Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 786672 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı ferdi1903

Adalı aday olacak deniyor ama henüz hiç bir hareketlenme yok kendisinde

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi Umutcan Kaya

https://twitter.com/BJKYetiyor/status/1722244238837153931

Tek derdimiz bu mu hasan arat bey ? tamam bende size destek veriyorum tamam bunuda yapalım ama bu mu tek derdimiz neden açıklamıyorsunuz nasıl yönetileceğiz.Neler değişecek neler vaat ediyorsunuz ?
bune la bu adam 90lı yıllarda kalmış yok bjk tvyi açmak filan
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi murat

Malesef adalı iyi bir ikinci adam hasan arat ise kadrosu çok iyi olursa sadece başkanlık makamını iyi temsil edebilecek bir aday.emre kocadağ eski yönetimin varsa oylarını toplar yoksa kendine oy verecek üye çıkmaz.ne başardı da aday oluyor hayret verici.futbol şubesi sorumlusu sözde. onu ben istemedim bunu ben aldırmadım bu gitsin istemedim şunun geldiğinden haberim yok e o zaman ne diye durdun o görevde.istifa etseydin ve çıkıp açıklasaydın.bizde vay be yönetimde aklı başında biri varmış derdik.

Çevrimiçi Samet Demir

Malesef adalı iyi bir ikinci adam hasan arat ise kadrosu çok iyi olursa sadece başkanlık makamını iyi temsil edebilecek bir aday.emre kocadağ eski yönetimin varsa oylarını toplar yoksa kendine oy verecek üye çıkmaz.ne başardı da aday oluyor hayret verici.futbol şubesi sorumlusu sözde. onu ben istemedim bunu ben aldırmadım bu gitsin istemedim şunun geldiğinden haberim yok e o zaman ne diye durdun o görevde.istifa etseydin ve çıkıp açıklasaydın.bizde vay be yönetimde aklı başında biri varmış derdik.

Bir Serhan Çetinsaya'nın tutumuna bak, birde E.kocadağın kine. Serdal Adalı ve H.Arat ikisi birlikte olsa daha mantıklı olur gibi
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Savaş

Sadece Türkiye'de değil, Yurtdışında da saygınlığı olan birini başkan görmek istiyorum artık.

Vizyonu olan, bakış açısı geniş birini görmek istiyorum şu makamda.

Bi telefonla iş çözebilecek yeterlilikte ve kalitede bi başkan istiyorum.

Hasan Arat bu kişi mi? Bilemiyorum. Ama düzgün bir adam olduğu açık. Ne oldum delisi olabilecek biri değil gibi. Kaliteli biri gibi görünüyor. Hayırlısı diyelim artık.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Sefa Kara

Bir Serhan Çetinsaya'nın tutumuna bak, birde E.kocadağın kine. Serdal Adalı ve H.Arat ikisi birlikte olsa daha mantıklı olur gibi

en mantıklısı bu duruyor hasan arat başkan as başkan serdal adalı ama serdal bey buna pek yanaşmıyor girersem tek girerim diyor.

Çevrimdışı Sefa Kara

Sadece Türkiye'de değil, Yurtdışında da saygınlığı olan birini başkan görmek istiyorum artık.

Vizyonu olan, bakış açısı geniş birini görmek istiyorum şu makamda.

Bi telefonla iş çözebilecek yeterlilikte ve kalitede bi başkan istiyorum.

Hasan Arat bu kişi mi? Bilemiyorum. Ama düzgün bir adam olduğu açık. Ne oldum delisi olabilecek biri değil gibi. Kaliteli biri gibi görünüyor. Hayırlısı diyelim artık.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hasan bey bu dediklerinize sahip vizyonlu bir Başkan adayı gözlemim ve analizlerim sonucunda ama bunu bize pek lanse edemiyor çoğu insana bunu yansıtması lazım yoksa çok saygın bir kişilik gerek yurt içi gerek yurt dışı.

Çevrimiçi Necmi

Hasan bey bu dediklerinize sahip vizyonlu bir Başkan adayı gözlemim ve analizlerim sonucunda ama bunu bize pek lanse edemiyor çoğu insana bunu yansıtması lazım yoksa çok saygın bir kişilik gerek yurt içi gerek yurt dışı.
iyide vizyon sahibi birinin bunu göstermek gibi bir derdi olmazki zaten gösterilecek birşey değil varsa zaten açık görünür görünmüyorsa yok demektir
Peki ağırlığı olduğunu nerden biliyorsun mesela yurt dışında kimlerle ilişkisi iyi
Hem bu kadar ağırlık sahibi iyi beşiktaşlı biri neden bu ağırlığını beşiktaş için hiç kullanmamış stadı yaparken her yardıma ihtiyacımız vardı arat yardım eli uzattı ağırlığını kullandıda benmi atladım bunu adını bile duymadım
Boş verin ya bıkmadınız bir türlü hak etmeyen insanlara hak etmedikleri payeleri vermeye 17-18 yıldır beşiktaşın kapısının önünden geçmemiş birini beşiktaşın büyük kurtarıcısı yapıyorsunuz ha belki olur ama bugün şöyle böyle diye övülecek hiç birşey yapmadı neye göre konuşuyorsunuz varsa kapıları açtıracak bir yeteneği neymiş söyleyinde bizde bilelim

Çevrimdışı Talisca1903

iyide vizyon sahibi birinin bunu göstermek gibi bir derdi olmazki zaten gösterilecek birşey değil varsa zaten açık görünür görünmüyorsa yok demektir
Peki ağırlığı olduğunu nerden biliyorsun mesela yurt dışında kimlerle ilişkisi iyi
Hem bu kadar ağırlık sahibi iyi beşiktaşlı biri neden bu ağırlığını beşiktaş için hiç kullanmamış stadı yaparken her yardıma ihtiyacımız vardı arat yardım eli uzattı ağırlığını kullandıda benmi atladım bunu adını bile duymadım
Boş verin ya bıkmadınız bir türlü hak etmeyen insanlara hak etmedikleri payeleri vermeye 17-18 yıldır beşiktaşın kapısının önünden geçmemiş birini beşiktaşın büyük kurtarıcısı yapıyorsunuz ha belki olur ama bugün şöyle böyle diye övülecek hiç birşey yapmadı neye göre konuşuyorsunuz varsa kapıları açtıracak bir yeteneği neymiş söyleyinde bizde bilelim
Adalı olsun başkan ben isterim Sehan Çetinsaya ve Umut Tahir Güneşi de alırım listeye
İyi bir yönetim kuracaktır

Çevrimiçi murat

gereksiz  destek verince işte olanları gördük.adam hala olabilse başkan olacaktı.başarısız olduğu halde 1 kere daha seçtik.güç zehirlenmesi bu işte.olmayan payeleri veriyoruz kulübün sahibi sanıyorlar kendilerini.aslında seçim 1 yıllık yapılsın ilk dönemi tamamlayan başarılıysa 3 yıllık seçime gitsin.beceremeyen adama 3 yıl sabretmemek lazım.o 3 yıliçinde seçimi kazanmak için hemşerisini,çalışanını ve dolayısıyla renklileri kulübe üye yapıyorlar.

Çevrimiçi kartalizma190399

Vallahi kimseye oyle tanri (hasa) gozuyle bakmaya gerek yok. Hasan Arat'in bir roportajini dinledim, gayet akli basinda guzel konustu.
Vizyon sahibi olmak, baglantilarinin olmasi, yonetmeyi bilmek guzel seyler ama bu takimin gelir saglayicisi ve basari indikatoru futbol.
Futbol bransiyla ilgili fikirleri ne, stratejisi ne olacak, kimse teslim edecek vs onemli konular bunlar.
BJK TV kimsenin umrunda degil. Hatta bana gore 2023 yilinda sosyal medya'ya yonelmek yerine televizyona yonelmek sacmalik ve vizyon degil, vizyonsuzluk ornegi.
Yoneticilerin odasinin nerede oldugu kimsenin umrumda degil, hatta kira getirisini saglayan yere tasinip statta ozel yapilmis yonetici odalarini birakmak sacmalik.
Jubile meselesi guzel, ama hareket olarak guzel. Camia'nin kimligine ve durusuna cok onem verdigi belli, ama bu tur isler para getirmiyor maalesef.
Paran kadar konusursun, para'nin yetmedigi yerde aklini devre'ye sokmalisin. Ikisiyle ilgili de henuz hicbir fikir vermedi bence H. Arat.

Çevrimiçi Necmi

Adalı olsun başkan ben isterim Sehan Çetinsaya ve Umut Tahir Güneşi de alırım listeye
İyi bir yönetim kuracaktır
iyi yönetim kuran birinede rastlamadım daha

Çevrimiçi murat

iyi yönetim kuran birinede rastlamadım daha
en iyi liste bilgilinin diyebilirim gördüklerim içinde ama en başarılısı fikret orman.düşününce yönetiminde ahmet nur lupen var.

Çevrimiçi kartalizma190399

Ben şuanki başkan adaylarından hiçbirini desteklemiyorum. Gelir gelmez ilk teknik direktör projesi Sergen Yalçın olan bir başkanı ben desteklemem. Anti-propagandasini da yapmam. Bekleyelim görelim.

Al benden de o kadar. Vizyonu Sergen Yalcin, Samet Aybaba, Riza Calimbay olanlarin bence vizyonu Senol Gunes olandan hic farki yok.

Çevrimiçi levitate

Al benden de o kadar. Vizyonu Sergen Yalcin, Samet Aybaba, Riza Calimbay olanlarin bence vizyonu Senol Gunes olandan hic farki yok.
sergen işi bana birileri tarafından pompalanıyormuş gibi geliyor dürüst olacağım, zorla hoca yapmaya çalışıyorlar sanki
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

serdal adalı aday olmak istemiyormuş temalı haberler var

3 adaylı olacaksa girmeyecekmiş diyenler de var
bipbipbupbup

Çevrimiçi Umutcan Kaya

az çok tanıdıysak adalı gelirse şahsi fikrim yabancı hoca getirir iyi olur
[ Son Düzenleme: 09 Kasım 2023, 00:59:08 Umutcan Kaya ]
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

az çok tanıdıysak adalı gelirse şahsi fikrim yabancı hoca getirir yi olur
Aday olmayacak büyük ihtimalle
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı ferdi1903

gereksiz  destek verince işte olanları gördük.adam hala olabilse başkan olacaktı.başarısız olduğu halde 1 kere daha seçtik.güç zehirlenmesi bu işte.olmayan payeleri veriyoruz kulübün sahibi sanıyorlar kendilerini.aslında seçim 1 yıllık yapılsın ilk dönemi tamamlayan başarılıysa 3 yıllık seçime gitsin.beceremeyen adama 3 yıl sabretmemek lazım.o 3 yıliçinde seçimi kazanmak için hemşerisini,çalışanını ve dolayısıyla renklileri kulübe üye yapıyorlar.
Çok güzel fikir, ilk senede beceremeyen gitsin₁, yoksa senelerimiz yitip gidiyor, makas açıldı artık iyce, Çebi gibi tekrar bir felaket yaşarsak zor toplarız bida, şuan bile nasıl toparlariz o bile muama

[ Son Düzenleme: 09 Kasım 2023, 07:16:04 ferdi1903 ]

Çevrimdışı ferdi1903

Sergen getirecekler falan deniyor da nasıl olacak o iş? Abubakar rosier lerle vs. sorunu  oldu bide takım Afrikalı dolu, Sergen gerçekten doğru isimmi bu kaotik durumda? Şu romantizimi bı burakamadik arkadaş oyuzden burnumuz yerden hiç kalkmıyor

[ Son Düzenleme: 09 Kasım 2023, 03:37:31 ferdi1903 ]

Çevrimiçi Samet Demir

Sergen getirecekler falan deniyorsa nasıl olacak o iş? Abubakar rosier falanla sorun falan oldu bide takım Afrikalı dolu, Sergen gerçekten doğru isimmi bu kaotik durumda? Şu romantizimi bı burakamadik arkadaş oyuzden burnumuz yerden hiç kalkmıyor

Kim gelirse gelsin alt yapı dahil antrenörlerin çoğunluğu profesyonel yabancılardan oluştursunlar.

Çevrimdışı ferdi1903

Kim gelirse gelsin alt yapı dahil antrenörlerin çoğunluğu profesyonel yabancılardan oluştursunlar.
Tercihim bu işin uzmanı Almanlar

Çevrimdışı sEuL

Sergen getirecekler falan deniyor da nasıl olacak o iş? Abubakar rosier lerle vs. sorunu  oldu bide takım Afrikalı dolu, Sergen gerçekten doğru isimmi bu kaotik durumda? Şu romantizimi bı burakamadik arkadaş oyuzden burnumuz yerden hiç kalkmıyor

Seçim vaadi yada TD tercihi Sergen olan biri başkan secilirse bu camia bildiğin bitmiştir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Devre arasında Aboubakar tayfayı gönderirler Sergen'i de getirirler. Zaten kim gelirse gelsin bir yaprak dökümü yaşayacağız. Sakatlık bahanelerini görmeye alıştık. Ben desteklenmeye layık birisini görmüyorum. Ancak mevcut yönetimin uzantısı olacak bir yönetimi de istemiyorum. İyice babadan oğula geçen saltanata döndü Besiktaş başkanlık makamı...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sefa Kara

Daha önce atmıştım tekrar atayım.

Yurt içi ; (siyasi olarak en güçlü rte ile iyi bir dostluğu var.Bu bylokcu badem bıyığı ve fedöncü hakemlerini korkutur.)

Yurt dışı ; (psg başkanı aynı zamanda beinsports sahibi ile yakın arkadaş) (

Chelsea başkanı ile de yakın arkadaş.

Ne kadar güçlü olduğunun kanıtı :)

Ben adamın gücünü gerek yurt dısı gerek yurt içi istediğim hocayı getiririm demesinden anlayabiliyorum.

Anç Beşiktaşa demir verdide noldu başımızın etini yedi durdu yıllarca.

Daha iyi bir aday varsa ona oy verelim şuan için 2 tane aday var röpteşambıra oy vermeyeceğimize göre !

Etiketler: