Yahu yapmayın Allah aşkına ya..
Şenol Güneş' e kötü teknik direktör demeyin bari.. Ayrıca neden kötü insan olsun?
Oğuzhan, Negredo, Saiss, Rosier konularında da %100 haklıydı. Negredo' nun bizde oynarken kaçırdığı golleri ne çabuk unuttunuz? Derbilerde kaçırdığı golleri özellikle. Oğuzhan 2016/2017 sezonundan sonra doğru düzgün top oynamadı. Saiss' in karakterini bu yaz gördünüz. Rosier yerine Onur oynadığında nasıl övülüyordu hatırlayın. Lens' i de oynatmıyordu hiç hoca. Eleştiriliyordu. Ne oldu peki? Hoca %100 haklı çıktı o konuda da.
Bu adam sana 2 şampiyonluk kazandırdı. Sana tekrar büyük takım genlerini hatırlattı. Derbilerde başını öne eğdirmedi. Avrupa' da Yarı Final kapısına getirdi. Şampiyonlar liginde namağlup liderliği yaşattı hepimize.
Çok balık hafızalıyız çok.. Ben unutmuyorum kardeşim. Şenol Güneş öncesi halimizi unutmuyorum. Kupa kazanamayan, derbilerde ezilen Beşiktaş' unutmuyorum.
Bu adam geçen sezon geldikten sonra galibiyet serisi yakalamadık mı? Bu seride şampiyon' u eze eze yenmedik mi? 10 kişi Kadıköy' de Fenerbahçe' ye 4 atmadık mı? Adana Demirspor' a 4 atmadık mı?
Şubat 2023' ten sonra Eylül 2023' te yenildik. Denilmedik laf kalmadı. Trabzon maçında da kötü değildik. Gayet iyi oynarken rakip ilk atağında attı golünü. Trabzon' a yenildik deplasmanda yani. Gayet olası bir mağlubiyet.
Yapmayın.. Hocayı bu kadar kolay yemeyin..
Negredo konusunda hakli falan degildi. Ilk yarida Cenk'i santrforda kapali savunmalara karsi kullanip sezonu cope atti. Cenk satildiktan sonra ligin 2. yarisinda rekor puan topladik. Babel'e Talisca'ya kac asist yapti ben sayamadim. Negredo bitiricilik konusunda Cenk'in gerisindeydi, ama ligde kapali takimlara karsi Cenk'ten daha faydali olacak forvetti. Prensini uzmedi pasamiz, ama o sezon sampiyonluk kacti, cokumusumuzun baslangici oldu.
Oguzhan'i ilk senesinde zoraki oynatti. Veli sakatlandi, Lucas Leiva transferi yatinca elde alternatif kalmadi mecburen oynadi. Alternatifler gelince hayata kusturmek icin elinden geleni yapti. Oyuncu harcamak konusunda cok maharetli, yalan yok. Sinsiligi ortada. Ne zaman iyi bir mac cikarsa ertesi mac sevkini kirmak icin kulubede oturttu. Kupa maclarinda kotu oyuncularla birlikte iyi gozukmesin diye oynatti. Kolay maclarda oyuna almadi, isler sikisinca taraftarin onune atti. Hadi bizdeki tercihlerini gectim. Dunya Kupasinda Ilhan Mansiz formayi 1.000 kat Hakan denen fetocu'den daha fazla hak ederken, hayatinin formundayken yedek bekletmedi mi? O konuda da mi hakliydi?
Sabotaj yapiyor demiyorum tabii, ama bazi oyunculari hangi nedenden dolayi oldugunu bilmedigim sekilde seviyor. Bazilarini sevmiyor. Takintili bu konuda, kararlarini etkiliyor. Dun cikip Cenk'in morale ihtiyaci vardi demesi bile tamamen artniyet. Baskalari icin boyle konusmuyor nedense. Semih'i mactan sonra kameralar onunde haslayacak kadar otoriter, ama Trabzon ve Brugge maci sonrasi rezil performans gosteren 1 oyuncu'yu bile haslayamadi. Neden acaba?
Ayrica Rosier yerine Onur oynadiginda ovulmuyordu. 1 mac vasat oynadi birsey zannetti insanlar, sonra 4-5 mac sonra gorduler Onur'un ne kadar berbat oldugunu. FB derbisiyle de tuy dikti hakli olarak kenara cekildi. Onur'un Rosier'den iyi futbolcu oldugunu (Rosier'in net dusen performansina ragmen) ve formayi hak ettigini dusunenle futbol tartismam zaten.
Sampiyonlugu sadece bu adam kazandirmis gibi yazmissin. Bilic'in hazir takimi+Quaresma ve Gomez'li kadro'ya kondu. Ondan sonraki seneler zaten BJK tarihinin en iyi kadrolarina sahipti. Bilic'in en buyuk, hatta tek yildizi Demba Ba iken bu adam Pepe, Adriano, Talisca, Aboubakar, Quaresma, Medel, Caner, G. Gonul, hepsinin ayni takimda oldugu kadrolarla yaristi. Garibim Slaven Bilic de Opare, Pedro Franco, Atiba, G. Tore, Olcay, Veli, Serdar Kurtulus'la Sneijder'li Drogba'li Sow Emenike Kuyt Meireles'li rakiplerden sampiyonluk almaya bakiyordu.
Gecen seneki galibiyet serisinden bana ne. Stresin kalmadigi maclarda galibiyet almak kolay. Kaldi ki gecen sene de ahim sahip top oynamadik, Aboubakar'in bol bol sapkadan tavsan cikartmasi ve Mert'in bol bol kurtarisi sayesinde kazandik bircogu maci. Ki gecen sene adam gibi 2 hedefimiz vardi, kupa ve 2.lik, ikisinde de sonunu getirmedi. Yani kritik ve stresli maclarda yine cuvalladik.
Adana Demispor'a 4 attik demissin. Haftaya Adana Demispor'a 4 at bakalim da goreyim antrenorlugunu. Konyaspor macindan sonra FB'nin 10 puan gerisine dusup lige havlu attigimizda ne diyeceksin acaba? Gecen seneki galibiyetleri izleyip bol bol ic cekersiniz artik.