Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 673392 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Çarşı'nın Adalı'ya destek açıkladığını nerede gördün abi ben görmedim? Aksine başkan Arat'ın yanında pis işlerin peşinde olmayacağına emin olduğum,Beşiktaş sevdalısı,yıllarca kapalı kutuda trübün yaptığımız,onlarca deplasmanı olan,trübünün çoğunlunun sevgisini kazanmış bir kaç arkadaşımız var.
açıklama yaptılar sen görmedinmi

Çevrimdışı murat

dün ibra peşinden fener maçında yaşananlar çok kişiyi üzmüş oy değişikliğine neden olmuştur çebinin desteği ibra içinmiş bedelide seçim kaybetmek oldu adalının en büyük yanlışıydı
popülist olayım derken hazır başkanlığı kaybetti.taraftarı q7 guti simao kongre üyelerini ibra karşılığı kaybetti bir fıkra var biraz uzun onun gibi oldu.öğrenci sınıfta kalacak jocaya gitmiş sizin yüzünüzden hayata atılamayacağım demiş.öğretmende benim görevim hakedene hakettiğini vermek demiş.öğrencisi bir soru sorayım bilirseniz ben kalayım bilemezseniz ben mezun olayım demiş.öğretmende kendinden emin sor bakalım demiş.yasal ama mantıklı olmayan mantıklı ama yasal olmayan ve hem mantıklı hem yasal olmayan bir şey söyleyin demiş.
Öğretmen düşünmüş taşınmış bulamamış mecbur öğrenciyi  sınıfta bırakmamış.
Aklına takılmış bunu en zeki öğrencisine sormuş.
Öğrenci çok basit demiş.65 yaşındaki bir adamın 25 yaşındak bir kadınla evlenmesi yasal ama mantıklı değil demiş.25 yaşındaki evli bir kadının yaşıtı  bir adamla sevgili olması mantıklı ama yasal değil demiş. Bir öğretmenin karısının sevgilisini sınıfta kalması gerekirken geçirmesi hem mantıklı değil  hemde yasal değil demiş.

Çok bilinen bir laf vardır ayıyla yatağa girersen oran buran biraz çizilir.

Keşke Serdar başkan da  Hasan başkan gibi yalnız bşına girseyd bundan az oy almazdı.
[ Son Düzenleme: 03 Aralık 2023, 23:39:19 murat ]

Çevrimiçi Samet Demir

benim için herkesin değeri  Beşiktaşa hizmet ettiği oranda
Bu hizmeti sağda solda daha doğrusu twitter daki space odalarında lekelemeyeceksin. Yönetici adamsın ne işin var orada.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Ne kadar güzel bir gün bugün.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı fatihsahin

çabuk panikliyor üzülüyorsunuz
Bizim nesile bir şey göstermediler abi gördüğüm şampiyonluk 5 ne zaman güçlü olsak hep engel oldular karamsarlığımız bu yüzden düşmanımız çok dostumuz az

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

siyah beyaz

Çevrimiçi sozkul

Çebi döneminin ücretsiz yapılan üyeleri yani son sandıklar korkutuyor beni.

Bu çok önemli bir iddia, umarım arkasında elle tutulur bilgiler vardır. Öbür türlü çamur at izi kalsın gibi birşey olur.

Çevrimiçi Samet Ç

Hansi Flick olmaz.15 gün süre var Rıza hoca ile uzatıp,uzatmama konusunda.Ben Fener maçından sonra başka bir yabancı hoca ile anlaşacağımızı düşünüyorum.Hansi Flick yalnız  kalça ameliyatı olacağından dolayı olmaz.Çünkü Fener maçından sonra Rıza hoca ile ya devam ederiz ya etmeyiz.
Ocak ayında gelebilirim demiş Arat'a.

Çevrimiçi levitate

%65-%35 sanırım çok ezici bir galibiyet beşiktaşın cemaat liderlerine karşı böylece onların defteri dürüldü
taraftar çarşıyı katmıyorum gerçek taraftarın zaferi oldu
Böylece ne hikmetse son anda adalı desteğini açıklayan çarşının beşiktaş taraftarının gerçek sesi olmadığıda net şekilde ortaya çıkmış oldu
başkanın dava süreçlerinde sürekli çarşının yanında olduğunu düşünürsek ayıp etmişler
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Ocak ayında gelebilirim demiş Arat'a.

nerde konuşuldu bu

haa başkan kendisi demiş tamam :D
[ Son Düzenleme: 03 Aralık 2023, 23:57:36 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Sefa Kara

Biz şimdi mutluluktan nasıl uyucaz :)

Beşiktaşı gerçekten uzun zaman sonra Beşiktaşlılar yönetecek.

https://twitter.com/HaberKartali/status/1731421668847878467

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Biz şimdi mutluluktan nasıl uyucaz :)

Beşiktaşı gerçekten uzun zaman sonra Beşiktaşlılar yönetecek.

https://twitter.com/HaberKartali/status/1731421668847878467

Sonunda başkanımız konuşurken utanmıyoruz. Keyifle dinletiyor başkan valla.
https://twitter.com/Besiktas/status/1731415700659413393

Çevrimiçi levitate

Sonunda başkanımız konuşurken utanmıyoruz. Keyifle dinletiyor başkan valla.
https://twitter.com/Besiktas/status/1731415700659413393
anç yok artık 7/24 forumda bekliyoruz seni
bipbipbupbup

anç yok artık 7/24 forumda bekliyoruz seni

Şimdide sıra Rıza beyde.
Kendini severiz ama kesinlikle yollar ayrılmalı.

Bugün seçim dolayısıyla arada kaynadı ama 1 PUAN İYİDİR  ve LUGANO karşısında ne yapacağız gibi korkarak konuşmuş. REZALET AÇIKLAMALAR REZALET. Hasan Arat rıza beyi çok uzun tutarsa takımın başından 1.5 sene sonra serdar beyi görürüz o koltukta.

Çevrimiçi hasankale

Kendi adıma kazanmasını istediğim aday kazandı.Ama kimseye körü körüne baglanmamak lazım.Bizim camia olarak en büyük hatamız başarısızliga çok fazla tahammül etmemiz.Futbolcu ,Teknik direktör,başkan hepsi için geçerli olmalı başaramayan gitsin yerine yapabilecek olan gelsin.Su ana kadar görünen tabloda Rıza Çalımbay da bu işi yapamayacak gibi görünüyor.O yüzden başkanın bu konuda doğru karar vermesi çok önemli.

Çevrimdışı BlackEagle16

Şimdide sıra Rıza beyde.
Kendini severiz ama kesinlikle yollar ayrılmalı.

Bugün seçim dolayısıyla arada kaynadı ama 1 PUAN İYİDİR  ve LUGANO karşısında ne yapacağız gibi korkarak konuşmuş. REZALET AÇIKLAMALAR REZALET. Hasan Arat rıza beyi çok uzun tutarsa takımın başından 1.5 sene sonra serdar beyi görürüz o koltukta.
Kesinlikle ne kadar sakatta olsa kadroda ne kadar eksikte olsan Ankara gücü karşısinda 1 puan puandır dmeek luganodan korkuyorum demek facia açıklamalar derhal hoca ile fazla bir bağ kurmadan bizim düşüncemiz sistemimiz buydu deyip yeni hocayı açıklamak lazim
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı Umutcan Kaya

Hasan başkanımıza hayırlı olsun onu destekliyordum ve istediğimiz oldu, en önemli kısım Serdar adalıya büyük Beşiktaşlı duruşundan teşekkür etmesi çok nazikti serdar adalı çok büyük Beşiktaşlı ama birlikte çıktığı ve destek aldığı adamlar yanlıştı umarım yolu bahtı açık olur
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi emre_1978

açıklama yaptılar sen görmedinmi

Abi önce Hasan Arat'ın lansman tarihi belli oldu, ona çıktığı yolda başarılar dilediler.
Sonrasında Adalı'nın lansman tarihi belli oldu, O'na da aynı şekilde başarı dilediler.
Emrah falan açıktan Hasan Arat'ı destekliyordu hatta.

Çarşı bin parça olalı yıllar oldu zaten de, toptan Adalı'ya destek gibi bir durum görmedim ben hiç.

Çevrimdışı Savaş

Rıza Hoca'nın açıklamaları dinledim. Hoca sivasta kalmış.

Beşiktaş hoca burası. Farkına varmadın mı daha?

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Sefa Kara

Rıza Hoca'nın açıklamaları dinledim. Hoca sivasta kalmış.

Beşiktaş hoca burası. Farkına varmadın mı daha?

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

felaketti.Puan puandır,lugano deplasmanında napıcaz vs. filan.İyice anadolu jk yaptı bizi.

https://twitter.com/AvrupaKartali03/status/1731429198550421986

Bune abi bune???? Bu takım bundan yıllar önce Bayern munichten korkmuyordu elermiyiz diye bu sayfada tonlarca yazılar yazıyorduk. Lugano kim ya ???

Çevrimiçi Necmi

Abi önce Hasan Arat'ın lansman tarihi belli oldu, ona çıktığı yolda başarılar dilediler.
Sonrasında Adalı'nın lansman tarihi belli oldu, O'na da aynı şekilde başarı dilediler.
Emrah falan açıktan Hasan Arat'ı destekliyordu hatta.

Çarşı bin parça olalı yıllar oldu zaten de, toptan Adalı'ya destek gibi bir durum görmedim ben hiç.
resmi hesaptan söylediler adalıyı desteklediklerini önce tarafsızdılar birkaç gün önce fikir değiştirdiler zaten herkesin aynı fikirde olduğunu söylemiyorum ama resmi hesapdan yapılan açıklamalar belirleyici olur dedikodu yapıp ithamda etmek istemiyorum herkesin bir tercihi vardır renkli desteklemiyorlar sonuçta destekledikleride iyi beşiktaşlı bende taraf tutmadım eşit baktım iki adaya ama oy kullansaydım birini tercih ederdim herkesde böyle baktı olaya yani adalıyı destekleyebilirler gayet doğal bir durum kardeşler arasında bile farklı düşünce olabilir tadıklarım içinde adalıyı destekleyende vardı aratı destekleyende herkes kendine göre en iyi olanı istiyor hasan aratın iyi olacağını düşünen beşiktaşlı sayısı daha fazlaymış o kazandı bahtı yolu açık olsun başarılı olmasını her beşiktaşlı gibi canı gönülden istiyorum herkes gibi seçim bitti kimin kimi desteklediğinin önemi kalmadı artık yolumuza bakalım birlik zamanı

Çevrimiçi Necmi

felaketti.Puan puandır,lugano deplasmanında napıcaz vs. filan.İyice anadolu jk yaptı bizi.
çebinin getirdiği çebi gibi düşünür sonuçta çebinin yarattığı beşiktaş bu şimdi yeni başkanımızın gereğini yapması gerekiyor
Bu arada hocayı konuşturan futbolcu grubudur demekki içerde sorun çok büyük sadece rızayla alakalı değil bu şimdi takıma gerekeni yapmak için yönetime yüklenmek gerekiyor çıban başlarını bulup o çıbanları hemen kurutmalı yoksa gelecek hocada oyuncularda harcanır kendinide harcar gerekirse alt yapı takviyesiyle oynarız ama bunlarla oynayamayız bu sene gitti zaten bu oyuncular kupadada birşey yapamaz şimdi iki maç iyi oynarlar diye kanmamakta lazım yönetime şirin görünmek isteyeceklerdir çok zarar ettik ve bunları tutarsak bu zarar dahada büyür biraz daha zarar edeceğiz ama geleceği kurtaracağız

Çevrimdışı Unnamed

Serdal Adalı'nın kazanamaması üzdü. Umarım Hasan Arat başarılı olur.

Çevrimiçi sozkul

başkanın dava süreçlerinde sürekli çarşının yanında olduğunu düşünürsek ayıp etmişler

Hangi davadan bahsediyorsun?

Etiketler: