Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 778120 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi Umutcan Kaya

bi italyan hoca alalım hem ülkeye hem de bizim lige uyum sağlamaları zor olmuyor
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı murat baltacı

Çarşıyla ilgili konu nedir Hasan arati kabullenemedilermi ne yapmışlar yine
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Bu yönetim ve teknik ekiple Sergen hocanın çalışmasını istiyorum şahsen yarım kalan bir hikaye var ama ekip sağlam kurulmalı yardımcisi kondisyoneri vs öbür taraftan Başkanin bu kadar emek verip yabancı hocayla zaman kaybetmesini başarısız olma durumunu düşünüyorum rüzgarı arkasına alamazsa işi zor burası karmaşık düzen jesus bile sonunu getiremedi Biliç shuster Lucescu falan nelerle mücadele ettiler o yüzden Sergen Yalçın daha mantıklı geliyor bana en azından ilk başta denenip sonra yabancıya yönelmek daha mantıklı gibi.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı celiker1

Hasan Arat mazbata töreninde olması gerektiği gibi  camiayı birleştirici  konuşuyor.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı İzmitlibjk

Mazbata törenini izledim. Başkanın duruşu harika, konuşması camiayı birleştirici. Her şey olması gerektigi gibi.

Neden bilmiyorum ama gercekten baskanlığa yakıştı, Ançden sonra çok başka bir şey nasıl anlatabilirim bunu bilmiyorum. Kürsüde duruşu, hitap yetenegı... Bir başka ya

Çevrimiçi Samet Demir

Mazbata törenini izledim. Başkanın duruşu harika, konuşması camiayı birleştirici. Her şey olması gerektigi gibi.

Neden bilmiyorum ama gercekten baskanlığa yakıştı, Ançden sonra çok başka bir şey nasıl anlatabilirim bunu bilmiyorum. Kürsüde duruşu, hitap yetenegı... Bir başka ya
Tofaşdan inip Mercedese binmek gibi mi :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı İzmitlibjk

Çevrimdışı BlackEagle16

Duruş konuşma efsanede ama icraata bakicaz bakalım hele şu devre arası bı gelsin.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı Sefa Kara

İsmail er gibi adamlar girmemeli artık şu tesislere.

Çevrimiçi Samet Demir

Onlarada sıra gelir. Bu hafta Nevzat Demir tesisleri basına kapalı olacakmış.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Necmi

Duruş konuşma efsanede ama icraata bakicaz bakalım hele şu devre arası bı gelsin.
ilk icraatları 👍🏻
Basket şubede düzeni bozmadılar

Çevrimdışı Necmi

İsmail er gibi adamlar girmemeli artık şu tesislere.
sanırım giremeyecek çok kişi olacak ama hoşlanmayacağımız bazı isimlerde kolay girecek

Çevrimiçi Akil Emre

ilk icraatları
Mantıklı başladılar, ben stad konusunu merak ediyorum , imkan varsa izinleri alabiliyorlarsa devre arası operasyona başlayıp bitirmeleri gerekiyor. Aynı durum basket sahası için de geçerli.

Çevrimdışı BlackEagle16

ilk icraatları 👍🏻
Valla şaşkınlıkla takdir ediyorum helal olsun. sayin Hasan Arat hızlı başladı.
Valla hoca değişikliği ile transferleri de ilk günden açıklarsa bambaşka bi hava estirir camiada ki duruşu konusmasi ilk hareketi ile estirmeye başladı.

Çevrimdışı Sefa Kara

sanırım giremeyecek çok kişi olacak ama hoşlanmayacağımız bazı isimlerde kolay girecek

hoşlanmadığımız kimler girecek ?

Çevrimdışı Sefa Kara

Çevrimdışı zubeyirbaya

idari açıdan çok olumlu mesajlarla, güzel bir havayla başladık.

futbol şubesinde işler çok zor, çok karışık bir anda işe başlıyorlar. en azından bu sene için başarı beklentisi olmayacak olması da değerlendirmeleri gereken şansları, umarım iyi değerlendirirler.

Çevrimdışı Necmi

Valla şaşkınlıkla takdir ediyorum helal olsun. sayin Hasan Arat hızlı başladı.
Valla hoca değişikliği ile transferleri de ilk günden açıklarsa bambaşka bi hava estirir camiada ki duruşu konusmasi ilk hareketi ile estirmeye başladı.
işleyen mekanizmayı işler tutacak hamleyi yapmak kolay ama bozuk mekanizmayı tamir etmek o kadar kolay olmaz önce arızayı bulacaksın sonra tamir edeceksin futbol şube için biraz zaman lazım

Çevrimdışı Necmi

hoşlanmadığımız kimler girecek ?
olacak demedim sanırım dedim bunu bana sormaya gerek yokki birileri seçim sürecinde mobing uygularken kimlerin kucak açtığına bakarsan  bir tahmin yürütürsün

Çevrimdışı Necmi

Ben voleybolada ağırlık vermelerini istiyorum özellikle kadın voleybolu orda popilite var ve bizim adımızda olmalı çok geri kaldık marka değeri her yerde olmalı

Çevrimdışı Necmi

Mantıklı başladılar, ben stad konusunu merak ediyorum , imkan varsa izinleri alabiliyorlarsa devre arası operasyona başlayıp bitirmeleri gerekiyor. Aynı durum basket sahası için de geçerli.
o kadar gereksiz birşeyki o iş için çok para harcanması lazım zaten anıtlar kurulunu geçmek ayrı dert bu kadar derdin içinde kendimize dert çıkarmış oluruz maddi olarak çok artı sağlayacak birşeyde değil

Çevrimdışı Necmi

çölde vaha bulmak gibi diyorsun sanırım camiaya can suyu verdi
Tabi bundan sonra yapacakları atılacak adımlar çok önemli en azından kulüpde beşiktaşlıların olduğunu biliyoruz artık basın açıklamalarını renklilerden dinlemeyeceğiz

Çevrimdışı Necmi

Tofaşdan inip Mercedese binmek gibi mi :)
mercedes çok seçenekli bir kavram tofaştan kötü mercedeslerde var 😂

Çevrimdışı İzmitlibjk

bakacazz. Bendeki ... siz göreceksiniz yarın olağanüstü kongreyle geldim diye cıvata sandınız herhalde benim amcam Vezirköprü ilçe başkanı Süleyman Seba, bakacaz. Kimin ... daha büyükmüş Tffnin mı Süleyman Seba'nın mı? Yazın cezayı 50 milyar yaz bana (toros videosu parodi)

Çevrimdışı BlackEagle16

bakacazz. Bendeki ... siz göreceksiniz yarın olağanüstü kongreyle geldim diye cıvata sandınız herhalde benim amcam Vezirköprü ilçe başkanı Süleyman Seba, bakacaz. Kimin ... daha büyükmüş Tffnin mı Süleyman Seba'nın mı? Yazın cezayı 50 milyar yaz bana (toros videosu parodi)
:))))

Etiketler: