Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 778683 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı İzmitlibjk

Benim tanıdığım Hasan Arat Başkanım bugunkü açıklamalarından sonra kibarca Rıza Çalımbay hocamla vedalaşır. Ancak bu vedalaşmanın zamanını kestirmek güç, yerine uygun görülen hocaların göreve başlayabileceği tarih belirleyici olur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

Gerekirse 1-2 maç Aybaba giysin eşofmanları ama en fazla 1-2 maç yarın göndersin Çalımbayı en azından derby için bir umut olur bize

Çevrimdışı murat baltacı

Hasan arat başkana hayırlı olsun Allah utandırmasın işini kolaylaştırsin gönlümüzden geçen oydu uzun zaman sonra yüzümüz güldü umarım yanıltmaz yüzümüzü güldürmeye devam eder Süleyman seba dan sonra Beşiktaş tarihine adını yazdırır..

Serdal Adalıda bizim değerimiz başkanlık için hazırlığı olmaması ve malum yönetimin kendisini desteklemesi aleyhine oldu sağlık olsun ilerde daha güçlü daha organize bir şekilde gelir hizmet eder
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Futbolda Rıza hoca ile gidemeyiz şu kısıtlı sorunlu zamanda bile iki tane altyapı oyuncusu sürecek cesareti gösteremedi Şenol hoca istifa ettiğinde Sergen Yalçın getirilse ve seçim kararı alınsa bugün şampiyonluktan kopmamış olurduk yüksek ihtimalle ellerinden gelen bütün kötülüğü yaptılar İnşallah bir daha bu kulübün önünden bile gecmezler. Başkan yabancı hoca getirirse şaşırmam hatta mutlu olurum ama böyle bir başkan ve yönetimlede Sergen Yalçın'ın çalışmasını isterim profesyonel güçlü bir ekip kurulursa sağlık ekibinden kondisyonerine teknik ekip ve yardımcılarına kadar bizi hem Türkiye hem Avrupa'da başarıya ulaştıracagina inanıyorum Okan burugun yardımcısı ziconun yardımcısıymis Avrupa'da başarı için bu ayrıntıları dikkate almak gerekiyor.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Akil Emre

Futbolda Rıza hoca ile gidemeyiz şu kısıtlı sorunlu zamanda bile iki tane altyapı oyuncusu sürecek cesareti gösteremedi Şenol hoca istifa ettiğinde Sergen Yalçın getirilse ve seçim kararı alınsa bugün şampiyonluktan kopmamış olurduk yüksek ihtimalle ellerinden gelen bütün kötülüğü yaptılar İnşallah bir daha bu kulübün önünden bile gecmezler. Başkan yabancı hoca getirirse şaşırmam hatta mutlu olurum ama böyle bir başkan ve yönetimlede Sergen Yalçın'ın çalışmasını isterim profesyonel güçlü bir ekip kurulursa sağlık ekibinden kondisyonerine teknik ekip ve yardımcılarına kadar bizi hem Türkiye hem Avrupa'da başarıya ulaştıracagina inanıyorum Okan burugun yardımcısı ziconun yardımcısıymis Avrupa'da başarı için bu ayrıntıları dikkate almak gerekiyor.
Hepimiz Rıza hocayla bu işin olamıyacağını görüyoruz, eline güzel bir fırsat geçti ama devamlı yakınmaları olumsuz demeçleri bizleri de soğuttu. Beklentimiz daha akıcı bir oyun, gençlere şans verme ve pozitif hava getirmesiydi. Samet ve Feyyaz’ın olması Rıza hocanın kalmasına işaret olarak yorumluyorum bence bu sene yabancı teknik adam getirmezler.

Çevrimdışı Ravenman

ÇArşı grubu için bedava bilet dönemi bitti artık.

Yönetim gitsin﹗ diyenleri döven ve ıslıklayan, bundan sonra stada giremeyeceksiniz.

Resmi hesaplarında 'Sayın Hasan Arat' değil, asker arkadaşlarıymış gibi Heso Arat hitap eden komünist anarşistler.

Çevrimdışı celiker1

Bu çok önemli bir iddia, umarım arkasında elle tutulur bilgiler vardır. Öbür türlü çamur at izi kalsın gibi birşey olur.
Üye olan bir çok kişinin üyelik için sadece  gerekli evrakları alınıp üye yapıldığını bizzat biliyorum.Ücretini Çebi döneminden bir yönetici yatırıyordur o ayrı bir şey ama üye olan bir çok kişinin ücret ödemediğini biliyorum.
[ Son Düzenleme: 04 Aralık 2023, 09:35:15 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

başkanın dava süreçlerinde sürekli çarşının yanında olduğunu düşünürsek ayıp etmişler
Ben öyle bir açıklama bulamadım.Yapacaklarınıda düşünmüyorum. @Necmi başka bir şeylemi karıştırıyor acaba?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Ne güzel bir sabah değil mi?😄
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı BlackEagle16

Ne güzel bir sabah değil mi?😄
Abi gunaydin güzel bir sabah olacakti Hasan arat başkanlığında ama uyanır uyanmaz aklıma gelen ilk şey rıza hocamın açıklamaları oldu :(
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı ardiles

Hasan Arat hayırlı olsun. Eski futbolcuları yönetime alması en doğru işti. Samet Aybaba altyapı ve a takımda düzeni sağlar. Mevcut sorunlar teknik direktörün tek başına çözemeyeceği kadar büyüktü. İş bilen insanlar göreve geldi. Yıllardır beklediğimiz düzen ve istikrar dönemine nihayet başladık.

Çevrimiçi kartalizma190399

Hasan Arat hayırlı olsun. Eski futbolcuları yönetime alması en doğru işti. Samet Aybaba altyapı ve a takımda düzeni sağlar. Mevcut sorunlar teknik direktörün tek başına çözemeyeceği kadar büyüktü. İş bilen insanlar göreve geldi. Yıllardır beklediğimiz düzen ve istikrar dönemine nihayet başladık.

Neye dayanarak bunu soyluyorsun? Samet Aybaba daha once herhangi bir camia'da bu duzeni saglayip basarili olmus mu? Veya Feyyaz Ucar? Ne basarilari, tecrubeleri var?
Hala nostaljik, romantik duygularla konusuyoruz nedense. Simdi Feyyaz Ucar'i Samet Aybaba'yi destekleyenler 3 hafta evvel Riza Calimbay'a da dogru karar diyordu, 6 ay evvel de Senol Gunes gelecek dertler bitecek diyordu. Hicbiri yeterli degil. Samet Aybaba'ya altyapi'yi verirsin birsey diyemem, digerleri gitsin kendini ispatlasin cv'sini doldursun sonra gelsin.
Iyice Anadolu kulubune cevirdikler kulubu.

Çevrimdışı Sefa Kara

Çevrimiçi kartalizma190399

https://twitter.com/AvrupaKartali03/status/1731429198550421986

Bune abi bune???? Bu takım bundan yıllar önce Bayern munichten korkmuyordu elermiyiz diye bu sayfada tonlarca yazılar yazıyorduk. Lugano kim ya ???

Ne bekliyoruz ki harbiden yahu? Riza Calimbay bu. 20-25 senedir antrenor, 20-25 senedir ayni seyleri dinliyoruz.
Basit goller yedik, cok eksigimiz vardi, hakem hatalar yapti, fikstur cok sikisik vs. Adamin daha 1 tane mac sonrasi aglamadan zirlamadan rakibi tebrik edip guzel bir teknik analiz yapabildigini goremedim. Gelmeden evvel gelseydim 20 kupa kazanirdim diyordu, geldikten sonra salya sumuk aglamak disinda birsey yapmadi.
Winner kimligini kazanmak istiyorsak bu tarz adamlari kulupten iceri sokmamak lazim. Daha once bize geldi batirdi, Trabzonspor'da batirdi, artik bir sans daha da vermezsin.
Su an takim cok kotu durumda, eyvallah. Ancak genclere sans verecek, kazandirabilecegi oyunculari takima kazandirip digerlerine acimadan nesteri vuracak, bu sene hedefimiz kalmadi ama gelecek sene'ye hazirligi yapip firtina gibi girecegiz gibi realist ve hedefci bir yaklasim saglayacak bir td bulmamak icin bir neden yok. Bu adamin yerli olamayacagini biliyorum, alayi cunku cesaretsiz, vizyonsuz. Getirsinler en iyi yabanci'yi bu kayip sezonda en azindan gelecek sene'nin hazirligini adam gibi yapalim.

Çevrimdışı Talisca1903

Günaydın forum  :)

şu profil resmini değiştir kardeşim de bir an önce yeni hocamız gelsin Günaydın bu arada

Çevrimdışı Sefa Kara

şu profil resmini değiştir kardeşim de bir an önce yeni hocamız gelsin Günaydın bu arada

oldu mu :)

Çevrimdışı BlackEagle16

Umarım öyle olur profesyonellestigimiz sorunlara kalıcı çözümler ürettiğimiz bir dönem olur
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimdışı Sefa Kara

olumlu ama flick olsa daha bir güzel durur gibi :tabe:

Ben conteciyim :) hans flickte olur.

Not: Hans flicke bayern münih verildi bizim onur bulut,umut meraş kadromuz ile ne yapar adam :D

[ Son Düzenleme: 04 Aralık 2023, 11:13:45 Sefa Kara ]

Çevrimdışı Talisca1903

Ben conteciyim :) hans flickte olur.

Not: Hans flicke bayern münih verildi bizim onur bulut,umut meraş kadromuz ile ne yapar adam :D

https://www.transfermarkt.com.tr/dainis-kazakevics/profil/trainer/14212
ben şunu da beğeniyorum (...:tabe: :tabe:

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

ançsiz ilk gün mmmmmh harika
Bursa da deprem oldu, ana sayfadan geçmiş olsun msjı paylaşıldı hemen.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

geçmiş olsun abi
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Geçmiş olsun kardeş

Etiketler: