Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 781098 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı Ravenman

Hasan Arat'ın lansmanda sunduğu projelerin özeti.

⚫️ Dijital bir BJK TV kurulacak.

⚫️ Beşiktaş Medya, orijinal yapımlarını dünyaya satacak.

⚫️ Dijital cüzdanlı Beşiktaş App çıkacak. Kartal Yuvası, restoran, kombine, bilet, üyelik ve diğer ödemeler buradan yapılabilecek.

⚫️ Beşiktaş App'de özel NFT koleksiyonları olacak.

⚫️ Beşiktaş App'de öğrenci kredisi gibi finansal fırsatlar olacak.

⚫️ Beşiktaş App'de Sadakat Programı olacak.

⚫️ Yeni doğan bebeğe üyelik kartı verilecek. Beşiktaş JR Club ile miniklere özel fırsatlar olacak.

⚫️ Beşiktaş Gayrimenkul Yatırım Fonu kurulacak.

⚫️ Beşiktaş Girişim Sermayesi Yatırım Fonu kurulacak.

⚫️ Beşiktaş Bireysel Emeklilik Sistemi kurulacak.

⚫️ Beşiktaş App projesinden 1,5 yılda 25 M$ gelir gelecek.

⚫️ Kartal Yuvası revize edilecek. Yeni 100. yıl forması ve koleksiyonlar sezonun kalanında satışa çıkacak.

⚫️ Sporcu verilerinin saklandığı kurumsal sistem kurulacak.

⚫️ Atletik Performans Merkezi kurulacak.

⚫️ Beşiktaş'a özel scout sistemi kurulacak.

⚫️ Beşiktaş altyapı sistemi, Avrupa seviyesinde yeniden tasarlanacak.

⚫️ Efsane oyunculara jübileler ve gösteri maçları düzenlenecek.

⚫️ Çatı değişikliği yapılarak stattaki akustik sorunu çözülecek.

⚫️ Yeni Açık tek kat tribün olacak, kapasitesi %80 artacak.

⚫️ Efsaneler Tribünü kurulacak.

⚫️ Basketbolda Euroleague'e gidilecek.

⚫️ Su Sporları branşı kurulacak.

⚫️ Olimpiyatlara Beşiktaşlı sporcular gönderilecek.

⚫️ E-Spor'a yatırım yapılacak.

⚫️ Akaretler'de "BJK Residence" yapılacak. Yılda 5 M$ gelir gelecek.

⚫️ Ümraniye Tesisleri'nin tapusu alınacak.

⚫️ Şan Ökten Tesisleri yapılacak.

⚫️ Gazi Akınal Tesisleri yenilenecek.

⚫️ Akatlar Spor Kompleksi yapılacak. İçinde 9 bin kişilik salon, 100 odalı otel, Beşiktaş Koleji, gym salonu, 2 tane yarı olimpik havuz, 80 adet rezidans olacak. Rezidanslardan yılda 6 M$ gelir gelecek.

Serdar Adalı'nın projelerin özeti:

⚫️ Basacaz parayı alacağız Talisca'yı

Çevrimiçi Necmi

En çok hoşuma gidende iki adayında intikam naraları atmaması kol kırılır yen içinde kalır olması gerekende bu zaten beşiktaş kulübü beşiktaşın yuvasıdır yuvada olanda kimsenin ağzına sakız edilmez bir beşiktaşlı yapmaz bunu anca olmayanlar yapar

Çevrimdışı ferdi1903

En çok hoşuma gidende iki adayında intikam naraları atmaması kol kırılır yen içinde kalır olması gerekende bu zaten beşiktaş kulübü beşiktaşın yuvasıdır yuvada olanda kimsenin ağzına sakız edilmez bir beşiktaşlı yapmaz bunu anca olmayanlar yapar
Biri geldi yanan eve daldım, Beşiktaş ı mahkeme koridorlarında aldım vs.vs öteki geldi ateşden gömlek giydim elektirik su faturalarini ödedim falan filan. Bunları bide defalarca utanmadan söylediler

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimdışı zubeyirbaya

mehmet özdilek konusunda ne düşünüyorsunuz? teknik direktörlük kariyerinin antalyaspor sonrası kısmını pek takip edemedim kağıt üzerinde başarısız gibi görünüyor. sportif direktörlük deneyimi zaten yok. adalı kazanırsa sportif direktörümüz olacak. neden? ben bir yanıt bulamadım fikri olan aydınlatırsa sevinirim.

Çevrimiçi Samet Demir

mehmet özdilek konusunda ne düşünüyorsunuz? teknik direktörlük kariyerinin antalyaspor sonrası kısmını pek takip edemedim kağıt üzerinde başarısız gibi görünüyor. sportif direktörlük deneyimi zaten yok. adalı kazanırsa sportif direktörümüz olacak. neden? ben bir yanıt bulamadım fikri olan aydınlatırsa sevinirim.
Sportif direktör düşünüyorsak yurt dışında az çok bağlantıları olup, sözü geçen birisi olmalı.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Semih u-19 milli maçında muhteşem 2 gol attı. Bu adam nasıl şans bulamıyor takımda hayret ediyorum.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Ravenman

Semih u-19 milli maçında muhteşem 2 gol attı. Bu adam nasıl şans bulamıyor takımda hayret ediyorum.

Biz Altınordu değiliz abicim.

Çevrimiçi Monza

Serdal beyi dinledikçe içim daralıyor. Dediğin gibi hiç ama hiç hazır değil, geçen canlı yayın yapınca heralde projelerini anlatacak sandım. Hicbirsey yok, Hasan beyin projelerini konuşup onu yapamaz bunu yapamaz falan diyip durdu. Serdal bey siz ne yapmayı düşünüyorsunuz onu anlatın bizde dinleyelim.
Üstüne yok ben olsaydım 37’lik Ramos’s alırdım falan filan. Bize 20’lik Ramos’lari bulup getirecek başkanlar ve Scout ekibi lazım.

Ramos’larla Talisca’larla olmayacağını en iyi Serdal beyin bilmesi lazım. O şaşalı dönemde paraları saçıp hiçbir başarı elde edemeyen kendileriydi. Keske geçmişte yapmış oldukları hatalardan biraz ders çıkarabilseler.

Bu takıma Ramos'u alsan ne olur almasan ne olur minvalinde bir soru beklerdim ben sunucudan. Dağ gibi borca bi 10-20 milyon euro arası para yüklemekten başka neye yarardı. Herkes resim çekilmek ister, ben bile resim çektirmek isterdim Ramos'la dedi. Bu bakış açısı bizi  bu duruma getirdi. Serdal Bey'in açıklamaları maalesef korkutuyor.

Çevrimiçi gokhans

Biz Altınordu değiliz abicim.
abou, cenk sakat, bi muleka var. Ben iddia ediyorum muleka’dan daha çok skora katkı yapar. Tecrubesiz dersin anlarımda bi 15dk sokun da oyuna.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Kesinlikle cok gereksiz bir hamle olur.
Bir oyuncu portföyü olacağını da zannetmiyorum.
Ancak Türk takımlarında mutlaka takim ile yönetim arasında bir köprü şart, ayrıca maalesef biraz kirli bağlantıları da olacak futbolcuyu hissettirmeden baskilayacak idari menajer gibi.
Bu anlamda yabancı direktörü de kolay harcarız gibi.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Özgür Gültekin

abou, cenk sakat, bi muleka var. Ben iddia ediyorum muleka’dan daha çok skora katkı yapar. Tecrubesiz dersin anlarımda bi 15dk sokun da oyuna.

Ravenman in önceki söylemlerini hatırladığımda bunun kinaye olduğunu düşünüyorum

Çevrimdışı Sefa Kara

onana,umut,onur'u düğünümde bile oynatmam.

Çevrimiçi Samet Demir

onana,umut,onur'u düğünümde bile oynatmam.
Hiç ses etmedim Onana da az da olsa ümidim vardı benim. Takıma atletizm katar ayağı kötü olsa bile diye düşüynüyordum. Ayrıca hoca değişikliği de onana da olumlu etki eder diyorum ama yok. Göz göre göre dolandırıldık. Maaş haric 5 milyon bayıldık bu adama...

Çevrimiçi gokhans

Takım leş atıyor. Onana’yı gördükten sonra necip, messi gibi geliyor.. transferi şenol’a bırakırsan yersin böyle kazıkları oturursun aşağı işte..

Çevrimdışı celiker1

Hakan Daltaban,Ali Aydın,Kemal Erdoğan’ı Serdal Adalı’nın etrafında gördükçe içim daralıyor! Ah be sayın Serdal Adalı değer miydi bu kadar sevenin varken bu ekip ve üst aklı ile yola çıkmaya? Size karşı değilim ama bunlara karşıyım.Bu yüzdende Hasan Arat’ın kazanmasını istiyorum.Sayın Serdal Adalı olurda kazanırsanız ne olursun kulübün içini başıboş bırakmayın.BEŞİKTAŞ’ımızın iyiliği için mümkünse tüm idari personeli değiştirin.Menfaatçiler kulübü sarmış durumda.Benim umudum yok ama söylemiş olayım.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi kartalizma190399

Canli izleyemedim ama lansmanla ilgili herseyi okudum.
Serdal Adali bombos populizm yapiyor. Kulubun gelecegi adina, surdurulebirlik adina birsey sunmuyor bence.
Harcayarak buyumek gibi tamamen safsata olan bir felsefe'ye inaniyor eyvallah.

Ama Hasan Arat'in nesi begenildi, niye bu kadar alkislandi onu hic anlamadim.
Proje aciklamak, resim gostermek kolay. Ama nasil yapilacagina dair hicbir aciklama yoktu.
Bu projeleri yapmanin gerekliligini herkes biliyor, sabaha kadar ben de anlatirim. Hangi kaynakla, nasil yapacak?
Buna dair aciklama, bilgi var mi? Yok. Devlet sevmedigi Besiktas'a mi bunlari yapacak? Yalakalik mi yapacagiz yani?
Yoksa kendi kaynaklarimizi mi kullanacagiz? Kullanirsak o borcu nasil bitireceksin?

Bir kere projeler ne kadar gerekli tartisilir. 3.000 kisilik Akatlar'i dolduramazken 10.000 kisilik spor salonu cok mu gerekli?
Besiktas'in son derdi olmali su an amator branslar. Bize gelir getirmeyecek faaliyetler bos yere yer kapliyor. Euroleague takimi olacagiz demek kolay.
Euroleague'deki takimlarin butcesi, Turkiye'den katilacak takimlarin sayisi belli. Efes ve FB yillik 15-20 milyon euro harciyor. Biri zaten sadece basketbola harcadigi
ve basketbol kulubu oldugu icin harciyor, digeri de FB'li zengin is adamlarinin eline bakiyor. Normal sartlarda senelik getirisi 3-5 milyon euro olmayan bir dala hicbir mantikli sponsor
senelik 15-20 milyon euro akitmaz. Sen daha stadina sponsor bulamazken basket takimina kim akitacak senelik 15 milyon euro? Gulerler adama.
Ki Milangaz zamaninda sampiyon olup Euroleague'e katilacagimiz sene bile sponsor bulamadik yahu, ne anlatiyorsun derler adama.

Ikincisi, app falan hikaye. 25 milyon dolar merchandising gelirimiz bile yok. Kac tane Besiktas'li var belli, bunlarin ne kadari kulube para harcayabilir belli.
Yuzde kaci telefon kullaniyor, bir application'in ne oldugundan haberi var o tamamen ayri bir mesele, ondan bahsetmiyorum bile. Feda bagis kampanyasinda toplanamamis parayi sen seyircinin buyuk kisminin ulasamayacagi app'le mi ulasacaksin? Dunya'nin belki de milyar taraftari olan takimlari bunu dusunemiyor da sen mi dusunuyorsun, uygulayacaksin? Gulerler adama ikinci perde.

Ucuncusu, borc 4.5 senede kapanacak demis. En son 6 milyar tl'yi gecmisti galiba, kaba hesap 200 milyon euro diyelim. Bu borcu 5 senede bitiririm diyorsan her sene 40 milyon euro kar edip borcunu kapatmak icin kullanmalisin. Senelik 100 milyon euro geliri bile olmayan, her sene ciddi zarar yazip borcunu buyuten bir kulubun bir anda 40 milyon euro her sene kar yazmasini soylemek, dusunmek tamamen akil mantik disi. Bunu diyen ya matematik bilmiyor ya dayak yememistir. Gulerler adama perde 3.

Serdal Adali vizyon sunmadi. Hasan Arat ise cafcafli resimlerle gerceklik disi bombos bir 'vizyon' gosterdi. Birazcik rakamlardan anlayan, mantigini kullanan herkes anlattiginin tamamen hikaye, ruya oldugunu anlar.

Benim hayalimdeki baskan sozde bos bir buyukluk vaad etmiyor. Aksine gerceklige yakisir bir kuculme vaad ediyor.
Benim hayalimdeki baskan Talisca'yi vaad etmiyor. 18 yasindaki Talisca'yi Brezilya'dan getirebilecek scout ekibini kurmayi vaad ediyor.
Benim hayalimdeki baskan Besiktas'i Real Madrid degil. Ajax, Shakhtar Donetsk yapmayi vaad ediyor.
Benim hayalimdeki baskan borcu x yilda eritirim tarzinda mantik disi sacma sapan birsey vaad etmiyor. Sadece Besiktas'i duzenli bicimde kar yapan, borcu rahat dondurebilir seviyede tutmayi vaad ediyor.
Benim hayalimdeki baskan para, zenginlik, transfer vaad etmiyor. Futbol akli, organizasyon, liyakat vaad ediyor.

Iki baskan da gram tatmin etmedi beni. ANC'den 1-2 tik iyi olurlar elbette, ama F. Orman'in 5 gomlek alti olurlar.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Allah peygamber aşkına Onana'yı beğenen adam açıklama yapsın. Youtube videolarında bile kötü adam. O kadar parasızlıkta yedek dmc'ye 4.2 milyon euro verildi şaka gibi.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

https://twitter.com/nexustransfer/status/1726312623329730889

Hasan Arat'ı artık resmi olarak destekleme kararı aldım. Severim ederim Serdal beyi ama düşüncelerimiz çok zıt.

Çevrimdışı sEuL

https://twitter.com/nexustransfer/status/1726312623329730889

Hasan Arat'ı artık resmi olarak destekleme kararı aldım. Severim ederim Serdal beyi ama düşüncelerimiz çok zıt.
Geçenlerde ne yapıyor diye bakınmıştım, halen oynayabilirim düşüncesi olduğu için henüz emekli olmamış. En so 2 sene önce Guimaeras diye bi takımda oynamış. Suan takımsız ve klup arıyor kendine. Reis son kazigini atmak için bi enayi bekliyor, Serdal bey bize getirirse zerre şaşırmam.

Çevrimiçi Samet Demir

Geçenlerde ne yapıyor diye bakınmıştım, halen oynayabilirim düşüncesi olduğu için henüz emekli olmamış. En so 2 sene önce Guimaeras diye bi takımda oynamış. Suan takımsız ve klup arıyor kendine. Reis son kazigini atmak için bi enayi bekliyor, Serdal bey bize getirirse zerre şaşırmam.
Getirmesi için önce başkan olarak seçilmesi gerekir.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Serdal Adalı 1 ay Ersanin bonservisi için uğramıştı.
Şimdi herkesi gider alırız diyor ki hiç inandırıcı değil

Çevrimiçi Samet Demir

Serdal Adalı 1 ay Ersanin bonservisi için uğramıştı.
Şimdi herkesi gider alırız diyor ki hiç inandırıcı değil
Başkanlık için çok hazırlıksız bence. Bu açıklamaların başka izahı yok.

Etiketler: