1. Hafta Karagümrük 0-1 Beşiktaş
1. Hafta Karagümrük 0-1 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|1. Hafta Karagümrük 0-1 Beşiktaş Tarih : 14.08.2023 Saat : 21:00 Stadyum : Atatürk Olimpiyat Stadyumu Hakemler : Erkan Özdamar - Abdullah Bora Özkara - Serkan Ok - Yiğit

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

1. Hafta Karagümrük 0-1 Beşiktaş  [Okunma sayısı 23362 defa] 1. Hafta Karagümrük 0-1 Beşiktaş

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Evet Hollanda’da daha farkli yuruyor. Semih A takimla antrenmana cikacak seviyedeyse ve yetenekliyse bu takimda Muleka da Onur da oynamaz Semih oynardi, forma sansi bulurdu. Zaten Hollanda’da farkli oldugu icin son karsilastigimizda Ajax senin ulke’nin sampiyon takimi Besiktas’in 0 puan aldigi grupta 18 puanla lider cikti, milli takima sana 6 tane atti.
Kafana dert etme. O Ajax'ı yeri zamanı gelir yener eleriz de. İstikrarsız bir takımı övüp duruyorsun. O kadar iyilerse niye yapboz misali kadroyu değiştirdiler? Sanırsın Bayern Munchen'den bahsediyorsun. Ajax takımı gibi olmak isteyen kim? Ben Bayern Munchen gibi yaşına bakmadan gerektiğinde 37'sinde olan kaliteli futbolcuyu sahaya süren istikrarlı her sene sportif başarıyı hedefleyen Ajax gibi yapboz yapmayan bir takım görmek istiyorum.

Çevrimdışı Talisca1903

Ok. Sezon sonunda forum’dan kaybolma ama. Gecen sene Senol Gunes sampiyon yapacak diye yazip yazip durum sezon sonunu 3. bitirince yaptigin gibi.
seni geçen sene göremedim daha 2 ay olmadı kayıt olalı hayırdır ismin mi fatklıydı bir yerleşe kaybolmam bak yazdıklarıma en başından beri orada
Emrecan Amir transferlerinde yanıltınca yanıldığımı söyleyecek kadar art niyetttem uzak Beşiktaş kıyım
(...)
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2023, 00:33:00 Talisca1903 ]

Onur Küçük

• Ziyaretçi

olsun bir daha rencide olmamak için bencil olmaz burası beşiktaş a takımı iki maç üst üste bencillik yaparsan sahada tokat bile yersin bu şekilde kulağı çekilmezde bir kez daha yaparsa beşiktaş hayatı biter herkes topun ağzında yönetim yedi yirmidört küfür yiyor bir puan kaybı felaket olur ve sen bencilce davranıp herkesin emeğini çöpe atacaksın orda top dönüp bir gol yesek semih diye bir şey kalmazdı o çocuk değil artık profesyonel dünyada profesyonel bir oyuncu öyle davranmak zorunda
Kaldıki o tepkiler sahada oluyorsa bunun sebepleri vardır şimdi pozisyonu izliyorum top gedsona geliyor o topu kovalıyor ve zoraki vuruyor yaptığı tamamen yanlış o genç daha dikkatli olmak zorunda
Sanırım bu arkadaş 39 yaşında Elazığ'da yaşayan bir insan değil. Yazdıklarından çıkardığım yurtdışında yaşayan Türkiye'den uzak kalmış ergenlik sürecinin ortasında bir arkadaş

Çevrimiçi kartalizma190399

guardiola maç sonu genci azarlayınca baba oluyor şenolita yapınca eski kafa

bu düzeni yıkacağız

Guardiola gerektiginde De Bruyne’yle mac icinde yumruk yumruga pozisyona geliyor, Sampiyonlar Ligi finalinde o pozisyonu gordun mu?
Fircani bu mactan sonra Necip’e degil de Semih’e atmak olmuyor. Butun takim bu kadar berbatken 20 dakika oynamis 18 yasindaki cocugu boyle fircalamazsin. Ya herkesi falaka’ya yatirirsin ya da Semih’i fircalayacaksan soyunma odasini beklersin, hafta ici antrenmanlarda pestilini cikarirsin.

Çevrimdışı Talisca1903

Evet Hollanda’da daha farkli yuruyor. Semih A takimla antrenmana cikacak seviyedeyse ve yetenekliyse bu takimda Muleka da Onur da oynamaz Semih oynardi, forma sansi bulurdu. Zaten Hollanda’da farkli oldugu icin son karsilastigimizda Ajax senin ulke’nin sampiyon takimi Besiktas’in 0 puan aldigi grupta 18 puanla lider cikti, milli takima sana 6 tane atti.
sana 6 tane attı üslüba gel
Sana= Beşiktaş

Kafana dert etme. O Ajax'ı yeri zamanı gelir yener eleriz de. İstikrarsız bir takımı övüp duruyorsun. O kadar iyilerse niye yapboz misali kadroyu değiştirdiler? Sanırsın Bayern Munchen'den bahsediyorsun. Ajax takımı gibi olmak isteyen kim? Ben Bayern Munchen gibi yaşına bakmadan gerektiğinde 37'sinde olan kaliteli futbolcuyu sahaya süren istikrarlı her sene sportif başarıyı hedefleyen Ajax gibi yapboz yapmayan bir takım görmek istiyorum.

Oyuncularina 100 milyon euro nakit trink yatirildigi icin olmasin? Adamlar 1 senede senin kulubunun toplam degerinin bilmemkac kati edecek kadar oyuncu satiyor, sen kalkmissin Ajax olmak istemiyorum diyorsun. Olma Ajax zaten, Besiktas olarak kal boyle haha.

Çevrimiçi Necmi

bende senin burda ne işin var onu merak ediyorum buraya türkiyeye ve beşiktaşa kin kusmaya gelmişsin senin kadar ezik birini görmedim sonuçlarla konuşuyorsun biz hollandayı yendiğimizde üstünmü olduk hani methiyeler düzülecek bir ülke olsa anlarımda

Çevrimdışı Talisca1903

Bilmediğini bilmekte bir erdemdir

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Oyuncularina 100 milyon euro nakit trink yatirildigi icin olmasin? Adamlar 1 senede senin kulubunun toplam degerinin bilmemkac kati edecek kadar oyuncu satiyor, sen kalkmissin Ajax olmak istemiyorum diyorsun. Olma Ajax zaten, Besiktas olarak kal boyle haha.
Aynen öyle senede isterse 1 milyar dolarlık futbolcu satsın Ajax gibi olmasını istemiyorum Beşiktaş'ın. O Ajax'ın senelerce nasıl Psv'nin gölgesinde kaldığını da çok iyi hatırlıyorum. Benim hayalimdeki takım Ajax gibi istikrarsız, kadrosunu yapboz yapan bir takım gibi olmak değil. Madem bir hayalim olacak hayalimi büyük tutarım küçük değil.

Çevrimdışı Talisca1903

Aynen öyle senede isterse 1 milyar dolarlık futbolcu satsın Ajax gibi olmasını istemiyorum Beşiktaş'ın. O Ajax'ın senelerce nasıl Psv'nin gölgesinde kaldığını da çok iyi hatırlıyorum. Benim hayalimdeki takım Ajax gibi istikrarsız, kadrosunu yapboz yapan bir takım gibi olmak değil. Madem bir hayalim olacak hayalimi büyük tutarım küçük değil.
Ajax modeli isteyen gitsin Altınordu tutsun
Te Allahım ya koskoca klüp bu koca Beşiktaş vizyonlarına bak adamın oyuncu yetiştirecekmiş
Ülkenin tek büyüğüyüz biz en iyileri alırız

Çevrimiçi Necmi

Sanırım bu arkadaş 39 yaşında Elazığ'da yaşayan bir insan değil. Yazdıklarından çıkardığım yurtdışında yaşayan Türkiye'den uzak kalmış ergenlik sürecinin ortasında bir arkadaş
ergense sıkıntı değil de
Neyse konuşmaya değmez gel biz seninle kavga edelim onunla uğraşmaktan bana malzeme veremiyorsun 😂

Haklisin Ajax bu isi bilmiyor. Kadrosunu yapboz yapmayan en iyi oyuncularin tutan Besiktas'i ornek alsin Ajax. Aboubakar, Talisca, Gomez, Marcelo, Redmond gibi. Besiktas gelsin Ajax 'a ders versin belki birsey ogrenirler.

Çevrimdışı Talisca1903

Necmi abi kusura bakma peşin peşin yazayım
Bir daha öyle 6 tane attı
Beşiktaş olarak kal haha
Felan diye takım üzerine alaycı konuşulursa benim üslup değişir

bende senin burda ne işin var onu merak ediyorum buraya türkiyeye ve beşiktaşa kin kusmaya gelmişsin senin kadar ezik birini görmedim sonuçlarla konuşuyorsun biz hollandayı yendiğimizde üstünmü olduk hani methiyeler düzülecek bir ülke olsa anlarımda

Benim gozumde de ezigin krali sensin yapacak birsey yok.
Alinacaksan da alinmadan once evvel kendi yazdiklarina bak.
Kin kusmuyorum gercekleri yaziyorum. Kabul etmek etmemek kendi bilecegin is.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

ergense sıkıntı değil de
Neyse konuşmaya değmez gel biz seninle kavga edelim onunla uğraşmaktan bana malzeme veremiyorsun 😂
Bu arkadaşlardan ona vakit kalmıyor

Çevrimiçi Necmi

beşiktaş olmak gülünecek bir şeymi sen çok yanlış bir yerdesin

beşiktaş olmak gülünecek bir şeymi sen çok yanlış bir yerdesin

Besiktas'li olmak seref duyulacak birsey. Mevcut Besiktas'i Ajax'la kiyaslamak ve Besiktas'in yonetim biciminden memnun kalmak bence gulunecek birsey.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Haklisin Ajax bu isi bilmiyor. Kadrosunu yapboz yapmayan en iyi oyuncularin tutan Besiktas'i ornek alsin Ajax. Aboubakar, Talisca, Gomez, Marcelo, Redmond gibi. Besiktas gelsin Ajax 'a ders versin belki birsey ogrenirler.
Beşiktaş senelerdir çok iyi yönetiliyor diye bir iddiam olmadı ama şurası net ki şu düzende çok düzgün işleyen bir çark var. Şenol Güneş ve teknik ekibi. İlginçtir ki sen de kafayı bu düzgün işleyen çarka taktın. 

Çevrimdışı Talisca1903

Besiktas'li olmak seref duyulacak birsey. Mevcut Besiktas'i Ajax'la kiyaslamak ve Besiktas'in yonetim biciminden memnun kalmak bence gulunecek birsey.
yazdıklarına dikkat et biz bu takımın adını düsturla ağzımıza alırız öyle Beşiktaş olarak kal hahaha felan hayırdır

Çevrimiçi Necmi

Benim gozumde de ezigin krali sensin yapacak birsey yok.
Alinacaksan da alinmadan once evvel kendi yazdiklarina bak.
Kin kusmuyorum gercekleri yaziyorum. Kabul etmek etmemek kendi bilecegin is.
hiç alınmam beşiktaşlı olmak eziklikse varsın ezik olayım ben herkesin yazdığına bakıyorum senin yazdıklarında senin beşiktaşlı olmadığını söylüyor bana bu önemli değil olmamanı olmana tercih ederim ama senin sorunun daha derinde

Beşiktaş senelerdir çok iyi yönetiliyor diye bir iddiam olmadı ama şurası net ki şu düzende çok düzgün işleyen bir çark var. Şenol Güneş ve teknik ekibi. İlginçtir ki sen de kafayı bu düzgün işleyen çarka taktın.

Bana gore islemiyor da, neyse. Ben sadece bu carka takmadim, Senol Gunes'e gelene kadar 1000 tane sorun var. Sadece bu yonetim degil, su son 20 sene 3 buyuklerden hicbiri bence olmasi gerektigi gibi yonetilmedi. Feda donemindeki F.Orman yonetimi haric.

Çevrimiçi Necmi

kıvırma yönetim eleştirmek başka birşey beşiktaşa gülmek bambaşka bir şey gerçek bir beşiktaşlı beşiktaşı kimseyle kıyaslamaz bunu küçük bir beşiktaşlı çocuk bile yapmaz şu an ne dediğimi burdaki her beşiktaşlı anlıyor birtek sen anlayamazsın bunu

Çevrimdışı Talisca1903

Bana gore islemiyor da, neyse. Ben sadece bu carka takmadim, Senol Gunes'e gelene kadar 1000 tane sorun var. Sadece bu yonetim degil, su son 20 sene 3 buyuklerden hicbiri bence olmasi gerektigi gibi yonetilmedi. Feda donemindeki F.Orman yonetimi haric.
3 büyük diye bir şey yok tek büyük var oda Beşiktaş

kıvırma yönetim eleştirmek başka birşey beşiktaşa gülmek bambaşka bir şey gerçek bir beşiktaşlı beşiktaşı kimseyle kıyaslamaz bunu küçük bir beşiktaşlı çocuk bile yapmaz şu an ne dediğimi burdaki her beşiktaşlı anlıyor birtek sen anlayamazsın bunu

Evet aynen ben Besiktas'a guldum. Cok guzel cozmussun, tebrikler.

Çevrimdışı mellfred

ilk yarı neydi öyle ya
trafikteydim uymadım neyse ki
abuo için üzgünüm penaltı kaçtı kafası direkte patladı yazık oldu
yalnız fkg kalecisi çalışmış abu sağa yattı diye soluna yuvarladı eleman fake atmış meğer iyi avladı abuyu
rebic kısa zamanda iyi göründü
o da semih’e iyice bilenmiştir bu maçta da gedsona bırakması gereken topa zorla uzandı (Küfür Yasak)₈ etti
soğuk atmosfer  sıcak hava ve bir dolu yedekle deplasman 3 puanı keyif verici

Etiketler: