Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 775408 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı levitate

Takim sakat diyorum kimse inanmıyor cümlesi nasıl bir ezikliktir ya

inanılmaz mızmız birisiymiş sinir etti
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

bence ne başkanın ne de adalı'nın kafasında sergen işi yok, medyadaki kankaları zorla dayatmaya çalışıyorlar
Twitter da space tayfa Sergen rüzgarı yapıyor. Şunların interneti kesilse keşke.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

Twitter da space tayfa Sergen rüzgarı yapıyor. Şunların interneti kesilse keşke.

taraftarın yarısı yine istemiyor ki

ilk geldiğinde herkes istiyordu tutacağı çok belliydi
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Rıza Çalımbay gitmiş haberleri doğru mu bilmiyorum ama eğer doğruysa Hasan Arat ilk sınavını Sergen Yalçını getirip getirmemek konusunda verecek. Bakalım Beşiktaş'a yakışır A kalite yabancı bir hoca mı getirecek yoksa taraftarın suyuna gidip Sergen Yalçını mı getirecek.

Çevrimdışı mellfred

sergen’den olmaz
kuzeyli lazım bize en kötü belçikalı,  hollandalı olmaz

Çevrimdışı Sefa Kara

Rıza Çalımbay gitmiş haberleri doğru mu bilmiyorum ama eğer doğruysa Hasan Arat ilk sınavını Sergen Yalçını getirip getirmemek konusunda verecek. Bakalım Beşiktaş'a yakışır A kalite yabancı bir hoca mı getirecek yoksa taraftarın suyuna gidip Sergen Yalçını mı getirecek.

Hasan aratın seçim konuşmasında yerli olarak Türkiye de 2 isim vardı kafamda demişti.Biri rıza biri sergen.Ama başkanın vizyonu avrupa hans flick,conte tarzı bakalım bekleyip göreceğiz.

Çevrimdışı Talisca1903

taraftarın yarısı yine istemiyor ki

ilk geldiğinde herkes istiyordu tutacağı çok belliydi
Sergen felan istemiyor kimse işi yapamayıp suçu taraftara atmakta yeni moda mı
getir iyisini yok mu dedi taraftar

Çevrimdışı Talisca1903

Taraftar Sergen istiyor taraftar Q7 istiyor ne yahu yeni moda bu
Yoksa herkes Fofana müller mitroviç indirdi bizde Q7 diye bağırdık
Q7 gönderip diaby boyd aldın milletin tüm ayarlarını umudunu kırdın her sene daha kötü transferler yapınca millette felaket bir korku oluştu
Şimdi ortam müsait gönder al en iyisini en iyiysini alana kadar da alma kimseyi suçu tarftara atma taraftar ister sen profesyonel olarak işini yap
ANÇ diye bağıran forumun %85 kafanızı kuma gömüp alttan alttan Şenol Güneş isteyen bence benim gibi taraftara sallamayı bırakın sizin olayınız ne olacak güçlü başkancılar FOPN yazan herkes bu rezilliğin baş sorumlusu
Allah a şükür ben yazmadım

Çevrimiçi hasankale

Başta Ahmet Nur Çebi olmak üzere Şenol Güneş, Ceyhun Kazancı ve sözde yöneticiler göz göre göre koca camiaya ihanet ettiler.Bazi şeylerin bilerek yapıldığı çok açık aslında.
Bu kadar sakatlık geçmişi olan oyuncuları almakAfrika kupası varken bu kadar Afrikalı oyuncuyu almak mantıkla açıklanabilir gibi değil.En ufak hakkım varsa kendi adıma helal etmiyorum.
Yeni yönetimin radikal ve doğru kararlar alması şart önümüzdeki 6 ay içerisinde verecekleri kararlar futbol takımının geleceğini belirler.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Rıza gidecekse Lugano maçında da 5 yemeye razıyım.

Hiçbir iddiamız kalmadığı için bir sonraki en önemli lig maçını düşünerek, eyyam yapıp Semih, Demir Ege hepsini oynatacak

Çevrimiçi Samet Demir

Geçen sene beden eğitimi hocası dediğimiz adamın oynattığı takımı izlediğimiz de en azından sahada bir oyun, bir felsefe görüyorduk. Üzerinden Burak dahil 3 hoca değişti, stoper kaleci paslaşması harici birşey göremedik.

Keşke sözümüzün bir geçerliliği olsaydı da yaza kadar takımın başında tutsaydık, şimdi çok farklı şeyler konuşuyor olurduk. Yazın yine başka bir hoca ile anlaşırdık ama takımın bir felsefesi oluşmuş olurdu.

Yine aynı yanlışlar yapılıyor. Kadroya ayar vermeden hoca değişikliğine gidiyoruz bu bize hiç bir şey kazandırmaz. Önce oyunculara Beşiktaşın ne olduğunu göstermek, bazılarına ders vermek lazım. Q7 gibi bir adamı kadro dışı bıraktık biz. Bu oyuncular Q7 nin yanından bile geçemez.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı ardiles

Bruno Pinheiro boştaymış. Estoril'den şutlandıktan sonra Katar U23 hocası olmuş. 1 sezon sonra Katardan da şutlanmış. Haklarında hiç bilgisi olmadığı halde sırf yabancı diye bu hocayı isteyenler ne kafa ütülemişti zamanında. Aynı kafayı Hans Flikçiler yaşıyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Bruno Pinheiro boştaymış. Estoril'den şutlandıktan sonra Katar U23 hocası olmuş. 1 sezon sonra Katardan da şutlanmış. Haklarında hiç bilgisi olmadığı halde sırf yabancı diye bu hocayı isteyenler ne kafa ütülemişti zamanında. Aynı kafayı Hans Flikçiler yaşıyor.
Önder Karaveli nerede ağabey?

Çevrimdışı Talisca1903

Geçen sene beden eğitimi hocası dediğimiz adamın oynattığı takımı izlediğimiz de en azından sahada bir oyun, bir felsefe görüyorduk. Üzerinden Burak dahil 3 hoca değişti, stoper kaleci paslaşması harici birşey göremedik.

Keşke sözümüzün bir geçerliliği olsaydı da yaza kadar takımın başında tutsaydık, şimdi çok farklı şeyler konuşuyor olurduk. Yazın yine başka bir hoca ile anlaşırdık ama takımın bir felsefesi oluşmuş olurdu.

Yine aynı yanlışlar yapılıyor. Kadroya ayar vermeden hoca değişikliğine gidiyoruz bu bize hiç bir şey kazandırmaz. Önce oyunculara Beşiktaşın ne olduğunu göstermek, bazılarına ders vermek lazım. Q7 gibi bir adamı kadro dışı bıraktık biz. Bu oyuncular Q7 nin yanından bile geçemez.
ne gördük mesela görmüyorduk şişirmeden başka birşey adam orada işte watfortta bak bakalın ne yapmış CV başarısızlıklarla dolu adamı
 ne savundun yahu biz bu sene Şenol Güneş başaramadı gitti diyebildik sen hala şu yetersiz için kendini heder ediyorsun başaramayan gider
bu kadroya ayar verecğiz tabiki onu da yeni hoca verecek her kim ise o
birde kime dokunursa dokunsun laf söylememek lazım B17 Baiily ye atabilseydi kementi bazı şeyler değişirmiş adam yanlış tespit doğruydu
Şu takımda şu kalsın diyebileceğim tek adam yok tüm kanatlar istisnasız değişmeli gedson mert belki de ox kalırsa olabilir sakatlanmazsa
[ Son Düzenleme: 10 Aralık 2023, 22:07:09 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hansı Flick ile Pinheiro nun tek ortak noktası, Madonna ile Papanın ortak noktası kadar.
Ortak nokta her iki örnekte yer alanlar Türk değil o kadar.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Kürkçü dükkanında kendine boş koltuk kovalıyor.

Çevrimdışı Talisca1903

geçmişi bırakalım artık pinerio valerian Şenol Güneş bitti bu iş yeni bir hoca bulup yolumuza bakacağız senin hocan iyi benim hocam kötü hepsi başaramadı hepsi de gitti çok doğal olarak

AnÇ de bitti yeni döneme girelim diyoruz forum giremiyor o zaman ne demeye matruşka felan tutturdunuz siz bir yenilenin önce ne dönüp duruyorsuuz geriye

Çevrimdışı ardiles

Önder hoca Beşiktaş altyapısında asgari ücretle çalışırken a takım teknik direktörü oldu. Takımın hali bugünden daha kötüydü. Golcümüz yarasa şuayipti. Adil karşılaştırmada sezonun en başarılı hocasıydı. Süper kupayı aldı. 16 maçta 7 galibiyet 7 beraberlik 2 mağlubiyet aldı. Halefi V.İsmael daha ılımlı ortamda 8 maçta 3 galibiyet 4 beraberlik 1 mağlubiyet aldı.

Çevrimiçi blackeagle35

Td değişikliği gelecek gibi. Acele etmeden doğru seçim yapmayı başarır mıyız acaba bu sefer? Oyuncu temizliği olmazsa td değişikliği eksik kalır. Afrika Kupasından sonra paşaların keyfi yerine gelir ama bunların hiçbirini tutmamak lazım mümkün olduğunca. Tayyip, Emrecan, Ege, Semih mümkün olduğunca değerlendirilmeli artık. Bu takımın forması zaten 3. olacaktır.

Çevrimdışı Talisca1903

şu Afrika tayfadan sonra en büyük fofana fanı olarak bende şüpheye düştüm Sekoyu alıp almamakta bu nasıl iş ahlakıdır

Çevrimdışı ardiles

geçmişi bırakalım artık pinerio valerian Şenol Güneş bitti bu iş yeni bir hoca bulup yolumuza bakacağız senin hocan iyi benim hocam kötü hepsi başaramadı hepsi de gitti çok doğal olarak

AnÇ de bitti yeni döneme girelim diyoruz forum giremiyor o zaman ne demeye matruşka felan tutturdunuz siz bir yenilenin önce ne dönüp duruyorsuuz geriye
Geri falan yok. Yaşananlar sürekli tekrar ediyor ve edecek. Valeriandan önceki yabamcı hocamız gitarcı Biliçti. Feda döneminde oyıncu kalite düşük olsa da futbol kalitesi tatmin ediciydi. Biliç efendiye takviyeler yapıldı ama bir sezon önceki puanla yine 3. olduk. Ertesi yıl yine takviyeler derken W.Ham teklifi nedeniyle bizi sabote etti. Defoldu gitti

Çevrimdışı Talisca1903

Geri falan yok. Yaşananlar sürekli tekrar ediyor ve edecek. Valeriandan önceki yabamcı hocamız gitarcı Biliçti. Feda döneminde oyıncu kalite düşük olsa da futbol kalitesi tatmin ediciydi. Biliç efendiye takviyeler yapıldı ama bir sezon önceki puanla yine 3. olduk. Ertesi yıl yine takviyeler derken W.Ham teklifi nedeniyle bizi sabote etti. Defoldu gitti
Bilic loserdi tek derby yapamadan gitti kadrosuda kötü felan değildi prime ozzy töre olcay ba gibi golcüsü vardı pektemek oynatacağım diye cenk kesti şampiyonluğuda kaptırdı

ama şu aşamada bende yabancı hoca olsa daha iyi olabilir modundayım çünkü yerli hocalardan elimizde 2 isim var Şenol Güneş ( forumum çoğunluğu nefret ediyor) yada sergen oda gelmek ister mimotivasyonu tammı bilinmez

Glasner gelsin bence o zamana kadar da Aybaba idare etsin ama rıza dk saniye kaybetmeden gönder

Çevrimiçi Samet Demir

ne gördük mesela görmüyorduk şişirmeden başka birşey adam orada işte watfortta bak bakalın ne yapmış CV başarısızlıklarla dolu adamı
 ne savundun yahu biz bu sene Şenol Güneş başaramadı gitti diyebildik sen hala şu yetersiz için kendini heder ediyorsun başaramayan gider
bu kadroya ayar verecğiz tabiki onu da yeni hoca verecek her kim ise o
birde kime dokunursa dokunsun laf söylememek lazım B17 Baiily ye atabilseydi kementi bazı şeyler değişirmiş adam yanlış tespit doğruydu
Şu takımda şu kalsın diyebileceğim tek adam yok tüm kanatlar istisnasız değişmeli gedson mert belki de ox kalırsa olabilir sakatlanmazsa

Anlamıyorsun hala geçen sene deli gibi saldırdınız Şenolda Şenol diye. Aha şimdi 40 akıllı kafa kafaya verdik enkazını düzeltemiyoruz. Yetersiz diye beğenmediğin VI zamanı top oynuyordu takım. Ben diyorum ki sana geçen sene yönetici değişikliği yapsaydık sizin çok sevgili hocanızı getirmeseydik şuan bu durumda olmazdık. VI gitmiş kalmış önemli değil. Şenol geldi takım daha kötüye gitti. Bu da ben geçen sene ne dediysem beni haklı çıkarır. Mevzu VI değil yani mevzu Beşiktaş. Şenol defoldu gitti. Sizde bir çırpıda unuttup gittiniz. Ben unutmadım. Unutamıyorum da. Ben sana VI kalsın başarılı olacak demedim ne geçen sene ne bu sene. Ama siz ısrarla anlamıyor, anlamamak istiyorsunuz. Şenol geldiği zaman değişiklik olmayacak geldikten sonra onun enkazıyla uğraşacağız 1 sene daha kaybımız olacak dedim.

Şimdi yabancı hoca yangını yapıyorsunuz he gelsin hoca kurtarır olmadı sergen gelir o olmadı şenol tekrar gelir. Giden zaman hiç önemli değil çünkü.

Hasan Arat inşallah anç gibi taraftarı dinlemez. Profesyonel insanlarla çalışır.

Çevrimdışı ankarakartal06

https://twitter.com/HaberKartali/status/1733933314245824876

yemin ediyorum yapın operasyonu gönderin ne var ne yok. şu duruma bak ya  :s20: :s20: :s20:

Çevrimiçi Samet Demir

Bilic loserdi tek derby yapamadan gitti kadrosuda kötü felan değildi prime ozzy töre olcay ba gibi golcüsü vardı pektemek oynatacağım diye cenk kesti şampiyonluğuda kaptırdı

ama şu aşamada bende yabancı hoca olsa daha iyi olabilir modundayım çünkü yerli hocalardan elimizde 2 isim var Şenol Güneş ( forumum çoğunluğu nefret ediyor) yada sergen oda gelmek ister mimotivasyonu tammı bilinmez

Glasner gelsin bence o zamana kadar da Aybaba idare etsin ama rıza dk saniye kaybetmeden gönder

:) Bilic loser Şenol efsane.

Etiketler: