Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 780602 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi levitate

20. sandık

arat 348 adalı 182
bipbipbupbup

Çevrimdışı BlackEagle16

Üç buçuk Nazmi'ler,Cevahir'ler,Levent Çifter'ler,kulübün içinde bazı liyakatsız iş sahibi olanlar,menejerler,tetikçi gazeticiler ne yapıyordur şimdi acaba!
Herkez üzgün abi hele Sercan dikme programında sen açıklama yapıyor yinetim kurulu toplabiyor çıkıyor senin açıklaman açıklanıyor. Bu devir bitti dediğinde herkese resti vurdu. Sayın Aratın bu akdar çevresi genişse artık menejerlerde devreden çıkar gibi
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi Necmi

Bu tahmini ilk yapan ben değildim, bu fikre katıldım ve paylaştım. Sonuçlar yaklaşık olarak böyle bitiyor. Sadece sosyal medya ve sokaktaki ortamı yoklayarak bu kadar isabetli tahmin yapılmasıda kulubumuz icin olumlu diye dusunuyorum. Demekki herkes sesini duyurabilmis, bu gunumuz icin cok iyi. Genel secimlerdeki yanıltici ortama nazaran bu benim için ayri bir onem ifade ediyor. Beşiktaş demokrasisi bu ülkenin üzerindedir. Tebrikler Besiktaşım tekrar hayirli olsun
bugün seçime gidenler %60 a %40 diyordu sanırım böyle sonlanacak

Çevrimiçi Necmi

evrenin en kolay seçiminde nasıl geçersiz oy kullanabilirsin yaw
iki adayada tepki oyudur belki

Çevrimdışı Talisca1903

Kesinlikle katılıyorum 5 tane kuzeyden topçu getiricen asker 3 tane yıldız yıldız adayi atican asi ruh Beşiktaş i arkana yaslanıp izleyecen başka çıkış yok
talisca fofana bunları beleş çekmekte bir transfer yöntemi oluru da var Suudi ligi ilgi ve izlenebilirlik hatta dünya üzerinde farkındalık yartamaya çalışmakla meşgul değiştirebilirler bu adamları daha genç ve popüler olanlarla
Mümkünse ben Mitroviçide soruştururdum sıkıldılarsa hemen çökmek lazım onlar yeni oyuncak bakacaktır kane sane lewa gibi

Çevrimiçi Samet Demir

evrenin en kolay seçiminde nasıl geçersiz oy kullanabilirsin yaw
Anç kime oy verdi sanıyorsunuz
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Samet Demir

Bir teşekkür de Serdal Adalıyı seçim bu kadar güzel olduysa onun etkisi çok. Kendisini her zaman seveceğiz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

o mor oy pusulası kullanmıştır
Başkanım benim farkındalık yaratmada üzerine yok :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı İzmitlibjk

Yarından itibaren FO vs ANÇ kafes dövüşü konuşulmaya başlar, bence yeni basketbol sahasının yapımını beklesinler 🤣 bu arada FO net alır.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Öncelikle hayırlı olsun.
Sonunda bir Beşiktaş başkanını utanmadan tam tersi daha çok yürü be başkanım edasıyla izleyebileceğiz. ANÇ konuşurken utancımdan yerin dibine giriyordum.

Serdar Adalı'yı da hala seviyoruz ve teşekkür ediyoruz. Zor günde çıkıp en azından bu yarışı güzelleştirdi.

İLK İŞ 1 PUAN İYİ DİYEN RIZA HOCAYLA YOLLARI AYIRMAK OLMALI. İLK SINAV BU YENİ BAŞKANIN.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

iddia: adalı çağlar ile anlaşmış, arat'a seçilmezsem siz alın demiş hmm.
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

yok artık

Çevrimiçi Necmi

Demekki neymiş

Beşiktaşlının oyu satılık değilmiş beşiktaşlı sandık başına gittiğinde oyunu beşiktaş için kullanırmış
 Her duyduğunuz habere atlamak doğru değil
Beşiktaş kongre üyeside beşiktaş taraftarı bunu bazen unutuyoruz

Çevrimiçi Necmi

neden söylememiş peki her şeyi kullanıyorlar

Çevrimdışı celiker1

Bir önceki seçimde BEŞİKTAŞ'ımıza yakışan DENETLEME kurulunu görev başına getirebilmiştik.Bu seçimde BEŞİKTAŞ'ımıza yakışan BAŞKANI göreve getirdik.Temennni ediyorum ki bundan sonraki seçimde de BEŞİKTAŞ'ımıza yakışmayan  DİVAN ve SİCİL kurullarını başkanları ile beraber değiştireceğiz.

BEŞİKTAŞ'ın SAHİBİ TARAFTARIDIR!
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

Demekki neymiş

Beşiktaşlının oyu satılık değilmiş beşiktaşlı sandık başına gittiğinde oyunu beşiktaş için kullanırmış
 Her duyduğunuz habere atlamak doğru değil
Beşiktaş kongre üyeside beşiktaş taraftarı bunu bazen unutuyoruz
Aynen öyle satılık karaktersiz kogre üyeleri yazanlar bilmem utanır mı bir özür diler mi? Ama abi sen ısrarla  satır altlarında söylemene rağmen inanmayın kimse oyunu satmaz dediğinde ısrarla dernekler blok oy atacak denildi.Matruşka söylemi de biter umarım artık bahanesiz şartsız şurtsuz takımı yola koymak gerek Gerekli transferleri de ivedi yapıp gitmesi gerekenlerle ilgili yol haritasını çizmek gerek

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

https://twitter.com/SerhanCetinsaya/status/1731395411703697669
şu twitin altına yapılan yorumları okuyunca matruşka diye ortalıkta gezinen tiplerin amacı daha net ortaya çıkıyor.Eski yöneticin destek twiti atıyor madi manevi altına yorum yazanların seviyesi inanılmaz

Ki bu adam yönetim tarzını beğenmediği için istifa etmiş alt yapının da sponsoru neyse...

Etiketler: