Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 776208 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı mellfred

Şunu Beşiktaşlı sayfalar neden paylaşır anlamıyorum. Heriflerin aklına sokuyorsun resmen.
çok iyi niyetlisin biraderim
hepsi senden benden iyi takip ediyor kim ceza sınırında

Çevrimdışı mellfred

https://x.com/ekgedik/status/1760035972786663860?s=46&t=ckzmOMGjRW-Et019VMKWOw
rasica’nın  maç içinde de bütün şutları önündeki elemandan dönüyor
sonraki maçlarda dikkat edin çocuk tamamen içgüdüsel şut çıkarıyor zerre çevre kontrolü yok

Çevrimdışı sozkul

Abubakarın ıslıklanmasını bir nebze anlarım da gezzal neden ıslıklanır onu anlamam.adam sakatlık yaşamış iyi niyetle birşeyler yapıp eski günlerine dönmeye çalışıyor adamı moral olarak çökertmeye ne gerek var.bu sene zaten kaybedilmiş rahat bırak oynasın belki toparlar devam ederiz toparlayamazsa gider zaten protestolara. Tadında bırakmak lazım.futbolcunun üstüne gitmekle futbolcu düzelmez hatta düzeleceğini varsa da oyuncuyu kaybedersin uzun vadede de transfer yaparken bunlar menfi olarak karşına çıkar.sonra burada konuşuruz Beşiktaş'tan gidenler düşman gibi oynuyor gs den gidenler gs maçında yatıyorlar diye.

Bu taraftarı değiştirip yenisini transfer etmek lazım, hocana küfür etmiş oluyorsun giren oyuncuyu ıslıklayarak.

Çevrimiçi Samet Demir

Abubakarın ıslıklanmasını bir nebze anlarım da gezzal neden ıslıklanır onu anlamam.adam sakatlık yaşamış iyi niyetle birşeyler yapıp eski günlerine dönmeye çalışıyor adamı moral olarak çökertmeye ne gerek var.bu sene zaten kaybedilmiş rahat bırak oynasın belki toparlar devam ederiz toparlayamazsa gider zaten protestolara. Tadında bırakmak lazım.futbolcunun üstüne gitmekle futbolcu düzelmez hatta düzeleceğini varsa da oyuncuyu kaybedersin uzun vadede de transfer yaparken bunlar menfi olarak karşına çıkar.sonra burada konuşuruz Beşiktaş'tan gidenler düşman gibi oynuyor gs den gidenler gs maçında yatıyorlar diye.

Salih neden ıslıklandı buda soru işareti bu adamların hepsi ıslıklanırken Cenk neden alkışlandı. Bizim tribünlere çeki düzen verilmesi lazım. Son çıkan tezahüratta hiç hoşuma gitmedi gerçi düzenlemişlerdirde.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/ekgedik/status/1760035972786663860?s=46&t=ckzmOMGjRW-Et019VMKWOw
rasica’nın  maç içinde de bütün şutları önündeki elemandan dönüyor
sonraki maçlarda dikkat edin çocuk tamamen içgüdüsel şut çıkarıyor zerre çevre kontrolü yok
evet dikkat ettim hep önündeki rakibe çarptırdı üstelik bir oda değil herkes aynı
onurda ayağına gelen bütün topları geri oynadı sadece bir top ileri oynadı benim gözümden kaçtıysa bilmem
maç berbat olunca insan maçı izlemeyi bırakıp oyuncuları izlemeye başlıyor yaptıkları hataları doğru işleri tartayım diyorsun doğru yaptıkları birşey yokki kimse topa sahip olmak istemiyor oluncada dan dun vuruyor masuaku al musrati muçi dışında isabetli pas atan yok nerdeyse birazda raşitsa oynamaya çabalıyor birde topları önündeki rakibi geçebilse tamam olacakta

Çevrimiçi Necmi

Bu taraftarı değiştirip yenisini transfer etmek lazım, hocana küfür etmiş oluyorsun giren oyuncuyu ıslıklayarak.
kötü oynayan oyuncuyu ıslıklamak bile kabul edilir değilken yeni giren oyuncuyu ıslıklamak nedir
tribün zeka olarak ergen dolu herhalde yada hocaya tepki yönlendirmek isteyen tetikçi birileri var tribünde
değişiklikleri ıslıklanan hoca çok fazla kenarda kalamaz

Çevrimiçi Necmi

hiç kimse takip etmese hakemler takip ediyordur

Çevrimiçi Samet Demir

Kesinlikle haklısın ama bizde gözlerine sokuyoruz resmen.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı zafkan

Tribün performansı gerçekten yerlerde. Stat ilk açıldığında yani çarşı yokken tribünde, esas tribün oydu işte. Maçın içinde ve sadece rakibi ıslıklayan bir taraftar vardı. Şimdi bir grup sayko sürekli ıslık peşinde. Maçı izlemeyip oyuncuyu izliyolar ve topa daha değmeden ıslığa başlıyolar. Ben hayatımda böyle manyaklık görmedim. Gerçekten çok can sıkıcı olmaya başladı. Bu nasıl çözülür sizce?
Mutlu olmak için 1-Kendinize karşı dürüst olun, 2-Asla pişman olmayın, 3-Sevgi dolu olun, 4-Anı yaşayın ve 5-Aldığınızdan fazlasını verin.

Çevrimiçi gokhans

Tribün performansı gerçekten yerlerde. Stat ilk açıldığında yani çarşı yokken tribünde, esas tribün oydu işte. Maçın içinde ve sadece rakibi ıslıklayan bir taraftar vardı. Şimdi bir grup sayko sürekli ıslık peşinde. Maçı izlemeyip oyuncuyu izliyolar ve topa daha değmeden ıslığa başlıyolar. Ben hayatımda böyle manyaklık görmedim. Gerçekten çok can sıkıcı olmaya başladı. Bu nasıl çözülür sizce?
daha saçmasını söyleyim, haksız sarı kart yediğimizde, oyuncularımız düşürüldüğünde hakemin faul çalmadığı durumlarda ıslıklamayanlar, oyuna giren çıkan oyuncularımızı ıslıklıyorlar. Konya maçında bir pozisyonda yaka paça cenk’i düşürdüler topla giderken, hakem devam dedi bizim tribünler laylay lom diyordu…
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı CemMert

Bu sayfa konusu değil biliyorum fakat bir şey sormak istiyorum. Kulübe üye olmak istiyorum referans muhabbeti varmış sanırım bilgisi olan var mı ? Bu konuda yardımcı olabilecek var mı ?

Çevrimiçi Samet Demir

Bu sayfa konusu değil biliyorum fakat bir şey sormak istiyorum. Kulübe üye olmak istiyorum referans muhabbeti varmış sanırım bilgisi olan var mı ? Bu konuda yardımcı olabilecek var mı ?

Twitterda da Beşiktaşlı sayfaları takip edersen referans bulabilirsin kendine. Aklıma ilk gelenlerden Beşiktaş Iğdır var. Muhakkak yardımcı olacaktır. Buradan yardımcı olabilecek de çıkar.

Çevrimdışı İzmitlibjk

Necip Uysal'ın söyledikleri üzerine ne düşünüyorsunuz? Özellikle Valerian hakkındakı açıklamaları.... Sezon öncesi....

Çevrimiçi Samet Demir

Necip Uysal'ın söyledikleri üzerine ne düşünüyorsunuz? Özellikle Valerian hakkındakı açıklamaları.... Sezon öncesi....
Pik yaptığımız Şenol Güneş dönemlerini es geçmiş. Şaşırtıcı.

Çevrimdışı BlackEagle16

Necip uysaldan çok iyi antrenör olacağını düşünüyorum ileride.
Ayrıca mevcut hoca için söyledikleri çok nokta hoca risk almayı sevmiyor takıma savunma yaptırıyor egerki bı iki kaliteli ayak daha eklebilirsek ( santrafor ve iki kanatta oynayabilen açık oyuncusu) önümüzdeki sene en az gol yediğimiz sezon şampiyonlugu yasabiliriz he bu oyun taraftarı ne kadar mutlu eder büyük bir soru işareti ancak sistem takımı olursak ve takıma desteği esirgemezsek Avrupa'da daha mavcut transferler kalibresinde dediğim bölge takviyeleri ile kupa kaldirabiliriz
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi gokhans

valerian’ın antremanından sonra şenol hoca gelince, saiss’de, weghorst’da antreman yapmıyoruz açıklaması yapmıştı. Ordan hesap et işde. Onun kampı ve yüklemesi olmasa bu sezonun aynısı hatta belkide daha kötüsü olcaktı belkide. Düşün antreman yapılmayan arap yarım adasından gelen abou’nun o dönemki kondüsyonu bile, bu sezonun abou’nunkini 5e katlar. Yeni sezon açıp kamp için avusturyaya giden herhangibir takımın kondüsyonu bile bizimkinden iyidir. Muhtemelen sezon başı şenol hoca tesislerde pes turnuvası oynattı oyunculara, aklıma başka mantıklı birşey gelmiyor.

Çevrimiçi Necmi

valerian’ın antremanından sonra şenol hoca gelince, saiss’de, weghorst’da antreman yapmıyoruz açıklaması yapmıştı. Ordan hesap et işde. Onun kampı ve yüklemesi olmasa bu sezonun aynısı hatta belkide daha kötüsü olcaktı belkide. Düşün antreman yapılmayan arap yarım adasından gelen abou’nun o dönemki kondüsyonu bile, bu sezonun abou’nunkini 5e katlar. Yeni sezon açıp kamp için avusturyaya giden herhangibir takımın kondüsyonu bile bizimkinden iyidir. Muhtemelen sezon başı şenol hoca tesislerde pes turnuvası oynattı oyunculara, aklıma başka mantıklı birşey gelmiyor.
ilk gelişindede her sene düşen takım performansı vardı giderken yürüyen bir takım bıraktı avcı başladığında bu takım hiç antrenman yapmamış demişti fo demekki oyuncuları son gün boşa almıyormuş en azından kendi takımlarında kamp yesin demiştir 😂
İkinci gelişinde birde üstüne sakat oyuncular eklenince lastik fena patladı neyseki kötü yönetimle zaten başarısız olacağımız bir sezona denk gelmesi bir şansdı en azından kaybedilmiş olanı kaybettik bir daha birileri getirip başa bela etmeye cesaret edemez

Çevrimiçi Necmi

sorun antrenman yapmamaktan daha derindi takımın dibine dinamiti yerleştirip patlatmışlar sametin demesine göre soyunma odasına girmiyormuş oyuncular bu sadece şenollada açıklanamaz

Çevrimiçi sEuL

Necip uysaldan çok iyi antrenör olacağını düşünüyorum ileride.
Ayrıca mevcut hoca için söyledikleri çok nokta hoca risk almayı sevmiyor takıma savunma yaptırıyor egerki bı iki kaliteli ayak daha eklebilirsek ( santrafor ve iki kanatta oynayabilen açık oyuncusu) önümüzdeki sene en az gol yediğimiz sezon şampiyonlugu yasabiliriz he bu oyun taraftarı ne kadar mutlu eder büyük bir soru işareti ancak sistem takımı olursak ve takıma desteği esirgemezsek Avrupa'da daha mavcut transferler kalibresinde dediğim bölge takviyeleri ile kupa kaldirabiliriz
Necip’ten çok iyi antrenör olur yorumuna katılamayacagim - belki yardımcı antrenörlük kendisi için iyi olabilir yada 20+ yilda kazanmış olduğu deneyimleri alt yapıdaki oyunculara aktarabilmesi açısından alt yapida bir görev verilebilir. Ama onun dışında kelime dağarcığı bu kadar kısıtlı ve kendini ifade etmekte bu kadar zorlanan bir insanın daha yüksek bir mevkide başarılı olabileceğini sanmiyorum.

Çevrimiçi Necmi

Necip’ten çok iyi antrenör olur yorumuna katılamayacagim - belki yardımcı antrenörlük kendisi için iyi olabilir yada 20+ yilda kazanmış olduğu deneyimleri alt yapıdaki oyunculara aktarabilmesi açısından alt yapida bir görev verilebilir. Ama onun dışında kelime dağarcığı bu kadar kısıtlı ve kendini ifade etmekte bu kadar zorlanan bir insanın daha yüksek bir mevkide başarılı olabileceğini sanmiyorum.
bilemezsin bunu bu ülkede şenol ve terim antrenörlük yapıyor ikisininde konuşmasını tercüman bile tercüme edemez

Çevrimiçi Samet Demir

bilemezsin bunu bu ülkede şenol ve terim antrenörlük yapıyor ikisininde konuşmasını tercüman bile tercüme edemez

Şenol G. Korece öğrenmeye başlamış milli takıma göz kırpıyormuş, FT de yunanistanda italyanca konuşan birisi. Çokda şaapmamak lazım diyorlar ya

Çevrimdışı levitate

sorun antrenman yapmamaktan daha derindi takımın dibine dinamiti yerleştirip patlatmışlar sametin demesine göre soyunma odasına girmiyormuş oyuncular bu sadece şenollada açıklanamaz
samet hoca onları nerede demiş abi link var mı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

samet hoca onları nerede demiş abi link var mı
ben izledim söylediğini bizzat duydum  şimdi sana nerden bulayım izlediklerimi arşivlemiyorumki bir röportajda söyledi

Çevrimiçi gokhans

gedson’un cezalı olması bir şans bence. Hocada gereksiz gedson-cenk ısrarı var. Salih oyuna girince ortasahamız kalabalıklaşdı resmen. Takım pas dönmeye başladı, pozisyon vermedik.  (Duran topları neden gedson kullanıyor?).  Bu arada hocada durumdan memnun değil sanırım açıklaması onu gösteriyor: “ Çok fazla top kaybı yapıyoruz, topu kaptıktan sonra çok basit şekilde geri verebiliyoruz, birebirlerde yeteri kadar agresif değiliz, alamıyoruz. Bunlar önemli. İdmanlarda çözmek zorundayız. İyi şeyler var ama öncelik vermemiz gereken şeyler iyi olmadığımız şeyler. Rakibimiz 1 gol bulsaydı işler sıkıntıya girebilirdi. Daha iyiydik ama daha iyi olmamız gereken şeyler var.

Topa daha çok sahip olmalıyız. Bizi büyük takım yapan şey. Orta seviye takımlar topun peşinde koşar. Biz orta seviye değiliz. Topa sahip olma düşüncesini devam ettirmeliyiz. Bunu da çalışarak, oyuncularla konuşarak yapabiliriz. Bu konuyu geliştireceğiz.”
[ Son Düzenleme: 25 Şubat 2024, 22:00:32 gokhans ]

Çevrimiçi Necmi

artık maçlarımız zorlaşıyor bunca oynadığımız kötü takım bize real gibi geliyordu. Bakalım savunma futbolu bize bundan sonra yetecekmi.
gs galibiyeti bizi bu cendereden kurtarır.

Etiketler: