Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 790747 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı Necmi

https://twitter.com/FerdinandBurak/status/1718253318718230570?t=fYQ8_Wq3hJ9VyqoxYCPvcA&s=19
fikret ormanın dediği gibi yaptıkları hiç birşey yok sadece maaş ödüyorlar o maaşıda beşiktaşı borçlandırarak ödüyorlar

Çevrimdışı Sefa Kara

Çevrimdışı ferdi1903

fikret ormanın dediği gibi yaptıkları hiç birşey yok sadece maaş ödüyorlar o maaşıda beşiktaşı borçlandırarak ödüyorlar
Necmi abi Hasan arat başkan oldu varsayalım, sence nasıl bir Beşiktaş bizi bekler?

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Tevfik Yamantürk aday olmayacakmış.

Fasulye de kendini nimetten sanırmış.
Kulübümün şu düştüğü durum canımı fena acıtıyor.

Çevrimdışı Sefa Kara

Beşiktaş’ta Serdal Adalı, seçimde aday olmayı düşünüyor.

Kongre üyelerinden ve yakın çevresinden, Adalı’ya ‘aday ol’ baskısı var. (Sercan Dikme)

Çevrimiçi kartalizma190399

Fikret orman büyük bombalıyor. Yönetime ayrı, kulübü sahipsiz bırakan camia büyüklerine ayrı, çarşı’ya ayrı giydiriyor.. hatta çarşı’ya çok büyük giydiriyor.   https://youtu.be/ycL7Vzot0mc?si=7xt4Nj9JSpctPN0X

Adam 55 dakikalik roportaj yapmis soyledigi tek yanlis kelime yok. Bu adami kacirtanlar yuzunden bu haldeyiz, kina yaksinlar.

Çevrimdışı levitate

bu kim ?

eski frankfurt, wolfsburg ve lask linz hocası, hatta negredo'nun son dakika golüyle lask'ı elediğimizde hocaları buydu. frankfurt'la avrupa ligini aldı işte wolfsburg'u tekrar şl'ye götürmüşlüğü var öyle işte

frankfurt'ta 3-4-3 oynatıyordu, lask'ta da 3-4-3 oynuyormuş hatta lask'tan gidince yerine bizim ismael gelmiş, wolfsburg'da 4-2-3-1 oynatıyormuş forvette weghorst varmış falan birazcık ilginç bilgiler patlatalım dedik

puan ortalaması biraz tırt gibi ve şenol hocada 2.22 ile bırakmış şaşırdım
[ Son Düzenleme: 28 Ekim 2023, 20:49:45 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Beşiktaş’ta Serdal Adalı, seçimde aday olmayı düşünüyor.

Kongre üyelerinden ve yakın çevresinden, Adalı’ya ‘aday ol’ baskısı var. (Sercan Dikme)

hasan arat ile birlik olup girsinler nolcak merak ediyorum

şaka bir yana anç'den adaylık bekliyorum ben muhalefet çok bölünmese daha iyi olur gibi
bipbipbupbup

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Ekim 2023, 20:54:03
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Oliver glasner lütfen gerçek olsun.

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/Besiktaslilik/status/1717233908998459755

biz bu haberi neden beşiktaş'lı muhabirlerden değil de fenerli yağızdan öğreniyoruz mesela aaah aaah
bipbipbupbup

Çevrimdışı Sefa Kara

Burdan yeni başkana çağrı olsun bu m.ekşi ve hakem çetesini bitirecek kimse o gelsin ligin en iyi takımını da kursan en iyi hocasınıda getirsen sana yedirmezler.Rize,gs maçını izleyenler nedemek istediğimi daha iyi anlar.

Çevrimiçi Samet Demir

Serdal Adalı da aday olacakmış sanırım
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Necmi

Necmi abi Hasan arat başkan oldu varsayalım, sence nasıl bir Beşiktaş bizi bekler?

bilmem yaşayıp görürüz

Çevrimdışı Sefa Kara

5 milyon € alan ramosun yaptıgı pas hatası bize isteyenlerde vardı daha geçen muhabbeti oldu hatta.

https://twitter.com/lemarkespors/status/1718362696016376258

Çevrimdışı Necmi

Fasulye de kendini nimetten sanırmış.
Kulübümün şu düştüğü durum canımı fena acıtıyor.
şu an kulüpde rahmi koçtan sonraki en zengin kişi olabilir bence ismi geçenler içinde en düzgünü buydu pek fasulye değil iyi beşiktaşlı futboldanda anlıyor çok uzun yıllardır kulübün içinde olan biri bazıları gibi olimpiyat komitesinde ikinci başkan olmak için başkanlık altın tepside sunulduğunda kulübe sırtını dönmedi bilgili karşısında seçim kaybettikten sonra bir yıl bilgili yedi yıl yd yedi yıl fo üç yıl çebi 18 yıl beşiktaşl o kadar badire atlatırken ağzından tek kelime çıkmamış bazılarından daha beşiktaşlıdır

Çevrimdışı Necmi

biz bu haberi neden beşiktaş'lı muhabirlerden değil de fenerli yağızdan öğreniyoruz mesela aaah aaah
kendini destekleyen beşiktaşlı muhabir bulamıyordur yada fenerlilerle çalışmayı seviyordur

Çevrimdışı Necmi

ilk röportajınıda fanatik gs liye vermişdi

Çevrimdışı celiker1

Forumdaki “Başkan kim olmalı?” anketine,sosyal medyaya bakacak olursak taraftarın adayı Hasan Arat gibi.Şahsen kendimde oturuşuyla,kalkışıyla,diksiyonuyla Hasan Arat’ı başkanlığa yakıştırıyorum.Serdal Adalı’yı da ne kadar sevsemde maalesef konuşurken “Şişiyorum”.Beşiktaş başkanı sorulan soruya çat çat çat cevap verip konuşabilmeli.Hasan Arat’ın başkan seçilmesini temenni etmek ile beraber “BEŞİKTAŞ’ımız için hayırlısı neyse o olsun.” deyip herkese iyi geceler diliyorum.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Unnamed

Başkan olarak @Necmi Abi seni istiyoruz  :D

Çevrimdışı levitate

kendini destekleyen beşiktaşlı muhabir bulamıyordur yada fenerlilerle çalışmayı seviyordur
ilk röportajınıda fanatik gs liye vermişdi
hmm belki de bjkli muhabirler yönetim yalakalığını bırakamadığından haber yapmıyor olabilir mi
bipbipbupbup

Çevrimdışı Necmi

hmm belki de bjkli muhabirler yönetim yalakalığını bırakamadığından haber yapmıyor olabilir mi
yönetime tepkili muhabirlerde var kaldıki şu ayan mıydı neydi ona röportaj vermenin hiç bir açıklaması izahı olamaz beşiktaşa başkan olacak kişinin kime selam verip kime vermeyeceğini bilmesi gerekir diğer yandan ilk adaylığını açıklayan kişi ama beşiktaşla alakalı hiç proje açıkladımı bazı arkadaşlar konuşmayı biliyor diyor ben birşey konuştuğunu duymadımki 17-18 yıldır ben beşiktaşla alakalı bir olaya tepki verdiğini duymadım beşiktaşı hayatının bir köşesine koyduğunuda duymadım bu kadar hasan arat diyen insanlar gerçekten merak ediyorum benim bilmediğim neyi biliyorlar çebide böyle isteniyordu kurtarıcı gözüyle bakılıyordu fo nun yaptığı birçok şeyi çebiye mal etmeye çalışıyorlardı sonucu gördük insanların hayal dünyasında yarattığı kahramanlar gerçek hayatta balon oluyor
Hasan arat denen şahsın beşiktaşa seba yönetiminden ayrıldıktan sonra bu güne kadar gram katkısı olmadı katkıyı geçtim beşiktaşla alakalı tek kelime lafı bile olmadı şimdi birilerinin kurtarıcısı umarım yanılırım gelir iyi bir başkanlık yapar

Çevrimdışı ferdi1903

yönetime tepkili muhabirlerde var kaldıki şu ayan mıydı neydi ona röportaj vermenin hiç bir açıklaması izahı olamaz beşiktaşa başkan olacak kişinin kime selam verip kime vermeyeceğini bilmesi gerekir diğer yandan ilk adaylığını açıklayan kişi ama beşiktaşla alakalı hiç proje açıkladımı bazı arkadaşlar konuşmayı biliyor diyor ben birşey konuştuğunu duymadımki 17-18 yıldır ben beşiktaşla alakalı bir olaya tepki verdiğini duymadım beşiktaşı hayatının bir köşesine koyduğunuda duymadım bu kadar hasan arat diyen insanlar gerçekten merak ediyorum benim bilmediğim neyi biliyorlar çebide böyle isteniyordu kurtarıcı gözüyle bakılıyordu fo nun yaptığı birçok şeyi çebiye mal etmeye çalışıyorlardı sonucu gördük insanların hayal dünyasında yarattığı kahramanlar gerçek hayatta balon oluyor
Hasan arat denen şahsın beşiktaşa seba yönetiminden ayrıldıktan sonra bu güne kadar gram katkısı olmadı katkıyı geçtim beşiktaşla alakalı tek kelime lafı bile olmadı şimdi birilerinin kurtarıcısı umarım yanılırım gelir iyi bir başkanlık yapar
Çok haklısın Necmi abi, görüntü olarak hasan aratın cebinden pek bı farkı olacakmış gibi görünmüyor

Çevrimiçi Ravenman

Hasan Arat'ı Çebi (...) ile kıyaslamak hem akıla hem mantığa zarar.

Hasan Arat'ın bağlantıları küresel. Fifa'daki bağlantılarınımı desen, UEFA'daki mı, Mancester City ve Paris SG başkanlarıyla bağlantılarını mı desem.

Büyük küresel şirketlerle, hatta Dünya Olimpiyat Kurumu ile bağlantısı olan bir adam.

Çebi sadece ondan demir satın alan mütahitleri tanır, onlarda hepsi Trabzonlu. Everton'daki Onana'yı almak isteyen, sonra yanlışlakla Lens'teki Onana'yı alan (...). İngilizcesi sıfır, belki kadrodaki futbolcuları bile hepsini sayamaz.

Komünikasyonda kocaman sıfır, taraftarla iletişim kurma sıfır. Hasan Arat bu son aylarda bile daha çok iletişim kurdu taraftarlarla.

Hasan Arat gelirse onunla birlikte nekadar sponsor ve zengin Beşiktaşlı varsa gelir, çünkü Beşiktaşı Çebi gibi babasının ahırı olarak görmez, ortak bir sevgi olarak görüyor.

Çebi bir çete lideri gibi, maçlara Fikret Orman gelmesin, Hasan Arat gelmesin, onlara loca satmayın falan filan derdinde.

Hiç bir sponsor Hasan Arat'ı 10 ay bekletmez.
Hiç bir federasyon başkanı Hasan Aratla görüşmede masaya vuramaz, ona karşı stadımızda parmak kaldırmaz. (...)
Teyfik Yamantürk Mamantürk bunlar hepsi boş işler. İki kelime İngilizce bilmeyen, siyasetin kucağında (...), Beşiktaş'ın isminini bile doğru düzgün söyleyemeyen, 75 yaşındaki (...) teknik adamları getiren, ömrü inşaat malzemeleriyle bitmiş adamlardan usandık artık.

Beşiktaşın marka değerini yükseltmek için Hasan Arat diyeceğiz.

Çevrimdışı murat

Bu yönetimi de CK ayakta tutuyormuş.gidince tam çuvalladılar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Etiketler: