Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 775310 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi Umutcan Kaya

onur'u kaç kere stattan canlı izledim adamın orta açmaya gücü yok her olayı falso, onur gibilerini Türk statüsünde olduğu için kadro dışı yapmazsan kalan yabancılarda performans vermez kimse kusura bakmasın
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Umutcan Kaya

işin komik kısmı kadro dışı kalanların hepsini burak yılmaz fişledi istemedi şimdi onun yapmak istediğini yaptık
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Birde bu kadro dışı kalanları ilk hangi gazeteciden öğrendik? Yoksa onlarda bizim gibi resmi sayfandan mı öğrendi :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

işin komik kısmı kadro dışı kalanların hepsini burak yılmaz fişledi istemedi şimdi onun yapmak istediğini yaptık
Demek ki adam bu tayfanın kulübü çiftlik gibi kullandığını görmüş , teşhisi koymuş. Tek yanlış yaptığı kendini düzgün ifade edememesiymiş.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Aboubakar: chamberlain neden benden fazla para alıyor

dediği söyleniyor. Kusura bakmasın abu, ox kaç maçtır bir şeyler yapıyor, çalışıyor özverili oynamaya çalışıyor ki yetenekli oyuncu kendini belli ediyor, fb maçında kuzey alttaydım adam tek tek tribünleri gezip özür diledi. Sen bizi bir kere sattın bu kulüp seni tekrar kabul etti, şimdi afrika kupası var diye oynamıyorsun, oynadığın zaman sahada geziyorsun yazık günah insanda iş ahlakı, vefa diye bir şey olur
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Birde bu kadro dışı kalanları ilk hangi gazeteciden öğrendik? Yoksa onlarda bizim gibi resmi sayfandan mı öğrendi :)
Hiçbir şey bildikleri yok hep varsayım üzerine haber yapıyorlar kadro dışından sonra stoper sağ bek santrafor kanat transferi yapılacak diye haber giren var :D
[ Son Düzenleme: 11 Aralık 2023, 13:48:32 Samet Ç ]

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Demek ki adam bu tayfanın kulübü çiftlik gibi kullandığını görmüş , teşhisi koymuş. Tek yanlış yaptığı kendini düzgün ifade edememesiymiş.
Burak futbolcuyken de böyleydi ifade sorunu yüzünden itici gözüküyordu ama söyledikleri doğru oluyordu
Sadece Beşiktaş

Onur Küçük

• Ziyaretçi

dediği söyleniyor. Kusura bakmasın abu, ox kaç maçtır bir şeyler yapıyor, çalışıyor özverili oynamaya çalışıyor ki yetenekli oyuncu kendini belli ediyor, fb maçında kuzey alttaydım adam tek tek tribünleri gezip özür diledi. Sen bizi bir kere sattın bu kulüp seni tekrar kabul etti, şimdi afrika kupası var diye oynamıyorsun, oynadığın zaman sahada geziyorsun yazık günah insanda iş ahlakı, vefa diye bir şey olur
Bu transferler yapılırken Abou'nun böyle şeyler diyeceğini forumda dile getirmiştim. Olmaz öyle şey denmişti. Olacağından adım kadar emindim çünkü bu adamın geçmişte yaptıkları ortada. Saç ektirmesi de 'Ben devre arası gidiyorum' mesajı

Çevrimiçi tolga1903

Her şeye tamam da napacak bu kulüp sene boyu necip onur bulut umut meraş cenk tosun mulekayla mı oynayacak? Bunları da göndermek lazım şu 5liden herhangi birini kadroda görünce yüzü ekşimeyen kaldı mı? İnsanın maç izleyesi gelmiyor bunlari kadroda görünce artık. Beşiktaş'ın çocuğu diye diye anadoluda bile herhangi bir takımda 1 dakika oynayamayacak oyuncu yıllardır her mevkide oynatılıp duruyor yetmedi mi şu iğrenç vasat sevicilik?

Çevrimiçi tolga1903

+ bahtiyar zaynutdinov denilen kazak necip ve tayfur bingöl. Abi nelerle doldurmuşlar kadroyu say say bitmiyor lan.

Çevrimiçi Samet Demir

Her şeye tamam da napacak bu kulüp sene boyu necip onur bulut umut meraş cenk tosun mulekayla mı oynayacak? Bunları da göndermek lazım şu 5liden herhangi birini kadroda görünce yüzü ekşimeyen kaldı mı? İnsanın maç izleyesi gelmiyor bunlari kadroda görünce artık. Beşiktaş'ın çocuğu diye diye anadoluda bile herhangi bir takımda 1 dakika oynayamayacak oyuncu yıllardır her mevkide oynatılıp duruyor yetmedi mi şu iğrenç vasat sevicilik?
Beşiktaşın hakkını veremeyen layığını bulacak. Sıra onlara da gelecek.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi tolga1903

Beşiktaşın hakkını veremeyen layığını bulacak. Sıra onlara da gelecek.

Bir an önce gelmeli maç izleyecek kimseyi bulamayacaklar yakında. Anadolu kulüplerinin yedeklerinden bile daha kötü bazı 11 oyuncuları. Disiplinsizlik yüzünden 5 oyuncunun bileti kesildi tamam güzel ama yetersizlik ve yeteneksizlikten hatta futbolcu olmamaktan dolayı da en az 5 oyuncu daha gitmeli direk sözleşme feshi gerekiyor kadro dışı falan değil.

Çevrimdışı levitate

ox 3, abou 3.3 alıyor diye biliyorum nasıl fazla alıyormuş

araplar yine yokladı kafa oraya gitti başka açıklaması yok
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Su listede en üzüldüğüm adam Ghezzal.
Ah be nereden nereye, böyle olmamalıydı.

Çevrimiçi Necmi

Su listede en üzüldüğüm adam Ghezzal.
Ah be nereden nereye, böyle olmamalıydı.
iki senedir ortalarda yok insan kanser olsa bu sürede ya iyileşir yada vefat eder hiç kusura bakmasın üzüle eğim tek şey beşiktaşın durumu ve bundanda sorumlular

Çevrimdışı levitate

anç kongrede aboubakar'ı 2 günde getirdik falan diye konuşuyor teşekkür bekliyordu, bir yerlere monte edebilir artık abou'yu
bipbipbupbup

Çevrimdışı Unnamed

Bir an önce gelmeli maç izleyecek kimseyi bulamayacaklar yakında. Anadolu kulüplerinin yedeklerinden bile daha kötü bazı 11 oyuncuları. Disiplinsizlik yüzünden 5 oyuncunun bileti kesildi tamam güzel ama yetersizlik ve yeteneksizlikten hatta futbolcu olmamaktan dolayı da en az 5 oyuncu daha gitmeli direk sözleşme feshi gerekiyor kadro dışı falan değil.

Sözleşme feshini neyle yapacaksın. Oyuncu alacaklarını isteyecek senden.

Çevrimdışı levitate

lugano maçından sonrada kadro dışı işi devam edecekmiş, amartey'i de alalım oraya pls
bipbipbupbup

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Sercan dikmeye gore abu bedelsiz ayrilabilirmis(hasan baskan wp den ozel olarak yazdi sanirim sercana) baska biride Besiktas sag bek bakiyor yazmis ayshdhdhdhdhehehdhdhd su mamalanan muhabirlerden tiksiniyorum ya
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mellfred

çok klas golcü olmasının yanında maalesef
 hepsinin elebaşı abubacar gibi geliyor bana

Çevrimiçi Özgür Gültekin

iki senedir ortalarda yok insan kanser olsa bu sürede ya iyileşir yada vefat eder hiç kusura bakmasın üzüle eğim tek şey beşiktaşın durumu ve bundanda sorumlular

Ben bunu sadece oyuncuya bağlanıyorum. Kaldı ki son maçta kendisi zorla oynamak istedi çünkü borçlu hissediyor. Yoksa gidip Douglas gibi rahat rahat yatmaya devam edebilirdi.

Çevrimdışı Akil Emre

Özellikle yerlilerde de kadro dışı bekliyorum, umut meraş, cenk, onur, tayfur, ersin, salih doğrudan gönderilebilir. Gerekirse altyapıdakiler oynasın , kalanların hiç faydasını göremedik.

Çevrimiçi gokhans

10  dk süremedi üslüpsüz yazman tpındığımız,vizyonsuz,şuursuz ve bilgisiz kitle yazıya bak tam senin seviyenden beklenir şekilde yazmışsın hakaret etmeden yzmayaı beceremiyorsun belli kaliteli azınlık üyesi kişi.Ya bilgi dağarcığın zayıf ya kelime haznen yetersiz yada kendini dünyanın merkezine koymuş en iyisi en akıllısı benim diye dolanıyorsun herkeslerde salak senin kafa yapına göre
2dk insan ol desem o kadar zorlanırsın ki sana da yazık boşver öylece olduğun gibi kal
ben kimseye, şahsına hakaret etmedim, etmem. Yeni bir kadrolaşma, hoca, mentalite koymuşsan önüne, 10.maçda, hemde şenol güneş’i getirmeyi istemenin vizyonsuz ve bilgisizlik olduğunu örnekledim. Durum tespiti bile değildi yani. Vi sonrası perreira’yı yada pl tecrubeli bir hocada gelseydi yada idealleri olan italyan bi hoca gelseydi bunlar konuşulmazdı zaten. Bielsa favre gibi duayen çekilseydi kimse ağzını açmazdı. Bir projenin 10.hafta şenol güneş için bitirilmesi nedir? Vizyonsuzluk geleceği görememektir, şampiyon yapıcak diye şenol güneşi isteyen getiren zihniyet için vizyonlumu diyelim, bilgili mi? Ben kime ne zaman gerizekalı dedim? En ağır uslupsuzluğum şenoltapar lafıdır..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Yonetim her  anlamda her mecrada ipleri  eline almış, o kadar  belli ki...    :claps: :claps: :claps:

https://x.com/Besiktas/status/1734192231005724731?s=20
Yorgo

Çevrimiçi COB

Vaktinde Aboubakar'ı tekrar istemediğimde temel sebep şampiyonluğu sabote etmesi ve değerlerimize karşı davranış göstermesiydi. Ozaman bayağı tepki çekmiṣtim forumda ve benim gibi düşünen 2-3 forum üyesi dışında herkez Aboubakarın gelmesini istedi

Fikrim hiçbir zaman değişmedi, sadece oyuncumuz olduğu için desteklemeye çalıştım. Hakkım haram zıkkım olsun Vincent.

Etiketler: