Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 790342 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı ferdi1903

26sında herkes kongreye gider inşallah, bunlara 1 gün daha sabretmek istemiyorum artık.
Inşallah kardeşim, gelen başkan ve yönetim de Beşiktaş büyüklüğüne layık kişiler olur inşallah

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi gokhans

Farkındamısınız bilmiyorum, bugünlerin geleceği, geçen sene gözümüze sokuldu aslında. Weghorst, skysport’a şenol güneş’in antreman sisteminin çok kötü olduğunu, hiç çalışmadıkları hakkında röportajı vardı. Bunun üzerinden hoca’ya hesap sorulacağına, bu duruma tedbir aldırılacağına, basın ve taraftar birleşip wego’yu eleştirdik. Şenol hz. toz kondurulur mu hiç? Adamın ne kadar haklı olduğunu bu sene anlaşıldı :)
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ne oldu da öne çekmişler seçimi? Seçileceklerini garanti altına mı almışlar :)

https://twitter.com/Besiktas/status/1719022340992831779

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sefa Kara

Farkındamısınız bilmiyorum, bugünlerin geleceği, geçen sene gözümüze sokuldu aslında. Weghorst, skysport’a şenol güneş’in antreman sisteminin çok kötü olduğunu, hiç çalışmadıkları hakkında röportajı vardı. Bunun üzerinden hoca’ya hesap sorulacağına, bu duruma tedbir aldırılacağına, basın ve taraftar birleşip wego’yu eleştirdik. Şenol hz. toz kondurulur mu hiç? Adamın ne kadar haklı olduğunu bu sene anlaşıldı :)

zamanında gomez şenol güneş bizi çok calısıtırıyor ama ona teşekkür etmem lazım bu sayede almanya milli takımına seçildim yeniden demişti hangisi yalan soyluyor :)

Çevrimdışı Sefa Kara

Çevrimdışı Necmi

2016 da belli değilmiydi

Çevrimdışı Necmi

zamanında gomez şenol güneş bizi çok calısıtırıyor ama ona teşekkür etmem lazım bu sayede almanya milli takımına seçildim yeniden demişti hangisi yalan soyluyor :)
biliçin elinden çıkmış zımba gibi takım vardı takım antrenmanı zorluyordu sonra yavaş yavaş düştü dört yıl sonunda maçlarda 90 km koşamayan takım kalmıştı şenolun bıraktığı takımı kim alırsa alsın başarılı olamaz takıma yükleme yapamazsın lig devam ederken ihale yeni gelen hocaya kalır

Çevrimdışı uğur07

biliçin elinden çıkmış zımba gibi takım vardı takım antrenmanı zorluyordu sonra yavaş yavaş düştü dört yıl sonunda maçlarda 90 km koşamayan takım kalmıştı şenolun bıraktığı takımı kim alırsa alsın başarılı olamaz takıma yükleme yapamazsın lig devam ederken ihale yeni gelen hocaya kalır
abi zımba detayi da gözlerden kaçmadı. gerçi sen simdi buna da kızarsın ama artık bizim hocamız degil söyleyebiliriz sanırım.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Necmi

abi zımba detayi da gözlerden kaçmadı. gerçi sen simdi buna da kızarsın ama artık bizim hocamız degil söyleyebiliriz sanırım.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ne dediğini anlamadım
Biliç dönemi arsenali liverpoolü kondüsyonumuzla eziyorduk 125-130 km koşuyordu takım öyle takıma zımba gibi denir ingilterede oynadığımız arsenal maçını bulursan izle özellikle maçın sonunu bittikten sonra arsenalli oyuncuların haline bak

Çevrimiçi gokhans

Emirhan olayında kulüp mirsad ile tüm bağlarını koparıp, mirsad’ın menajerliğini yapan tüm oyunculara menajer değiştirtmemişmiydi? Şimdi a takıma çıkan yakup arda kılıç’ın menajeri mirsad mış. Nasıl oluyor bu?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Necmi

Emirhan olayında kulüp mirsad ile tüm bağlarını koparıp, mirsad’ın menajerliğini yapan tüm oyunculara menajer değiştirtmemişmiydi? Şimdi a takıma çıkan yakup arda kılıç’ın menajeri mirsad mış. Nasıl oluyor bu?
taraftarın gazını almak için demişlerdir sanırım ondan sonrada çalıştılar onunla diye duydum

Çevrimiçi hasankale

Bu takımda çok ama çok ciddi revizyon gerekli.Bir kaç oyuncu haric ilk 11 in hepsinin değişmesi lazım.Takimda klas oyuncu nerdeyse yok.Nerde dümdüz oyuncu var bulup getirmişler.

Çevrimiçi levitate

emre kocadağ evrenin en komik açıklamalarını yapıyor şu an

kısa özet aday oluyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

kısa özet aday oluyor

Beyzade şu an bu yönetimde oldugunun farkında mı?
Lanet olsun sizin yapacağınız sahipliğe 
Sen git azıcık kumda oyna, Besiktasimdan uzak dur.

Çevrimiçi Samet Demir

Beyzade şu an bu yönetimde oldugunun farkında mı?
Lanet olsun sizin yapacağınız sahipliğe 
Sen git azıcık kumda oyna, Besiktasimdan uzak dur.
Yarın başkan olsa, sürekli Anç yi eleştirir.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sefa Kara

kısa özet aday oluyor

işte yönetimde böyle adamlar lazım bize  :lol:

Çevrimdışı Necmi

işte yönetimde böyle adamlar lazım bize  :lol:

daha ne istiyorsun hazır şekilde dolaşıyor işde

Çevrimdışı Talisca1903

Gomez ne anlar futboldan Almanya da disiplin mi var?😎😎

Çevrimdışı Talisca1903

Tarık Üstün Emre Kocadağ adaylığını bayağı eleştiriyor zaten bu yönetimdesin netin adaylığı demeye getirdi

Çevrimdışı Talisca1903

Hüseyin Yücel de aday olacakmış

Çevrimdışı murat

Şenol güneşi bari kondüsyon olarak övmeyin.

Çevrimdışı murat

Tarık Üstün Emre Kocadağ adaylığını bayağı eleştiriyor zaten bu yönetimdesin netin adaylığı demeye getirdi
kaç maçtır neredeymiş.bir ma ç kazanınca hemen ortay çıkmış.takım hasbelkader iki maç daha kazansa çebi çekil kenara der buna.

Çevrimdışı Talisca1903

Şenol güneşi bari kondüsyon olarak övmeyin.
Kimsenin bir şey övdüğü yok 2 ayrı golcü 2 ayrı açıklama var Sefada oradaki tezatı yazmış Biri Alman milli diğeri Hollanda milli takım golcüsü

Çevrimdışı Talisca1903

kaç maçtır neredeymiş.bir ma ç kazanınca hemen ortay çıkmış.takım hasbelkader iki maç daha kazansa çebi çekil kenara der buna.
Ben Hüseyin Yücel Adalı ikilisi birlikte tek liste girsin isterim

Etiketler: