https://twitter.com/AvrupaKartali03/status/1731429198550421986
Bune abi bune???? Bu takım bundan yıllar önce Bayern munichten korkmuyordu elermiyiz diye bu sayfada tonlarca yazılar yazıyorduk. Lugano kim ya ???
Ne bekliyoruz ki harbiden yahu? Riza Calimbay bu. 20-25 senedir antrenor, 20-25 senedir ayni seyleri dinliyoruz.
Basit goller yedik, cok eksigimiz vardi, hakem hatalar yapti, fikstur cok sikisik vs. Adamin daha 1 tane mac sonrasi aglamadan zirlamadan rakibi tebrik edip guzel bir teknik analiz yapabildigini goremedim. Gelmeden evvel gelseydim 20 kupa kazanirdim diyordu, geldikten sonra salya sumuk aglamak disinda birsey yapmadi.
Winner kimligini kazanmak istiyorsak bu tarz adamlari kulupten iceri sokmamak lazim. Daha once bize geldi batirdi, Trabzonspor'da batirdi, artik bir sans daha da vermezsin.
Su an takim cok kotu durumda, eyvallah. Ancak genclere sans verecek, kazandirabilecegi oyunculari takima kazandirip digerlerine acimadan nesteri vuracak, bu sene hedefimiz kalmadi ama gelecek sene'ye hazirligi yapip firtina gibi girecegiz gibi realist ve hedefci bir yaklasim saglayacak bir td bulmamak icin bir neden yok. Bu adamin yerli olamayacagini biliyorum, alayi cunku cesaretsiz, vizyonsuz. Getirsinler en iyi yabanci'yi bu kayip sezonda en azindan gelecek sene'nin hazirligini adam gibi yapalim.