Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 785125 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı zubeyirbaya

ozinin futbol altyapısı çok iyiydi ama buna çok güvendi ve profesyonel mücadele adına hiç çaba göstermedi. kendi kendini yok etti malesef. hala çok yaşlı olmamasına karşın fortuna sittard gibi dandik takımda 11 çıkamıyor.

Çevrimdışı zubeyirbaya

Dijikuyu beğenmeyip Amarteyi tercih edene de selamlar olsun.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adam sağda ters ayakla bir yarım devre boyunca takımı kurtaran (açıp geçen sene 2.devre özetlerini izlemek bile anlamaya yeter) saiss'ten de bizi kurtardı. gelir gelmez yerine onun sol ayaklı stoper alıverdi. stoper dediğinin ayağı filan düzgün olmayacak kalas olacak öyle seviyor herhalde. keşke glowacki futbolu bırakmasaydı onu alırdık.

Çevrimdışı Talisca1903

Bonucci alacaktık taş gibi adam 2 sene tertemiz oynardı kaç para alırki Berlin’den

Çevrimdışı zubeyirbaya

adamlar pl'den ligde kaç senedir iyi performans veren as stoperlerini bile kesen davinson'u getirdi. biz pl'den necip niye oynamıyor diye sorduran stoper getirdik.

Çevrimiçi Necmi

biraz abartı yorum olmuş Ozzy nin iyi oynadığı en az 20 maçı bir çırpıda sayarım kötü oynadığı maçlarda bile skora net katkısı olmuştur
saymazsan beni inandıramazsın hadi say

Çevrimiçi Necmi

ozinin futbol altyapısı çok iyiydi ama buna çok güvendi ve profesyonel mücadele adına hiç çaba göstermedi. kendi kendini yok etti malesef. hala çok yaşlı olmamasına karşın fortuna sittard gibi dandik takımda 11 çıkamıyor.
11 mi ozinin herhangi bir takımın geniş kadrosunda olması bile mucizedir

Çevrimdışı Talisca1903

saymazsan beni inandıramazsın hadi say
recep İvedik style
Alanya bursa x2 Kasımpaşa gençler fener gomezli gs deplasman benfica Erzurum Antalya Necip gol atmıştı Konya iç saha Eskişehir bunlar ilk aklıma gelenler
İlk geldiğinde Akhisar Bursa Mersin idman yurdu trömsö
Antep frikik felan bunlar ilk aklıma gelen
[ Son Düzenleme: 21 Ekim 2023, 22:54:52 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Samet Demir

Bonucci alacaktık taş gibi adam 2 sene tertemiz oynardı kaç para alırki Berlin’den
Bonucci ligimizi beğenmedi parası mesele değildi. Yıllık 8-9 milyon verdiğimiz ramos da yanlış bilmiyorsam 1 milyon alıyor takımından. Böyle adamları alacaksın işte. Biz bitik adamları getiriyoruz.

Mesela Ramos sözleşmeye kendi antrenörümle çalışacağım (sizinkiler yetersiz) diye sözleşme koydurmuş. Direk Serhan Çetinsaya kendi ağzıyla söyledi. Bunuda oyuncunun karakterini belirtmek için ifade etmişti.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Şu vasat sevicilikten bir türlü kurtulamadık vasat sevici derken mert kırmızı gördükten sonra ersinin kaleye geçeceğini düşünüp kalbi güm güm atarak kıçına teneke bağlamak için teneke arayan kaç kişi var allahtan ciddi pozisyon vermedik iki şut attılar ikisinede ceza sahası içine geri yolladı bizim oyunculara geri zekalı diyorsunuz ya esas gs oyuncuları öyle çıktı 😂

Çevrimdışı Talisca1903

Şu vasat sevicilikten bir türlü kurtulamadık vasat sevici derken mert kırmızı gördükten sonra ersinin kaleye geçeceğini düşünüp kalbi güm güm atarak kıçına teneke bağlamak için teneke arayan kaç kişi var allahtan ciddi pozisyon vermedik iki şut attılar ikisinede ceza sahası içine geri yolladı bizim oyunculara geri zekalı diyorsunuz ya esas gs oyuncuları öyle çıktı 😂
gs de bir bok yok afedersin yemişin gsyi biz bir şey oynamadık takıp geçeceksin zırlatacan

Çevrimdışı Talisca1903

Bonucci ligimizi beğenmedi parası mesele değildi. Yıllık 8-9 milyon verdiğimiz ramos da yanlış bilmiyorsam 1 milyon alıyor takımından. Böyle adamları alacaksın işte. Biz bitik adamları getiriyoruz.

Mesela Ramos sözleşmeye kendi antrenörümle çalışacağım (sizinkiler yetersiz) diye sözleşme koydurmuş. Direk Serhan Çetinsaya kendi ağzıyla söyledi. Bunuda oyuncunun karakterini belirtmek için ifade etmişti.

İtalyada taş gibi defanslar var oradan alacan

Çevrimdışı sEuL

adamlar pl'den ligde kaç senedir iyi performans veren as stoperlerini bile kesen davinson'u getirdi. biz pl'den necip niye oynamıyor diye sorduran stoper getirdik.

Ya o degilde bizde birde Tayyip vardi - ne oldu o cocuga?

Tatlises bile kafasina kursun yedi geri geldi hemen.
Tayyip gecen sezon sakatlandi aradan 6 aydan fazla sure gecti halen yok ortada.
Tayyip ile trafikte vurulan Emrecan bu Amartey'den daha iyi oynar degneklerle.

Çevrimiçi gokhans

recep İvedik style
Alanya bursa Kasımpaşa gençler fener gomezli gs deplasman benfica Erzurum Antalya Necip gol atmıştı Konya iç saha Eskişehir bunlar ilk aklıma gelenler
oğuzhan, bilic ve şenol’un ilk senesi çok iyiydi. Demet özdemir ile ayrıldıktan sonra futbolu kafasında bitirdi. Bu sene bari ege, semih gibi gençleri kazanmamız lazım. Şimdiden scoot araştırmalarına hız vererek, ocak da potansiyel gençleri toplamalıyız. Zaten şampiyonluk kaçtı, en azından önümüzdeki senenin inşasını yapalım.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Talisca1903

Şu takıma sonu-er ile biten bir adam alın sabitzer xlager hitzlirberger lainer hiç kötü adam çıkmıyor isim önemli

Çevrimiçi Necmi

recep İvedik style
Alanya bursa Kasımpaşa gençler fener gomezli gs deplasman benfica Erzurum Antalya Necip gol atmıştı Konya iç saha Eskişehir bunlar ilk aklıma gelenler
hangi bursa maçı bursadaki maçta ayağına top değmemişti eskişehirde rezildi yenilmiştik bırak oziyi takımca iyi oynadığımız kasımpaşa ve alanya maçı hatırlamıyorum gomezli deplasman maçı bir tane oldu cenk in golüyle 1-0 kazanmıştık ozide bırak iyi oynamayı rezaletti o maçda iyi oynayan gs golü atıp maçı kazanan biz olduk
Cık yemedim bu maçları bende hatırlıyorum benim hatırlamadığım kıyıda köşede kalmış maçları bul belki o zaman yerim az buçuk idare ettiği dört beş maç sayarsın oda gomezli sezonda sonraki sezonda talisca abulu sezonda üçer beşer dakikalık iyi anlar sayarsın bir kaç maç hepsi bu ozi oynamadığı için bu forumda herkes taliscaya küfrediyordu senin şenolun ayıbını valerianla kapattığın gibi o sezon ozinin ayıbını taliscaya söverek kapatıyorlardı unuttunmu  bari sen savunma şu paraziti yıllarca kanımızı emdi onun yetersizliği yüzünden iki sene talisca kimseye yaranamadı onun yapmadıklarını taliscadan beklediler unuttunmu bunları

Çevrimiçi Samet Demir

İdmanlara başlamış zaten süreç normal seyrinde gidiyor, sakatlandığı zamanda ilk devreyi gözden çıkarmıştık.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

hangi bursa maçı bursadaki maçta ayağına top değmemişti eskişehirde rezildi yenilmiştik bırak oziyi takımca iyi oynadığımız kasımpaşa ve alanya maçı hatırlamıyorum gomezli deplasman maçı bir tane oldu cenk in golüyle 1-0 kazanmıştık ozide bırak iyi oynamayı rezaletti o maçda iyi oynayan gs golü atıp maçı kazanan biz olduk
Cık yemedim bu maçları bende hatırlıyorum benim hatırlamadığım kıyıda köşede kalmış maçları bul belki o zaman yerim az buçuk idare ettiği dört beş maç sayarsın oda gomezli sezonda sonraki sezonda talisca abulu sezonda üçer beşer dakikalık iyi anlar sayarsın bir kaç maç hepsi bu ozi oynamadığı için bu forumda herkes taliscaya küfrediyordu senin şenolun ayıbını valerianla kapattığın gibi o sezon ozinin ayıbını taliscaya söverek kapatıyorlardı unuttunmu  bari sen savunma şu paraziti yıllarca kanımızı emdi onun yetersizliği yüzünden iki sene talisca kimseye yaranamadı onun yapmadıklarını taliscadan beklediler unuttunmu bunları
ozzy de Şenol Güneş de yok ozzy kadar katkı veren orta saha yok takımda bi onu söylüyoruz gol yok asist yok Talisca deme o içimde yara zaten onun gibisi daha da gelmez

Çevrimiçi Necmi

çocuğun sakatlığı ciddi antrenmanlara başladı sanırım erken bile dönecek gibi duruyor sakatlara suç bulmamak lazım düzgün idman yapılmazsa sahada kendini sakınmayan oyuncuların sakatlık yaşamadı normal şenolla yaşasaydık büyk ihtimal gedson rosier colley raşitsa bahtiyar sakatlıklarını bol bol yaşayacaktık abu falan kendini kolluyor hiç yormuyor sakatlık yaşayacağı duruma sokmuyordu kendini cenk hırsıyla sakatlanırdı amir salih sakatlanırdı o kadar belliydiki böyle olacağı

Çevrimiçi Necmi

ozzy de Şenol Güneş de yok ozzy kadar katkı veren orta saha yok takımda bi onu söylüyoruz gol yok asist yok Talisca deme o içimde yara zaten onun gibisi daha da gelmez
abartıyorsunuz orta saha oyuncularımız kötü falan değil geçen sene övülen amir bu sene neden sövülüyor salihde övülüyordu bu sene sövülüyor sen oyuncuları tukaka yapıyorsun ama hepside iyi olduklarını ispatlamış oyuncular şimdi neden kötüler düşün bak bulursun hemen 😂

Çevrimiçi Necmi

tatlıses geri geldide futbol oynamıyor ama 🤔

Çevrimiçi gokhans

Şu maçları izledikçe wego’nun değerini daha çok anlıyorum. Uzun şişirilen topları, arkası dönük kafayla önündeki oyuncuya yada kanatlara indirirdi, o esnada tüm takım rakip sahaya yerleşirdi. Sezon başından beri oyun kurmak için çırpınmamız, 1 saat paslaşmamız, ilerde çoğalamamızın anahtarıymış wego. Topsuz oyundada rakip stoperlere nefes aldırmaz, yorulmaz, aşırı hırslıydı. Keşke ocakda alınsa abou’nun yanınada şu 2 deliyi yanyana izlesek…
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Monza

Yenilgi sonrası kafa dağılır mı diye forumu okuyorum. Şunu farkettim:

Bu sene takım o kadar kötü ki Özyakup'a nostaljiye kadar gitmişiz. Arkadaşlar, adı geçen zat son senelerinde kimse top atamasın diye rakibin arkasına saklanırdı. Arkasına saklanacak rakip yoksa etrafta, ayağında top olan arkadaşına işaret ederdi bana atma, felancaya at diye. Unutmayalım. Böyle futbolculuk mu olur. 

Çevrimiçi Necmi

Yenilgi sonrası kafa dağılır mı diye forumu okuyorum. Şunu farkettim:

Bu sene takım o kadar kötü ki Özyakup'a nostaljiye kadar gitmişiz. Arkadaşlar, adı geçen zat son senelerinde kimse top atamasın diye rakibin arkasına saklanırdı. Arkasına saklanacak rakip yoksa etrafta, ayağında top olan arkadaşına işaret ederdi bana atma, felancaya at diye. Unutmayalım. Böyle futbolculuk mu olur.
hahahha vasat seviciyiz biz

Çevrimdışı sEuL

çocuğun sakatlığı ciddi antrenmanlara başladı sanırım erken bile dönecek gibi duruyor sakatlara suç bulmamak lazım düzgün idman yapılmazsa sahada kendini sakınmayan oyuncuların sakatlık yaşamadı normal şenolla yaşasaydık büyk ihtimal gedson rosier colley raşitsa bahtiyar sakatlıklarını bol bol yaşayacaktık abu falan kendini kolluyor hiç yormuyor sakatlık yaşayacağı duruma sokmuyordu kendini cenk hırsıyla sakatlanırdı amir salih sakatlanırdı o kadar belliydiki böyle olacağı

Suc bulmuyorum agabey, durumunu soruyorum. Koltuk degnekleriyle sahaya ciksa su Amartey denilen gereksizden daha iyi oynar.
Sirf teknik ekip Amartey'i aldirdi diye oynatip adamin iyi oynamasini bekliyorlar.
Cok net kotu futbolcu, daha ilk ciktigi mactan belli oluyordu zaten bu mac ozelinde degil.
Necip'e falanda gerek yok aslinda, oynatsinlar Aytug'u bundan sonraki maclarda.
Eric Bailly'dende olmayacak, bekledigimiz gibi cam adam cikti herif - iki mac oynamadan kolu cikti.
Alinirken yazdik o kadar, sakatlik gecmisine bakildiginda sanki ucak kazasindan cikmis gibi sakatlanmamis bolgesi yok diye.
Goz gore gore lades dedik, yatacak yeri yok bu oyunculari getiren ve aldiran teknik ekibin.

Çevrimiçi Samet Demir

Suc bulmuyorum agabey, durumunu soruyorum. Koltuk degnekleriyle sahaya ciksa su Amartey denilen gereksizden daha iyi oynar.
Sirf teknik ekip Amartey'i aldirdi diye oynatip adamin iyi oynamasini bekliyorlar.
Cok net kotu futbolcu, daha ilk ciktigi mactan belli oluyordu zaten bu mac ozelinde degil.
Necip'e falanda gerek yok aslinda, oynatsinlar Aytug'u bundan sonraki maclarda.
Eric Bailly'dende olmayacak, bekledigimiz gibi cam adam cikti herif - iki mac oynamadan kolu cikti.
Alinirken yazdik o kadar, sakatlik gecmisine bakildiginda sanki ucak kazasindan cikmis gibi sakatlanmamis bolgesi yok diye.
Goz gore gore lades dedik, yatacak yeri yok bu oyunculari getiren ve aldiran teknik ekibin.
Ne yalan söyleyim kızıyorum falan ama Amartey beni çok şaşırttı. Colley ile birbirini tamamlayamayacağını burada yazan bir kaç kişi olmuştu. Gerek Epl'den gelmiş olması gerekse ön libero menşeili olması nedeniyle ben umutluydum. Verdiğimiz maaşa bakınca iyi kazık yedik. Ama burada ben oyuncuya kızmıyorum pek. Burada colley Amartey yanyana olmaz diye bas bas bağıran insanlar varken bizim sıkat ekibi hocayı hiç mi uyarmadı? Biz ayağı iyi olan dijikuyu istanbula getirip rakibimize hediye ettik. Yerine Amarteyi aldık onu alma sebebi de ön libero oynaması oda yetmedi onanayı da aynı zamanda çektik.

Yav erden timuru getirsek bize bu kadar zarar veremez.

Anç, şenol v.s.el ele verip kulübün altına dinamiti attılar.

Etiketler: