Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 775288 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi mayguntr

Hoca bizde çalışarken Necip onun en güvendiği oyuncusu.

Lakin Mill Takıma giderken Necip'i 1 kes bile çağırmadı .

Önce bunun hesabını verirsin.

Samet, Rıza, Sergen, Ertuğrul, Şifo, Ziya, Ali, Ülvi, Rasim, Metin, Recep.

Bunlar bizim efsanemiz. Şenol asla değil.

10 yildir hangi hoca gelse nacip bi sekilde oynadi. hic bir zaman mevkisindeki oyuncu saglikli formdayken oynatmadi ama.

efsanemiz olmasina gerek yok, isi teknik direktorluk yapmak, elindeki kadroyu iyi oynatsin, besiktasa saygisizlik yapmasin yeter.
he mukemmel bir td midir, tabi degil, takintilari olmasa zaten dunyanin en iyi tdlerinden olurdu.

arifi almis, hakani almis bence cok takilmamiz lazim, cok yasim olmasa da ilhan oynamadigi icin tabi uzulmustum o zamanlar ama oyle boyle dunya 3.su oldu o kadro, adamin hakkini verelim.

Çevrimdışı Nartallo

Bence Şenol Hoca'yı gönderelim.

Çevrimiçi Necmi

10 yildir hangi hoca gelse nacip bi sekilde oynadi. hic bir zaman mevkisindeki oyuncu saglikli formdayken oynatmadi ama.

efsanemiz olmasina gerek yok, isi teknik direktorluk yapmak, elindeki kadroyu iyi oynatsin, besiktasa saygisizlik yapmasin yeter.
he mukemmel bir td midir, tabi degil, takintilari olmasa zaten dunyanin en iyi tdlerinden olurdu.

arifi almis, hakani almis bence cok takilmamiz lazim, cok yasim olmasa da ilhan oynamadigi icin tabi uzulmustum o zamanlar ama oyle boyle dunya 3.su oldu o kadro, adamin hakkini verelim.
evet üçüncü oldu bu bir başarıdır ama kupayı alamamamızda çağırdığı çağırmadığı oynattığı oynatmadığı oyuncular yüzünden oldu brezilyayı yenebilirdik finalde almanyaylaydı sanırım yanlış hatırlamıyorsam çok yazık oldu böyle fırsatlar ele kolay geçmiyor acı olan gücümüz yetmediği için değil yanlış tercihler yüzünden değerlendiremedik bunlar işin bir boyutu esas bizi ilgilendiren diğer boyutu beşiktaşlı oyuncuların hak etsede milli takıma çağrılmaması bu şenolun milli takımlarındada oldu anlatmak istediğim bu o yüzden birileri çıkıpda beşiktaşın kahramanı falan ilan etmesin beşiktaş adamın umrunda değil üçüncü şampiyonluğu avrupaya yüklenip lig maçlarına sürekli rotasyonla çıktığı için verdik derdi avrupada kendini gösterip milli takıma kapağı atabilmekti şimdi yine başarılı olsa hemen milli takım kartı ortaya atılır içinizde bırakıp gitmez diyeniniz varmı

Çevrimdışı Ravenman

o saydığın oyuncuların hiç biri beşiktaş efsanesi değil efsane kolay olunmuyor sadece iyi oyuncu olmak efsane olmak için yeterli değil bizim efsanelerimiz şeref beydir sebadır baba hakkıdır bunlar hayatlarını beşiktaşa adamış insanlardır her oyuncuya efsane deyip bunların konumlarını küçültmeyin

Samet Aybaba nasıl efsane değil? Süleyman Seba Fulya projesini almaya giderken Samet Aybaba'yı beraber götürdu, ve hep derdi Samet'in sayesinde Fulya'yı aldık.

Atom Karınca Rıza bizden hariç hiçbir kulübün formasını giymedi.

Şifo, Rasim Kara, Ulvi, bunlar kalplerini, ciğerlerini bu camia için yola.koydu hiç bir zamanda arkadan konuṣmadılar.

Tabi bunlar efsane değil, senin yarım adaşın Necip ve bizi Milli Takım için satan Trabzonsporlu Şenol bizim efsanelerimiz.

Çevrimiçi Necmi

Samet Aybaba nasıl efsane değil? Süleyman Seba Fulya projesini almaya giderken Samet Aybaba'yı beraber götürdu, ve hep derdi Samet'in sayesinde Fulya'yı aldık.

Atom Karınca Rıza bizden hariç hiçbir kulübün formasını giymedi.

Şifo, Rasim Kara, Ulvi, bunlar kalplerini, ciğerlerini bu camia için yola.koydu hiç bir zamanda arkadan konuṣmadılar.

Tabi bunlar efsane değil, senin yarım adaşın Necip ve bizi Milli Takım için satan Trabzonsporlu Şenol bizim efsanelerimiz.
olur o zaman beşiktaşta oynamış başka takım forması giymemiş her oyuncuyu beşiktaş efsanesi yapalım
Ama sen önce beşiktaşla alakalı şeylere daha vakıf ol şenol ne alaka bunu neden ekleme ihtiyacı duydun benim mesajlarımı hiçmi okumuyorsun okusan bu lafı etmeye utanırdın çünkü saydıkların efsaneyse necipde öyle o zaman bir farkları yok
Bir kere birini efsane ilan etmen önce hayatını tamamlamış olmadı lazım çünkü bundan sonraki hayatında ne yapacağını bilemezsin rıza şimdi fenerden teklif alsa orda başarılı olsa kulübe üye olsa en koyu fenerli benim dese bunların olması mümkünmü bence mümkün o zaman efsane ilanın ne olacak
Efsaneleri bu efsane bu değil diye belirleyemezsin bunu zaman yapar

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

https://twitter.com/eksiogluJK/status/1700226622220091415?t=ojIOq_oPFlNIw6mfpKXi0A&s=19

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
muhtemelen bedel daha yüksektir ama düşük gösteriliyor. Verdikleri para ve teminatları kurtarıyor yönetim.   https://x.com/eksioglujk/status/1699172880926330909?s=46
[ Son Düzenleme: 09 Eylül 2023, 09:11:24 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Sefa Kara

Hasan arat başkan olsun artık vizyon sahibi olan birileri yönetsin şu klübü.

Çevrimiçi Necmi

Hasan arat başkan olsun artık vizyon sahibi olan birileri yönetsin şu klübü.
hasan aratın vizyon sahibi olduğunu nerden biliyorsun değil demiyorum belki öyledir ama bunu denemeden nasıl biliyorsun en son yana yakıla çebi istemişti bu camia büyük çoğunlukla rekor bir oyla seçildi olmayan vizyonu görenler tarafından
Ben hasan aratın bu güne kadar beşiktaş için birşey yaptığını hatırlamıyorum yada çıkıp beşiktaşın hakkını koruduğunu beşiktaşla alakalı bir demeç verdiğini hatırlamıyorum olimpiyat komitesindeydi sanırım yanlışmı biliyorum oralarda takılıyordu belkide o mevkiye gelebilmeyi vizyon olarak görmüşsündür

Çevrimdışı celiker1

hasan aratın vizyon sahibi olduğunu nerden biliyorsun değil demiyorum belki öyledir ama bunu denemeden nasıl biliyorsun en son yana yakıla çebi istemişti bu camia büyük çoğunlukla rekor bir oyla seçildi olmayan vizyonu görenler tarafından
Ben hasan aratın bu güne kadar beşiktaş için birşey yaptığını hatırlamıyorum yada çıkıp beşiktaşın hakkını koruduğunu beşiktaşla alakalı bir demeç verdiğini hatırlamıyorum olimpiyat komitesindeydi sanırım yanlışmı biliyorum oralarda takılıyordu belkide o mevkiye gelebilmeyi vizyon olarak görmüşsündür
İnönü stadyumunun kırk dokuz yıllığına kiralanması,bugün ki idman tesislerimiz olan Nevzat Demir tesisleri arazisinin Orman Bakanlığından alınması,Yeşilköy,Pendik,Çikekli tesislerinin Beşiktaş’a kazandırılması döneminde ikinci başkan olarak aktif görev aldığını geçen gün yaptığını röportajda açıklamıştır.

https://youtu.be/tK_2oozbBao?si=PqJeTgN4mnkwu278
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Sefa Kara

Vizyon ve güçlü başkan istiyorum.

https://twitter.com/Hasan_Arat/status/1594805273151021075

Çevrimiçi Necmi

İnönü stadyumunun kırk dokuz yıllığına kiralanması,bugün ki idman tesislerimiz olan Nevzat Demir tesisleri arazisinin Orman Bakanlığından alınması,Yeşilköy,Pendik,Çikekli tesislerinin Beşiktaş’a kazandırılması döneminde ikinci başkan olarak aktif görev aldığını geçen gün yaptığını röportajda açıklamıştır.

https://youtu.be/tK_2oozbBao?si=PqJeTgN4mnkwu278
bu vizyon demek değil başkan kim o zaman o dediklerin başkanın eseridir görevlendirdiği bir yöneticinin değil kaldıki yönetici olanların zaten bunları yapması gerekiyor buna vizyon sahibi olmak denmiyor çok önemli kelimeler çok basit şekilde kullanılıyor şunu dersin hasan arat iyi bir başkan olabilir ona inanıyorum vizyon ancak başkan olduğunda beşiktaşa neler katacağıyla alakalı bir iki arsa almak vizyon değildir ben şampiyonlar ligi kupasını istiyorum demek ve onu hedef alıp ilerlemek vizyondur beşiktaşı avrupanın ilk beş on kulübü arasına sokacağım demek vizyondur
Kelimeler bu kadar basit kullanılmamalı sonra taça çıkılır beşiktaş camiasının %90 ı çebi gelsin beşiktaş kurtulacak diyordu forumda bir iki kişi hariç herkes çebiciydi o gün aç bak mesajlara yapmayın arkadaşlar çebi yanlış isim dediğimizde ormancı olmakla suçlanıyorduk beşiktaş camiası olmayan insanlara olmayan payeleri dağıtarak dibe vurdu kendisine o kadar çok kartondan efsane yaratmakla meşgullerki burunlarının dibindeki gerçeklere kendilerini kapatıyorlar ve bundan hiç ders çıkartamıyorlar hasan aratla alakalı şöyle böyle diyeceğim bir fikrim yok ha en azından beşiktaşlı olduğu konusunda hem fikiriz sanırım beşiktaşlı gibide yönetir vizyon işine gelincede onu birlikte görürüz ama vizyon sahibi insanlar şunu yaptım bunu yaptım demez şunu yapacağım bunu yapacağım der benim fikrimi sorarsan yeni genç beyinlere ihtiyacımız var eskiye rabet olsa bit pazarına nur yağardı taraftarda dar kafalı oldu dönüp dolaşıp birkaç isim üzerinde  kalıyor beşiktaş büyük kulüp 60 yaşına merdiven dayamış biri olarak söylüyorum eskileri bırakın eskici dükkanında kalsın içinde ateşi sönmemiş adaylar çıkartalım

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi sEuL

neden istediğin anlaşıldı ama bu vizyon olmuyor
Basimizdaki rezil basiretsiz Ts’liler gitsinde ben raziyim.

Merakimdan soruyorum, senin baskanlik makamina yakistirdigin yada baskan olmasini istedigin biri yada birileri var mi agabey?

Çevrimdışı Sefa Kara

neden istediğin anlaşıldı ama bu vizyon olmuyor

Vizyon olarak tam nasıl oluyor ?

Çevrimiçi Necmi

Basimizdaki rezil basiretsiz Ts’liler gitsinde ben raziyim.

Merakimdan soruyorum, senin baskanlik makamina yakistirdigin yada baskan olmasini istedigin biri yada birileri var mi agabey?
benim istemem önemli değil başkan olacak kişinin kendini o makama yakıştırması lazım ben arat olmazda demiyorum sadece vizyondan ne anladığını merak ettim çünkü arata hiç uymuyor fo seversin sevmezsin ama vizyon sahibiydi attığı her adım beşiktaşı bir tık yukarı çekmek için atılmış adımlardı ama seba vizyon sahibi değildi mesela aratta onun misyonundan geliyor ama sakın olada sebayla karıştırmayın bambaşka bir yol izler ve o yolu beşiktaşlıların büyük çoğunluğu istemez ama beşiktaş taraftarı kendi aklıyla haraket etmediği için önce ne olduğu konusunda hiç bir fikri olmadan atlar sonra pişman olur ama iş işden geçer örnek çebi

Çevrimiçi Necmi

Vizyon olarak tam nasıl oluyor ?
kendine ulaşılması zor hedefleri koyarsın sonrada o yolda kararlı şekilde gidersin bunuda tabi çağa uygun yaparsın onun bunun lafıyla kuru yaprak gibi savrulmazsın yolunda yürümek için gerekirse herkesi karşına alırsın başarı kararlılıktan geçer kimsenin adamı olmazsın

Çevrimiçi gokhans

benim istemem önemli değil başkan olacak kişinin kendini o makama yakıştırması lazım ben arat olmazda demiyorum sadece vizyondan ne anladığını merak ettim çünkü arata hiç uymuyor fo seversin sevmezsin ama vizyon sahibiydi attığı her adım beşiktaşı bir tık yukarı çekmek için atılmış adımlardı ama seba vizyon sahibi değildi mesela aratta onun misyonundan geliyor ama sakın olada sebayla karıştırmayın bambaşka bir yol izler ve o yolu beşiktaşlıların büyük çoğunluğu istemez ama beşiktaş taraftarı kendi aklıyla haraket etmediği için önce ne olduğu konusunda hiç bir fikri olmadan atlar sonra pişman olur ama iş işden geçer örnek çebi
geleceği görerek adımlar attı seba, arazi ve tesislerin kazandırılmasında bizzat ankara’ya gidip kazandırdı, öz kaynak düzenini hayata soktu, herkes kov derken gordon milne’in arkasında durdu. Yani seba için vizyonsuz diyemeyiz ama endüstriyel futbol’a kendi taraftarının tepkisiyle yenik düştü diyebiliriz. Çünkü fb ve gs masada çok hakkını yediler beşiktaş’ın, seba asla bu kulübün adına leke düşürmedi.. şerefli 2.cilik kavrsmını yarattı.. onun gibisi zaten gelmezde, fikret orman ve bilgili vizyon sahibi 2 başkandı ve değerleri bilinmedi. 2side taraftarların hakaret ve küfürleri ile istifa etti. Yani bu kulübün en büyük düşmanı yine kendisi yada taraftarı diyelim.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi sEuL

Bir insanin vizyonunu atmis oldugu birkac Tweet uzerinden yada tanidigi ve vakit gecirdigi insanlar uzerinden belirlemek dogru degil. Suan icin Hasan Arat'a taraftarlar bir vizyon yuklemis durumdalar ama kendisi bize gelecekteki Besiktas hedefleri hakkinda herhangi bir bilgi ve proje sunmadi yada benim gormus oldugum bir haber yok suan icin o konuda. Onun icin Hasan beyin vizyonu hakkinda bir yorum yapamayacagim ama sadece merak etmistim senin Besiktas baskani olarak gormek istedigin biri yada birileri var mi diye.

Sosyal medyada Hasan Arat'i dinleme sansi buldugum vidyolarda ve kendisi hakkinda okumus oldugum haberlerde bir agirligi ve karizmasi olan, kendisini iyi bir sekilde ifade edebilen, network'u ve ikili iliskileri oldukca iyi olan saygin bir kisilige benziyor. Onumuzdeki kongre icinde calismalara basladigini kendisi bizzat bircok yerde dile getirdi, kongreye giderken kendisinin projelerini ve vizyonu hakkinda bilgi sahibi olucagiz ve kendisi hakkinda suan icin olumlu bir izlenimim var. Umarim bir sonraki secimde birden fazla guclu adayin oldugu bir secim izleme sansimiz olur.

Fikret Orman yorumlarinada katiliyorum, sevilir yada sevilmez ama bende en vizyoner baskanlarimizdan biri oldugu kanaatindeyim.

Çevrimiçi Necmi

geleceği görerek adımlar attı seba, arazi ve tesislerin kazandırılmasında bizzat ankara’ya gidip kazandırdı, öz kaynak düzenini hayata soktu, herkes kov derken gordon milne’in arkasında durdu. Yani seba için vizyonsuz diyemeyiz ama endüstriyel futbol’a kendi taraftarının tepkisiyle yenik düştü diyebiliriz. Çünkü fb ve gs masada çok hakkını yediler beşiktaş’ın, seba asla bu kulübün adına leke düşürmedi.. şerefli 2.cilik kavrsmını yarattı.. onun gibisi zaten gelmezde, fikret orman ve bilgili vizyon sahibi 2 başkandı ve değerleri bilinmedi. 2side taraftarların hakaret ve küfürleri ile istifa etti. Yani bu kulübün en büyük düşmanı yine kendisi yada taraftarı diyelim.
seba büyük bir başkandı daha önceki sözlerimdende anlarsın beşiktaşın efsaneleri şeref bey baba hakkı seba diyorum ama bunu vizyonla karıştırmayın iki arsa kazandırmak vizyon değildir beşiktaşa gelir kazandırmaktır seba endüstriel futbola geçemedi yenmedi bir süreçti o ya geçerdin yada tarih olurdun geçmedi tarih oldu evrimin önünde duramazsın uyum sağlarsın bütün dünya endüstriel futbola geçerse sen yok ben amatör kalacağım diyemezsin seba dedi bu bizim dört yılımıza maal oldu kalsaydı kayıp dahada büyürdü duygusal bakmaya gerek yok efsanelerde gelir gitmesi gerektiği zamanda gider ama gidişin hoş olması gerekirdi oda çarşının ayıbı evet aynı ayıp fikret orman ve bilgiliyede yapıldı beşiktaş sevgisinin önüne küçük menfaatler gelince böyle oluyor seba güçlü başkandı renklilerin başkanları karşısına önünü ilikleyip çıkardı istese beşiktaşın hakkını yedirmezdi bazen doğrucu davut olmakta gerekmiyor biri sana karşı güç kullanırsa sende ona karşı gücünü kullanırsın seba bunu yapmadı beşiktaşın boynunu yere eğdirmedi demişsin bazen hakkının yenmesine müsade ederekte o boynu eğdirirsin şerefli ikincilik lafı güzel bir laf değil şerefinle birinci olacaksın güzel kelime o diğeri eziklik mağlubiyeti kabul etmedir sebada mükemmel değildi şimdiki şartlar olsa iki sene bile başkanlık makamında duramaz bu taraftar gönderirdi yanıldığınız konu şu öz kaynak düzeni o sebanın eseri değil üstünkayanın sanırım isimlerde yanılabilirim ama o andığımız oyuncuların alt yapıya alınmasıyla sebanın ilgisi yok maf kadrosu öz kaynak falan diyorlarda çoğu transfer onların ali gökhan rıza öz kaynaktı sanırımmetin feyyaz şifo transferdi seba zamanında alt yapıya girip a takıma kazandırılan kim var sergen olabilir belki nihatta seba dönemi girmiştir

Çevrimiçi Necmi

Bir insanin vizyonunu atmis oldugu birkac Tweet uzerinden yada tanidigi ve vakit gecirdigi insanlar uzerinden belirlemek dogru degil. Suan icin Hasan Arat'a taraftarlar bir vizyon yuklemis durumdalar ama kendisi bize gelecekteki Besiktas hedefleri hakkinda herhangi bir bilgi ve proje sunmadi yada benim gormus oldugum bir haber yok suan icin o konuda. Onun icin Hasan beyin vizyonu hakkinda bir yorum yapamayacagim ama sadece merak etmistim senin Besiktas baskani olarak gormek istedigin biri yada birileri var mi diye.

Sosyal medyada Hasan Arat'i dinleme sansi buldugum vidyolarda ve kendisi hakkinda okumus oldugum haberlerde bir agirligi ve karizmasi olan, kendisini iyi bir sekilde ifade edebilen, network'u ve ikili iliskileri oldukca iyi olan saygin bir kisilige benziyor. Onumuzdeki kongre icinde calismalara basladigini kendisi bizzat bircok yerde dile getirdi, kongreye giderken kendisinin projelerini ve vizyonu hakkinda bilgi sahibi olucagiz ve kendisi hakkinda suan icin olumlu bir izlenimim var. Umarim bir sonraki secimde birden fazla guclu adayin oldugu bir secim izleme sansimiz olur.

Fikret Orman yorumlarinada katiliyorum, sevilir yada sevilmez ama bende en vizyoner baskanlarimizdan biri oldugu kanaatindeyim.
ben vizyonsuz demedimki hiç tanımadığınız ne yapacağını bilmediğiniz insanlara anlam yüklemeyin dedim belki çok iyi başkan olur onu bilemem dediğin gibi bende bir açıklamasını herhangi bir işaretini görmedim o zaman beden vizyoner olarak etiketleniyor falmı bakıyoruz olursa ne yapacağını görür ondan sonra vizyon sahibimi anlarız zaten ondan sonrada en büyük destekçisi biz oluruz ama doğmamış bebeğe don biçilmez
Benim zaten çekincem ikili ilişkiler beşiktaş bünyesine dokunacak türden o nedenle net birşey diyemiyorum beşiktaş sevgisimi önde olur yoksa ikili ilişkilerimi iyi düşünmek gerekir

Çevrimdışı celiker1

bu vizyon demek değil başkan kim o zaman o dediklerin başkanın eseridir görevlendirdiği bir yöneticinin değil kaldıki yönetici olanların zaten bunları yapması gerekiyor buna vizyon sahibi olmak denmiyor çok önemli kelimeler çok basit şekilde kullanılıyor şunu dersin hasan arat iyi bir başkan olabilir ona inanıyorum vizyon ancak başkan olduğunda beşiktaşa neler katacağıyla alakalı bir iki arsa almak vizyon değildir ben şampiyonlar ligi kupasını istiyorum demek ve onu hedef alıp ilerlemek vizyondur beşiktaşı avrupanın ilk beş on kulübü arasına sokacağım demek vizyondur
Kelimeler bu kadar basit kullanılmamalı sonra taça çıkılır beşiktaş camiasının %90 ı çebi gelsin beşiktaş kurtulacak diyordu forumda bir iki kişi hariç herkes çebiciydi o gün aç bak mesajlara yapmayın arkadaşlar çebi yanlış isim dediğimizde ormancı olmakla suçlanıyorduk beşiktaş camiası olmayan insanlara olmayan payeleri dağıtarak dibe vurdu kendisine o kadar çok kartondan efsane yaratmakla meşgullerki burunlarının dibindeki gerçeklere kendilerini kapatıyorlar ve bundan hiç ders çıkartamıyorlar hasan aratla alakalı şöyle böyle diyeceğim bir fikrim yok ha en azından beşiktaşlı olduğu konusunda hem fikiriz sanırım beşiktaşlı gibide yönetir vizyon işine gelincede onu birlikte görürüz ama vizyon sahibi insanlar şunu yaptım bunu yaptım demez şunu yapacağım bunu yapacağım der benim fikrimi sorarsan yeni genç beyinlere ihtiyacımız var eskiye rabet olsa bit pazarına nur yağardı taraftarda dar kafalı oldu dönüp dolaşıp birkaç isim üzerinde  kalıyor beşiktaş büyük kulüp 60 yaşına merdiven dayamış biri olarak söylüyorum eskileri bırakın eskici dükkanında kalsın içinde ateşi sönmemiş adaylar çıkartalım
“Hasan Arat’ın Beşiktaş için bir şey yaptığını hatırlamıyorum” yazına katkı olsun diye paylaştım abi.Paylaşımımın vizyon ile alakası yok yani👋
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi murat

Elde tek tutulur dal hasan arat olduğu için hakkında birşey yazmak negatif olmak istemiyorum ama altın tepside sunulan beşiktaş başkanlığını milli olimpiyat komitesi deki görevi için reddetmişti.o komitede belli ki biraz çevre yapmış ama ne kadar getirisi olur belirsiz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

18.00 de hazırlık maçı varmış, yayın falan olacak mı

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: