Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 776273 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Birde şeffaf olacaktınız beşiktaş taraftarı bilmek ister hoca kaç para aldı diyor yoo hiçde bilmek istemiyorum sen kimsinde beşiktaş taraftarı adına konuşabiliyorsun bu harcama limitleri üzerinden vurma derdindeler bence oyuncu fiyatıda açıklamayacaklar öyle iyi yapıyorlarki
Çok uzun zamandan beri ilk defa beşiktaşla alakalı bir konudan zevk aldım

Çevrimiçi gokhans

Bi renkli medyasına bak bi bizimkiler. Herifler yönetimlerinin yaptığı her pisliği savunup saklarken, bizimkiler hoca bile değiştirtebiliyor..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Akil Emre

Hasan başkana güvenimiz sonsuz, ruiz olayından eski yönetimede laf sokması hoşuma gitti, adamın haybeye parasını da ödedik. Transferde de çok ters köşeler gelecek gibi duruyor, cidden FO dan sonra ilk defa keyiflendim.

Çevrimiçi Necmi

Bi renkli medyasına bak bi bizimkiler. Herifler yönetimlerinin yaptığı her pisliği savunup saklarken, bizimkiler hoca bile değiştirtebiliyor..
taraftarda her hıyar sallayana tuzlukla koşmasın bunların cüreti taraftardan kaynaklanıyor ben her bilgiyi burdan paylaşımlarınızdan yada resmi siteden alıyorum bunları asla takip etmem burdaki taraftarın görüşü benim için çok daha değerli en azından beşiktaş sevgisiyle konuşuyorlar katılmadığım şeyler olsa bile keyifle okuyabiliyorum çakalları takip edip neden hit kazandırayımki

Çevrimdışı Talisca1903

Birde şeffaf olacaktınız beşiktaş taraftarı bilmek ister hoca kaç para aldı diyor yoo hiçde bilmek istemiyorum sen kimsinde beşiktaş taraftarı adına konuşabiliyorsun bu harcama limitleri üzerinden vurma derdindeler bence oyuncu fiyatıda açıklamayacaklar öyle iyi yapıyorlarki
Çok uzun zamandan beri ilk defa beşiktaşla alakalı bir konudan zevk aldım
banane kaç alırsa alsın muhasabecimiyiz biz taraftar en iyisini ister parasını felan de düşünmez ANÇ herkesi muhasebeci yaptı çıktı

Çevrimdışı İzmitlibjk

İşin maddi tarafını koçlar, özyeğinler, kazancılar, sabancılar, eczacıbaşılar dusunsun.... Ben keyfini çıkartmak istiyorum kardeşim

Başlıyoruz 😎

Çevrimdışı levitate

İşin maddi tarafını koçlar, özyeğinler, kazancılar, sabancılar, eczacıbaşılar dusunsun.... Ben keyfini çıkartmak istiyorum kardeşim

Başlıyoruz
dediğiniz ailelerden üçü ziyarette bulunmuş bile, sabancılar çok şaşırttı genelde mesafeli dururlardı
bipbipbupbup

Çevrimdışı ferdi1903

medyanın bir kesimi haber alamadıklarından, ayarı yediklerinden vs yönetime savaş ilan edecektir. teknik direktör arayışı döneminde bile bilinçli yıpratma politikaları üretildi. beş maçtır takımı takip eden santos'un haberini alamadıkları gerçeğini gizlemek için sanki iki günde alelacele hocaya gidilmiş gibi bir algı yaratılmaya çalışıldı. yine tokatı yediler.

taraftarın çok uyanık olması lazım. yönetimi yıpratmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklar. yönetimin de iletişim kısmına dikkat etmesi bir kısım medyayı doğrudan kullanması, taraftarla diyaloğu güçlü tutması lazım. güçlü durup olası saldırıları bertaraf ettikten sonra zaten yola gelecektir medyanın önemli kısmı. açıkça beşiktaş düşmanlığı yapanların teşhir edilmesi ve uzak durulması lazım. bu dönemde bu kavgaları her platformda vermeliyiz.
Taraftar uyanık olsun, Fikret ormana yapılan bu başkana yapılmasın

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimdışı Unnamed

Semih'i inşallah EURO 2024'te görürüz. Barış Alper'den daha çok iş yapar forvet hattında

Çevrimiçi Samet Demir

Semih'i inşallah EURO 2024'te görürüz. Barış Alper'den daha çok iş yapar forvet hattında
Mukayese ettiğin adamlar hiç hoş olmamış. Birinin beyni yok :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı kahyaoglueren

Tdnin birden aciklanmasi basın toplantısındaki sacma insanlara verilen cevap derken gelen galibiyet karanlık hava dağılıyor gibi.

Bir çiçekle bahar gelmez tabii. Yapılacak daha çok iş var.
Vedalasmamiz gerekenler duruyor. Gelmesi gerekenler var.

Çevrimdışı Unnamed

Mukayese ettiğin adamlar hiç hoş olmamış. Birinin beyni yok :)

Montella'nın kesinlikle değerlendireceğini düşünüyorum. En azından hazırlık maçlarında denenmeli

Çevrimdışı Unnamed

Rooney'e çok benziyor Semih'in tarzı. Ne çok santrafor ne çok forvet hattı.

Çevrimdışı Mehmet57

Semih’in stili Aguero’ya cok benziyor. Topu cekmesi olsun, fizik gucu, sutlari.

Çevrimdışı Sefa Kara

Semih’in stili Aguero’ya cok benziyor. Topu cekmesi olsun, fizik gucu, sutlari.

idolu agüeroymuş zaten :)

Çevrimdışı celiker1

Mustafa Erhan Hekimoğlu 22 Nisan 2007 doğumlu olup çocuk daha 17 yaşında.Bu çocukta fena bir şey olacak gibi.SEMİH-MUSTAFA ileri ikilisi olursa seneye hiç şaşırmam.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı levitate

bu arada semih o boyla zor avrupa yapar, aklı varsa kanat forvet olma işini hemen çözsün 20-30'a satar keyfimize bakarız
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

bu arada semih o boyla zor avrupa yapar, aklı varsa kanat forvet olma işini hemen çözsün 20-30'a satar keyfimize bakarız
Mecburi olarak oraya evrilecek zaten.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Çevrimdışı Talisca1903

Yanına bir Mitroviç koymamız yok mu?

Çevrimdışı Sefa Kara

agüero 1.73 idi semih 1.78 :D

Çevrimdışı levitate

agüero 1.73 idi semih 1.78 :D
abi avrupa takımları fena takmaya başladı bu işe, yıl 2011 olsaydı dediğin doğruydu :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

abi avrupa takımları fena takmaya başladı bu işe, yıl 2011 olsaydı dediğin doğruydu :D
şifoda kısa boyludu 1,69 sanırım dünya kafa golü attı önemli olan boy değil diye bir cümleye başlasam Türkçenin ucu açık lastik gibi uzar :icool: :icool: :icool:

Çevrimdışı levitate

şifoda kısa boyludu 1,69 sanırım dünya kafa golü attı önemli olan boy değil diye bir cümleye başlasam Türkçenin ucu açık lastik gibi uzar :icool: :icool: :icool:
abim burada iş görür de, burada ortalama kısa zaten  :D

avrupalılar takılıyo işte
bipbipbupbup

Etiketler: