Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 780464 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi murat

1-0 iyi sonuç derken piyango bir beraberlk aldık,keyfini çıkaralım.bir daha bu ladar kötü oyun oynamayız.adamın biri de hulku alabilirdik almadım pişman değiilim demiş.adam 3 sezonda 100 gol civarı katkı yapmış.filim zaten orada koptu bizde.sonrasında yapılan transferlerden net tutmuş bir gedson var.diğerleri olsada olur olmasa daha da iyi olur diyeceğimiz isimler.

Çevrimdışı Ravenman

Bu Brugge'nın teknik direktörüne ne derseniz?

Brugge'nin teknik direktörü ve yardımcılarına alırsak, bizi uçurmazmı? Onun futbolunu biz oynarsak ligi sürklase ederiz 5 sene arka arkaya şampiyon oluruz.

Adamda oyun ve taktik bilgisi var.

Eyyamcı Ṣenol ve saz ekibinde ne var acaba? Geçen sezon Redmonda topu verin bu sezon Abubakara topu verin.

Tek taktiği bu.

Şenol Güneş Brugge'nin hocasının sol çorabı olamaz.

(...)

Çevrimdışı Sefa Kara

1-0 iyi sonuç derken piyango bir beraberlk aldık,keyfini çıkaralım.bir daha bu ladar kötü oyun oynamayız.adamın biri de hulku alabilirdik almadım pişman değiilim demiş.adam 3 sezonda 100 gol civarı katkı yapmış.filim zaten orada koptu bizde.sonrasında yapılan transferlerden net tutmuş bir gedson var.diğerleri olsada olur olmasa daha da iyi olur diyeceğimiz isimler.

"Profesyonel bir kulüp olan Beşiktaş, amatörler tarafından yönetiliyor."

Guti Hernandez (9 Kasım 2011)

Hiçbir şey değişmiyor gelen gideni aratmıyor.

Çevrimiçi murat

Amatör bence fazla iyi kalır.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

o zamanlarda başarısızlık durumunda eski başkan transferleri geç yapıyordu.şimdi ise yanlış isimler transfer ediliyor paralar olmayacak isimlere saçılıyor ama tek suçlu da şenol güneş oluyor.bence yanlış adamı tartışıyoruz.şenol hocayı pek sevmesem de eleştirilmesi gereken ilk isim o değil.transferin son günü röptösambırıyla parti yapan adamlar eleştirilmeli.
Sen mert bir insansın. Düşüncen dün ne ise bugün de o, tutarlısın. Saygı duyuyorum. Şenol Hoca'ya iftira, hakaretvari yorumlar yapıp en küçük fırsatını yakaladığında nefret, kin kusup sonra da 'Ben sadece eleştirdim' deyip eleştiriye tamam diyen ama iftira, hakarete karşı duranları Şenolcu ilan etmiyorsun. Seninle birlikte Süleyman abi ve egos'un yorumlarını da değerli buluyorum ama onlar da fazla katılmıyorlar.

Çevrimiçi Samet Demir

Aklı başında taraftar, geçen sene yönetime hesap sorarken, tüm faturayı VI’e kesen taraftarın, şimdi hocada suç yok, yönetim hatalı deme hakkı yok. Bu yönetim hala duruyorsa, sebebi bu taraftarlardır.. Kaybedilen her maç, bu yönetimle kaybedilen her sezonun vebali üzerlerinde…
Allahtan Şenol hoca geldi de yönetimin ne olduğunu anladı bazı kesim. Yoksa VI sonrası 2.bir yabancı hoca gelse VI de olduğu gibi bu vasat gitsin Şenol hoca gelsin tavrı devam ederdi. Geçen sene VI 1 senemizi yedi diyenler bizim geçen sene ile birlikte 2.senemizi de yedi.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Güzel insan Kazım abimizin ölüm yılddönümü. Tüm dualarımız seninle. Bir çok gecemize neşe katıyordun. Seninle Beşiktaşı daha çok sevdim. Saygı ve rahmetle...

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi kartalizma190399

Brugge'nin teknik direktörü ve yardımcılarına alırsak, bizi uçurmazmı? Onun futbolunu biz oynarsak ligi sürklase ederiz 5 sene arka arkaya şampiyon oluruz.

Eyyamcı Ṣenol ve saz ekibinde ne var acaba? Geçen sezon Redmonda topu verin bu sezon Abubakara topu verin.

Tek taktiği bu.

(...)

Herhangi bir yerli antrenor verilecek kredi verilecekse, ona yapilacak transfer yapilacaksa, medya'da ona savas acacaklara karsi dik durus sergilenecekse neden olmasin?
Valerien Ismael gibi olacaksa gelmesin zaten, o da basarili olamaz.

Çevrimiçi kartalizma190399

Niye illa birini elestirmek zorunda olalim ki? Senol Gunes'i elestirenler yonetimi tutmak zorunda mi? Bence yonetim de berbat, Senol Gunes de oyle.
Senol Gunes'le basarili olabiliriz. Rakiplerden iyi kadro verirsen, egrisi dogrusuna denk gelirse olursun. Ama Senol Gunes'in basarisi olmaz.
Ayni sekilde bu kotu yonetimle ve iyi bir hoca'yla da basarili olabiliriz. Ben yonetimin kotu oldugunu ve gorevini yapmadigini dusunuyorum.
Ayni sekilde Senol Gunes de kotu bir antrenor ve bence gorevini yerine getiremiyor. Bu yonetim gitse Senol Gunes devam etse bence cok buyuk birsey degismez kolay kolay.

Çevrimiçi gokhans

Geçen sene bu zamanlarda 5.hafta 13 puan ile VI lidermiş bu arada. Şu an 7 puanla 10. sıradayız. Onun takımı böyle pozisyon vermezdi. Pozisyon vermeden yenildiğimiz maçlar olurdu saolsun ersin’in her maç yediği jeneriklik gol eksik olmazdı. Kıyaslamak için söylemiyorum ama geçen yıla göre daha iyi bir kadroyla, daha kötü bir beşiktaş var.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi murat

Trabzon derbi ,deplasmanda yenilgi kabul edilebilir diyenler vardı,bruj deplasman avrupa takımı normal ,kayseriyle içeride oynuyoruz belki maç sonu galip bitireceğiz de belli olmaz da bu oyun nedir.nerede 4+4 verdiğimiz oyuncular.

Çevrimdışı Sefa Kara

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi alınacak skorlara göre Kasım ayının başında en az 6-7 yöneticisini değiştirerek olağanüstü seçim kararı alabilir.(sercan dikme)

Çevrimdışı KartalınGücü

Geçen sene bu zamanlarda 5.hafta 13 puan ile VI lidermiş bu arada. Şu an 7 puanla 10. sıradayız. Onun takımı böyle pozisyon vermezdi. Pozisyon vermeden yenildiğimiz maçlar olurdu saolsun ersin’in her maç yediği jeneriklik gol eksik olmazdı. Kıyaslamak için söylemiyorum ama geçen yıla göre daha iyi bir kadroyla, daha kötü bir beşiktaş var.

5 maçla kıyaslayalım vi 13 toplamış bu sezon 10 puandayız.

Şenol hoca formsuz, özellikle ts maçının hiç affı yok da hala Ismael övmeyin Allah aşkına. Ismaelle devam etsek bu sene Avrupa'da bile olmayacaktık.

Kadro konusuna da katılmıyorum Josef, Redmond, Saiss   bunlardan iyisi alınmadı. Nkodou kadar bile oynayacak adam gelmedi ileriye.

Çevrimdışı Talisca1903

Şenol hoca formsuz, özellikle ts maçının hiç affı yok da hala Ismael övmeyin Allah aşkına. Ismaelle devam etsek bu sene Avrupa'da bile olmayacaktık.

Kadro konusuna da katılmıyorum Josef, Redmond, Saiss   bunlardan iyisi alınmadı. Nkodou kadar bile oynayacak adam gelmedi ileriye.
Redmond tutsak yetermiş

Çevrimiçi gokhans

abou, amir, colley en önemlisi mert var. Bu kadro açık ara daha iyi. Da sanki wego şenol hoca’nın oyun anlayışına daha uygun gibi tereddütteyim o konuda. Deli gibi pres, hava hakimiyei, top indirim top dağıtma, diğerlerine boş alan açması falan abou ile 2li forvet olsalar acayip bi hücum gücü olur. Abou, sergen zamanındaki abou değil artık çok statik, 1 öetre önündeki topa gitmiyor..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı KartalınGücü

abou, amir, colley en önemlisi mert var. Bu kadro açık ara daha iyi. Da sanki wego şenol hoca’nın oyun anlayışına daha uygun gibi tereddütteyim o konuda. Deli gibi pres, hava hakimiyeti, top indirim top dağıtma, diğerlerine boş alan açması falan abou ile 2li forvet olsalar acayip bi hücum gücü olur. Abou, sergen zamanındaki abou değil artık çok statik, 1 öetre önündeki topa gitmiyor..

Mert geçen sene de vardı, keza Gedson, Cenk oynatsaydı bunları Ismael. Açık ara falan değil en fazla denk kadrolardır. Takımı İleriye götürecek adamları almadık malesef.

Weghorst u keşke alsaydık geri, hücumda alternatif olurdu Abou ile birlikte çok can yakarlardı. Oralara uymadı tam bu ligin adamıydı.

Çevrimdışı sEuL

Ligde agir bir maglubiyetten ve Avrupa’da ezildigimiz bir mactan sonra kendi evimizde taraftarin gonlunu almak icin bile olsa ozellille ilk 45 dakikada rakibi bogan ve istekli bir takim izleyecegimizi dusunuyordum. Ama yine cope giden bir ilk yari ve oyun genelinde zayif rakibine karsi bir ustunluk kuramayan Besiktas vardi.

Kendi evinde Kayseri’ye karsi oyunu rolantiye alip ve 2-1’lik skoru korumaya calismak….bazi arkadaslarin israrla buyuk takim oyunu dedigi bu degildir heralde.

Rakip takim orta sahasinda bizim 8. orta saha olarak bile dusunmeyip gonderdigimiz Kartal oynuyordu bugun. Ayrica gecen sene rakibin en onemli oyuncularindan biri olan ve 22 macta 7 gole katkisi olan Onur’da bizde sag bek olarak cikti maca. Rakibin sag bekinde ise 3 yildir Kayseri’nin oraya buraya kiraladigi (Giresun, Kecioren vs) orta saha oyuncusu Uzudimma oynadi.

Yani bizim kadro derinliginden yada kalitesinden dem vurmaya hakkimizda yok su mac icin.

Çevrimiçi levitate

balımız varmış ads iki kırmızı yedi, en önemli oyuncuları ve kaleciler bir de
bipbipbupbup

Çevrimdışı sEuL

Mert geçen sene de vardı, keza Gedson, Cenk oynatsaydı bunları Ismael. Açık ara falan değil en fazla denk kadrolardır. Takımı İleriye götürecek adamları almadık malesef.

Weghorst u keşke alsaydık geri, hücumda alternatif olurdu Abou ile birlikte çok can yakarlardı. Oralara uymadı tam bu ligin adamıydı.
VI tartismasina girmek istemiyorum ama Mert uzerinden VI’e gereksiz yere cok elestiri geldi.

Mert gecen sene sezona sakat girdi, 8 yada 9. haftadaki Fb macina dogru takimla calismalara basladi. Iki mac sonrada zaten yollari ayirmistik herifle. Ozellikle bir diger algida Gedson uzerinden yurutuldu gecen sezon- ama gecen sene VI doneminde en cok sure alan oyuncular listesi yapilsa eminim Gedson ilk 5’te olur.

Cenk uzerinden yapilacak elestirilere karsi cikmam ama Mert ve Gedson konusundada biraz adaletli olunmasi gerekiyor.

Ayrica gecen seneki kadronun denk olduguna kesinlikle katilmiyorum.

Gecen seneki ilk bes mactaki orta sahamiz:
1- Gedson - Salih - Kartal
2- Gedson - Salih - Berkay
3- Gedson- Salih - Berkay
4- Gedson - Salih - Dele
5 - Gedson - Salih - Dele

Yedeklere hic gelmek istemiyorum ama deginmeden gecemeyecegim…
- Emre Bilgin
- Necip
- Tyler Boyd
- Kenan Karaman
- Oguzhan Akgun
- Montero
- Emrecan Uzunhan
- Umut Meras
- N’Koudu
- Welinton
- Cenk
- Emirhan Delibas

….

Redmond falan alindiginda 6. haftaya girmistik zaten.   VI’e Redmond uzerindende cok vuruldu ama Redmond’un geldiginde ve klube, takim arkadaslarina ve ulkeye daha yavas yavas alisirken VI ile yollar ayrilmisti.

Weghorst yorumuna katiliyorum - Abou ile iyi bir ikili olabilirlerdi. Sahada yuruyen Abou’nun uzerine birde Cenk’i kaldirmak zorunda kaliyor takim. Weghorst ile rakip savunmayi yipratip Abou’yu kolay pozisyona sokabilirdik.
[ Son Düzenleme: 24 Eylül 2023, 21:15:55 sEuL ]

Çevrimdışı zubeyirbaya

Tek taktiği bu.

(...)

O takıma taktik anlatana kadar doğru düzgün türkçe konuşamayan 2-3 youtuber tarafından tefe koyulur. Taraftar da onları takip eder. 2 aya tenekeyi bağlarız.

Çevrimdışı zubeyirbaya

Ligin genel kalitesi çok düştü. Süper lig seviyesinde kadrosu, oyun düzeni olmayan bir dolu takım var. Geçen sene üç takımın da yüksek puan ortalamasına sahip olmasının nedeni çok iyi oynamaları değil kadro kalitesi bakımından çok kötü takımlarla oynayıp durmalarıydı. Bu sene de aynı durum devam ediyor. Özellikle yabancı sınırının makasın açılmasına katkıda bulunduğunu düşünüyorum. Ayrıca toplam ekonomik tablonun da. Geçen sene özellikle ikinci devre biz de muazzam ortalama tutturduk. Ama 3-4 maçı saymazsak kimsenin oyundan memnun olduğu yoktu. Bu şartlarda derbiler, bir tık dişli takımlarla oynanan deplasmanlar vs şampiyonluk yarışında belirleyici olacak. Böyle Kayseri, Karagümrük gibi lig seviyesinde bile olmayan takımları zor geçmek filan iyi emareler değil. Şampiyonluk puanı yine çok yüksek olacak.

Bizim de merak etmeyin puan ortalamamız fena olmaz. Hatta aslında başarılıyız yahu bakın iki nokta bilmem ne puan ortalaması var diyenler de çıkabilir. Ama bu gidişat sıralamada parlak bir yer getirmez. Şimdilik sinyaller iyi değil.

Çevrimdışı Sefa Kara

balımız varmış ads iki kırmızı yedi, en önemli oyuncuları ve kaleciler bir de
bizim maçta oynarlar erteleme macı bizim mac bailly oynamıyor bizim üstüne.

Çevrimiçi Necmi

vı beş maçta 13 puan almış kötü şenol 10 puan alınca formsuz ismail in avrupaya bile gidemeyeceğini nerden biliyorsun falmı baktın şenol için bir başarı bulamayınca takımı avrupaya götürdü lafınımı buldun geldiğinde kaybettiği puanları saçma sapan kadrolar çıkardığı için şenol yaptı ismail yarışta bir takım bıraktı kupada ankaragücüne elenmemizin ismaille bir ilgisi yok geçen yıl şampiyonluğun gitmesini ismaile bağlayanlar bu sene ne yapacak bakalım yine şampiyonluk ortalamasını tutturdu dersiniz artık bu arada ismail kalsın diyenlerden değilim ama ismail bundan iyi oyun oynatıyordu adama nefes aldırmadı şenolu getirmek için bazı kesim
İsmail çok kötü hoca olabilir ama şenoldan on gömlek daha iyiydi bence bazı arkadaşlar ismaille dalga geçmek için ingilteredeki sonuçları gösteriyor ama unuttukları şey burdan ayrılır ayrılmaz ing de takım buldu şenol rüyasında bile ing de takım çalıştıramaz o yüzden dalga geçerken dikkat etsin arkadaşlar

Çevrimiçi levitate

bizim maçta oynarlar erteleme macı bizim mac bailly oynamıyor bizim üstüne.
onların 5-6 transferi oynayamıyormuş
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

VI tartismasina girmek istemiyorum ama Mert uzerinden VI’e gereksiz yere cok elestiri geldi.

Mert gecen sene sezona sakat girdi, 8 yada 9. haftadaki Fb macina dogru takimla calismalara basladi. Iki mac sonrada zaten yollari ayirmistik herifle. Ozellikle bir diger algida Gedson uzerinden yurutuldu gecen sezon- ama gecen sene VI doneminde en cok sure alan oyuncular listesi yapilsa eminim Gedson ilk 5’te olur.

Cenk uzerinden yapilacak elestirilere karsi cikmam ama Mert ve Gedson konusundada biraz adaletli olunmasi gerekiyor.

Ayrica gecen seneki kadronun denk olduguna kesinlikle katilmiyorum.

Gecen seneki ilk bes mactaki orta sahamiz:
1- Gedson - Salih - Kartal
2- Gedson - Salih - Berkay
3- Gedson- Salih - Berkay
4- Gedson - Salih - Dele
5 - Gedson - Salih - Dele

Yedeklere hic gelmek istemiyorum ama deginmeden gecemeyecegim…
- Emre Bilgin
- Necip
- Tyler Boyd
- Kenan Karaman
- Oguzhan Akgun
- Montero
- Emrecan Uzunhan
- Umut Meras
- N’Koudu
- Welinton
- Cenk
- Emirhan Delibas

….

Redmond falan alindiginda 6. haftaya girmistik zaten.   VI’e Redmond uzerindende cok vuruldu ama Redmond’un geldiginde ve klube, takim arkadaslarina ve ulkeye daha yavas yavas alisirken VI ile yollar ayrilmisti.

Weghorst yorumuna katiliyorum - Abou ile iyi bir ikili olabilirlerdi. Sahada yuruyen Abou’nun uzerine birde Cenk’i kaldirmak zorunda kaliyor takim. Weghorst ile rakip savunmayi yipratip Abou’yu kolay pozisyona sokabilirdik.
tmm mert yoktu ama hocaysan ersinin kaleci olmadığını anlayıp kaleci istemen lazım en büyük harası oydu herşeyin kötü görünme nedeni ersin faktörü ondan sonra oynadığımız maçların dörtte üçünü mert kurtardı her hafta en iyi oyuncumuz oldu bir tane maç yok mert yüzünden verdik diyebileceğimiz yönetimin vi ye en büyük kazığıdır ersin city kalesine koysan city küme düşer onu kimse istemez futbol hayatı boyuncada bakarız ona birşeymiş gibi her transfer dönemi geldiğinde uzatılır ama bugün serbest bırak üçüncü ligde takım bulamaz kendine

Etiketler: