Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 774958 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Şenol G.'in kurduğu kadroyu toparlamak kolay değil. Yaz kampı yapmamış oyuncuların koşmasını beklemek hiç mi hiç kolay değil. Büyüklerimiz çok güzel söz söylemiş önce çuvaldızı kendine batır diye. Övdüğün Şenol hoca bize gelmeden önce Dünya kupası hariç hiç bir başarısı yoktu. Bursaspora kadar düşmüştü. Onun kurduğu takıma tek laf etmeyip yeni gelen hocaya laf etmek pek samimi değil. Bu arada bu hocaya karşı duruşum belli benim, tuttuğum bir tipte hoca değil. Ama Şenola göre hocadır benim gözümde.

Opta verilerine göre dünkü maçta Cenk Muci den daha başarılı performans göstermiş...

Abi burda Şenol Güneş hakkında tek bir kelimeyi nerden buldun gözünü seveyim. Adam defansif oynatıyor defansif hocası işte apaçık belli. Bu hocanın oyun mentalitesi o kadar kötü ki o kadar bize uygun değil ki şuan ofansif oynatan sıradan bir hoca bile bu takımda daha fazla katkı yaratır.

Çevrimiçi Samet Demir

Abi burda Şenol Güneş hakkında tek bir kelimeyi nerden buldun gözünü seveyim. Adam defansif oynatıyor defansif hocası işte apaçık belli. Bu hocanın oyun mentalitesi o kadar kötü ki o kadar bize uygun değil ki şuan ofansif oynatan sıradan bir hoca bile bu takımda daha fazla katkı yaratır.
Şenol Güneşi savunduğun için söyledim de. Hocayı 4-5 ay mecbur destekleyeceğiz. Ben bu tarz oyunları sevmiyorum. Santos konusunda seninle aynı fikirdeyim. Hoca adayları arasında gönlümden geçen de Nistelrooydu onuda söyleyim. Gioda olabilirdi.

Bu hocaya gelince oda Şenol Güneş familyasından. Tutucu hoca. İnatla Cenk tercihlerinden anlayabilirsin. Masuaku, Musrati, Abu ve Muçili oyununu görüp ona göre net fikrim oluşacak. Bu gidiş devam ederse zaten taraftar kazan kaldırır, yönetimin bu hocayıda yollaması konusunda yönetimi zorlar.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Saçlar boya galiba, çünkü ektirmedim demişti

Saçları yazın ektirmiş. Bu konuda açıklama yapılmıştı. Şuan sözleşmeli oyuncumuz destek vermemiz lazım.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Saçları yazın ektirmiş. Bu konuda açıklama yapılmıştı. Şuan sözleşmeli oyuncumuz destek vermemiz lazım.
Ben bu adama destek filan vermem bizi 4 kere yüzüstü bıraktı
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi gokhans

+1 bencil, menfaatçi, vefasız ve gamsız bu şahıs ile kazanacağım galibiyet yerine, cenk ile saç baş yolmayı tercih ederim.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı pinehitman

Açıkçası abou beni de tiksindirdi büyük çoğunluğumuz gibi, bu yediği kaba çok defa tükürüşü hayli rahatsız etse de biz bu adama para verdik abiler. Verdiğimiz paraların karşılığını eğer fayda alabiliyorsak bağlanmadan almalı, takıma katkı vermesini sağlamalı, sezon sonu satılabilmesi için biraz süslemeliyiz bence. Ayıya dayı deme hesabı yani, sezon sonu gönderip yerine başka birini düşünene kadar dayıdır neticede

Çevrimiçi Samet Demir

Dostum destek vermiyorsan mesela sosyal medyada kötülemeyeceksin ki adamı yazın satalım. Yoksa o var diye önümüzdeki sene için yerine adam da alamayız.

Oda kendini göstermek isteyecek, yazın transfer olursa son kontratını bir yerden koparması gerekli. Bizde işimizi görür göndeririz. Win win..

Çevrimiçi Samet Demir

+1 bencil, menfaatçi, vefasız ve gamsız bu şahıs ile kazanacağım galibiyet yerine, cenk ile saç baş yolmayı tercih ederim.

Adam gitmiyorum derse elimiz zayıflar. Benim için sıkıntı o. Seneye başka forvet görmek istiyorsak yazın satmamız gerekir. Aksi halde bu yattığı yerden hem kontenjan doldurur hemde maaşını yata yata alır.

Çevrimiçi Samet Demir

Ayrıca Abubakara bir çuval para veriyoruz. Verdiğimiz paranın karşılığını istememiz de bir sıkıntı olmaması lazım.

Çevrimdışı levitate

yazın yapmadı abi ya eylül-ekim gibi yaptırdığı çok belli
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

yazın yapmadı abi ya eylül-ekim gibi yaptırdığı çok belli

Valla fark etmez benim derdim beleşe gitmesin :)

Çevrimiçi gokhans

Dostum destek vermiyorsan mesela sosyal medyada kötülemeyeceksin ki adamı yazın satalım. Yoksa o var diye önümüzdeki sene için yerine adam da alamayız.

Oda kendini göstermek isteyecek, yazın transfer olursa son kontratını bir yerden koparması gerekli. Bizde işimizi görür göndeririz. Win win..
abou’dan bonservis alabileceğimizi düşünmüyorum. Adam bütün transferlerini bonservissiz, imza parası ile yapmış. Çok acayip paragöz biri. Ayrıca abou’nun kendini göstereceği bir durum yok, ya arap ligine yada amerika yapacak zaten. Menajeri bir kapı açar ona.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi o2bucak

Hocayı defansif oynamakla suçlayanlar var. Adamın kariyeri defansif oynamakla geçmiş zaten bu bir gelirken tahmin etmek bu kadar zor değil. 2 bizim takım defans hattı bu kadar kötüyken adamın ilk çözmeye çalıştığı şeyin defans olması da gayet mantıklı.

Çevrimdışı Ravenman

Aradığın hoca Knutsen

Knutsen veya Deila, Club Brugge'nın hocası, oda Norveçli.

Bodo ve Club Brugge'nın hocaları dehşet futbol oynatıyorlar ve maliyetleri ucuz.

Kreyatifli, insiyatifli, baskılı ve ileri doğru hucum futbolu oynatıyorlar her ikisi.

Çevrimdışı Ravenman

Bence çok yanlış yaptık. Zaten sezon bitmişti.

Serdar Topraktepe ile devam edecektik iyi bir hoca bulana kadar.

Yönetim taraftar ve medya baskısına dayanamayıp gitti acele acele Santos'u getirdi.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bence çok yanlış yaptık. Zaten sezon bitmişti.

Serdar Topraktepe ile devam edecektik iyi bir hoca bulana kadar.

Yönetim taraftar ve medya baskısına dayanamayıp gitti acele acele Santos'u getirdi.

Bence de yanlış yaptık ama medya ve taraftar baskısına yenilirlerdi.

Bodo glimt hocası gerçekten çok iyi çok efektif. Yaz transferleride güzel yapıp eline vereceksin canavar gibi oynatsın.

Çevrimdışı mellfred

bu santos’u aceleye getirmişler gibi
elemanın kariyeri alt bitmiş

Çevrimiçi yaço58

Arkadaşlar bir sorum olacak pazartesi Konya maçına gideceğim kız arkadaşımla ancak kız arkadaşım yabancı ona bileti başka bi arkadaşım üzerinden aldım onun paso ile gireceğiz bir sıkıntı yapar mı kapıdakiler resme dikkat ediyorlar mı erkek passosuna aldık şu saçma sapan sistem yüzünden

Çevrimiçi Samet Demir

Var kayıtları sesli ve görüntülü olarak paylaşılma başlancakmış. Senelerden beri akılları neredeydi bunları? Şimdiye kadar bekleme sebepleri ne?

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar bir sorum olacak pazartesi Konya maçına gideceğim kız arkadaşımla ancak kız arkadaşım yabancı ona bileti başka bi arkadaşım üzerinden aldım onun paso ile gireceğiz bir sıkıntı yapar mı kapıdakiler resme dikkat ediyorlar mı erkek passosuna aldık şu saçma sapan sistem yüzünden
giremez birde polisle başınız derde girer sadece kapıda adam yok polis ve ekranlar var passoyu okuttuğun anda ekranda passo sahibinin resmi çıkar hem polisler hem tff yetkilileri görür zaten önceki okutmadan bile geçemezsiniz

Çevrimiçi Necmi

aynı zamanda passo sahibininde başını derde sokarsınız erken gidin yukarda passo gişelerine o bileti arkadaşının üstüne devredin misafir kartıyla girsin

Çevrimiçi yaço58

aynı zamanda passo sahibininde başını derde sokarsınız erken gidin yukarda passo gişelerine o bileti arkadaşının üstüne devredin misafir kartıyla girsin
Abi o kadar dikkat ediyorlar mı mesela Ankara da yada Sivasta hep başkasının Passosu ile giriyordum ben

Çevrimiçi Necmi

Abi o kadar dikkat ediyorlar mı mesela Ankara da yada Sivasta hep başkasının Passosu ile giriyordum ben
burası beşiktaş gittiğinde görürsün nasıl dikkat ettiklerini ankaradaki maçlarda bizde rahat giriyorduk hatta şaşırmışdım polisler kibar arama bile yapmıyorlar

Etiketler: