Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 775901 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

esas cenk sakatlanmasın diye dua edelim hücum hattı savunma hattı yedi maç yok
Sakat olmazlarsa her türlü çağırılırlar
Esas soru bunların kaçı sağlam dönecek döndükten sonra hadi sağlam oldular nasıl performans verecek gitmeden önce kendilerini ne kadar verecek
Rebic forvet oynar sırtı dönük oyunu var onun Kimse akıl etmiyor ama stoperide Gökhan inler oynar
Sağ kanat Ox sol kanat Rashica olur mecburen
Deniz Türüç imkanı varsa almalıyız YUsufuda
[ Son Düzenleme: 13 Eylül 2023, 13:30:36 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Talisca1903

Gedson sözleşmesi 2026-2027 kasa uzatılmış

👏👏👏👏

Çevrimdışı Sefa Kara

milli aralardan nefret ediyorum.

Çevrimdışı murat

Rebic forvet oynar sırtı dönük oyunu var onun Kimse akıl etmiyor ama stoperide Gökhan inler oynar
Sağ kanat Ox sol kanat Rashica olur mecburen
Deniz Türüç imkanı varsa almalıyız YUsufuda
ne deniz ne yusuf beşiktaş seviyesinde değiller.ölü yatırım olur.

Çevrimdışı Talisca1903

ne deniz ne yusuf beşiktaş seviyesinde değiller.ölü yatırım olur.
Afrika kupası arasında işe yararlar

Çevrimiçi Necmi

Afrika kupası arasında işe yararlar
hiç sanmam bir iki ay için yük olur onların yapacağı işi demirege semih yapar deniz neyimize yarayacak kanatlar var zaten gitmiyor raşitsa rebiç taşır sol bekte onur götürür bizim sorunumuz stoperde olur talha gelirse çokta sıkıntı yaşamayız 6-7 maç için transfer yapılmaz

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/yagosabuncuoglu/status/1701932863568978091

alttan forma süresi pazarlığı dönmüştür gibi bir hissiyata kapıldım
[ Son Düzenleme: 13 Eylül 2023, 19:58:22 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sefa Kara

Yabancı kısıtlaması can sıkıyor.Yabancı kısıtlaması olmamış olsa kadro ateş ediyor.

Mert
Rosier      Eric         Colley        Masuaku

Amir

Ghezzal      Gedson    Ox           Rebic

Aboubakar

Çevrimiçi sEuL

https://twitter.com/yagosabuncuoglu/status/1701932863568978091

alttan forma süresi pazarlığı dönmüştür gibi bir hissiyata kapıldım
Yazik olmus cocuga, cocugun gelecegi ile oynuyorlar. Ne alt yaslarda nede milli takim duzeyinde bir baski olusmadigi surece bizden oyuncu cagirip oynatmiyorlar milli takimlarda. Sirbistan milli takiminda oynama sansi gercekten bulunuyorsa keske secseydi.

Avusturya’yi secen Yusuf Demir’in GS’de Turk statusunde oynayabilmesi icin ozel madde cikarttirmisti Gs daha birkac ay once. Yusuf Turk statusunde oynayabilecek ama Aytug oynayamayacak oyle mi… ancak cocuk kandirir bunlar.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/erdenerkaratas_/status/1702010566997348731?t=AFi-CEccBH6XH6bBQ0pBcw&s=19

250 milyon dolar borç varmış

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
230 milyon euro falan yapıyo, iyi mi kötü mü bilemiyorum kur uçtuğu için
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

buna göre 1.308 milyarı nakit gerekmeyen borçlarmış yani o rakamdan düşeceksin
190 m euronun altında borç var demektir
 tabi bankalardan kredi çekemiyoruz kefaletle çekilen krediler burdamı belirsiz
eğer kendi çektikleri krediler bu borcun içindeyse iyi demek oluyor kabul edilebilir
önceki yönetimden kalan borç tl olaraktı ve 2.400 milyar tl idi sanırım 80 M euro gibi oluyor bu borcun
içinde yd borcuda var bu yönetim 7 yılda FO nun yaptığı borcun iki katı borç yapmış
hiç borç faizi falan denmesin bu bırakılan borç bankalar birliği anlaşmasıyla faizi dondurulmuş borç
yani herşey içinde olan bir borçtu
biraz gelir koyabilsek şimdi borçsuz bir kulüp olabilirdik bankalar birliği anlaşmasına kıyamet koparıldı ama borcun tl ye döndürülmesi ve yükselen döviz kuruyla borç kuş olmuşdu. bankalar birliği anlaşmasını yapmasak resmen bitmiş olurduk
o zaman hatırlıyorum borç 350 M euroydu anlaşma yapılmasaydı bunlar o borçtan kuruş ödemeyip üstünede 110 M euro borçlanacaklardı
hesap onu gösteriyor yatıp kalksınlar tabi bizde yatıp kalkalım Fikret ormanın bankalar birliği anlaşmasına dua edelim yoksa 13.5 M gibi bir borç açıklayacaklardı en az

Çevrimiçi gokhans

Stad sponsorluğu açıklandı mı? Benmi kaçırdım acaba, hani duyuracaklardı?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Doğukan E.

Ailevi sebeplerden ötürü izin alan Vincent Aboubakar, takıma cuma günü katılacak.

Pazar günü ilk 11'in ileri ucunda Cenk Tosun forma giyebilir. (beIN SPORTS)

Noluyor gene ya?

Çevrimdışı Sefa Kara

Ailevi sebeplerden ötürü izin alan Vincent Aboubakar, takıma cuma günü katılacak.

Pazar günü ilk 11'in ileri ucunda Cenk Tosun forma giyebilir. (beIN SPORTS)

Noluyor gene ya?

yine mi satıyor abuş bizi.

Çevrimdışı KartalınGücü

Allah korusun cumartesi de Cenk sakatlanırsa seyreyle cümbüşü. Gerçi sakatlanmasa bişe Cenk nere Abuş nere Trabzonlarını üzmeyecek bir kadro olur.

İkisini de çok severiz ama Cenk-Abuşa güvenip sezona giren yönetimle bu kadar. Biz şimdiden Mulekaya sallamaya başlayalım.

Çevrimdışı Talisca1903

yine mi satıyor abuş bizi.
bein haberi büyük ihtimalle tutmaz Abuş gelecek 2 tane saplayacak

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

inanmadım
Kulüp senin özelinde yeni bir açıklama daha yapacakmış.

Çevrimdışı Ravenman

buna göre 1.308 milyarı nakit gerekmeyen borçlarmış yani o rakamdan düşeceksin
190 m euronun altında borç var demektir
 tabi bankalardan kredi çekemiyoruz kefaletle çekilen krediler burdamı belirsiz
eğer kendi çektikleri krediler bu borcun içindeyse iyi demek oluyor kabul edilebilir
önceki yönetimden kalan borç tl olaraktı ve 2.400 milyar tl idi sanırım 80 M euro gibi oluyor bu borcun
içinde yd borcuda var bu yönetim 7 yılda FO nun yaptığı borcun iki katı borç yapmış
hiç borç faizi falan denmesin bu bırakılan borç bankalar birliği anlaşmasıyla faizi dondurulmuş borç
yani herşey içinde olan bir borçtu
biraz gelir koyabilsek şimdi borçsuz bir kulüp olabilirdik bankalar birliği anlaşmasına kıyamet koparıldı ama borcun tl ye döndürülmesi ve yükselen döviz kuruyla borç kuş olmuşdu. bankalar birliği anlaşmasını yapmasak resmen bitmiş olurduk
o zaman hatırlıyorum borç 350 M euroydu anlaşma yapılmasaydı bunlar o borçtan kuruş ödemeyip üstünede 110 M euro borçlanacaklardı
hesap onu gösteriyor yatıp kalksınlar tabi bizde yatıp kalkalım Fikret ormanın bankalar birliği anlaşmasına dua edelim yoksa 13.5 M gibi bir borç açıklayacaklardı en az

Bu borçları ancak oyuncu yetiştirip satarak bitirirsin. Başka imkanı yok.

Farzet Semih Kılıçsoyu 20 milyona sattın, bunun 10 milyonunu borçtan silersin diğer 10 milyonla 2 tane yerli Semih daha bulursun.

Bizim yönetim ne yapar? 20 milyon gelirse, birisi villa alır, diyeri karısına lüx araba alır. (...) işte.

Ya oyuncu yetiştir sat borcunu sil Ajax gibi.

Yada Barcelona gibi kulübün ne arazisi ne isimhakları ne yayınhakları varsa yurtdıṣına sat öyle sil borcunu. Gerçi bunları yapmasına rağmen borcunu halen sıfırlamadı Barcelona. Onun için her sezon baş ağrısı var transferlerde. Aynen bizdeki FFP ve limit kıdıntısı gibi.

Lakin burdaki bazı taraftarlara göre Beşiktaş yetiştirme yurdu değildir. Belki onların babadan kalma arsaları var, satsınlar kulübe hibe etsinler ozaman.
[ Son Düzenleme: 15 Eylül 2023, 08:45:10 Ravenman ]

Çevrimdışı Talisca1903

Futbolcu yetiştirip satacakmışız 20 milyona Avrupa’da CL de olmadan nasıl olacak bu
Sen bu takımı Yarışmacı kimliğimden çıkaramazsın Şampiyonluk tan başka misyonu olmaz Beşiktaşın
Sen Şampiyon ol sponsorluklarını artır satacaksan Tosiç Tolgay da satarsın
Bu kulüp sizin hayalinizdeki o küçük klüp değil
Bu kafalardan bir çıkmak lazım bu kafa dibe götürür bizi çıkaracağı yerde pek iyi bir yer olmaz

Çevrimdışı İhsan

EUR bazinda borclar:

Yil 2010 : 250m TL- 125 M EUR (Y.D ile borc artiyor)
Yil 2012 : 520m TL - 230 m EUR (Y.D -> f. orman baskanlik degisimi)
Yil 2013 : 550m TL - 220 m EUR (Menemen dönemi)
Yil 2016 : 1500mTL - 450 m EUR (stad insaati)
Yil 2020 : 3300mTL - 370 m EUR (f. orman -> ANC Baskanlik degisimi)
Yil 2022 : 5700mTL - 210 m EUR
Yil 2023 : 6600mTL-  230 m EUR

EURnun son 10 yilda 10-15% deger kaybettigini dikkate alirsak, EUR bazinda borclarin düstügünü söyleyebiliriz.

En büyük kötülügü YD yapti. Borclari ikiye katladiktan sonra bizden kacti, gitti Feneri kurtardi.
[ Son Düzenleme: 15 Eylül 2023, 10:28:52 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Sefa Kara

Kulüp senin özelinde yeni bir açıklama daha yapacakmış.

klübün açıklamasını yaptıran anç ona inanmadım daha önceki seneleri de biliyoruz neler dediklerini neler olduğunu.

Etiketler: