Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 780686 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Kaç sandık var bilginiz var mı

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
21

Çevrimdışı celiker1

Dördüncü sandık sonucu daha gelmediğine göre ilk tahmin ettiğimiz gibi üç tane ayrı sayım ekibi var galiba.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı GreenBook

Beşiktaşımız için hayırlısı kimse o olsun
Sayın arat’ı daha heyecanlı istekli gördüm

Çevrimdışı celiker1

Bu arada Abou artık maalesef etkisiz elemanı oynuyor Eylül ayından beri.Sırtı dönük top alıp saklama,top sürme,adam geçme,kalçasını kullanma vs. hiç bir şey yapmıyor.Net "Birinci santraforumuz" diyebileceğimiz santrafora  geçmemiz lazım artık.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı ferdi1903

Ah Rıza hoca ah

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimdışı Ravenman

Fark çok az gibi lakin sayın Arat önde.

Çevrimiçi gokhans

Bu arada Abou artık maalesef etkisiz elemanı oynuyor Eylül ayından beri.Sırtı dönük top alıp saklama,top sürme,adam geçme,kalçasını kullanma vs. hiç bir şey yapmıyor.Net "Birinci santraforumuz" diyebileceğimiz santrafora  geçmemiz lazım artık.
aylardır 1 kişi eksik oynatıyor diye bağırıp duruyorum ama işte her şapkadan tavşan çıkarır belki diye oynatıyor her hoca. Kumar oynuyoruz resmen. Bu seneki her transfer, her hamlemiz kumar zaten ve büyük kaybediyoruz. Wego gibi 2 kişilik oynayan bir adamı elimizden kaçırdık malesef. Türkiye liginin bug’u gibiydi adam..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

4. Sandık

Arat 243 Oy

Adalı 205 Oy

Toplam

Arat 897 Oy

Adalı 774 Oy
[ Son Düzenleme: 03 Aralık 2023, 19:32:36 Samet Ç ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı celiker1

sanirim %60 uzeri bi oyla arat kazanmis gibi duruyor. ben ve arkadaslarim 5-6 farkli sandikta oy kullandi, benimki zaten en fazla oy kullanilan sandiklardan biriydi, herkes en az yari yariya arat'in oy pusulasi sayisinin adali'ninkiler yaninda azaldigini soyluyordu.

camiaya hayirli olsun.
Sen ve arkadaşların kaçıncı sandıklarda oy kullandınız? Senin ve arkadaşlarının oy kullandığı sandıkta dediğin gibi Arat önde çıkarsa Arat şu an itibarıyla BEŞİKTAŞ başkanı olur🖐️
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı panic13

Sen ve arkadaşların kaçıncı sandıklarda oy kullandınız? Senin ve arkadaşlarının oy kullandığı sandıkta dediğin gibi Arat önde çıkarsa Arat şu an itibarıyla BEŞİKTAŞ başkanı olur🖐️

15-16-18-20-21
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı MUSTAFA_

biz neden görmedik
Sözlü atışmadan büyük ihtimalle. Sonlanmış zaten  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı panic13

o sandıklar arat çıkarsa seçimde fark olur

Benim sandık en yoğunlarından birisi. Ben oy kullanmaya giderken masada kalan Adalı pusulası sayısı Arat'ın nereyderse 2 katı idi. O sebeple Arat başkan diyebiliriz. Çünkü Adalı ekibinin zaten en güvendiği sandıklar ilk 7-8 sandıktı, orada bile Arat önde. Seba, rahmetli hali ile bile Adalı'yı yendi :)
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı celiker1

15-16-18-20-21
Umarım dediğin gibi bu sandıklarda Arat çıkarsa yeni başkanımız olur🙏🏻 Bu arada Arat seçilirse yabancı hoca ile anlaşacağını düşünüyorum.Adalı seçilirsede Sergen olur.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Umarım dediğin gibi bu sandıklarda Arat çıkarsa yeni başkanımız olur🙏🏻 Bu arada Arat seçilirse yabancı hoca ile anlaşacağını düşünüyorum.Adalı seçilirsede Sergen olur.
mucize olmazsa zaten belli artık divandan bile oy alamadıysa iş bitmişdir bence ben bu sandıklardan adalı çıkar diye düşünüyordum

Çevrimdışı celiker1

mucize olmazsa zaten belli artık divandan bile oy alamadıysa iş bitmişdir bence ben bu sandıklardan adalı çıkar diye düşünüyordum
Çebi döneminin ücretsiz yapılan üyeleri yani son sandıklar korkutuyor beni.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Muleka'nın kanatta verimli olmadığını sağır sultan biliyor.İlk maçında forvette oynatmışın iyide oynamış.Ya bu adam kanatta verimli değilse,Abou'da dönmüşse neden 4-4-2 denemezsin? Ne bileyim farklı bir şey dene Rıza hoca.Misal ben olsam Şenol Güneş zamanı sola yakın oynayınca verimli olmuş Gedson'u sola,Muleka'yı öne atarak 4-4-2 çıkarım.Bir şey denerim en azından.
[ Son Düzenleme: 03 Aralık 2023, 19:51:38 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

5. Sandık

Arat 368 Oy

Adalı 254 Oy

Toplam

Arat 1265 Oy

Adalı 1028 Oy

Çevrimdışı celiker1

5. Sandık   Arat 368     Adalı  254
Hayatta Beşiktaş