Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 780672 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Demir

En az 30m euro isterler ona
Talisca maliyeti ne olacak? 15 bonservis 10 milyondan 3 yıl maaş olsa min 45 milyon maliyeti olur.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Savaş

Çok şükür bin şükür. Adalı gelecek diye aklım çıkıyordu.

Hayırlı uğurlu olsun Hasan Başkan

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı İzmitlibjk

Talisca maliyeti ne olacak? 15 bonservis 10 milyondan 3 yıl maaş olsa min 45 milyon maliyeti olur.

Doğru. Ben Taliscayi istemiyorum zaten, Gronbaek gibi oyuncuların tercih edilmesinden yanayım. Alırkende mümkünse tamamını alalım.

Çevrimiçi levitate

16. sandık

442 arat 234 adalı

bu sandıkla sonuçlar kesinleşiyo hayırlı olsun
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

17. sandık

arat 370 adalı 293
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Doğru. Ben Taliscayi istemiyorum zaten, Gronbaek gibi oyuncuların tercih edilmesinden yanayım. Alırkende mümkünse tamamını alalım.
Talisca maliyetine 2 tane 10-15 bonservis verip adam çözebilirsin. Geçen yaz transfer sezonu da yazmıştım. Gelse de eski Taliscayı göremeyiz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

16. Sandık

Arat 442 Oy

Adalı 234 Oy

17. Sandık

Arat 370 Oy

Adalı 293 Oy

Resmileşti hayırlısı olsun.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

gelen gideni ARATmasın diyerek berbat bir şaka ile kendisinin dönemini açalım hayırlı olsun tekrardan

Demirören ve ANÇ yi istese de aratamaz. Yalnız gaza gelip çıtayı çok yükseğe koydu. Ali Koç u da fb taraftarı böyle getirmişti vizyon mizyon vs Şimdi eurolig den başka kupa göremiyorlar. Hasan Arat da bana nedense Ali Koç havası veriyor eurolig falan da dedi  :evillol: Neyse ilk günden kötüyü çağırmayalım.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Talisca1903

:D
Himalayalara ulaşmış eski yönetimin seviyesi oralara çıkmak artık zor

Çevrimiçi levitate

Demirören ve ANÇ yi istese de aratamaz. Yalnız gaza gelip çıtayı çok yükseğe koydu. Ali Koç u da fb taraftarı böyle getirmişti vizyon mizyon vs Şimdi eurolig den başka kupa göremiyorlar. Hasan Arat da bana nedense Ali Koç havası veriyor eurolig falan da dedi  :evillol: Neyse ilk günden kötüyü çağırmayalım.

ali koç fazla duygusallıkla profesyonellik arasını tutturamadı ondan bu kadar batırıyor

çok düz bir şekilde yönetse bile ne ançden ne ali koç'tan daha başarısız olamaz bence
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

En az 30m euro isterler ona

Su an o kadar fiyat cekemezler ama Avfupa Şampiyonası sonrası muhtemelen haraç mezat satılır.

Çevrimdışı mellfred

hasan arat taraftarın gönlündeydi
taraftarın dediği oldu
kutlu olsun

Çevrimdışı İzmitlibjk

Talisca maliyetine 2 tane 10-15 bonservis verip adam çözebilirsin. Geçen yaz transfer sezonu da yazmıştım. Gelse de eski Taliscayı göremeyiz.

Bence transfer politikası olarak 26 yaş üzerinde oyuncu da alınmamalı. 2 sene oynatır 28 yaşında prime döneminde satarsın. 28 yaşında alsak 30dan sonra fiyat düşmeye baslıyor

Çevrimdışı celiker1

TARAFTARLA KİMSE BAŞA ÇIKAMAZ!

Yaşasın fikri hür,vicdanı hür,tam bağımsız BEŞİKTAŞ mücadelemiz!
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

Fener loserliği bambaşka bir seviye ona kimse ulaşamaz da
 ama vizyon misyon diyerek bizde Ali Koçun yolundan gidersek Cocularla felan uğraşırsak çok üzülürüz adam gibi hoca taş gibi topçular almalıyız

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Kuzey takımlarında çok iyi oyuncular var.
Febeye iki tane sallayan Nygre kanat oyuncusu, keza Schelderup kanat oyuncusu.
Kpoenhagin stoperleri, sağ beki Jelert.
Resmen kuzey maden gibi

Çevrimdışı İzmitlibjk

7000 Arat 5000 Adalı gerçekci bir tahmin gibi, sonuç ne çıkarsa çıksın besiktasimiz için hayirli olsun. Arat destekçisiyim ama Adalı seçilirse o da bizim degerimizdir elimizden gelen desteği veririz.

Bu tahmini ilk yapan ben değildim, bu fikre katıldım ve paylaştım. Sonuçlar yaklaşık olarak böyle bitiyor. Sadece sosyal medya ve sokaktaki ortamı yoklayarak bu kadar isabetli tahmin yapılmasıda kulubumuz icin olumlu diye dusunuyorum. Demekki herkes sesini duyurabilmis, bu gunumuz icin cok iyi. Genel secimlerdeki yanıltici ortama nazaran bu benim için ayri bir onem ifade ediyor. Beşiktaş demokrasisi bu ülkenin üzerindedir. Tebrikler Besiktaşım tekrar hayirli olsun

Çevrimdışı Talisca1903

Resmen kuzey maden gibi
ne kadar bunların fiyatı nordjlend mı nedir ismide bir acaip takım zaten bir proje takımı kudus felan buradan çıkma parayla da pek işleri yok öyle 3-5 de adam bırakmazlar bizi aşar bunların fiyatları

Çevrimiçi levitate

bjk tv yok diye yayına ses veremiyorlar ahahaha
bipbipbupbup

Çevrimdışı celiker1

Üç buçuk Nazmi'ler,Cevahir'ler,Levent Çifter'ler,kulübün içinde bazı liyakatsız iş sahibi olanlar,menejerler,tetikçi gazeticiler ne yapıyordur şimdi acaba!
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı BlackEagle16

Resmen kuzey maden gibi
Kesinlikle katılıyorum 5 tane kuzeyden topçu getiricen asker 3 tane yıldız yıldız adayi atican asi ruh Beşiktaş i arkana yaslanıp izleyecen başka çıkış yok
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi levitate

evrenin en kolay seçiminde nasıl geçersiz oy kullanabilirsin yaw
bipbipbupbup

Etiketler: