Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 772513 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı Unnamed

Ghezzal

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ghezzal önce bir kadroya girsin de hele bir. 2 maç sonra sakatlanır yine.

Çevrimiçi Samet Demir

Ghezzal önce bir kadroya girsin de hele bir. 2 maç sonra sakatlanır yine.
Hayret valla. Oyuncusunu, yönetimini, hocasını yerin dibine sokmak için can atan başka bir taraftar grupu yoktur. Zevk alıyorsunuz resmen. Bunu yazdım diyede vereceğin cevapları düşünebiliyorum.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/futbolarena/status/1702792068005835155?t=AOHm9oopAM7drP5X76IzKQ&s=19

Gayet altarnatifli bir kadromuz oldu. Hayırlısı olsun. Umarım güzel bir şampiyonluk yaşarız.

Kalede Mert dışında adam yok stoperlerin hepsi bombacı sol bek yedeği yok sağ bek tamam 6 numara tamam diyebiliriz 8 numarada Gedson dışında düzgün adam yok kanatlar ve forvet tamam yarışta oluruz ama sonunu getiremeyiz eğer devre arası bu yönetim kendilerinden beklenmeyecek şekilde iyi hamleler yapmazsa.

Çevrimdışı Ravenman

her firma açıklamasını kendi çıkarları doğrultusunda yapar neden başkan yalancı oluyorda firmalar olmuyor o açıklamalar resmi değil farazi çıkartır koyar anlaşma şartlarını resmi teklifi aha bu der haklı olan firma kalkıp ona sorun buna sorun demez masada kolay ya hallederiz demekle işi resmi evrağa dökmek aynı şey değil
Beşiktaş makamı farazi şeylerle yalancılıkla itham edilemez bu herşeyden önce beşiktaşa saygısızlıktır kim bu şirketlerde ben bunları beşiktaş başkanının üstüne koyacağım benim başkanla sorunum olabilir en ağır şekilde eleştiririm bu iç mesele ama dışa karşı orda duracaklar herkes haddini bilecek beşiktaş makamına dil uzatmak beşiktaşa dil uzatmaktır bir yanlış varsa beşiktaş camiası başkanıyla hesaplaşır ama başkasının hesaplaşmasına izin vermez
Birşey yazacaksanız beşiktaşlı gibi düşünün öyle yazın laf ettiğiniz kişi başkalarına yedirmeye çalıştığınız kişi sokaktaki çebi değil beşiktaşın başkanlık makamında oturan kişidir dışardan ona verilmeye çalışılan her zarar önce beşiktaşa verilir
Kimse hazımsızlık yapmasın isterse beşyüz milyon teklif etsin başkana cazip gelmez risk görür vermez kimseye vermek zorunda değiliz sonuçta

Yahu ne saçma yazı bu?

Her ağzını açtığında 'Ben bu yönetimi desteklemeeem' bağırıyon sonra en büyük rezilliklerini destekliyon.

Milyar dolarlık sermaye firmaların başka işi yok Ahmet Nur Çebi için yalan atsınlar. Adamlar 3 yıl önce teklif etmiş, kabul edersen et yoksa başka kapıya sanki başka spor kulübümü yok onlar için.

Onlar bişey kaybetmez, Beşiktaş kaybeder. 72 milyon euro + 100 milyon euro sponsorluk gitti işte.

Yani ANÇ doğru konuşuyor, 2 tane firma müdürü yalan atıyor, üstelik okadarda şahit varken öylemi?

Adam akıllı bir taraftar grubu sırf bu 172 milyon euro'yu niye peşin istedin? Niye yarısı peşin yarısı taksit kabul etmedin?

Acelen neydi? Yedi sülalene, torunlarına, kayınvalidene lüks villalar mı yapacaktın Los Angeles te?

Bunu bir sorsana? Niye kabul etmedin? Bi sorsana ona?

Öyle 'Yok ben bu yönetimi en ağır şekilde eleştirenlerden biriyim' sonra her rezilliklerinde yönetimi savun, yemezler bunu Necmi bey.

Beşiktaşa zarar veren ve rezil eden başkanı isterse düşmanım eleştirsin, karṣı çıkmam.

Çevrimdışı Talisca1903

Yahu ne saçma yazı bu?

Her ağzını açtığında 'Ben bu yönetimi desteklemeeem' bağırıyon sonra en büyük rezilliklerini destekliyon.

Milyar dolarlık sermaye firmaların başka işi yok Ahmet Nur Çebi için yalan atsınlar. Adamlar 3 yıl önce teklif etmiş, kabul edersen et yoksa başka kapıya sanki başka spor kulübümü yok onlar için.

Onlar bişey kaybetmez, Beşiktaş kaybeder. 72 milyon euro + 100 milyon euro sponsorluk gitti işte.

Yani ANÇ doğru konuşuyor, 2 tane firma müdürü yalan atıyor, üstelik okadarda şahit varken öylemi?

Adam akıllı bir taraftar grubu sırf bu 172 milyon euro'yu niye peşin istedin? Niye yarısı peşin yarısı taksit kabul etmedin?

Acelen neydi? Yedi sülalene, torunlarına, kayınvalidene lüks villalar mı yapacaktın Los Angeles te?

Bunu bir sorsana? Niye kabul etmedin? Bi sorsana ona?

Öyle 'Yok ben bu yönetimi en ağır şekilde eleştirenlerden biriyim' sonra her rezilliklerinde yönetimi savun, yemezler bunu Necmi bey.

Beşiktaşa zarar veren ve rezil eden başkanı isterse düşmanım eleştirsin, karṣı çıkmam.
sen tekrar tekrar her şeyi yanlışa anlamaya yada ısrarla çarpıtmaya devam ediyorsun
Aslında sana cevap yazmak Necmi abinin işi ama öyle bir yazıyorsun ki cevap vermesen olmaz
Yönetimi bizde beğenmiyoruz herkes gibi abi Çebi ailesinin Yok LA de villa alacakmış Bizim paralarla felan bayağı saçma olmuş adam ülkenin sayılı zengini söylediğin söz nereye gidiyor bir bak istersen suçluyorsun bu yapar suç olur
Adam diyor ki diyor ki diyor ki;
Firma varsa çıkarsın resmî teklifi göstersin lafla peynir gemisi yürümez iş söze kaldıysa biz Beşiktaşlılar için Başkanın sözü muteberdir seni bilmem

Çevrimiçi Samet Demir

Kalede Mert dışında adam yok stoperlerin hepsi bombacı sol bek yedeği yok sağ bek tamam 6 numara tamam diyebiliriz 8 numarada Gedson dışında düzgün adam yok kanatlar ve forvet tamam yarışta oluruz ama sonunu getiremeyiz eğer devre arası bu yönetim kendilerinden beklenmeyecek şekilde iyi hamleler yapmazsa.
Sayısal anlamda altarnarifli kadro oldu bence. Onun harici haklı olarak her türlü yorum yapılabilir.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

O kadar transfer yaptık ya bu yönetim giderse yenisi bu oyuncuları nasıl gönderecek? Sen gör o zaman tantanayı. Lafa gelince kuruşu harcarken dikkat ederler.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi gokhans

Savunmaya baskı yapan her takıma puan kaybetme ihtimalimiz yüksek. Doğru düzgün şutumuz yok. Ayrıca bu maça özel amir’e geriye gelip top alma talimatı verildi muhtemelen, necip, colley ve salihle oyun kurduk. Masuaku falan oyun kurar korkusuyla onur la da başlandı zaten, trabzon lobisi görevini tamamladı. Geçen seneki gibi bu maçda da memleket görevlerini icra ettiler. Herkesin delik deşik ettiği trabzon farkı kaçırdı resmen..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi kartalizma190399

Senol Gunes sadece kotu bir antrenor degil, ayni zamanda kotu bir insandir. Sinsi, egoist, sark kurnazi.
Birkac hafta evvel Semih'i mac sonrasi haslayan adam bu mac sonrasinda Necip'in elini sikiyor.
Semih'e ders veren adamdan kirinti kalmamis. Sahada egosunu masturbasyon malzemesi yapacagi 18 yasinda ufaklik olmayinca yememis tabii.
Tez zamanda hem bu hoca'dan hem yonetim'den kurtuluruz insallah. Ama is taraftar'da bitiyor. Kayseri macinda Brugge ve Kayseri macindaki gidisattan bagimsiz hem yonetim hem Senol Gunes'i yuhalayacaksin. Ama zor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş'ın parası Onana almakla çarçur edilir. İhtiyacın olan mevkiye oyuncu almamakla değil.

https://x.com/iykiBesiktasVar/status/1703487214397579580

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

Yönetim ve hocanın yanında taraftarda da suç var. Bu gözlemimden yüzde yüz eminim ki son derece "vasatsever" bir Beşiktaş taraftar kitlesi oluşmuş. Bu süreç de ANÇ ile başladı bence. Zaten ANÇ'ye "ok" diyen bir taraftar bu kadroya da, bu transferlere de "ok" der. Medyada "Beşiktaş'ın kadrosu iyi" diyen şaklabanlarin arkasından yol tutar. Daha transfer sezonu devam ederken Ağustos ayının başlarında Beşiktaş'ın şampiyon olma ihtimali çok çok düşük dedim. Neden böyle bir şey diyorum. Çok pesimist olduğum için mi? Hayır. Bir şey görüyoruz çünkü. Düşük zekalı kalabalıklarin göremediği bir şeyler görüyoruz. Kimseye de hakaret etmiş olmak istiyorum. Bir çok insan da "çaresizlikten" ötürü şampiyonluk ihtimali olduğuna inandı. Gerçeği kabullenmek çok ağır geldi, kaldıramadı. Yoksa gerçek gün gibi ortada. Bu yönetimin vizyonu gün gibi ortada. Bir halt yapmayacaklari transfer sezonun başında da belliydi. Hayal kuracak, umut edecek bir şey yok.

Arkadaşlar. Bu adamlar takımın en acil ihtiyaç olan ilk 11'deki mevkiilere transfer yapmadılar koca bir transfer sezonu boyunca. Ne anlatıyoruz biz, neyi konuşuyoruz? Konuşacak bir şey yok. Konuşmaya değer olan tek şey bu adamların hala o koltukta oturabilecek kadar nasıl arsız olabildiği ve koskoca Beşiktaş camiasının bu utanç karşısında nasıl ve neden hala harekete geçmemiş olması.
[ Son Düzenleme: 17 Eylül 2023, 22:19:40 38life ]

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Pendik maçını kazanmamız lazımdı. Mesele hamsilere deplasmanda kaybetmek değil. Sene başı fikstüre bakılıp hesap yapılsa beraberlik ya da mağlubiyet yazılabilir. Mesele 4 maçta 4 gol atan takım şampiyon olamaz. İskelet sağlam olacak. Kale vasat 1 tane bile tam stoper yok şuanda görünen, 2 tane defansif orta saha ile oynuyoruz hem Gedson hem amir zaten kısır takım üstüne bir de yerli salih 3 ü 10 gol katkısı zor yapar tüm sezon. Abu yarım sezonluk oynar her sene, Cenk %100 veremiyor verse yine bacağını alacak eline tam bir Golcü yok. 2. skor katkısını alacak hücumcu yok. Görünen köy kılavuz istemez. 80 + golü colley ile mi yapacağız...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi kartalizma190399

Bazi arkadaslar Onana 8 olacak vs dediginde cope gitti para demistim, 2-3 hafta gecmeden neyin ne oldugu belli oldu. Karagumruk macinda tesadufen indirdigi top gol oldu diye kapak diyen arkadaslara karsin Onur'la ilgili asagida soylediklerim ortada, birkac hafta gecmeden kimin ne oldugu ortaya cikti. Birkac haftaya kalmaz Kazak Necip hakkinda kimin hakli oldugu da ortaya cikar. Bak 5 milyon euro verdik, bazi arkadaslar solbeki de yedekler vs demisti. Senin 5 milyon euro verdigin adam Onur'u kesemiyor solbekte. Sadece bu adama 5 milyon euro veren yonetim suclu degil, bu adami Onur'un onunde gormeyip oyuncu transferini veto etmeyen Senol Gunes de suclu.

Herseye ragmen cok cok kotu bir kadromuz yok. Ama Senol Gunes gibi yetersiz bir antrenorle olacak is degil. Bugun kovup Ilhan Palut'u getirirsek, ligi bosvermeyip Konfederasyon Kupasinin onune koyarsak ligde tutunuruz bir sekilde. Ama bu inatci takik antrenorle olacak is degil. Kadro muhendisligimiz aslinda cok zor degil.

-------------------------------------Mert-------------------------------

Rosier-------------------Bailly--------------Colley-------------Masuaku

-------------------------------------Amir----------------------------------

-------------------------Salih---------------Gedson----------------------

Ghezzal-------------------------Aboubakar---------------------Cenk

Lig icin ideal 11 bu. Salih ve Cenk en iyi yerli olduklari icin oynar. Ghezzal iyi olacak diye yazdim, o iyi olmazsa Rashica oynar.
Ama normal kadro budur.

Amartey
Zaynutdinov
Oxlade
Rashica
Muleka
Rebic

Rotasyona giren eleman bunlar olur. Dinlendirmek icin ideal kadro'dan en fazla 2 oyuncu'yu rotasyona sokarsin, en fazlasi bu olur. Yoksa kaliten yetmiyor, ligde bile.

Onur, Umut Meras, Necip, Tayfur, Ersin Destanoglu gibi adamlar kritik 1 dakika bile forma giymez. Masuaku, Rosier, Bailly ile aralarinda daglar kadar fark var. Bu kadar fark varken ic sahada Anadolu takimina karsi bile sans vermezsin. Anca skoru aldiktan sonra dinlendirmek icin kullanirsin (ozellikle yerli oyunculari).

Bu ideal kadro ve rotasyon'dan sasacak her hoca kotu hoca'dir veya takintili'dir. Bu kadro'yu bu sekilde basit, mantikli bir sekilde yonetecek kibiri inadi olmayan, mantikli dusunen bir antrenor lazim bize. Onu bulup getirirsek sezonu kurtarma sansi olur. Obur turlu Senol Gunes ve takintilarina kurban ederiz sezonu. Etmek uzereyiz zaten.

Onur bekledigim gibi tepki almaya basladi, normal sartlarda sag bek icin bile ilk 11 dusunulmez, birakin sag acigi. Bu macla birlikte ilk 11 seruveni biter herhalde.

[ Son Düzenleme: 17 Eylül 2023, 22:39:32 kartalizma190399 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ferdi1903

Hocamız konuşmuş

Işte o açıklamalar;
- HAKETTİĞİMİZ BİR MAĞLUBİYET OLDU
" Düşündüğümüz oyunun altinda oynadık. Yavaş bir oyun vardi. Yediğimiz 2 golün ardından rakip daha dirençli oldu. Kazanmayı haketmedik. Üzgünüz. Maç içerisinde duygu kırılmalarıda oldu. Hakettiğimiz bir mağlubiyet oldu. Rakip sert oynadı ve onun karşılığını aldı" dedi.
- TAKIM OLARAK HERKES KENDİ OYUNUNUN ALTINDA KALDI
Beklenmeyen şekilde rahat oynuyorduk. Yediğimiz gollerin hepsi benzerdi. tip goleri yememek gerekir. Frikik golü öncesi pozisyon yok. Goller olsun olmasın, oyunumuz kendi oyunumuzun altındaydı. Fikstür de şansızlığımız var. Milli takım sonrası hep seyahat yapıyoruz. Ev sahibi olmanın avantajda var. Eldeki oyuncularla çalıişıyorsun. Takım olarak bugün herkes kendi oyununun altinda kaldı." dedi.

Hayırlı işler

Gesendet von meinem Pixel 7 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi Samet Demir

Şenol Güneş: "Fikstürde şanssızlığımız var. Milli ara sonrası hep deplasmana gidiyoruz."

Bunu söylemiş mi gerçekten

Çevrimdışı Savaş

Takımın sadece 3 eksiği vardı ya.

Sağ stoper
10 numara
Sol kanat

Biz ne yaşadık arkadaş şu 3 ayda? Neyin içindeyiz biz? Nereye düştük?

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

Takımın sadece 3 eksiği vardı ya.

Sağ stoper
10 numara
Sol kanat

Biz ne yaşadık arkadaş şu 3 ayda? Neyin içindeyiz biz? Nereye düştük?

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sağ stoper Necip, 10 numara yok, Sol kanat kurtarıcın Muleka.

Çevrimiçi gokhans

Bu arada onuachu ve mendy gelir gelmez ilk maçda sahaya çıktılar ve galibiyette payları büyük. Bize gelselerdi 5, 6 hafta yedek bekleyeceklerdi..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Bu arada onuachu ve mendy gelir gelmez ilk maçda sahaya çıktılar ve galibiyette payları büyük. Bize gelselerdi 5, 6 hafta yedek bekleyeceklerdi..
Şenol Güneş kanunları:

Madde 1: Transfer edilen oyuncu 5-6 hafta da anca form tutar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şenol Güneş: "Fikstürde şanssızlığımız var. Milli ara sonrası hep deplasmana gidiyoruz."

Bunu söylemiş mi gerçekten

Kafasına sıkmış. Boş bahanelere saklanmış. Yazık.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Rekoru geliştiriyoruz. Hedef sezon biterken sonraki sezonu kaybetmek!

2021/2022: Beşiktaş Ocak'ta havlu attı
2022/2023: Beşiktaş Kasım'da havlu attı.
2023/2024: Beşiktaş Eylül'de havlu attı.
2024/2025: Beşiktaş sezon başlamadan havlu attı ?

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

Kafasına sıkmış. Boş bahanelere saklanmış. Yazık.
Saçmalamaya doyamadı bugün çıkardığın kadro felaket açıklamaların fecaat
4 maç 5 puan kayıp çok fazla seri yapmazsan kredin yok hocam

Çevrimdışı MUSTAFA_

Saçmalamaya doyamadı bugün çıkardığın kadro felaket açıklamaların fecaat
4 maç 5 puan kayıp çok fazla seri yapmazsan kredin yok hocam
Yönetim gidecek deseler hocanın bile göz yaşına bakmam da kredisi var hala. Hayırlısı olsun.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Etiketler: