Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 786789 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi Ravenman

Lanetler üstünde olsun Şenol, kurduğun takıma bak, bizi hem sportif hem finansal olsarak perişan ettin.

Git torunlarınla otur, rezil herif, bize gelmiş geçmiṣ en kötü teknik direktör. Bu günahların hesabını vereceksin.

Çevrimiçi Samet Demir

sen buradan bir çık artık Şenol Güneş bitti gitti çok can sıkıcı bir hal almaya başladı artık her şey tavında çok uzatırsan kopar gider
Şenol Güneş gittide enkazı burada duruyor. Geçen sene senin gibi onlarcası vardı burada ben o zaman Beşiktaşa zaraf veriyorsunuz dediğimde VI'i korumuş, vasat sever oluyordum. O zaman herşeyi tavında bırakmak hiç aklınıza gelmiyordu.

Bu tablonun baş mimarı anç, ondan sonra Şenol Güneş daha sonra da Şenol Güneş destekçileri. Olan da size aylarca dil döken bize oldu. Giden 2 senemiz oldu da artık ağzınızdan Şenol Güneş duymayız inş. Geldi ve gördünüz işte ne olduğunu.

Hayır yukarıda ki msjlarına bak gece vakti birde Şenol Güneş aklamaya geçmişsin bana diyorsun ki herşeyi tavında bırak. Sizde bu durumu kabullenin artık Şenol Güneş yetersiz biri bize enkaz bıraktı.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi tolga1903

Şu vasat sevicilikten bir türlü kurtulamadık vasat sevici derken mert kırmızı gördükten sonra ersinin kaleye geçeceğini düşünüp kalbi güm güm atarak kıçına teneke bağlamak için teneke arayan kaç kişi var allahtan ciddi pozisyon vermedik iki şut attılar ikisinede ceza sahası içine geri yolladı bizim oyunculara geri zekalı diyorsunuz ya esas gs oyuncuları öyle çıktı 😂

Mert oynadığı son 3 maçta falan ortaya etti bıraktı. Ersin'den nefret ediyor olabilirsin ama yerine oynayan kaleciden de bi halt olmaz. İlk golü el ele yedirdiler colley ile birlikte üstüne gitti kırmızı yedi. Kaçıncı bu mert'in gereksiz özgüveniyle yedirdigi gol tek laf etmiyorsun şu çocuk yedirse demediğin laf kalmaz abi. Burak eğer hocaysa her maça ersinle çıkar kusura bakmasın kimse

Çevrimiçi gokhans

Şenol Güneş çöküp açıklamalı hangi transfer nasıl yapıldı kimler sunuldu kimler veto yedi Onana Amattey diye tutturdu mu illa Bahtiyar Ox mu alacam dedi yoksa yönetim alternatif bırakmadı mı Başkan her şeyi Şenol Güneş bıraktı mı transfer de hiç bir açıklama yok ne yönetim den ne Şenol Güneş den
Medyadaki isimlerden duyulup buradan yürümek hiç ahlaklı değil çünkü yazıp çizen tayfanın ne biçim bir algı operasyonu merkezi olduğunu burada bilmeyen yok
İşinize gelini akıp işinize geleni almamak hiç etik değil
gelir gelmez ceyhun’un ayağını kaydırarak, saçma sapan adamlara transfer onayı vererek bu enkazın oluşmasının sebebidir şenol. Tarihin en kötü kadrosunu en kötü kondüsyon ile hiç bir taktik ve mantelite olmadan bize izletenin ta kendisidir. Halo şenoltaparlık yapmanında bir alemi yok. Geçen yıl bu zamanlar VI’in içinden girip dışından çıktınız, medya ile bir olup teneke bağlayıp gönderdiniz, PL kadrosu var şenol hoca banko şampiyon yapar dediniz, o PL kadrosu üzerine 15 transfer yapıp, günün sonunda  kümeye oynayacak takım izliyoruz ve hala utanmadan şenol savunuyorsun. Biz demedikmi geçen sene, yönetimde asıl suç, yönetim gidene kadar hoca moca değişmesin, değişen bir şey olmaz, süreci uzatır, en acil bu yönetim gitmeli demedikmi? Forumda bu kadar adam biyerini yırttı, siz çıkıp lefontenden masallar okudunuz VI nefretiyle. Alın size Şenol Güneş enkazı.. Tepe tepe kullanın.
[ Son Düzenleme: 22 Ekim 2023, 08:53:25 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi murat

hangi bursa maçı bursadaki maçta ayağına top değmemişti eskişehirde rezildi yenilmiştik bırak oziyi takımca iyi oynadığımız kasımpaşa ve alanya maçı hatırlamıyorum gomezli deplasman maçı bir tane oldu cenk in golüyle 1-0 kazanmıştık ozide bırak iyi oynamayı rezaletti o maçda iyi oynayan gs golü atıp maçı kazanan biz olduk
Cık yemedim bu maçları bende hatırlıyorum benim hatırlamadığım kıyıda köşede kalmış maçları bul belki o zaman yerim az buçuk idare ettiği dört beş maç sayarsın oda gomezli sezonda sonraki sezonda talisca abulu sezonda üçer beşer dakikalık iyi anlar sayarsın bir kaç maç hepsi bu ozi oynamadığı için bu forumda herkes taliscaya küfrediyordu senin şenolun ayıbını valerianla kapattığın gibi o sezon ozinin ayıbını taliscaya söverek kapatıyorlardı unuttunmu  bari sen savunma şu paraziti yıllarca kanımızı emdi onun yetersizliği yüzünden iki sene talisca kimseye yaranamadı onun yapmadıklarını taliscadan beklediler unuttunmu bunları
olcay  atiba ve sosa ile oynadığında hiçbir maç sırıtmadı .yetersiz kaldığında etrafı kotarıyordu.oşcay sosa gitti ozi bitti.

Çevrimiçi murat

Şenol Güneş gitti kavgası bitmedi transferinde Şenol Güneş yaptı borcuda sponsoruda
Ne nefretmiş ağam bu profesyonel adam iyi yaptıklarında piyasad yoksunuz başaramadı kus kus bitmedi kininiz adam gitti Alooo yok yok
Ha siz takımı Şenol Güneş yönetiyor sanıyorsanız uyanın artık rüyalarınızdan bu sizi hiç bir yere götürmez
Adam yok olmayanın mesini konuşuyoruz anlamak mümkün değil
Takım üzerine zerre fikriniz yok şöyle oynasak şu oynasa daha iyi olacak gibi Şenol Güneş de Şenol Güneş kafalar yanmış sizin Şenol Güneş ile başaramadı gitti adam siz burada takılıp kaldınız
takım bu haldeyse 4 sorumlu var 1 taraftar 2 yönetim 3 kongre üyeleri 4 şenol güneş.elbirlğyle beşktaşa ihanet ettik.

Çevrimiçi kartalizma190399

Su adamin bir cv'sine, uslubuna, oturusuna, kalkisina bakin arkadas.
Adamin soylediklerinin iceriginden bahsetmiyorum bile.
Bir de ANC'ye bakin. Icerige girmiyorum bile, sirf uslup ve oturus farki bile inanilmaz.

Dinozor kafali diyorum ya. Hem teknik ekip hem yonetim icin gecerli bu aslinda.
Eski kafali yol yordam bilmeyen adamlari bir sekilde def etmeliyiz kulupten.

Aslinda bu adamin oldugu yerde ANC"nin baskanlik ihtimalinin konusulmasi bile abes.
Kahrolsun bu kongre duzeni.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sefa Kara

https://twitter.com/Besiktas/status/1716064453936939301

amartey,bailly,onana vs vasat sakat ne kadar adam varsa doldurdular çaktılar bize öyle gidiyorlar.ANÇ ve saz ekibi.

Çevrimdışı Kenan000

Bu takımdan gomez sosa gibi takımın en önemli 2 oyuncusu gitti buna rağmen yerlerini doldurup taktiği oyunu sil baştan değiştirip yine şampiyon olmuştuk geçmişte. Yani geçen sezonun sonunda şu kadroya 3-4 iyi takviyeyle bu takım şampiyonluğa çok rahat oynardı. Onana+tayfur+bahtiyar yerine sadece klas bi 10 numara alsaydık rebic yerine kronik olmayan mental olarak iyi klas bi sol kanat alsaydık amartey yerine klas bi stoper alsaydık bunlar olmayacaktı. Rashica ve ox'a lafım yok ox riskli bi transferdi ama bence tuttu

Çevrimiçi levitate

https://twitter.com/Besiktas/status/1716064453936939301
yeni başkanımızın önümüzdeki yaz çok mesai yapması gerekecek...

inş anç gibi gidip 4 ay tatil yapmaz
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

yeni başkanımızın önümüzdeki yaz çok mesai yapması gerekecek...

inş anç gibi gidip 4 ay tatil yapmaz
Yeni gelecek başkan diyoruz da mevcut daha kongre tarihi açıklayamadı. Hala koltukta kalmaya kararlılar. Bana artık bir şeyler saklıyorlar gibi gelmeye başladı. Yeni gelen yönetim bunları denetlesin bence  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sefa Kara

Yeni gelecek başkan diyoruz da mevcut daha kongre tarihi açıklayamadı. Hala koltukta kalmaya kararlılar. Bana artık bir şeyler saklıyorlar gibi gelmeye başladı. Yeni gelen yönetim bunları denetlesin bence  :tabe:

aman amana bu yönetimde fo araştırma niyeti ile geldi tek yaptıkları eski yönetimi kötülemek oldu sıfır icraat yaptılar.Ne yaptıysa yaptı bunlar yeni gelecek yönetim önüne baksın Beşiktaşı daha ileri nasıl götürürüz hakkını nasıl koruruz nasıl kaliteli kadro kurarız bunlara odaklansıon.

Çevrimdışı Sefa Kara

fenerin bedava aldıgı tadic ve 9.5 ödediği zmanski feneri taşıyor.Bizim 5 milyon € verdiğimiz onana ve 4.5 milyon €verdiğimiz bahtiyar + 5.5 milyon € verdiğimiz raşitsa neyse birşey demicem konuşursam ağır konuşurum bu yönetim gidince enkazı kalıcak.
[ Son Düzenleme: 22 Ekim 2023, 19:56:35 Sefa Kara ]

Çevrimiçi Samet Demir

Yarın yönetim kurulu toplanıyormuş.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yarın yönetim kurulu toplanıyormuş.

O nekine öyle bir şey mi varmış?
Şampiyon olduğumuzda pisti paylasamiyorlardi ama hepsi yok oldu

Çevrimiçi Necmi

Şenol Güneş gitti kavgası bitmedi transferinde Şenol Güneş yaptı borcuda sponsoruda
Ne nefretmiş ağam bu profesyonel adam iyi yaptıklarında piyasad yoksunuz başaramadı kus kus bitmedi kininiz adam gitti Alooo yok yok
Ha siz takımı Şenol Güneş yönetiyor sanıyorsanız uyanın artık rüyalarınızdan bu sizi hiç bir yere götürmez
Adam yok olmayanın mesini konuşuyoruz anlamak mümkün değil
Takım üzerine zerre fikriniz yok şöyle oynasak şu oynasa daha iyi olacak gibi Şenol Güneş de Şenol Güneş kafalar yanmış sizin Şenol Güneş ile başaramadı gitti adam siz burada takılıp kaldınız
gitti gitti ama arkasında enkaz bırakarak gitti kurduğu saçma sapan kadro ortada dururken kimden fikir bekliyorsun düşün işde 20 m beşiktaş taraftarı düşünüyor ama bıraktığı enkazı toplayacak fikir üretemiyor biliyormusun bu enkazdan en az üç yıl kurtulamayacağız üstüne herhalde 50 m eurodan fazla para ödenecek bunlara bir o kadarda yerine getirilecek oyunculara ödenecek sevgili hocanın giderken bıraktığı 50 m euroluk enkaz itiraz etme boşuna resmi olarak rebiç hariç tüm oyunculara şenol karar vermiş diye açıklandı hocanda reddetmedi afrikalılara gelince bunu soran basına posta koyan ben değildim hocandı arkasında dururken iyiydi rebiçi kendi istemediği için nasıl oynatmadıysa afrikalılarıda alırsanız oynatmam deseydi
Talisca sen iyi beşiktaşlısın hala şunu nasıl savunabiliyorsun anlamıyorum zarar sana bana değilki sineye çekelim beşiktaşı mahvettiler bak kaç hafta geçti bu oyuncuların hazır ve gormda olmama nedeni hoca değilmi yeni gelenleri geçtim eskilerde dökülüyor en başta dediğimde bu takımı koşamaz hale getirecek diye gülüyordunuz valerianın form tutturduğu takımla işler kolaydı geçen sene ama bu sene iş kendisine düştüğünde gördük durumu siz ilk şenol güneş dönemini hiç etüt edememişsiniz değişen kondüsyonerleri değişen sağlık ekipleri neden değiştirip durdu fo takım düşüyordu şenola yapıştığınız için gönderemiyordu başka türlü telafi etmeye çalıştı şenola karşı resmen savaş verilmişdi oyuncu getiriyordun oynatmıyordu baskı yapıyordun sahaya öyle bir sürüyorduki dediğine pişman ediyordu seni bunların hepsi o zamanda konuşuldu bu adam ts dende aynı sebeplerden kovuldu ama onlarda çebi olmadığı için tekrar aynı hataya düşmüyorlar başkalarının hatalarından ders almadığımız gibi kendi hatalarımızdanda ders almıyoruz sorun şenol değil yönetim al işde şimdide gs nin hatasından ders almayıp tudor peşinde koşuyorlar bu kadar net bilinen şeyleri üst üste yapmaya devam ediyorsan bu beceriksizlik değil beşiktaş düşmanlığıdır şenolun ne olduğunu biliyorduk nasıl zarar vereceğinide biliyorduk yönetimin bilmemesi mümkünmü tudor gelirse bu riskli takım soluğu hastanede alır kim gelirse gelsin yükleme yapmak zorunda ama aşırı yüklemeyi kaldırmaz bu takım o yüzden tudor biliç sergen gibi hocalar olmaz bu takıma böyle bir hoca getirmek dibe ulaşmış beşiktaşı bataklığın içine gömmek olur evet enkaz var ve sorumlulardan biride şenol bunu defalarca söylemezsek yarın birileri yine pişirip önümüze getirecek

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Kim söyledi ya da yazdi hatırlamıyorum ama "çişini tutamayan adamlar Beşiktaşımin geleceğine karar veriyor" demişti

Çevrimdışı Sefa Kara

O nekine öyle bir şey mi varmış?
Şampiyon olduğumuzda pisti paylasamiyorlardi ama hepsi yok oldu

seçim gününü acıklıcaklarmıs herhalde 26 kasım muhtemel tarihmiş.

Anç aday olmuyor onun yerine emre kocadağ aday olacak şimdiye kadar tüm adaylar ;

Hasan Arat
Tevfik Yamantürk
Emre Kocadağ

Süpriz ;

Yıldırım Demirören (Süpriz aday olma ihtimali yüksek)

Çevrimdışı Sefa Kara

Kim söyledi ya da yazdi hatırlamıyorum ama "çişini tutamayan adamlar Beşiktaşımin geleceğine karar veriyor" demişti

gs maçını kazansaydık aday olacaktı cidden anç şaka gibi ama komik 1 maça bağlı adaylığı.

Çevrimdışı uğur07

anc den bagimsiz olarak. yeni yönetim bjelica yi dusunurse ne dersiniz. iyi bir teknik direktor mu.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Özgür Gültekin

anc den bagimsiz olarak. yeni yönetim bjelica yi dusunurse ne dersiniz. iyi bir teknik direktor mu.

Boşta bu kadar iyi hoca varken Bjelica gereksiz olur.

Çevrimdışı Sefa Kara

Yerliden yanayım ben.Türkiye de yabancı teknik adam başarılı olamıyor.

Çevrimdışı zubeyirbaya

bence en doğru teknik direktör tercihi bruno lage olur. başka seçenekler de konuşulabilir ama tudorgillerden daha çok başarılı olma ihtimali var bence. önce ançden kurtulmalıyız tabi. anç varken kimseden hayır gelmez.

Çevrimiçi Necmi

aman ne yapıyorlarsa sessiz sedasız yapsınlar ortalığı ayağa kaldırmak bize yaramıyor

Etiketler: