Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 785772 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

Ne yalan söyleyim kızıyorum falan ama Amartey beni çok şaşırttı. Colley ile birbirini tamamlayamayacağını burada yazan bir kaç kişi olmuştu. Gerek Epl'den gelmiş olması gerekse ön libero menşeili olması nedeniyle ben umutluydum. Verdiğimiz maaşa bakınca iyi kazık yedik. Ama burada ben oyuncuya kızmıyorum pek. Burada colley Amartey yanyana olmaz diye bas bas bağıran insanlar varken bizim sıkat ekibi hocayı hiç mi uyarmadı? Biz ayağı iyi olan dijikuyu istanbula getirip rakibimize hediye ettik. Yerine Amarteyi aldık onu alma sebebi de ön libero oynaması oda yetmedi onanayı da aynı zamanda çektik.

Yav erden timuru getirsek bize bu kadar zarar veremez.

Anç, şenol v.s.el ele verip kulübün altına dinamiti attılar.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
iki Afrikalı stoper Yanyana olmaz Şenol Güneş de Afrikalı istemiyorum dedi aldılar transferi hoca yapmaz

Çevrimdışı Talisca1903

abartıyorsunuz orta saha oyuncularımız kötü falan değil geçen sene övülen amir bu sene neden sövülüyor salihde övülüyordu bu sene sövülüyor sen oyuncuları tukaka yapıyorsun ama hepside iyi olduklarını ispatlamış oyuncular şimdi neden kötüler düşün bak bulursun hemen 😂
iyi ya işte getirsinler iyi bir hoca Salih ye amir de messi olsunlar mesele nedir 10 asit 15 gol yazarız 2 sine artık yeni hocayla madem o kadar iyiler

Çevrimiçi Samet Demir

iki Afrikalı stoper Yanyana olmaz Şenol Güneş de Afrikalı istemiyorum dedi aldılar transferi hoca yapmaz
Yanlışın var, Dijiku ve Amartey arasında seçimi hoca yaptı. Dijiku bizim için istanbula geldi hoca ön libero da oynayabildiği için seçimini Amarteyden yana kullandı. Diyorsan Lyanco neden alınmadı ve ya x bir afrikalı olmayan yabancı neden alınmadı da Amartey alındı ona ses etmem.

Tekrar edeyim Amarteyin ayağının bu denli kötü olacağını bende tahmin edemezdim ama ben epldeki maçlarını pek takip etmedim. Sakatlık öncesi epey geri gitmiş. Bunları bilmeden eski durumunu göz önünde bulundurarak istedim. Bizim teknik ekip son durumunu iyi gözlemlemesi lazımdı. Bu durumda aklı başında herkes Dijikuyu tercih ederdi.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Şenol Güneş gitti kavgası bitmedi transferinde Şenol Güneş yaptı borcuda sponsoruda
Ne nefretmiş ağam bu profesyonel adam iyi yaptıklarında piyasad yoksunuz başaramadı kus kus bitmedi kininiz adam gitti Alooo yok yok
Ha siz takımı Şenol Güneş yönetiyor sanıyorsanız uyanın artık rüyalarınızdan bu sizi hiç bir yere götürmez
Adam yok olmayanın mesini konuşuyoruz anlamak mümkün değil
Takım üzerine zerre fikriniz yok şöyle oynasak şu oynasa daha iyi olacak gibi Şenol Güneş de Şenol Güneş kafalar yanmış sizin Şenol Güneş ile başaramadı gitti adam siz burada takılıp kaldınız

Çevrimdışı Talisca1903

Yanlışın var, Dijiku ve Amartey arasında seçimi hoca yaptı. Dijiku bizim için istanbula geldi hoca ön libero da oynayabildiği için seçimini Amarteyden yana kullandı. Diyorsan Lyanco neden alınmadı ve ya x bir afrikalı olmayan yabancı neden alınmadı da Amartey alındı ona ses etmem.

Tekrar edeyim Amarteyin ayağının bu denli kötü olacağını bende tahmin edemezdim ama ben epldeki maçlarını pek takip etmedim. Sakatlık öncesi epey geri gitmiş. Bunları bilmeden eski durumunu göz önünde bulundurarak istedim. Bizim teknik ekip son durumunu iyi gözlemlemesi lazımdı. Bu durumda aklı başında herkes Dijikuyu tercih ederdi.

ne djiku ne amartey Afrika kupası var 3 stoperin Afrikalı böyle saçma iş olmaz hocada istemedi zaten el mahkum kabul ettirdiler
Transfer işi sadece hocayla olsa akıt Taliscasını onu niye almıyor demek ki onunla ilgili değil

Çevrimdışı Talisca1903

Rebicin 5 dk şık performansı ile mal bulmuş mağribi gibi saldırıyorlar ne oldu sonrası eli belinde geziyordu koşacak hali yok adamın
Bu halde 11 felan olmaz5 dk dermanı var

Çevrimdışı Talisca1903

Şenol Güneş çöküp açıklamalı hangi transfer nasıl yapıldı kimler sunuldu kimler veto yedi Onana Amattey diye tutturdu mu illa Bahtiyar Ox mu alacam dedi yoksa yönetim alternatif bırakmadı mı Başkan her şeyi Şenol Güneş bıraktı mı transfer de hiç bir açıklama yok ne yönetim den ne Şenol Güneş den
Medyadaki isimlerden duyulup buradan yürümek hiç ahlaklı değil çünkü yazıp çizen tayfanın ne biçim bir algı operasyonu merkezi olduğunu burada bilmeyen yok
İşinize gelini akıp işinize geleni almamak hiç etik değil

Çevrimdışı Talisca1903

Saha içi başarısızlığını kabul eden biri olarak istifa etmesini de istedim etti de Ama tüm transfer de hocaya yüklenmezki
Tadiçle uğraştın veto etti
Malinovski veto etti
Kurzaev veto etti
Dervişoğlu almadı
Müldür sundun almadı
Berghuis verdin almadı
Lyancao verdin almadı
Talisca verdin almadı
Eee başka
Tüm transfer sezonu her futbolcuyu kaçır elinden sonra hoca bunları aldı yok ya başka algı yapmayın yönetim kimi isterse onu alır aldı da
Transferde bölgesel olarak sıkıntı yok çok olsa sakatlanmasa form tutsa gibi futbolcu aldın - se - sa Şenol Güneş bunu ister mi ya hazır adam istet bir kere hem yönetimi beğenmeyip hem buradan aklamayın
[ Son Düzenleme: 22 Ekim 2023, 00:30:57 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Samet Demir

Saha içi başarısızlığını kabul eden biri olarak istifa etmesini de istedim etti de Ama tüm transfer de hocaya yüklenmezki
Tadiçle uğraştın veto etti
Malinovski veto etti
Kurzaev veto etti
Dervişoğlu almadı
Müldür sundun almadı
Berghuis verdin almadı
Lyancao verdin almadı
Talisca verdin almadı
Eee başka

Halil ve müldür harici hiç birini hoca tanımıyodur :) Belki milli takımda karşımıza denk geldiyse görmüştür.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Şenol Güneş çöküp açıklamalı hangi transfer nasıl yapıldı kimler sunuldu kimler veto yedi Onana Amattey diye tutturdu mu illa Bahtiyar Ox mu alacam dedi yoksa yönetim alternatif bırakmadı mı Başkan her şeyi Şenol Güneş bıraktı mı transfer de hiç bir açıklama yok ne yönetim den ne Şenol Güneş den
Medyadaki isimlerden duyulup buradan yürümek hiç ahlaklı değil çünkü yazıp çizen tayfanın ne biçim bir algı operasyonu merkezi olduğunu burada bilmeyen yok
İşinize gelini akıp işinize geleni almamak hiç etik değil

Yav abi anç de şenolda birbirini korudu, kolladı. Şenolda 2 günlük hoca değil sonuçta, nasıl suç olduğu halde Talisca istiyorum dediyse transferlerde sıkıntı neyse konuşmalıydı. Bu kötü durumda kendi parmağı var ki susuyor.

Çevrimdışı Talisca1903

Halil ve müldür harici hiç birini hoca tanımıyodur :) Belki milli takımda karşımıza denk geldiyse görmüştür.

onları tanımayan bunları nereden tanısın transfere karıştığı nadir olay B17 volkan istemişliği var başkada hatırlamıyorum birde Talisca

Çevrimdışı Talisca1903

Yav abi anç de şenolda birbirini korudu, kolladı. Şenolda 2 günlük hoca değil sonuçta, nasıl suç olduğu halde Talisca istiyorum dediyse transferlerde sıkıntı neyse konuşmalıydı. Bu kötü durumda kendi parmağı var ki susuyor.

ne suçu olacak ya konuşmak suç olur mu sen öyle olduğunu düşünüyorsun bu kadar transferin hepsini hoca mı ayarladı yani

Çevrimdışı Talisca1903

Şenol Güneş nefreti sizi bir adım ileri götürmez söyleyeyim istifa etmesi gerekti etti bitti gitti
Ha biz kendimizi tatmin edelim diyorsanız buyurun şunu da bir açıklayın kadro iyi mi kötü mü yeni hoca düzeltir mi düzeltemezmi
Biraz saha içinden konuşun

Çevrimiçi Samet Demir

ne suçu olacak ya konuşmak suç olur mu sen öyle olduğunu düşünüyorsun bu kadar transferin hepsini hoca mı ayarladı yani
Yok hoca onay vermediyse bile yönetimi kaç defa korudu, kalkan oldu bu bile yeterli sebeb.

Ben hocanın mayıs-haziran ayından sonraki transfer isteklerini geçen seneden sonra oynattığı oyunu göz önünde bulundurduğumda bence hocanın isteği doğrultusunda adamlar alındı. Sadece sıkıntı uyruktu.

Çevrimiçi levitate

bailly hoca olsa belki berabere kalırdık, ulan amartey sıvamış resmen
[ Son Düzenleme: 22 Ekim 2023, 00:47:05 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Şenol Güneş nefreti sizi bir adım ileri götürmez söyleyeyim istifa etmesi gerekti etti bitti gitti
Ha biz kendimizi tatmin edelim diyorsanız buyurun şunu da bir açıklayın kadro iyi mi kötü mü yeni hoca düzeltir mi düzeltemezmi
Biraz saha içinden konuşun
İstifa etmemesi gerekiyordu bu arada. Yönetimle beraber gitmesi gerekiyordu. Bencillik yaptı. Milli takımı bile düşünmüştür ama havasını aldı.

Çevrimiçi levitate

hocayı da AZZZZCIK minnacık takdir ediyorum en azından bir şey düşünmüş maç boyu denemişiz

neyse bu tandemi kuranlar yargılanmalı o kadar diyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Nasıl ne suçu olacak, sen adamın tapulu oyuncusu hakkında öyle kulübünden izin almadan kafana göre açıklama yapamazsın.

Çevrimdışı Talisca1903

Nasıl ne suçu olacak, sen adamın tapulu oyuncusu hakkında öyle kulübünden izin almadan kafana göre açıklama yapamazsın.

yaptım ne oldu gitseydi ya Fıfayamı nereye gidiyorsa elinde kanıt yok bir şey yok kuru kuruya

Çevrimdışı Talisca1903

İstifa etmemesi gerekiyordu bu arada. Yönetimle beraber gitmesi gerekiyordu. Bencillik yaptı. Milli takımı bile düşünmüştür ama havasını aldı.

Takımın önünü açacak birisi hoca kendi alanında yaptı yönetimi de değiştirecek hali yok

Çevrimdışı Talisca1903

bailly hoca olsa belki berabere kalırdık, ulan amartey sıvamış resmen
Cam adam bu galiba 2 maç var 3 maç yok Afrika kupası da var Ramos olsa çekilmez böyle olacaksa yürüsün gitsin adam iyi eee oynatamıyorum sakatlıktan ne yapayım ben bunu

Çevrimiçi Samet Demir

Takımın önünü açacak birisi hoca kendi alanında yaptı yönetimi de değiştirecek hali yok
Kendi önünü açsın önce sonra takıma sıra gelir. Sıvadı ve ilk fırsatta defolup gitti işte canın sıkıldı yine hocayı koruma modunu açtın. :)

Çevrimdışı Talisca1903

Kendi önünü açsın önce sonra takıma sıra gelir. Sıvadı ve ilk fırsatta defolup gitti işte canın sıkıldı yine hocayı koruma modunu açtın. :)

sen buradan bir çık artık Şenol Güneş bitti gitti çok can sıkıcı bir hal almaya başladı artık her şey tavında çok uzatırsan kopar gider

Çevrimiçi Umutcan Kaya

bu sene yapılan transferlere dikkatli bakın hepsi geçmişinde iyi performans göstermiş oyuncular, alınmasının sebebi senol güneşte oyuncuları tekrar diriltme yeteneği olduğu için alındı bence, kendisi de bu özelliğine çok güvendi ama sonuç 🎈
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Unnamed

bu sene yapılan transferlere dikkatli bakın hepsi geçmişinde iyi performans göstermiş oyuncular, alınmasının sebebi senol güneşte oyuncuları tekrar diriltme yeteneği olduğu için alındı bence, kendisi de bu özelliğine çok güvendi ama sonuç 🎈

Onana Manchester City'den geldi evet 6 sene önce Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu vardı. Diğerlerinden hic bahsetmeyelim

Etiketler: