükür ittir kaktir kazandık.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Rebicin daha zamani var fiziksel olarak ama birkac sekansinda kalitesini belli etti.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Rebic çok iyi maşallah. Sağa da biraz daha oyun kurucu bi kenar bulursak 2 haftaya kendine gelir ilerisi. Biraz şanssızdı bugün biraz da beceriksizlikten ıkına ıkına bitirdik maçı. 3 puan tebrikler takım.

Rebicin fizik anlamda eksiği var. Milli maç arası toparlar.

Çevrimdışı Talisca1903

Rebic kalite akıyor maşallah ama henüz hazır değil bir kaç pozisyonda yapıştıracak kondisyonuna güvenemiyorum
40 Zaha eder maşallah

Çevrimdışı Ravenman

Şenol hoca son düdükten sonra kameraların önünde Semihe bi ton rest çekti. Çocuğu mahf edecekler.

Gönül isterdiki ayni resti Mulekaya çekseydi. Yemez tabi.

Çevrimiçi Samet Demir

Rebic'in orada asist yapma isteği atacağı bir golden daha değerliydi. İlerleyen haftalarda bunu görürüz.
Hoşgeldin dostum

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Rebiçi beğendim formayı kapar semihe gelince forvet ceza sahasında vuracak orda bencil olacak vurdu diye kızmam ama doğrusu bırakmasıydı

Çevrimiçi Samet Demir

Rebic kalite akıyor maşallah ama henüz hazır değil bir kaç pozisyonda yapıştıracak kondisyonuna güvenemiyorum
40 Zaha eder maşallah
Yapıştırma işi kondisyonla değilde takım adaptasyonu ile alakalı. Bir kaç maça düzelir o durum bence. Yeterki sakatlık yaşamasın.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Savaş

Rebic'in orada asist yapma isteği çok değerli. Bu anlayışın çok yararını görürüz.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi tolga1903

Fizik olarak eksik rebic'i yüzde yüz fit muleka'ya tercih ederim. Gerekirse sol öne bir oyuncu daha alsınlar bu adamdan olmaz arkadaş ne kadar lig maçının daha içine etmesi lazım yahu

Çevrimdışı autopsy

Rebic kısacık sürede bile klasını koydu ortaya. Semih yine bencilliğini gösterdi ne yazık ki. Kafasını hızlıca toplamazsa kaybolur gider. Toparlar umarım.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ulan Doberman hemen kırmızı tantanasina başlamış.

Levent Mercan Rosieri indirdiği pozisyonda neden 2. sarı görmedi ondan bahsetsene.

Çevrimdışı Talisca1903

Semih ceza sahasına girince vurmalı vurduda  bunda bir yanlış yok
Ama çok heyecanlandı daha görerek daha sert vurabilirsin o noktada sakin kalıp fişi çeken büyük golcü oluyor

Çevrimiçi kartalizma190399

Dostum burada sana kimse hocayı ve ya oyuncuyu eleştirme demiyor. Gelmeden önce dahi Şanol hocayı en çok eleştirenlerden birisi benim. Gelmesini dahi istemiyordum. Fakat senin yaptıkların farklı boyutlara giriyor.

Dostum 2-3 gun altyapi konusuldu. Karsi arguman olarak hep siz Senol Gunes’ten iyi mi bileceksin, iyi olsalar hoca oynatirdi vs dendi. Simdi 2 gun sonra hoca’nin tercihlerini elestiriyor herkes. En hafif tabirle tutarsizlik.

Bugunki tercihleri elestiriyorsaniz soz konusu altyapi olunca da o kadar ketum davranmayacaksin, hocalarin da yanlis tercihte bulunabilecegini soyleyeceksin. Hayir, hoca’ya o kadar guveniyorsan, tercih hatasi yapmaz diyorsan bugun Muleka’yi da vs elestirmeyeceksin. En iyisi demek ki Muleka’ymis diyip gececeksin. Tamamen tutarsizlik.

Kazandik, ama ligin en kotu 2-3 takimindan birine karsi bu oyun yakismadi. Kadro kalitesine vuracak bazi arkadaslar hoca’ya laf soyletmemek icin, ama sag acik haric ilk 11’de buyuk sikinti yoktu. Tum mevkilerde rakip’ten daha iyi bir kadro cikti saha’ya. Bu mac Adana Demir deplasmani olsa vs neyse. Feghouli ve Ljajic’ten medet uman, forveti Salih Dursun olan takima karsi bu oyun kadro kalitesi eksikligiyle aciklanmaz.

Çevrimiçi sefaköykartali

Fizik olarak eksik rebic'i yüzde yüz fit muleka'ya tercih ederim. Gerekirse sol öne bir oyuncu daha alsınlar bu adamdan olmaz arkadaş ne kadar lig maçının daha içine etmesi lazım yahu
Ben de tercih ederim de tam fit değilken sakatlanma riski varsa yapacak bir şey yok. Sağ beke Onur Bulutu düşünmekte fayda var, özellikle ikinci yarı çok başarılıydı. Önüne iyi birini alırsak yerli olması da elimizi rahatlatır.

Çevrimiçi levitate

rebic az antrenman yesin tokatlar herkesi, ayağına top inanılmaz yakışıyor mest oldum
bipbipbupbup

Çevrimdışı sozkul

Sezonun ilk maçında futbola değil puana bakarım.

Çevrimdışı Mehmet57

Zar zor aldigimiz macta Muleka 2x cok net pozisyon kaciriyor, Abou penalti kaciriyor, iki top direkten donuyor, Semih yine bencillik yapiyor.

Rebic kotu baslayip kisa surede kalitesini gosterdi. Onceden de soyledim, yeni gelen oyunculara zaman taniyin. Amartey’nin de duzelecegine inaniyorum. Keza Chamberlain’den beklentim cok yuksek, ozellikle Gedson ile ayni anda orta sahada olursa.

Çevrimiçi Necmi

Şenol hoca son düdükten sonra kameraların önünde Semihe bi ton rest çekti. Çocuğu mahf edecekler.

Gönül isterdiki ayni resti Mulekaya çekseydi. Yemez tabi.
esas hatalarına göz yumulursa mahfolur iki sene sonra kendini üçüncü ligde bulur her fırçadan ders alması gerekiyor  fatih deplasmanda avrupa maçında emreyi tokatlamıştı emre mahfmı oldu

Çevrimdışı Talisca1903

Rebic ilk 11 koysak hazır değil tempo yok demek ki hoca bizden daha iyi biliyor zamanı gelince soktu

Burada hava civa yazanlar maç sonu yazdıklarının tamamen kendi hayal dünyaları olduğunu futbolun gerçekleriyle hiç ama hiç örtüşmediğini yaş ile ilintili olan şeyin dinozorduk değil tecrübe olduğunu öğrenmiş oldular

Çevrimdışı Çağrı Öz

İşlerim dolayısıyla geçen yıl takımı takip edememiştim. Bu yıl da farklı değilim ama bu yıl izleyeceğim çünkü bu takım için zaman ayrılır.

Kağıt üstünde öyle ahım şahım bir görüntümüz yok ama sahaya çıkınca nasıl oluyorsa umut veriyor bana.

Bugün oynanan oyunu beğendim. Daha doğrusu ligin başında gördüğüm bu oyunu beğendim. Takım ligin oyun anlamında oturmuş tek takımı. Ciddi eksikleri olmasına rağmen üstelik.

Gerekli takviyeler yapılması lazım. Ox mesela sakatlanmazsa tam aranan adam. Birkaç nokta atışı daha lazım.

Netice itibariyle bu takım Şenol Güneş faktörüyle yürür gider. Hedefe varır mı bilmiyorum ama yolda olacağı kesin.
[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2023, 23:11:39 Çağrı Öz ]

Etiketler: