Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 776127 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı murat

Ligde özellikle anadolu takımı maçlarında rosier'i kesmek lazım artık. Rashica ile uyumu yok bu ghezzal'ın akıbeti de belli değilken kimse kusura bakmasın yabancı sınırına takarım ben rosier'i. Necip colley diye bir stoper ikilisi olamaz bu takımın. Sağ beke onur/tayfur atıp yola amartey/colley/bailly üçlüsü ile devam etmek lazım. Bahtiyar'ı da kullansın madem 4m verdirip aldırdı amir gedson bahtiyar yapsın hatta bana kalsa topu bize birakan takımlara karşı amir ox bahtiyar yaparım orta sahayi, gedson'un yaptığı mucadelenin yarısı kadar top kullanma becerisi yok hücumda 0 etkisi. Artık öz eleştirimizi yapıp yola devam etmek lazım iyilestiyse ghezzal sağda rashica solda abou ortada arkalarında ox bahtiyar amir özellikle anadolu takımı maçlarında
raşitsaylanuyumu yok diye rosieri niye kesiyoruz.raşitsa çok süper mi oynuyor.raşştsa abubakar la da uyumlu değilse abubakarı da mı keseceğiz.ben bu takımın bu kadar eleştirilecek kadar kötü olduğunu düşünmüyorum.başkan ve teknik direktör trabzonlu olmasaydı trabzonu yenerdik.ne demek istediğimi anlamışsınızdır.

Çevrimdışı Sefa Kara

takımın yerlilileri fecaat
ilk 11’e mert salih ve cenk yazmak zorundasın
iyi olsalar da olmasalar da
diğerleri
onur vasat necip vasat tayfur vasat
salih bir var 3 yok cenk 1 ay var 2 ay yok
şu racida’yı renklideyken hiç izlemedim
elemanı izliyorum fiziğinden pırpr driplingci bir şey bekliyorsun yok
bilekler zarif ince işçi de değil
beyni de bugün error verdi gole giden oyuncuyu kesmek nedir
olayı nedir ben anlamadım
rebicin abartmıyorum 7-8 kilo fazlası var
nasıl olacak bu işler

Mert tamamda diğerlerini yazmak zorunda değil filozof hocamız mecburmuyuz necibi izlemeye.Amartey var bailly aldırıyor halen necibi oynatıyor yönetim kadar hocada suçlu.

Mert
Tayfur    Eric       Omar         Masuaku

Hacı

Ghezzal    Gedson   Oxled     Cenk

Aboubakar

Dün şöyle çıksa çok mu zordu ?

Ghezzal'da ve cenkte ısrar etmeliyiz kanatlarda.raşitsa dk 60 dan sonra yorulan defansa karşı daha fazla iş yapar ilk 11 oyuncusundan uzak.Rebicte anca 20-30 dk ter atar. en fazla hamle oyuncusu olur ikside.Ligde yukarda verdiğim kadroda ısrar etmeliyiz.
[ Son Düzenleme: 18 Eylül 2023, 13:35:56 Sefa Kara ]

Çevrimdışı podgorica

Herkese merhabalar, forumdaki ilk mesajım..

Şubat ayından bu yana yenilmeyen, sürekli kazanan bir takım var. Yani Trabzonspor' a deplasmanda yenilmek çok anormal bir durum değil. Yönetim' e, Şenol Güneş' e  falan denilmedik laf kalmamış.

Bence golü yiyene kadar gayet iyiydi takım. İyi fırsatlar da yakaladık ama atamadık.

Abartmaya gerek yok..  Yani 7 ay sonra maç kaybetti takım.. Bunu unutmayın.. Şenol Güneş' i eleştirenleri de aklım almıyor. Tamam dün kötüydü ama yani Valerian Ismael çapsızını da unutmayın. Çok değil geçen sene ne hallerdeydi takım.

Çevrimdışı mellfred

Yerli meselesi sadece bahane. FB ve GS'yle kiyaslamaya gerek yok. Onlara puan kaybetmedik, onlarla sadece 4 mac yapacagiz. Mert, Necip, Bakhtiyar, Salih, Cenk, Tayyip ligdeki 2 rakip haric diger takimlarin tamaminin yerlisinden fersah fersah ustun.
Pendik'in kadrosunda milli takim futbolculari mi var da ben bilmiyorum? Onlar da 3 yerliyle oynadi. Ikinci yarida seni futbollariyla ezip 1 puani alip gittiler. Dun Trabzon'da sahada 3 tane tas gibi yerli vardi da ben mi goremedim? Sagbekleri neredeyse mac tecrubesi olmayan genc bir cocuktu. Senin antrenorun inatci bir dinozor olmayip bu ise kafa yoran birisi olsaydi ilk once orayi maden gibi islemeyi akil ederdi. Ilk olarak o 11'e Masuaku'yu koyup onune hareketli Muleka veya Rashica'yi koyup o cocugun kanadini maden gibi islerdi. Senin hocan rakibin yerlilerinden faydalanmayi akil edemiyorsa bahane uretmeyeceksin.

3 yerli kurali sadece bizim icin yok, ligdeki her takim icin var. Ve FB ve GS haric (hatta GS tartisilir bence) bizden daha iyi yerli'ye sahip takim yok, hepsi bizim fersah fersah gerimizde. O yuzden bahane falan da degil.
yazdıkların baştan aşağı tutarsız yerlilerin kalitesinden dem vurup masuaku olsa diye bitirtmişsin
yerlilerimiz fb ve gs’den iyi olmayınca zaten 3. oluyorsun
pendik’in yerlileri de iyi değil katılıyorum o yüzden yenişemedik

Çevrimdışı mellfred

Kusura bakma ama kesinlikle katilmiyorum yerli oyuncu yorumuna.
Bu takimin yerli oyunculardan cok daha ciddi problemleri var - bu takimda taktik, rakip analizi, pozisyon alma/rakibi karsilama, falan hicbir sey yok.
Bi topa sahip olma futbolu goygoyu var gidiyor, macin 60 dakikasini kendi yari alanimizda kaleci ve stoperler ile paslasarak geciriyoruz.
Geriden oyun kurulumu anlaminda tek taktigimiz Amir'i iki stoperin arasina cekip birseyler yapmasini beklemek. Trajik olan nokta ise dikkat ediyorum Amir'i stoperler arasina kadar soktugumuzda bile cogu zaman oyunu onun uzerinden kurmuyoruz yada kuramiyoruz. Artik rakiplerde bizi cozmus zaten, Amir'i kapatip farenin kapana sikistigi gibi bizi kendi yari alanimizda sikistirip stoper yada beklerle oyun kurabiliyorsaniz buyrun kurun diyorlar. Bizde her baski yedigimizde topu sisirip rakibe gonderiyoruz. Bunun disinda oyun kurulumunda baska hicbir taktigimiz yada planimiz yok.

Oyunu rakip alana yikamiyoruz, rakip alanda 3 pas ust uste yapamiyoruz, kimin nasil bir rolu var, nasil bir set oyunu oynamaya calisiyoruz, kim ne yapacak belli degil. Bugune kadar ki tek planimiz topu bir sekilde Abou'ya getirip ondan sapkadan tavsan cikarmasini beklemek ve Gedson'nun yuksek enerjisi ile orta sahayi cekip cevirmesini beklemek oldu.

Bu yerli kurali sadece bize karsida islemiyor, oynadigimiz rakiplerin hepsi bu kurala tabii.
Ligin ilk haftasinda zar zor yendigimiz Karagumruk'un forvetinde stoper Salih Dursun oynuyordu.
Icerde yenemedigimiz Pendikspor kalede Erdem, sag stoperde bizim mactan bir hafta once Ts'nin 5. sol beki olan Serkan adinda bir cocuk, orta sahalarinda Ibrahim, Gokcan, ve Halil ile oynadi.
Bugunde Ts'nin oynattigi hangi Turk oyuncuyu alip direkt ilk 11'imize koyariz?
Fb'ye bakiyorum 15M Euro verdikleri Cengiz'i geldiginden beri itin bi tarafina sokmadiklari kaldi. 2 hafta oncesine kadar Irfan Can'in anasina bacisina sovuyorlardi. Ellerinde istikrarli bir sekilde performans veren tek oyunculari Ferdi.

E simdi bizde 3 kisilik Turk rotasyonunda oynatabilecegimiz oyuncular:
 - Kale: Mert / Ersin
 - Bekler: Onur / Umut / Tayfur
 - Stoperler: Necip / Aytug / Tayyip / Emrecan
 - Orta Saha: Zaynutdinov / Salih / Demir Ege / Emirhan Delibas / Gokhan
 - Forvet: Cenk / Semih / Emrecan Bulut

Yani su 3 kisilik kontenjan icin 17 oyuncun var, hadi bu 17 oyuncunun 10 tanesine sakat ve cop diyip yuzlerine bile bakma - ama geriye kalan 7 kisiden maksimum performansi almak zorundasin ve bunu yapacak kisiler ben sen degil teknik ekip. 3 kisilik kontenjan diyorum ama kalede Mert'in yeride garanti hani, sadece 2 pozisyonu kapatmalari gerekiyor eldekilerle.

Sergen hoca antrenmanlara bile dogru duzgun cikmadan Ersin, Ridvan, Necip, Tore, Cenk rotasyonu ile bu takimi sampiyon yapti. Neyse, demek istedigim yerli oyuncu yorumuna katilamayacagim. Bizim takimin oyun plan"LAR"ina, taktige, set oyunlarina, rakip analizlerine ihtiyaci var. Biz bu sekilde sahada basi kesik tavuk gibi oynamaya devam edersek yerli oyuncularinin, Rebic'in, Rashica'nin, Ox'un, Ghezzal'in ne futbolculugu kalir nede baska bir seyi.

Son olarak, baska takimlarda gonlu olan baskani, yoneticileri, yada teknik direktorleri Besiktas'imizda gormek istemiyorum.  :s20:
oyun konusunda çok geride olduğumuzda hem fikiriz
zaten gitmek hücum aksiyonu yaratamadan bdştirdik diye yazdım maç başlığına
ama kötü oyuncu sırıtıyor ve onlar da oyunun parçası
sadece yerliler değil transferler de katkı alamadık hiç
bu sene gelip de maçta iyi tek bir hareketi olan oyuncu henüz göremedik

Çevrimdışı mellfred

aslında zaynutdinov’u kaleye yakın 10 numara gibi kullanmayı deneyebiliriz elemanın oyun aklı bilekleri iyi kiev maçındaydı sanırım bir pozisyonda alışı vuruşu çok ustadaydı
salih yerine ox’u koyabileceğimiz bir yerli rotasyonu da bulmak lazım
salih onur ile vasatız net
necip döngüsü de bir yerde muhakkak patlıyor
bunu dediğimde diğerlerinin yerlileri kıyası  yapılıyor
bu arkadaşların vasatlığını değiştirmiyor

Çevrimiçi gokhans

oyun konusunda çok geride olduğumuzda hem fikiriz
zaten gitmek hücum aksiyonu yaratamadan bdştirdik diye yazdım maç başlığına
ama kötü oyuncu sırıtıyor ve onlar da oyunun parçası
sadece yerliler değil transferler de katkı alamadık hiç
bu sene gelip de maçta iyi tek bir hareketi olan oyuncu henüz göremedik
onana, bakhtyar, tayfur'u 10milyon'a aldık ve hiç biri ilk 11 oyuncusu değil. Millet bu paralarla oyunun kaderini değiştiren ilk 11 oyuncuları aldı. Geçen sene kadroda olan , weghorst, redmont ve saiss şu kadroda olsa çok daha iyi durumda olurduk. İşte bu durumumuz, kadro mühendisliğinin antitezidir. Saiss gibi oyun kuran stoperin var ise amir'e gebe olmazsın. madem içeri doldur boşalt yapıcaksın wego daha uygun bu profile, 2li oynat abu ve wego ligin içinden geçerdin. Redmont gibi skoru değiştirecek, ceza sahası dışından gol atabilecek hiç adam yok zaten kadroda.. Bence bu duruma bilinçli ve planlı getirildik. Ne şenol hoca nede yönetim içindeki insanlar bunları göz ardı edecek kadar futboldan uzak değiller. Çok planlı ve programlı bir ihanetin içersindeyiz. Traabzon lobisi el birliği ile Beşiktaş kulübünü kayyum'a yada gayrimenkullerine çökülmesi amacıyla iflasa sürüklendiriliyor. Yada piyasa değerini düşürüp satın alacaklar.. Sonumuz hayrolsun ama hiç parlak gözükmüyor..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Mehmet57

De Zerbi’nin elindeki oyuncular Ten Hag’in oyuncularindan daha mi iyi? Elinde Bruno Fernandes, Casemiro, Martinez, Rashford gibi oyuncular mi var? Hayir. Ama attigi golden United’a futbol dersi verdi Brighton. Sebep? Hoca.

Rashica ve Rebic Trezeguet, Visca’dan cok daha iyi topcular. Batista Mendy Onana’dan iyi degil. Gedson ve Amir’i saymiyorum bile. Ama yine de yeniliyorsun, ve 83. dk’ya kadar kaleyi bulan sutun yok.

Burda oyunculara sallamaya hic gerek yok. Elde gercekten cok iyi futbolcular var, ama hoca oynatamiyor.

Çevrimiçi tolga1903

raşitsaylanuyumu yok diye rosieri niye kesiyoruz.raşitsa çok süper mi oynuyor.raşştsa abubakar la da uyumlu değilse abubakarı da mı keseceğiz.ben bu takımın bu kadar eleştirilecek kadar kötü olduğunu düşünmüyorum.başkan ve teknik direktör trabzonlu olmasaydı trabzonu yenerdik.ne demek istediğimi anlamışsınızdır.

Abi yok oturmuyor yerli meselesi birinden birini kesmek lazım salih aldığı her topu havaya fırlatmaya başladı 3 milyon verdin ox'a yedek mı bekleteceksin? Stoperde necip mi izlicez sezon boyu rosier en kesilebilir oyuncu şu an takımda. Cenk bu hantallığı ile nasıl kenar oynayacak?

Çevrimiçi tolga1903

aslında zaynutdinov’u kaleye yakın 10 numara gibi kullanmayı deneyebiliriz elemanın oyun aklı bilekleri iyi kiev maçındaydı sanırım bir pozisyonda alışı vuruşu çok ustadaydı
salih yerine ox’u koyabileceğimiz bir yerli rotasyonu da bulmak lazım
salih onur ile vasatız net
necip döngüsü de bir yerde muhakkak patlıyor
bunu dediğimde diğerlerinin yerlileri kıyası  yapılıyor
bu arkadaşların vasatlığını değiştirmiyor

Kimse kusura bakmasın da en kotu yerli rotasyonu bizde. Yani içi gönlü rahat olabilen varsa maç öncesi stoperde necip orta sahada salih(evladımız değil dedikten sonra çok sevgili başkanımız herif bıraktı oynamayı) varken diyecek bir şey yok.

Çevrimdışı Mehmet57

Mert
Onur-Bailly-Colley-Masuaku
Ox-Gedson-Zaynutdinov
Ghezzal-Abou-Rashica

Onur’un bu kadar kotu gozukmesi son maclarda, milli maclar dahil, ters kanatta oynamasi idi. Bu cocuk sezon basinda sag tarafta gayet basarili bir cizgi cizdi.

Bence su 11’i denemeli hoca. Cenk bu hantalligi ile kanat oynayamaz.

Çevrimiçi kartalizma190399

yazdıkların baştan aşağı tutarsız yerlilerin kalitesinden dem vurup masuaku olsa diye bitirtmişsin
yerlilerimiz fb ve gs’den iyi olmayınca zaten 3. oluyorsun
pendik’in yerlileri de iyi değil katılıyorum o yüzden yenişemedik

Yerlilerimiz FB ve GS'den iyi degilse Pendik ve Trabzon'dan iyi. Biz FB ve GS'ye puan kaybetmedik, onlara puan kaybettik. Hem de cok kotu oyunla. Forveti Salih Dursun olan takimi da uzaktan sutla zar zor 1-0 yendik. Bunlarin bahanesi yerli kalitesi olamaz.

Pendik macinda yerli karsilastirmasi:

Mert, Salih, Onur, Demir Ege vs Erdem Canpolat, Serkan Asan, G. Kaya, I. Akdag, H. Akbunar.

Mert mi iyi kaleci Erdem mi? Onur mu iyi sagbek, Serkan mi? Bizimkilerin hepsi Demir Ege haric milli oyuncu. Rakipteki sagbek Trabzon'un 4. sagbeki.
Onur ve Salih bizim seviyemiz icin belki yeterli olmayabilir, ama top 6 takim haricinde tamaminda banko oynar ve takimina level atlatir. Alanya ve Kayseri'de catir catir oynuyorlardi iste.

Trabzon maci yerli karsilastirmasi:

Mert, Necip, Onur, Salih, Cenk vs Mehmet Aydin, Baniya, Eren Elmali, A. Omur, Enis Destan, Berat Ozdemir.

Onur Bulut yetersiz de Eren Elmali yerli R. Carlos da haberim mi yok? Salih kotu de Berat Ozdemir muhtesem bir orta saha mi?
Mehmet Aydin kim? Hic duydunuz mu?

Yerli kalitesi vs bahane. FB'den yerli kalitesi olarak gerideyiz, GS'den tartisilir, ama cok geride degiliz her turlu. Dogru sekilde kullansan milli seviyede veya o seviyeye yakin yerlilerimiz var. Ki 3 yerli kullansan zaten yedeklerle birlikte macta kullanacagin 16 oyuncunun sadece 3/4'u yerli (ki bizde biri iyi oynayan kaleci). Onlarin etkisini minimize etmek de hoca'nin gorevi.

Aradaki fark yerli kalitesi degil, maca hazirlik ve maci ciddiye alma. Onlarin hocasi Necip'in ayagi kotu oldugu icin sana baski yapmayi akil ediyor. Sen rakibin 21 yasinda mac tecrubesi olmayan yerli sagbekinin ustune gitmek yerine o kanada Onur ve Rebic'i koyuyorsun. Bu kadar.

Çevrimiçi annoca

attığımız goller veya pozisyonlar oyun içi gelişen atak yok. duran top abou çalımı rakibin büyük hatası vs. ghezzal değneklede olsa oynamak zorunda, kreatif oyuncu şart

Mert
Ox-Gedson-Zaynutdinov
Ghezzal-Abou-Rashica

Onur’un bu kadar kotu gozukmesi son maclarda, milli maclar dahil, ters kanatta oynamasi idi. Bu cocuk sezon basinda sag tarafta gayet basarili bir cizgi cizdi.

Ister ters olsun ister duz olsun Onur yetersiz. Sagbekte kotu, sag acikta anca idare eder, solbekte berbat. Gecen sene sagbekte oynarken de gorduk, isliklaniyordu, FB macinda hele tuy dikti. Vasat bir Rosier bile> Onur.
Mevcut kadro'da Mert-Salih-Cenk'e bagimliyiz maalesef, yapacak birsey yok. Belki Salih'e guvenmek yerine merkezi daha saglam tutup omurga'yi saglam tutmak icin yabanci hakkini oraya kullanabilirdik.

O zaman Masuaku'nun bonservisini almayip orayi Zaynutdinov, Ridvan, Umut, Tayfur vs bir sekilde idare etmek de bir fikir olabilirdi. Ama o tren gecti artik.

Çevrimdışı Talisca1903

Ben Rashicada çok extrem bir performans göremedim
Şunu demesek daha iyi olacak sanki
Mert
Onur Baily colley masuaku
Ox amir gedson Rebic

Bahtiyar
Abuş

Avrupa’da
Onur yerine rosier

Çevrimdışı podgorica

De Zerbi’nin elindeki oyuncular Ten Hag’in oyuncularindan daha mi iyi? Elinde Bruno Fernandes, Casemiro, Martinez, Rashford gibi oyuncular mi var? Hayir. Ama attigi golden United’a futbol dersi verdi Brighton. Sebep? Hoca.

Rashica ve Rebic Trezeguet, Visca’dan cok daha iyi topcular. Batista Mendy Onana’dan iyi degil. Gedson ve Amir’i saymiyorum bile. Ama yine de yeniliyorsun, ve 83. dk’ya kadar kaleyi bulan sutun yok.

Burda oyunculara sallamaya hic gerek yok. Elde gercekten cok iyi futbolcular var, ama hoca oynatamiyor.

Yahu hoca oynatamıyor nedir? İlk mağlubiyetimizi aldık bu sezon ve Trabzon deplasmanında yani. Bu takım 7 aydır yenilmiyordu. Hoca gayet oynatıyor. Salih' in ince pasında Cenk efendi azıcık hızlı olsa bambaşka şeyler konusuyor olacaktık.

Çevrimdışı Sefa Kara

Mert
Ox-Gedson-Zaynutdinov
Ghezzal-Abou-Rashica

hacıyı kesersek gedson ciğer patlatır.Ox o kadar koşmuyor içerde ki maçlarda belki denenebilir 6 numarasız oynamak ama orta saha çok geçirgen olur lig için mecburiyetten stoperde necip oynamasında ise cenki kanat olarak izlemeye daha çok razıyım.Onur yorumunuza bende katılıyorum dünde söyledim sağ ayaklı adam sol bekte çırpınıyor ters ayakla bir şey yapamıyor masu sağlamsa o oynar değişmez.değilse en kötü umut meraş oynasın en azından sol ayaklı.Ne olursa olsun kesilmemesi gereken belli başlı oyuncular var bizim kadro kalitemiz rotasyonu kaldıramaz.Milletin hocası elinden gelse 1 yerli çıkmak için çırpınırken bizim hocamız 5 yerli ile çıkıyor aksam maca hepside hatalı.Necip orjin stoper değil kenarda stoper var.Onur ters ayaklı zorluyor adamı.Salihin kapasitesi belli bir yere kadar.Cenk hazır değil santrafor değil sol açık daha iyi oynuyor vs.Yönetim,hoca hepsi bizim sabrımızı test ediyor başka açıklaması olamaz.

Çevrimdışı podgorica

Ayrıca bu Mert çok dengesiz. Dün yediği 2.golün açıklaması yok. Şöyle Muslera gibi bir kalecimiz olmadı

Çevrimiçi Samet Demir

Ayrıca bu Mert çok dengesiz. Dün yediği 2.golün açıklaması yok. Şöyle Muslera gibi bir kalecimiz olmadı
Öncelikle hoşgeldin, profilinde ki yaş kısmını günceller misin?

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Akil Emre

Adam akıllı 3 net transfer yapma, elindeki radmond saiss’i kaçır, bunun üstüne yedek oyunculara dünya kadar para ver, fb ve gs nin gerisine düş ve günden güne onları yakalama şansını kaçır, yeni nesli Beşiktaşdan uzaklaştır, bu kadar başarısızlığa ve taraftarla kötü diyaloğa rağmen ısrarla koltukta kal. Gerçekten şaka gibi umutsuzca bekliyoruz istifa için. Bir sözümde hocaya ancak mağlubiyet için bu kadro çıkarılırdı, sağolsun.

Çevrimiçi Necmi

çok basit 5 yerliyle çıktık maça yerlilerden kaliteli yabancın varsa neden sahada değildi değişikliği muleka ile yaptık istanbulda yuhalanan mulekayı trabzonsa kurtarıcı diye sahaya atıyorsun bu yetersiz kafro vs diye açıklanmaz yeterli olacak oyuncuların kulübede oturdu

Yahu hoca oynatamıyor nedir? İlk mağlubiyetimizi aldık bu sezon ve Trabzon deplasmanında yani. Bu takım 7 aydır yenilmiyordu. Hoca gayet oynatıyor. Salih' in ince pasında Cenk efendi azıcık hızlı olsa bambaşka şeyler konusuyor olacaktık.

Su 6 aydir yenilmiyoruz laflari da moda oldu son gunlerde. O 6 ayda oynadigimiz maclarin tamami laylaylom stressiz bos macti. Iki tanesi haric, bizi 2. yapabilecek Konya maci ve ucunda kupa olan ZTK maclari. Ikisinde de kazanamayip 2.lik ve Turkiye kupasi hedefine ulasamadik. Diger stressiz maclari kazansan bos. Ligden koptuktan sonraki oynadigin bos maclarla puanin aslanin agzinda yogun donemde stresli maclar ayni olmuyor.
Gecen sene 16 macta 13 galibiyet diye bombos sekilde boburlenirsen bu sene bir anda 4 macta 2 galibiyetle baslarsin lige, ne oldugunun farkina varmadan havlu atarsin. Haftaya Kayseri macindan sonra Adana Demir deplasmani var. O macta da puan kaybedersen (oyuna bakarsak gayet olasi) Konya deplasmanina FB'nin 7-8 puan gerisinde havlu atmamak icin cikarsin. Ondan sonra bos beles puan ortalamasi istatistigini ne yaparsan yap bos. Daha ekim ayina girmeden lige havlu atmis olursun. Ondan sonra istedigin kadar puan topla hikaye.

Çevrimdışı podgorica

Kadromuz gayet geniş ve iyi. Sadece kaleci sorunu var. Ancak şampiyonluk için fazlasıyla yeterli. Fikstür olarak sıkıntılı bir durumdayız. Ancak bu durum aynı zamanda lehimize de olacak. Adana, Trabzon, Konya deplasmanlarını aradan çıkartacağız. Geçen sezon Gs böyleydi. Zor maçları bitirdiler. Sonra seri yaptılar.

Yönetime istifa diyenleri de anlamıyorum. Gayet alternatifli kadro oluşturuldu. Bailly, Amartey, Rashica falan gayet kariyerli oyuncular. Gomez geldiğinde de sakat adam aldılar diye eleştirenler vardı ama sonradan kayboldular.

O yüzden bi sakin olalım ve izleyelim. Şenol Hoca' ya güvenelim.

Çevrimdışı Talisca1903

Ayrıca 1. Golde de çık al kalecisin sen sert bir orta değil bir şey değil salına salına geliyor top

Çevrimdışı Talisca1903

TRde mecbur nejip vve Bahtiyar oynayacak çaresi yok ilerde hücumcu oyuncuların hepsi yabancı çok karışık bir sistem
Nejip ve Onutı oynatıp ilerde varyasyonları deneyecez

Etiketler: