dün ibra peşinden fener maçında yaşananlar çok kişiyi üzmüş oy değişikliğine neden olmuştur çebinin desteği ibra içinmiş bedelide seçim kaybetmek oldu adalının en büyük yanlışıydı
popülist olayım derken hazır başkanlığı kaybetti.taraftarı q7 guti simao kongre üyelerini ibra karşılığı kaybetti bir fıkra var biraz uzun onun gibi oldu.öğrenci sınıfta kalacak jocaya gitmiş sizin yüzünüzden hayata atılamayacağım demiş.öğretmende benim görevim hakedene hakettiğini vermek demiş.öğrencisi bir soru sorayım bilirseniz ben kalayım bilemezseniz ben mezun olayım demiş.öğretmende kendinden emin sor bakalım demiş.yasal ama mantıklı olmayan mantıklı ama yasal olmayan ve hem mantıklı hem yasal olmayan bir şey söyleyin demiş.
Öğretmen düşünmüş taşınmış bulamamış mecbur öğrenciyi sınıfta bırakmamış.
Aklına takılmış bunu en zeki öğrencisine sormuş.
Öğrenci çok basit demiş.65 yaşındaki bir adamın 25 yaşındak bir kadınla evlenmesi yasal ama mantıklı değil demiş.25 yaşındaki evli bir kadının yaşıtı bir adamla sevgili olması mantıklı ama yasal değil demiş. Bir öğretmenin karısının sevgilisini sınıfta kalması gerekirken geçirmesi hem mantıklı değil hemde yasal değil demiş.
Çok bilinen bir laf vardır ayıyla yatağa girersen oran buran biraz çizilir.
Keşke Serdar başkan da Hasan başkan gibi yalnız bşına girseyd bundan az oy almazdı.