Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 788491 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi levitate

ulan burak bu adamcılık işin yüzünden gs, milli takım ve beşiktaş kariyerin yandı, hocalığını da yakmak için kararlısın galiba
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Amatör bile değil bu. Hala futbolcu kafasında. Bunun sabaha bırakılmadan gönderilmesi gerekli. Bakalım nasıl bir akıl tutulması göreceğiz yönetimden?

https://twitter.com/HaberKartali/status/1721241414191734813

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Burak efendi buraları okuyorsan sana bir soru.

Bu hareketi Cenk yapsa oyundan alabilir miydin?
Bence cevap çok net, hadi sana iyi geceler

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Ali Eren Beşerler: “Şenol hoca, bırakıp gitmekle bu enkazdaki ortaklığından kaçamaz. Bugün gelinen durumda Şenol hocanın da payı var.”

ama şenol sevici birisi bana şenolun suçu yok demişti
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

ANÇ kesin aday değilmiş  Kocadağ ve Arat yarışacak

Çevrimdışı MUSTAFA_

Önümüzdeki maçı kazanırsak yüzde 97 şampiyonuz deyip aday olacağını ima eder yine.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

Önümüzdeki maçı kazanırsak yüzde 97 şampiyonuz deyip aday olacağını ima eder yine.
yok biraz önce dinledim spacede kesn aday değil

Çevrimdışı zubeyirbaya

ulan dedik ama ya koskoca kulüp bu herifin eline 3 maçlığına da olsa 5 maçlığına da olsa verilir mi ya? bu adam neyi nasıl yönetecek. al işte şu yaptığından büyük rezillik mi var bi de oyuncuyu medyanın önüne atıyor sorunu çözecek mecra kendisi olduğu halde.

bailly maçın en iyi oyuncularından biriydi ilk yarıda. sen daha doğru düzgün türkçe bile konuşamıyorsun operasyon çocuğunun öğrencisi burak ne anladın da adamın derdinden adamı medyanın önüne atıyorsun. tayfur ne tayfurun asıl bu formayı giymesi kabahat.

yerlerde çiğneniyor takım artık çıldıracağım. yönetim gitsin₁. maç boyu burak yardımcı olarak dahil kalmamalı dedim durdum. bakın duruma ya az konuşmalara bak ya. ama işte sana değil sana o koltuğu o pozisyonu yakıştıranlarda kabahat. 50 defa söyledik. 1 maçlığına bile olsa beşiktaş teknik direktörlüğünün bir onuru bir adabı vardır burak kim yahu. şu boktan adamlar tayfasının adamı ardanın kankisi. türk futbolunun en iğrenç kılıklı yeni nesil himmetçi çetesinin parçası.

Çevrimdışı Talisca1903

kocadağın planı luce&sergen miş sd ve td olarak

Çevrimdışı zubeyirbaya

burak zaten durmasın hiç bir rolde görevde dahi durmasın. yerli onu seven arkadaşı kim varsa bu üç kuruşluk herifler de takımdan postalansın. no1 de cenktir. hamsi kafanın tüm kalıntılarını da burakı da onların operasyon elemanı cenki de bunlarla takılan yerli kim varsa onları da bu takım göndermeli ve temizlenmelidir.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Nesta performansı dahi gösterse artık Necipi 11 de görmek istemiyorum..
Yeter artık ya

Çevrimdışı zubeyirbaya

ayrıca bi de üç kuruşluk aklıyla gitmiş rıza hocaya laf çakmış o da burak hımbılına kalmadı. hemen şutlayın bu herifi. sabaha antremana çıkmasın takımın başında kaldığı her gün utançtır bu koca kulüp için. ayrıca şu süreçte camiada dünya kadar insanımız varken bu dangalağa teknik direktörlük fırsatı veren ançye tekrar bir şeyler söylüyorum. hadi onu yazmayayım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Nesta performansı dahi gösterse artık Necipi 11 de görmek istemiyorum..
Yeter artık ya
Onu sezon planlaması yapan amatörlere söyleyeceksin. Transfer döneminden belliydi başımıza gelecekler.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Onu sezon planlaması yapan amatörlere söyleyeceksin. Transfer döneminden belliydi başımıza gelecekler.

Kendisi pozisyon almayı beceremez iken sağa sola eliyle kimin nereye gideceğini göstermesi beni benden alıyor.

Çevrimdışı Talisca1903

tadiç olayını CK yağız sabuncuoğluna sızdırıyor oda selahattin bakiye öylece kaçıyor adam az önce space de konuşuldu

Çevrimiçi Samet Demir

kocadağın planı luce&sergen miş sd ve td olarak
Hikaye, lucescuyu getiremez o kalibrede birisi değil. Sergeni bile zor ikna eder.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

tadiç olayını CK yağız sabuncuoğluna sızdırıyor oda selahattin bakiye öylece kaçıyor adam az önce space de konuşuldu
Geçen haftanın konusuydu abi o. Fırat Günayer Şenol Güneş Tadici istemiyor diye bir laf attı ortaya. Ondan sonra olayın aslı piyasa çıktı.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat

Ben aslında sene başı burak yılmazın şenol güneşin yardımcılığına getirilmesinde kıllanmıştım sanki adama iş uydurmak gibi yada ançnin başkan olmak için fikret ormanın altını oyması gibi birilerinin isteğiyle getirilmiş olabilir.akla mantığa göre değilde tübitaka hayvanat bahçesi müdürü atanıyor sanki.butak yılmaxın futbolcu olarak geri gelmesini hadi bir nebze anlıyorum futbolcu ve golcü olarak geldi de teknik adam olarak ilk başlayacağı kulüp beşiktaş olabilir mi?hani altyapıda filan da değil  direk A takım.

Çevrimdışı Sefa Kara

burağın gitme vakti çoktan geldi geçiyor bile.

Çevrimdışı Talisca1903

davinson sanchez 5 milyona gelecekken CK bedava çıkaracağım diye tutturuyor bir menajere güvenip Şenol Güneş de stediği adam sanchez miş transferlerle ilgili daha ne çıkacak bakalım

Çevrimdışı MUSTAFA_

[ Son Düzenleme: 05 Kasım 2023, 23:12:25 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

perşembe bodo'yu yeneriz yine aday olur
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

https://twitter.com/alperbah/status/1720795551917060332

hep dedim yağızın parmağı var diye, sanki çok iyi haberciymiş gibi amsterdam'da hareketlilik var falan yazmıştı iki dakika sonra fener tadici duyurdu komedi
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/alperbah/status/1720795551917060332

hep dedim yağızın parmağı var diye, sanki çok iyi haberciymiş gibi amsterdam'da hareketlilik var falan yazmıştı iki dakika sonra fener tadici duyurdu komedi
Alperin derdi de burada Şenol Güneşi aklamak. Madem mevzuyu biliyordunuz o zaman neden yangın yerine çevirmediniz ortalığı. Akşamları yayında da Emre Kocadağ güzellemeleri yapıp Hasan Aratı eleştiriyorlar.

Etiketler: