ben anladım siz şenol güneşe yapılan hiç bir eleştiriye mantıklı bir cevap bulamadığınız için sürekli valerian üzerinden yürüyorsunuz tek savunma şekli ha insanları valeriancı olarak suçluyorsunuzda bu forumda tüm mesajlar arşivlemir dönün geriye kim valeriancıymış bakın öyle bir şenol müridi oldunuzki çok kötü yönettiği maçlarda bile onu savunma ihtiyacı duyuyorsunuz tek gerçek beşiktaştır
Benim devre arasında biliçle hemen hesabı kesin dediğimi görmeyen bazı insanlar şenolu eleştirdiğimde o zaman beni biliçci ilan etmişti evet ilk geldiğindede istemedim şampiyon olduğundada istemedim ikinci şampiyonluğundada istemedim on kere üst üste beşiktaşı şampiyon yapsa ve ben üstüne başkan olsam geldiğim gün kovarım ben ona dünya kupasında beşiktaşlı oyuncuları kulübeye kapattığından beri nefret ederim tamamen tükenmiş hakan şükürü kesmemek için ilhanı kesti onu kahraman yapanda ilhan oldu bu sefer milli takıma geçtiğindede aynı şeyleri yaptı şenol güneşin beşiktaşta olması benim miğdemi bulandırıyor beşiktaşıda adını bile hatırlayamayacak kadar önemsiyor
Hem sorun yaşadığımız takımlardan oyuncu isteyip sürekli sıkıntı yarattı neresinden tutsan savunulacak bir yanı yok sizide anlıyorum tek tutar yeriniz burda üstelik fanı falanda yok fanboyluğu siz yaratmaya çalışıyorsunuz burda valerian ile ilgili en iyi söylenen şey yıl sonuna kadar devam etseydi denmesi oldu buda mantıklı söylem zaten şampiyon olamayacaktık sezon içi neden hoca değiştirirsin getirdiğine en az bir sene şans ver buda fanlık falan olmuyor
mantııklı eleştirin okey de adamın şu ligde futbolcudan max fayda sağlama takıma ve sisteme oyuncu adapte etme konusundaki başarısını da göz ardı edip oradan mesnetsizce yürüyünce olmuyor
Geçen seneyi şöyle bir hafızamda tazaleyince
Saiss e düşman hoca denildi adamın ne derece bir antiprofesyonel olduğunu kendisi cümle aleme gösterdi
Muleka prensi hep onu oynatıyor Cenk geldi kesiği yedi
Nejip manevi evladı Saiss hainini ikna edip takıma sokunca Nejip forma yüzü göremedi
Masıaku kesiyor ( ki herkes sözleşme şartlarından dolayı olduğunu biliyor) dendi mükemmel performans aldı
2.00 ortalama yapamaz dendi 2,76
Aman ne yazıp duruyor sonuçta ne yazsam ikna edemiyoruz 2,76 şampiyonluk ortalaması bu arada hatırlatayım
Biz Şenol Güneş tapar felan değiliz biz büyük Beşiktaşın elindeki başaralı profesyonelleri yetersiz₁ TD şer gelsin de kafasına göre şov yapsın diye yedirmemeliyiz derdindeyiz
Biliic ekmeği yemiş loser herif gidene kadar derbi galibiyetimiz yoktı