Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 780202 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi murat

Rakipte eskiden de beğendiğim vaneken hariç olsen de çok iyi oyuncu gibi göründü gözüme.

Çevrimiçi kartalizma190399

Vallahi gecen sene ilk yarilarda rakiplerin ustunden silindir gibi gecerken ikinci yari neden takim dusuyor, neden bu tempo'yu 90 dakika yapamiyor diye Valerien Ismail'in bir anasina kufur etmedikleri kaliyordu. Su son 2 mactaki rezaletten sonra ama kimse elestiremiyor. Vole'yi izlemedim, ama acsam eminim Ali Ece sevgili hocasini "lutfen" elestiriyordur. Elestirse bile 1-2 kelam edip sozu kadro'nun yetersizligine getiriyordur, lafi dolastirip dondurup oynamayan ve sucu olmayan Umut Meras ve Onana'ya falan getiriyordur eminim ki. Medya'nin ikiyuzlulugu hic de az degil. Egri oturup dogru konusalim, Senol Gunes'in degisiklikleri gecen sene Alanya macindaki Ismail'in degisikliklerinden farksiz mi? Ama medya nasil tepki gosterecek biliyoruz. Ismail 10 elestirildiyse S. Gunes 1 elestirilecek.

Valerien Ismail'i begenmeyebiliriz, bizim icin dogru isim degildi vs eyvallah hepsine. Ama yabanci antrenorlerin nasil bir bok cukurunda, nasil bir futbol ikliminde, nasil bir medya baskisi altinda ve esitsizligin oldugu ortamda antrenorluk yapmaya zorlandiklarini da gorup empati yapmak lazim.

Gecen sene ilk 5 macta oynadigimiz futbolun ceyregini bu sezonki maclarda simdiye dek oynayamadik. Ustelik kadro'nun cok daha iyi ve genis olmasina ragmen.
[ Son Düzenleme: 22 Eylül 2023, 00:43:39 kartalizma190399 ]

Çevrimiçi Sinan23

En iyisi 4 4 2 ye dönmek. Ortasahadaki tekniği olmayan 1 oyuncudan kurtulmuş oluruz. Birde kanatlardan yeteneksiz rashica rahat rahat bek kovalar. Rebic, Cenk ve muleka forvete kayar. Sola zaynutdinovu koyarız. Sonuç odaklı oyun oynarız. Ortasaha gedson demir ege olsun. Amirin geriden oyun kurup hücuma çıkmadığı için zaten 2 ortasaha ile oynuyoruz.

Çevrimiçi Sinan23

Rakipte eskiden de beğendiğim vaneken hariç olsen de çok iyi oyuncu gibi göründü gözüme.

Skov olsen aslında daha çok şey vaat ediyordu. Ama çok iyi topçu tabiki. Tam bizim sağ açığa koymalık.

Çevrimdışı Sefa Kara

En iyisi 4 4 2 ye dönmek. Ortasahadaki tekniği olmayan 1 oyuncudan kurtulmuş oluruz. Birde kanatlardan yeteneksiz rashica rahat rahat bek kovalar. Rebic, Cenk ve muleka forvete kayar. Sola zaynutdinovu koyarız. Sonuç odaklı oyun oynarız. Ortasaha gedson demir ege olsun. Amirin geriden oyun kurup hücuma çıkmadığı için zaten 2 ortasaha ile oynuyoruz.

En mantıklı görünen bu dediğin gibi 4-4-2

Mert
Rosier   Bailly     Omar      Masuaku

Ghezzal  Gedson   Salih     Raşitsa

Aboubakar  Cenk

Çevrimdışı Savaş

Mert
Onur
Bailly
Colley
Masuaku
Salih
Gedson
Oxlaide
Ghezzal
Rashica
Aboubakar

En mantıklı ve eldekilerle yaratıcı 11 bu oluyor.

Rosier Bahtiyar Rebic Muleka Amir Cenk hamle oyuncuları olarak kullanılmalı. Başka yol yok gibi sanki.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

Mert
Onur
Bailly
Colley
Masuaku
Salih
Gedson
Oxlaide
Ghezzal
Rashica
Aboubakar

En mantıklı ve eldekilerle yaratıcı 11 bu oluyor.

Rosier Bahtiyar Rebic Muleka Amir Cenk hamle oyuncuları olarak kullanılmalı. Başka yol yok gibi sanki.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ghezzal sağlam olsa çok sorunu çözecek ama işte adam daha yeni toparlıyor

Çevrimdışı Talisca1903

Ligde Cenk ve Abounun birlikte oynayabileceği formüller gerek

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

çatıda TÜPRAŞ mı yazacak şimdi aglicam
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı sEuL

beko 8.5 diyorlardı ne alaka bu
Klubu Aziz Yildirim, takimi da Fatih Terim yonetiyor olsa suan bundan daha kotu bir durumda olmaz, hatta daha iyi bir durumda bile olabilirdik.
[ Son Düzenleme: 22 Eylül 2023, 02:08:09 sEuL ]

Çevrimiçi Necmi

zaten rebiçin harcanmasındaki amaç bu
Tek formül belli aslında

Çevrimiçi Necmi

Klubu Aziz Yildirim, takimi da Fatih Terim yonetiyir olsa suan bundan kotu bir durumda olmaz, daha iyi bir durumda bike olabilirdik.
biri fenerden diğeri gs den intikam almak için çabalardı

Çevrimiçi Samet Demir

Neden hocanın başka bir planı yok mu? Solda forvet özellikli sağda kanat özellikli oyuncu olmazsa olmuyor mu?

Solda rashica sağda ghezzal olsa forvet cenk abu olsa olmuyormu mesela.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Neden hocanın başka bir planı yok mu? Solda forvet özellikli sağda kanat özellikli oyuncu olmazsa olmuyor mu?

Solda rashica sağda ghezzal olsa forvet cenk abu olsa olmuyormu mesela.

yok bir şey bildiği yok öylesine dizip çıkarıyor Rebicte renklilerin oyuncusu o yüzden mobbing yapıyor oynatmıyor

Çevrimiçi Samet Demir

yok bir şey bildiği yok öylesine dizip çıkarıyor Rebicte renklilerin oyuncusu o yüzden mobbing yapıyor oynatmıyor
Öylesine değildir, misal bugün kanat çıkarıp Onuru alarak Rebice subliminal mesaj veriyodur kesin.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı İzmitlibjk

Vallahi gecen sene ilk yarilarda rakiplerin ustunden silindir gibi gecerken ikinci yari neden takim dusuyor, neden bu tempo'yu 90 dakika yapamiyor diye Valerien Ismail'in bir anasina kufur etmedikleri kaliyordu. Su son 2 mactaki rezaletten sonra ama kimse elestiremiyor. Vole'yi izlemedim, ama acsam eminim Ali Ece sevgili hocasini "lutfen" elestiriyordur. Elestirse bile 1-2 kelam edip sozu kadro'nun yetersizligine getiriyordur, lafi dolastirip dondurup oynamayan ve sucu olmayan Umut Meras ve Onana'ya falan getiriyordur eminim ki. Medya'nin ikiyuzlulugu hic de az degil. Egri oturup dogru konusalim, Senol Gunes'in degisiklikleri gecen sene Alanya macindaki Ismail'in degisikliklerinden farksiz mi? Ama medya nasil tepki gosterecek biliyoruz. Ismail 10 elestirildiyse S. Gunes 1 elestirilecek.

Valerien Ismail'i begenmeyebiliriz, bizim icin dogru isim degildi vs eyvallah hepsine. Ama yabanci antrenorlerin nasil bir bok cukurunda, nasil bir futbol ikliminde, nasil bir medya baskisi altinda ve esitsizligin oldugu ortamda antrenorluk yapmaya zorlandiklarini da gorup empati yapmak lazim.

Gecen sene ilk 5 macta oynadigimiz futbolun ceyregini bu sezonki maclarda simdiye dek oynayamadik. Ustelik kadro'nun cok daha iyi ve genis olmasina ragmen.

+1903

Çevrimdışı podgorica

Isteyen skor yazarligi yapabilir, kendi caplarina yakisan odur. Ben yapmam, neye ne soylerim.
Ilk yari fena degildik, oyunu dengeledik. Brugge 1-2 tik daha iyiydi, ama o kadari normal.
Bizden daha iyi kadrolari var diyemem, ama organizasyon ve futbol kulturu, bilgisi olarak fersah fersah ustumuzdeler.
Bazi arkadaslar israrla Hollanda, Belcika takimlarini kucuk gorsun, Besiktas'i hayallerinde Bayern olarak gorsunler vs kendi bilirler, futbolun gercekleri
yine tokat gibi yuzumuze carpti. Futbol olarak ikinci yarida darmadagan ettiler.
Senol Gunes capini gosterdi. Degisiklikleri gec yapti, yaptigi degisiklikler de ise yaramayip takimi geriye goturdu. Macin 4-0 degil de 1-1 bitmesi tamamen futbol mucizesi.

Ben Senol Gunes'in takimi sabote ettigini dusunmuyorum. Sadece kotu bir teknik direktor ve kotu bir insan. Inatlari uzerinden, ego tatmini uzerinden takim yonetiyor.
Sadece son 2 mac degil, kariyeri boyunca boyle oldu. Bizde basarili oldugu donemde de Oguzhan'i alternatifi olmadigi icin oynatti. Alternatifler cogalinca kendisini yemek icin herseyi yapti (iyi oynarken takimdan kesti, kritik anlarda sahaya surup taraftarin onune atti vs). Negredo'ya gorulmemis mobbing uyguladi. Bunlari yaparken Necip, Olcay, Quaresma gibi kendi prenslerine toz kondurmadi, tipki simdi Onur'da yaptigi gibi. Milli takimda aynisini Kenan Karaman ve Umut Meras'la yapti, Dunya Kupasi zamaninda Ilhan Mansiz'a yapmisti. Bize tekrar geldiginde Rosier ve Masuaku'ya da yaptigi, Saiss'e keza oyle. Aynisini Rebic'e yapiyor, kotu kadroda oynatiyor ki kotu gozuksun tepki gorsun. Bunlar futbol ici sebeplerle aciklanacak seyler degil. Hadi bazi oyuncularin karakterinde sikinti var vs dersiniz, Ilhan'i hepimiz biliyoruz beyler, ne falsosunu gorduk bugune kadar. Tamamen takinti, kusura bakmayin.

Ben futbolcularda suc bulamiyorum. Bunlar sigir degil sonucta, biz disaridan seyrediyorsak onlar her gun birbiriyle antrenman yapiyor. Takimda kim iyi kim kotu bizden elbette iyi biliyorlar. Kendinizi Gedson'un yerine koyun. Sezon basindan beri arkanda Necip oynamis. Bu macta isler kotuye giderken antrenorun sonunda mudahale ediyor, sonunda oh cekiyorsun. Bir bakmissin topu sag kanada atsan top kaybi garanti yapacak Onur var. Sol kanada atsan topu max 2 saniye ayaginda tutup solbeke verecek olan Zaynutdinov var. Bunlar olurken Rebic, Ghezzal, Ox kenarda. Tum yeteneksizleri takima doldurup kabiz futbol oynatmak ve skora yatmayi denemek herkesin yapabilecegi sey. Takimin en yetenekli oyuncularini oyundan zevk alacak sekilde butunlugu bozmadan birlikte oynatip oyuncularin zevk alip zevk verecegi, guzel bir futbol ortaya cikarabiliyormusun? Asil antrenorluk bu.

Yonetime tepki gosterdik hakli olarak, ama eninde sonunda cok da fena olmayan bir kadroyla lige girdik. Ama 10 uzerinden 7'lik kadroyla sampiyon olacaksan bazi dis faktorle lehine gelisecek+ antrenorun kadrodan maksimum verim alacak. Bu antrenor 7'lik kadro'dan en fazla 4'-5'lik verim alir, bunu gosterdi bence. Yonetim cuvalladi, antrenor bence cuvalladi ve cuvallayacagini gosterdi. Bakalim taraftar ne yapacak. Yonetim isi bilse skorlara bakmaz, sezonu kurtarmak icin yarin Senol Gunes'i kovar. O karari alacak cesaret, bilgi ve vizyon yonetimde yok, o cepte. Taraftar cesaretli olsa Kayseri macinda 90 dakika oyundan ve skordan bagimsiz Senol Gunes'e de, Ahmet Nur Cebi'ye de cok ciddi bir tepki gosterir. Zorla istifa'ya zorlar. Yaparlar mi? Zannetmiyorum. Ciliz 1-2 tepki olur, sonra gelecek galibiyetle susarlar. Hep boyle oldu, hep boyle olmaya devam edecek. Tepki anca mamalari kesilince verilir, hep boyle olmustur. Yonetim ve antrenor yetersiz. Pazar gunu tepki gostermeyecek taraftar da bence en az onlar kadar suclu ve bu sezonki gelecek basarisizlikta pay sahibi olur.
Yahu yapmayın Allah aşkına ya..

Şenol Güneş' e kötü teknik direktör demeyin bari.. Ayrıca neden kötü insan olsun?

Oğuzhan, Negredo, Saiss, Rosier konularında da %100 haklıydı. Negredo' nun bizde oynarken kaçırdığı golleri ne çabuk unuttunuz? Derbilerde kaçırdığı golleri özellikle. Oğuzhan 2016/2017 sezonundan sonra doğru düzgün top oynamadı. Saiss' in karakterini bu yaz gördünüz. Rosier yerine Onur oynadığında nasıl övülüyordu hatırlayın. Lens' i de oynatmıyordu hiç hoca. Eleştiriliyordu. Ne oldu peki? Hoca %100 haklı çıktı o konuda da.

Bu adam sana 2 şampiyonluk kazandırdı. Sana tekrar büyük takım genlerini hatırlattı. Derbilerde başını öne eğdirmedi. Avrupa' da Yarı Final kapısına getirdi. Şampiyonlar liginde namağlup liderliği yaşattı hepimize.

Çok balık hafızalıyız çok.. Ben unutmuyorum kardeşim. Şenol Güneş öncesi halimizi unutmuyorum. Kupa kazanamayan, derbilerde ezilen Beşiktaş' unutmuyorum.

Bu adam geçen sezon geldikten sonra galibiyet serisi yakalamadık mı? Bu seride şampiyon' u eze eze yenmedik mi? 10 kişi Kadıköy' de Fenerbahçe' ye 4 atmadık mı? Adana Demirspor' a 4 atmadık mı?

Şubat 2023' ten sonra Eylül 2023' te yenildik. Denilmedik laf kalmadı. Trabzon maçında da kötü değildik. Gayet iyi oynarken rakip ilk atağında attı golünü. Trabzon' a  yenildik deplasmanda yani. Gayet olası bir mağlubiyet.

Yapmayın.. Hocayı bu kadar kolay yemeyin..

Çevrimdışı podgorica

2014-2015 sezonundaki son 3-4 hafta maçlarıının başlıkları duruyor halen forumda. Lütfen bir okuyun.

Şenol Hoca öncesi ne halde olduğumuzu hatırlayın.

Çevrimdışı İzmitlibjk

Kimse kusura bakmasın ama fikret orman olsaydı yıllık 20 milyon euroya rakuten'i çoktan ayarlamıştı.

Bu arada 4-4-2 oynanmalı yazanlara hiç katılmıyorum.

Lig için
                                     Mert
Onur(3 yerli)  bailly              colley          masuaku

Salih(3 yerli)      gedson
Ghezal                        ox                        rebic
                            Aboubakar
Gole ihtiyacin olunca cenk ve raşitsa ile hamle yaparsın.

Avrupa maçları için
Onur yerine rosier
Salih yerine amir

Bana göre ideal kadro budur. Bu arada bu kadrolar olmayabilir! Ancak olup olmadigini gormek icin denememiz lazım, şenol hoca kaç maçtır bunu denemedi. Özellikle de rebici masuaku aboubakar ve ox sahadayken izleyemedigimizi dusundukce deliriyorum.  Maçta onuru oyuna alinca sinirden kumandayi fırlattım.
[ Son Düzenleme: 22 Eylül 2023, 08:22:49 İzmitlibjk ]

Çevrimdışı İzmitlibjk

2014-2015 sezonundaki son 3-4 hafta maçlarıının başlıkları duruyor halen forumda. Lütfen bir okuyun.

Şenol Hoca öncesi ne halde olduğumuzu hatırlayın.

Şenol güneşi başarılı bir teknik direktör olarak görüyorsün. Düşüncene saygı duyuyorum.

Benim düşüncem ise şu;
Şenol güneşin teknik direktörlük ile uzaktan yakından alakası yok. İster 2 ister 5 şampiyonluk alsın bu fikrim değişmez.

@38life bu maçta takımın başında olsa rahat yenerdik şu maçı,  ama şenol hoca ile olmaz.

Etiketler: