Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 776124 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi sEuL

Iki hafta once bazi arkadaslar sampiyonluk falan hesaplari yapmaya baslamisti kazara alinan bir iki galibiyet sonrasi demek istediklerimi belki simdi daha iyi anliyorlardir.

Bu arada bu macta kazara alinacak bir galibiyet yonetimin elini kolunu baglayabilirdi ve gelecek sezonuda tehlikeye atabilirdi.

Ben bu maglubiyetin hayrimiza oldugunu dusunuyorum, baskan ve yonetim devre arasinda olmasa bile (ki devre arasinda Riza hoca ile yollar ayrilmali) bence onumuzdeki sezona Riza hoca ile devam etmeyeceklerdir.

Umarim Riza hoca'da fazla zorlamaz durumunu ve kendisini Atom Karinca olarak hatirlamaya devam ederiz - yoksa isler kendisi icin cok kotu noktalara gidebilir.

Fazla yazmak istemiyorum ama Riza hoca gibi TD'ler artik gunumuzde kalmadi.

Çevrimiçi sEuL

Riza Calimbay'dan inciler:

- Her şeyden önce maça kötü başlamadık.
 - İyi başladık.
 - Sonrasında bizim oyuncular hata yapmaya başladı.
 - Kapasitelerinin altlarında oynadılar.
 - Söylediğimiz şeyleri yapamadılar.
 - Pas hataları yaptık.
 - Yapmamamız gereken hatalar yaptık.
 - Beklentinin çok altında bir oyun oynadık.
 - Hazırlık dönemi de yapmadık takımla.
 - Oyuncuları görmedik.
 - Eksik yönler çoktu ve bunları gidermek kolay değildi.
 - Bu maçta da sakatlıklar oldu.
 - İstediğimizi yapamadık.
 - Bazı lider oyuncuların kendilerine çeki düzen vermesi gerekiyor.
 - Zaman lazım.
 - Oyuncularla çok çalışmak lazım.
 - Bir ay bile olmadı. Bile bile geldik.
 - Sezon başında böyle bir şey yakalayabilseydik farklı olabilirdi.

- Maalesef aniden geldiğimiz için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.

Gelmeden once ahkam kesip duruyordu, keske hic konusmasa.

Çevrimdışı levitate

sahada tek iyi adamımız ox hocaydı, adam maç sonu tribünlere teker teker gidip özür dilemiş takdir ettim
bipbipbupbup

Çevrimdışı Sefa Kara

sahada tek iyi adamımız ox hocaydı, adam maç sonu tribünlere teker teker gidip özür dilemiş takdir ettim

O bile fizik olarak kötü durumda olmasına rağmen takımın en iyisi olarak gözüküyor takımın durumunu ordan anlayabiliyiriz.

Çevrimiçi Savaş

Bir an önce yeni hoca ile anlaşmak lazım. Şimdiden listeyi alıp harekete geçmek gerekiyor yoksa Avrupa'da gidecek elden.

Kabullendik evet en kötü ilk yarı sonuna kadar böyle eziyet çekmeye devam edeceğiz ama devre arası biseyler görmek ister taraftar.

Başkan insallah geç kalmaz.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Talisca1903

O bile fizik olarak kötü durumda olmasına rağmen takımın en iyisi olarak gözüküyor takımın durumunu ordan anlayabiliyiriz.
aynen bunu söyleyince kötü oluyoruz sağlam net diri adam almak zorundayız adam koltuk değnekleriyle geldi böyle saçmalık mı olur böyle risk alınır mı

Çevrimiçi mayguntr

Bir an önce yeni hoca ile anlaşmak lazım. Şimdiden listeyi alıp harekete geçmek gerekiyor yoksa Avrupa'da gidecek elden.

Kabullendik evet en kötü ilk yarı sonuna kadar böyle eziyet çekmeye devam edeceğiz ama devre arası biseyler görmek ister taraftar.

Başkan insallah geç kalmaz.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni hocayi bu kadroyla yipratmanin anlami yok, dunyanin en iyi hocasini da getirsen max 3.cu olacaksin.
Devre arasi yavastan temizlige baslasinlar yeter.

Çevrimiçi Samet Ç

Rıza Çalımbay'ın hemen gönderilmesi lazım.

Çevrimiçi Samet Demir

Maçı izleyemedim, telefona da bakamadım hiç. İyiki bakamamışım derken aklıma Anç'nin bir sözü geldi :

Başarıyı yakaladığınız zaman benimde hakkımı vermeyi unutmayın gibi bir şey söylemişti. Umarım aynı başarının kat kat fazlasını şirketinde yaşarsın. Bu başarı öyle büyük olsun ki bizi belki o zaman anlarsın.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

hoca mevzusunu bu gece ya da yarın konuşuyolarmış galiba inş kovarlar

birileri glasner hazırda bekliyor yazmış bir tık kolpa geldi ama adam aylardır boş ve sürekli büyük takım istiyor haberleri çıkıyordu, hayırlısı
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

hoca mevzusunu bu gece ya da yarın konuşuyolarmış galiba inş kovarlar

birileri glasner hazırda bekliyor yazmış bir tık kolpa geldi ama adam aylardır boş ve sürekli büyük takım istiyor haberleri çıkıyordu, hayırlısı
sağlam adam almak lazım hoca kim olursa olsun

Çevrimiçi Samet Demir

sağlam adam almak lazım hoca kim olursa olsun
Takım içi temizlik yapılmalı öncelikle bu oyuncu grubu hangi hocayı getirirsen getir, yer.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Takım içi temizlik yapılmalı öncelikle bu oyuncu grubu hangi hocayı getirirsen getir, yer.
50 kere yazdık bu kadro çok hoca yer

Çevrimdışı levitate

roger schmidt'te benfica'da protesto ediliyormuş hmm
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

anç'nin tek faydası şenol, rıza, sergen defterlerinin kapanması oldu

başka yerli kalmadı zaten saçma işlere girebiliriz
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

anç'nin tek faydası şenol, rıza, sergen defterlerinin kapanması oldu

başka yerli kalmadı zaten saçma işlere girebiliriz
ziya doğan  :icool:

Çevrimiçi blackeagle35

Afrikalı sayısını azaltıp hatta mevcutları bitirip gereksiz bütün yerlileri gönderip tartışma götürmeyecek sağlam yabancı bi hoca alınmadan bu iş düzelmez.

Çevrimiçi Samet Demir

50 kere yazdık bu kadro çok hoca yer
50 kere yazmadan önce keşke biz Anç derken siz Şenol güneş demeseydiniz. :) Neşteri geçen sene vuracaktık. Neyse en azından ikisininde bir daha yolu buralara düşmez. Bizimde tez vakitte ilk olarak ruhsuz, paragöz ikinci olarak da yetenekleri kısıtlı adamları yollamamız lazım.

Birde taraftar olarak şu zihniyetten kurtulmalıyız mesela ghezzal varken daha iyisini talep etmeliyiz en kötü 2. Ghezzalı almalıyız. Misal fener cengiz ve kent varken üstüne tadic aldı, gs nin kanat rotasyonunu saymıyorum bile.

Bizim taraftarda muhasebeci. Adam oyunundan çok aldığı paraya bakıyoruz. Oyuncuyu yollarken kulüp zarar etmesin diye dursun kullanalım hesabı yapıyoruz. Büyük takım reaksiyonu göstermeliyiz. Duygusallığı da bir kenara bırakmamız lazım.

Ayrıca oyun olarak zaten durum belli gençlerle oynayalım en azından hırs yaparlar böyle madara olmayız. Yazılacak çok şey var da. Başkanı büyük bir sınav bekliyor şubata kadar kendi gidişatını belirleyecek. Umarım sınavdan geçer.

Çevrimiçi tolga1903

Cenk ve salih uçanla sözleşme imzalama yönetim. Bir sağ stoper bul sola şu alt yapı stoperini koy orta sahada da demir ege oynat yerli sayısını tamamla. O aşşağlik federasyona da yap baskını şu lanet yabancı sınırlamasını kaldırt. Elin adaminda kerem aktürkoğlu abdulkerim bardakçı ferdi irfancan falan varken umut meraş neciple oynuyorsun ulan. Bu kadar yerli leş varken hala daha gelen tüm hocaların 4 5 6 7 yerliyle oynatmaya çalışıyor iğrenç iğrenç. Kaldırt şu sınırı necip izleteceğine 23 yaşında iskandinav izlemek istiyorum ben umut yerine slovakyalı falan izlemek istiyorum. Yerli sınırı getirilmesi gerekirken yabancı sınırı getiriyor aşşağlık federasyon.

Çevrimdışı Talisca1903

50 kere yazmadan önce keşke biz Anç derken siz Şenol güneş demeseydiniz. :) Neşteri geçen sene vuracaktık. Neyse en azından ikisininde bir daha yolu buralara düşmez. Bizimde tez vakitte ilk olarak ruhsuz, paragöz ikinci olarak da yetenekleri kısıtlı adamları yollamamız lazım.

Birde taraftar olarak şu zihniyetten kurtulmalıyız mesela ghezzal varken daha iyisini talep etmeliyiz en kötü 2. Ghezzalı almalıyız. Misal fener cengiz ve kent varken üstüne tadic aldı, gs nin kanat rotasyonunu saymıyorum bile.

Bizim taraftarda muhasebeci. Adam oyunundan çok aldığı paraya bakıyoruz. Oyuncuyu yollarken kulüp zarar etmesin diye dursun kullanalım hesabı yapıyoruz. Büyük takım reaksiyonu göstermeliyiz. Duygusallığı da bir kenara bırakmamız lazım.

Ayrıca oyun olarak zaten durum belli gençlerle oynayalım en azından hırs yaparlar böyle madara olmayız. Yazılacak çok şey var da. Başkanı büyük bir sınav bekliyor şubata kadar kendi gidişatını belirleyecek. Umarım sınavdan geçer.
ben futbolcu yazınca hani para diye de söylenmeyin o zaman kaliteli alacaksın parayıda vereceksin yoksa böyle apışıp kalırız

isimler chelsea psg all nasrr o zaman alacaksın kaliteyi buralardan

Çevrimiçi Samet Demir

ben futbolcu yazınca hani para diye de söylenmeyin o zaman kaliteli alacaksın parayıda vereceksin yoksa böyle apışıp kalırız

isimler chelsea psg all nasrr o zaman alacaksın kaliteyi buralardan
Abi senin yazdıklarından bir Taliscaya karşı gelirim ben. Oda inan çok maliyetli o paraya 2 bölgeye 2 kaliteli adam alırız. Onun harici bende Fofana'cıyım :)

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Abi senin yazdıklarından bir Taliscaya karşı gelirim ben. Oda inan çok maliyetli o paraya 2 bölgeye 2 kaliteli adam alırız. Onun harici bende Fofana'cıyım :)
süper işte bu mitroviç de alalım sırp forvet istiyorum

Çevrimdışı Talisca1903

o kadar da değil :D
Aymanı elinde bri Ziya Doğan bak çok farklı şeyler izleyebiliriz :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimiçi Samet Demir

süper işte bu mitroviç de alalım sırp forvet istiyorum
Talisca cephesine yaz abi onuda. Juve den kenanı daha kolay alırız.

Etiketler: