Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 785875 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi gokhans

ÖZEL HABER |

Beşiktaş Yönetimi bugün Tribün liderleri ile görüşerek “Yönetim İstifa” sözlerinin artık bitirilmesini isteyecek.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Demirören gibi yapsın, parayla adam tutup, istifa diyenleri dövdürtsün. Çarşı zaten para yedirdikçe arkasında durur..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı kahyaoglueren

Bir ay askerlik yapıp geldim. Takım ligden koptu :(

Çevrimdışı Nartallo

Amir iyi topçu, akıllı topçu ama biraz oyununu değiştirmesi, geliştirmesi lazım.

Stoperden top alıp sağa sola oynamakla kariyer bitmez, hele Beşiktaş'ta kariyeri fazla sürmez.

Ceza sahasına koşu atması lazım artık... Stoperleri de ileri çıkartıp dönenleri toplaması lazım.

GS'ye bakıyorsun tamamen pres ve hızlı oyun üzerine kurulu bir takım... FB de bu sene oyunu daraltıp hızlıca top kapıp sonuca gidiyor....

Biz top ayağımızda olsun istiyoruz ama yavaş oynuyoruz, tempolu oynamıyoruz. Kaptırdığımızda organize şekilde pres yapmıyoruz, takımda bir bütünlük, organizasyon yok maalesef

Çevrimiçi Samet Demir

Amir iyi topçu, akıllı topçu ama biraz oyununu değiştirmesi, geliştirmesi lazım.

Stoperden top alıp sağa sola oynamakla kariyer bitmez, hele Beşiktaş'ta kariyeri fazla sürmez.

Ceza sahasına koşu atması lazım artık... Stoperleri de ileri çıkartıp dönenleri toplaması lazım.

GS'ye bakıyorsun tamamen pres ve hızlı oyun üzerine kurulu bir takım... FB de bu sene oyunu daraltıp hızlıca top kapıp sonuca gidiyor....

Biz top ayağımızda olsun istiyoruz ama yavaş oynuyoruz, tempolu oynamıyoruz. Kaptırdığımızda organize şekilde pres yapmıyoruz, takımda bir bütünlük, organizasyon yok maalesef
Bu durum Amirin özelinde bir durum mu yoksa Şenol hocanın oyunuyla alakalı bir durum mu. Bizim kendimize bu soruyu sormamız lazım.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sefa Kara

Bu durum Amirin özelinde bir durum mu yoksa Şenol hocanın oyunuyla alakalı bir durum mu. Bizim kendimize bu soruyu sormamız lazım.

Yoksa ikisiden mi ?

Şenol güneş geçen sezon geldiğinde amir daha ileri çıkıyordu gs ye önde pres ile gol atmıştı hatta.Oyuncu kaynaklı mı hoca kaynaklı mı yoksa ikisi kaynaklı mı.

Çevrimdışı Necmi

Bir dipnot'da ben düşeyim. Karadeniz'de kırım göçmeni türklerde oldukça fazladır. Normalde Rize'li yim ama köken olarak kırım türküyüm, kırım göçmeniyiz.. Osmanlı döneminde milyonlarca kırım ve tatar türkü, ülkemize göç etti. O dönemin suriyelisiymişiz bizde demek  :lol:
benim kökenimde kırım göçmeni

Çevrimdışı Necmi

Demirören gibi yapsın, parayla adam tutup, istifa diyenleri dövdürtsün. Çarşı zaten para yedirdikçe arkasında durur..
iyide çağırdığı tribün liderleri istifa demiyorki kaldıki tribüne nasıl etki edecekler yönetim daha taraftarı tanıyamamış

Çevrimdışı Sefa Kara

iyide çağırdığı tribün liderleri istifa demiyorki kaldıki tribüne nasıl etki edecekler yönetim daha taraftarı tanıyamamış

hiç sanki tribün liderleri istifa diyor sadece kişisel olarak insanların ağzını kapatamayacaklarına göre maç içinde bağıracak taraftar.

Birisi beni istemiyorsa ben orda 1 sn bile durmam bu ne yüzsüzlüktür ülkenin ekmeğinde suyunda mı var birşey koltuga oturan bir daha kalkmıyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Yoksa ikisiden mi ?

Şenol güneş geçen sezon geldiğinde amir daha ileri çıkıyordu gs ye önde pres ile gol atmıştı hatta.Oyuncu kaynaklı mı hoca kaynaklı mı yoksa ikisi kaynaklı mı.
Kesinlikle, salt oyuncu kaynaklı olmadığı aşikar. Böyle böyle oyuncu köreliyor işte. Demir ege ile Amir aynı anda oyunda olduğu zaman Amir ileriye çıkıyor.

Ben bir parantez de Gedson için açmak istiyorum. Çok koşuyor çok tempolu falan ama ondan da olması gerektiği gibi faydalanamıyoruz bence.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı İzmitlibjk

Bugün beşiktaşımın maçı var diye iş yerinde cok enerjiktim, çok mutluydum. Eve gelirken favori kuruyemişcime uğrayıp 1 kilo lüks karışık kuruyemişimi aldım. Kuruyemişçiden eve gelirken de türk komedi filmlerindeki açılış sahnesi gibi her görduğum mahalleliye laf attım selam verdim. Şimdi birazdan güzelce çayımı demlerim... maç saati gelsin artık...

Şimdi bunları niye yazdım? Abi o maç başladığında necip ile amirin paslaşmaları 40 dk suruyor ya kenarda 71 yasında olup coktan trabzonun yaylalarında inzivaya çekilip emekliliğin tadını çikarması gereken şenol hocamızın asık suratını goruyorum ya heh işte o zaman maçın 30. Dakikası hayattan bir soğuma geliyor... abi biz bunu hak etmiyoruz. Ne bu hoca ne bu başkanın bizi üzmeye hakkı yok. Ben iyi futbol izlemek istiyorum, ben defansın orta sahaya kadar cikmasini, forvetlerin kaleciye kadar pres yapmasini, rakibi boğmasını istiyorum, hızlı ve dikine paslasmalar istiyorum, kaleye sirti donuk top alan oyuncunun kaleye yuzunu donebilecek aksiyonu gerceklestirecek yeteneğe sahip olmasini bekliyorum bu seviyede, ben cok mu sey istiyorum, galibiyet gelmeyebilir, cok gol kacirip surpriz bir golle puanda kaybedebiliriz olabilir ama ben iyi futbol, besiktasima yakisir futbol izlemek istiyorum.
Aksi halde (...)﹗
Senol gunes istifa demek en buyuk hakkım.

Mehmet demirkolun dedigi gibi taraftar hesap kitap bilmez daha iyisini ister, ben en iyisini istiyorum, isterse baskan gemisini satsin beni ilgilendirmez, iyi futbol izletmek zorundalar, bu kulubun kotu futbol oynama lüksü yok, bu takım iyi oynamak zorunda. Zorunda. Şampiyon olamayabiliriz ama bir reaksiyon gostermeden aldım verdim ben seni yendim diyerek 90 dk geri pas yapamayiz.

Bu mesajım neden istifa diyorlar diyen başkan ve hocaya ve onları savunan bazı arkadaşlara gelsin. Biz aşığız bu kulübe, insan aşık olduğunun üzülmesini ister mi? Onu kotu halde gormek ister mi? İstemez.

Ben bu başkan da ve hoca da bu aşkı goremiyorum. Daha fazla uzatmiyorum. Hepinizi opuyorum, insallah guzel bir akşam olur.

[ Son Düzenleme: 05 Ekim 2023, 18:37:51 İzmitlibjk ]

Çevrimdışı KartalınGücü

Ceza sahasına göbekten koşu atacak oyuncular Gedson, Oxlade, Bahtiyar bence. Amir onlara pas atacak adam olmalı.  Bu oyuncular kolu atsa zaten Amir de rahatlayıp daha ileri gelebilir. Adam stoperlerin arasında oynuyor oradan ne kadar aksiyona girebilir?  Mulekaya top atıyor Muleka taca çıkıyor. Rashicaya atıyor topu kontrol edemiyor. Onur oynadığında kanatta gene öyle. Abounun zaten öyle toplarda sıkı markajdan kurtulacak top indirecek fizik kalitesi yok. Pjanicde de aynı sıkıntıyı yaşadık Kenan, Larin, Batshuayi, Güven ile.

Çevrimiçi Samet Demir

Ceza sahasına göbekten koşu atacak oyuncular Gedson, Oxlade, Bahtiyar bence. Amir onlara pas atacak adam olmalı.  Bu oyuncular kolu atsa zaten Amir de rahatlayıp daha ileri gelebilir. Adam stoperlerin arasında oynuyor oradan ne kadar aksiyona girebilir?  Mulekaya top atıyor Muleka taca çıkıyor. Rashicaya atıyor topu kontrol edemiyor. Onur oynadığında kanatta gene öyle. Abounun zaten öyle toplarda sıkı markajdan kurtulacak top indirecek fizik kalitesi yok. Pjanicde de aynı sıkıntıyı yaşadık Kenan, Larin, Batshuayi, Güven ile.
Yani oyuncu değilde sistem de sıkıntı var.

Çevrimdışı Talisca1903

Durum bir maç başlasın yahu kim oynasa öbürü niye oynamadı diyeceksiniz bakalım ne çıkacak sahada

Çevrimiçi Samet Demir

Durum bir maç başlasın yahu kim oynasa öbürü niye oynamadı diyeceksiniz bakalım ne çıkacak sahada
Ne çıkacağını merak ediyor musun gerçekten :)

Çevrimiçi Samet Demir

Tribünler bomboş..

Çevrimdışı Talisca1903

Öz biraz devreye girse işler çözülecek

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı zubeyirbaya

Çevrimiçi gokhans

Ahh valerian ismael yüzünden bunlar hep işte. Hadi valerian ismael’i suçlayıp, sövelim!!

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlkel futbolla bu kadar. Yasattığınız her sey için hakkım haramdır. Bir şey söylemeden arkanızı dönün ve yolunuza bakın.

https://twitter.com/ilkerpirlant/status/1710003579031797817

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Savaş

Bu rezalet ne zaman bitecek?

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi gokhans

“Ahmet pabucu yarım çık dışarıya oynayalım” diyor tribünde taraftar..

Çevrimiçi murat

Bir ay askerlik yapıp geldim. Takım ligden koptu :(
ya 18 ay yapsaydın 1.ligde seyrediyor olurduk.

Etiketler: