Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 776523 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

tek tek gideyim, türk futbolunu dizayn eden yapı, ucu siyasete kadar uzanan, renkli lobilerin ağırlığında bir yapı. Hani beşiktaş böyle giderse 5 yıl şampiyon olur diye rahatsız olanlar vardı ya onlarda medya tetikçileri mesela.. fikret orman, o yapıya karşı çıkan kişiydi. Şenol abi burda bizimle, bizi karıştırmaya güçleri yetmeyecek diye açıklama yaptıktan sonra milli takım için gizli görüşmeler olduğunu öğrendiki, ilişkileri çok daha eskiye dayanır, kafası yarıldığında, hocasını yedirmeyen takımı sahaya çıkarmayan adamdır ve evet ADAMdır. Beşiktaş da başkan da ihanete uğramıştır. Avcı zaten başlı başına hataydı, göz göre göre başkanıda yedi. 29.hafta trabzon ve son haftaki sivas maçları kazanılmış olsa 2.ciydik. 2 maçda kopuk ve mental sebeplerden yenildi. Sivas’dan 4 yemiş trabzon’a bariz oynamadı takım, bariz oyun, taktik, mantelite yoktu. Hoca’ya yazar bu. Ben güvenmiyorum. Şenol hoca trabzonun çocuğudur bu camia’nın değil bu yüzden tapınmanıza gerek yok. Birine tapılcaksa beşiktaş çocuğu olsun.. Valerian sadece yeterli zaman ve destek verilmeden harcanan bir hoca değil ayrıca planlamaydı. Burda suçun %90’ı yönetimindir. Şenoltaparların en büyük zarar’ı ne biliyormusun? Yönetimin tüm hata ve hainliklerini, VI üzerine yıkıp,beşiktaşın uçuruma giden yolunun önünü açmanız oldu. Malesef bu yönetim şenol güneş’i de yiyecek o zaman anlayacaksınız, bunuda unutma ama..
aklımdan geçenleri yazıya dökmüşsün ama şenoltapar falan gerek yok buna burda kimse beşiktaşın üstüne başka birşey koymaz bazen insanlar inatlaşarak yazıyor ve inadı devam ettirince bu durumlar çıkıyor ortaya ama yarın beşiktaş şenol tarafından zarara uğratılırsa emin ol ilk onlar saldırır
başkana ihanet edenler şimdi beşiktaşa ihanet ediyor malesef Avcı Fikret ormanın en büyük hatasıdır getirmeden önce söylemiştim avcı küçük takımları büyük turnuvalara hazırlayacak bir hocadır ama büyük takım hocası değildir büyük ihtimallede kendi isteğiyle getirmemiştir onu diye düşünüyorum. Şenol yüzünden çok büyük baskı yedik evet buna dayandı ama bu sürdürülebilir değildi. Belkide baskıyı kırmak için getirdi bilemeyiz. Fikret Orman gibi birinin avcının bu kulüpte yapamayacağını herkesden iyi bilmesi gerekir. Beşiktaş dinamiklerini çok iyi bilen biri perde arkasında kapalı kapıların ardında yaşananları bilemeyiz. Bildiğim tek şey Fikret Ormanın gitmesini isteyen renkliler ve futbolu dizayn eden yapıydı bütün hayalleri iki büyüklü lig kurmaktı Fikret orman bunun tek büyüklüsünü yaptı. taraftarıda alet ederek çokda iyi başardılar arkasından gelen kişilerin Beşiktaşlı olduğundan bile emin değiliz ve yaptıkları herşey beşiktaşı küçültmek için yapılıyor hiç birşey yapmadan borcu hersene katlayarak büyütüyorlar Beşiktaşın itibarını yerle bir ettiler Fikret ormanın herkesle savaşarak 7 yılda yaptığı herşeyi yıktılar dünya para verip oyuncu alıyorlar oyuncu başarılı olsada bir senede göndermek için mobing uyguluyorlar kafalarında oyuncu satmak gibi bir düşünce yok şu alt yapı beşiktaşın rüya alt yapısı olarak görülüyordu önder özeni bir dinleyin direk darma dağın ettiler alt yapıyı. beşiktaşın bütün amatör branşlarını yerle bir ettiler feda döneminde bile başarı getiren branşlar şimdi ortada yok biri başarılı olduğunda anında cezalandırılıyor kulüpde.
ben hiç iyi niyetli bakamıyorum bunlara. sergen hoca değildi ama kulüp dinamiklerini iyi biliyordu şampiyon oldu olmaması için herşey yapıldığı halde oldu sonra linç yedi. yanlış bilmiyorsam kadın futbolundada şampiyon olan hocayı gönderdilerdi. her sene şampiyon olan hentbol takımımız ne durumda şimdi. saçma sapan oyunculara harcadıkları paranın yarısıyla baskette avrupadan kupa getirirler
Beşiktaş için yaptıkları hiç iyi birşey yok ama sürekli borcu katlıyorlar.

Çevrimiçi Necmi

Senin yorumuna hiçbir itirazım yok. Valerien'i de Ceyhun Kazancıyı da getiren Beşiktaş'ın haklarını savunamayan bu yönetim.
Sana şöyle paranoyakça bir hikaye anlatayım. Bizim kalecimiz Mert Günok hangi kulübün altyapısından çıkma? Biz geçen son ikinciliği hangi takıma kaptırdık? Ben şimdi sana fenerli Mert Günok geçen sezon son maçımızda Konya'ya 3 gol yedi ikinciliği fener'e verdi desem sen tepki göstermez misin? Sen göstermesen de ben gösteririm. Böyle hayal dünyasından abuk subuk senaryolar uydurup dile getiren ben değilim. Onlara cevap verince bir de suçlu oluyorsun.
neden suçlu olasınki fikrini söylüyorsun herkes fikrini söylüyor ve tartışılıyor. tartışma böyle bir şeydir. hiç kimse beşiktaş için iyi şeyler istediği için suçlu olmaz sadece fikirler uyuşmaz tartışma üslubu hafif sertliktede olabilir. yeterki birbirimize hakaret etmeyelim zaten böyle bir şeyede burda izin verilmez.

Çevrimdışı Talisca1903

Olay belli aslında. Valerien güzellemeleri yapan onun geleceğin Klopp'u olduğuna inanan bir gurup var. Bir türlü yediremiyorlar beden hocasının kovulmasını. Bu şahıs Watford'dan kovulacak suçu yine Şenol Güneş'e atacaklar. Bakma sen Luce'nin övülmesine de yarın Lucescu gelsin bu takıma adama bunak demeye başlarlar. Böyle futbol romantiği, sistem, modern futboldan bahseden, manken gibi bir teknik direktör gelecek paket güzel olacak. Bizim kriterimiz başarı değil.
Bizim yörelerde bir laf var horozum güzel olsun da ötmezse ötmesin bunlarınkide o hesap
Yok arkadaş bize ötecek horoz lazım

Çevrimdışı Talisca1903

ben anladım siz şenol güneşe yapılan hiç bir eleştiriye mantıklı bir cevap bulamadığınız için sürekli valerian üzerinden yürüyorsunuz tek savunma şekli ha insanları valeriancı olarak suçluyorsunuzda bu forumda tüm mesajlar arşivlemir dönün geriye kim valeriancıymış bakın öyle bir şenol müridi oldunuzki çok kötü yönettiği maçlarda bile onu savunma ihtiyacı duyuyorsunuz tek gerçek beşiktaştır
Benim devre arasında biliçle hemen hesabı kesin dediğimi görmeyen bazı insanlar şenolu eleştirdiğimde o zaman beni biliçci ilan etmişti evet ilk geldiğindede istemedim şampiyon olduğundada istemedim ikinci şampiyonluğundada istemedim on kere üst üste beşiktaşı şampiyon yapsa ve ben üstüne başkan olsam geldiğim gün kovarım ben ona dünya kupasında beşiktaşlı oyuncuları kulübeye kapattığından beri nefret ederim tamamen tükenmiş hakan şükürü kesmemek için ilhanı kesti onu kahraman yapanda ilhan oldu bu sefer milli takıma geçtiğindede aynı şeyleri yaptı şenol güneşin beşiktaşta olması benim miğdemi bulandırıyor beşiktaşıda adını bile hatırlayamayacak kadar önemsiyor
Hem sorun yaşadığımız takımlardan oyuncu isteyip sürekli sıkıntı yarattı neresinden tutsan savunulacak bir yanı yok sizide anlıyorum tek tutar yeriniz burda üstelik fanı falanda yok fanboyluğu siz yaratmaya çalışıyorsunuz burda valerian ile ilgili en iyi söylenen şey yıl sonuna kadar devam etseydi denmesi oldu buda mantıklı söylem zaten şampiyon olamayacaktık sezon içi neden hoca değiştirirsin getirdiğine en az bir sene şans ver buda fanlık falan olmuyor
mantııklı eleştirin okey de adamın şu ligde futbolcudan max fayda sağlama takıma ve sisteme oyuncu adapte etme konusundaki başarısını da göz ardı edip oradan mesnetsizce yürüyünce olmuyor
Geçen seneyi şöyle bir hafızamda tazaleyince
Saiss e düşman hoca denildi adamın ne derece bir antiprofesyonel olduğunu kendisi cümle aleme gösterdi
Muleka prensi hep onu oynatıyor Cenk geldi kesiği yedi
Nejip manevi evladı Saiss hainini ikna edip takıma sokunca Nejip forma yüzü göremedi
Masıaku kesiyor ( ki herkes sözleşme şartlarından dolayı olduğunu biliyor) dendi mükemmel performans aldı
2.00 ortalama yapamaz dendi 2,76
Aman ne yazıp duruyor sonuçta ne yazsam ikna edemiyoruz  2,76 şampiyonluk ortalaması bu arada hatırlatayım
Biz Şenol Güneş tapar felan değiliz biz büyük Beşiktaşın elindeki başaralı profesyonelleri yetersiz₁ TD şer gelsin de kafasına göre şov yapsın diye yedirmemeliyiz derdindeyiz
Biliic ekmeği yemiş loser herif gidene kadar derbi galibiyetimiz yoktı

Çevrimiçi mayguntr

Son 22 macinda yenilmemis teknik direktoru bu kadar elestirecek baska bir taraftar toplulugu var midir merak ediyorum. Kendi kendimizi yok etmede ustumuze yok.

Su an oynatmaya calistigi oyun city'in 2 sene once oynadigi oyun, takimlar bizi cok ciddiye alip 5li defansa gecmedikleri surece evimizde yenilmeyiz.
Yakinda arka ucluye basmaya baslayacaklar 3 kisiyle, o zaman nasil cozumler uretecek hocanin en buyuk sinavi o olacak.

Çevrimiçi Necmi

Son 22 macinda yenilmemis teknik direktoru bu kadar elestirecek baska bir taraftar toplulugu var midir merak ediyorum. Kendi kendimizi yok etmede ustumuze yok.

Su an oynatmaya calistigi oyun city'in 2 sene once oynadigi oyun, takimlar bizi cok ciddiye alip 5li defansa gecmedikleri surece evimizde yenilmeyiz.
Yakinda arka ucluye basmaya baslayacaklar 3 kisiyle, o zaman nasil cozumler uretecek hocanin en buyuk sinavi o olacak.
hatayın evinde fark attığı takla evimizde berabere kaldık hiç hakeme falan suç bulmayalım ilk yarıyı çöpe atarsan başına bu gelir sen at üç tane rolantiye alacaksan ondan sonra al daha grup maçları başlamadı başlasın fener gs karşısına bile rotasyonla çıkarız ha konfederasyon kupasını kaldıracaksak lig umrumda olmaz o ayrı
Şenol güneşle sorun iyi kötü olması değil beşiktaşa hiç bir saygısının olmaması saygı lafla olmaz haraketlerinle gösterirsin şenol güneşi iyi hoca yapan biziz milli takımla dünya kupasındada ona üçüncülüğü veren bizim oyuncularımızdı hayatındaki kulüp başarısınıda bizim sayemizde elde etti ama bursaya yapmadığını bize yaptı ligin ortasında milli takımla anlaştı ilk geldiğinde biz konuşmaya kalktığımızda başka takımla sözleşmem varken hiç bir takımla konuşmam çalıştığım takıma saygısızlık yapmam demişti ama bize gelince umursamadı birde berberde karşılaştık diye tv ye çıkıp dalga geçti
Başarı için herşey mübah değildir şampiyon yapacağını bilseniz bile terimi bu takımda istermisiniz şenol kendisini şampiyon yapacak takım bulamaz ama beşiktaş kendisini şampiyon yapacak çok hoca bulur şenol gomezle abuyla taliscayla şampiyon oldu sergen forvetsiz şampiyon oldu üstelik takımın yarısı sakattı o yüzden fazlada abartmayın bence kötü hoca elbette değil ama beşiktaşa yakışmıyor çıkıp konuştuğunda aklınızdan hiçmi geçmiyor acaba söyledikleri doğrumu diye fo nun pembe yalanlarına küfür edenler bunun kapkara yalanlarını yedi yuttu
Hani beşiktaşı oyun dışına atmaya çalışan renkli lobiler diyorsunuz ya onlardan biride şenol güneştir geçmişde ligi domine eden namağlup şampiyon olan kadroda milli takıma oyuncu veremiyorduk aynı zihniyet dünya kupasında şenolla çıktı karşımıza o zihniyet beşiktaşla milli takımı birlikte çalıştırırkende çıktı karşımıza yarım sezon caneri milli takıma çağırmadı sol bek yoktu takımda oyuncu devşirdi yinede çağırmadı caner bizden ayrıldı fenere imza attı ertesi gün milli takıma çağrıldı bu yerli futbolcuya beşiktaşta oynarsan milli takım kapısı kapanır mesajıdır bunları görmüyorsanız söylenecek birşey yok
Beşiktaşın hocası olduğu sürece saygı gösteririm oda beşiktaşa sevgimden dolayı hepsi o kadar beşiktaşta makamda oturan kim olursa olsun söylediğini doğru kabul edersin beşiktaş terbiyesi bunu gerektirir makamda olana saygısız olamazsın hakaret edemezsin küfür hiç edemezsin yalan söylediğini bildiğin kişiyide o makamda tutmazsın kim olursa olsun hiç kimse beşiktaştan değerli değil gs yi neden sevmeyiz rakip olarak bile görmeyiz çünkü bu değerleri taşımıyor biz beşiktaşı bu değerleri kaybettiğimizde kaybederiz işde böyle insanlar makamları işgal ettiğinde bizde ses çıkarmadığımızda ortada beşiktaş diye birşey kalmaz gs den farkımız olmaz beşiktaş değerleri bir kupaya satılmaz

Çevrimiçi gokhans

hatayın evinde fark attığı takla evimizde berabere kaldık hiç hakeme falan suç bulmayalım ilk yarıyı çöpe atarsan başına bu gelir sen at üç tane rolantiye alacaksan ondan sonra al daha grup maçları başlamadı başlasın fener gs karşısına bile rotasyonla çıkarız ha konfederasyon kupasını kaldıracaksak lig umrumda olmaz o ayrı
Şenol güneşle sorun iyi kötü olması değil beşiktaşa hiç bir saygısının olmaması saygı lafla olmaz haraketlerinle gösterirsin şenol güneşi iyi hoca yapan biziz milli takımla dünya kupasındada ona üçüncülüğü veren bizim oyuncularımızdı hayatındaki kulüp başarısınıda bizim sayemizde elde etti ama bursaya yapmadığını bize yaptı ligin ortasında milli takımla anlaştı ilk geldiğinde biz konuşmaya kalktığımızda başka takımla sözleşmem varken hiç bir takımla konuşmam çalıştığım takıma saygısızlık yapmam demişti ama bize gelince umursamadı birde berberde karşılaştık diye tv ye çıkıp dalga geçti
Başarı için herşey mübah değildir şampiyon yapacağını bilseniz bile terimi bu takımda istermisiniz şenol kendisini şampiyon yapacak takım bulamaz ama beşiktaş kendisini şampiyon yapacak çok hoca bulur şenol gomezle abuyla taliscayla şampiyon oldu sergen forvetsiz şampiyon oldu üstelik takımın yarısı sakattı o yüzden fazlada abartmayın bence kötü hoca elbette değil ama beşiktaşa yakışmıyor çıkıp konuştuğunda aklınızdan hiçmi geçmiyor acaba söyledikleri doğrumu diye fo nun pembe yalanlarına küfür edenler bunun kapkara yalanlarını yedi yuttu
Hani beşiktaşı oyun dışına atmaya çalışan renkli lobiler diyorsunuz ya onlardan biride şenol güneştir geçmişde ligi domine eden namağlup şampiyon olan kadroda milli takıma oyuncu veremiyorduk aynı zihniyet dünya kupasında şenolla çıktı karşımıza o zihniyet beşiktaşla milli takımı birlikte çalıştırırkende çıktı karşımıza yarım sezon caneri milli takıma çağırmadı sol bek yoktu takımda oyuncu devşirdi yinede çağırmadı caner bizden ayrıldı fenere imza attı ertesi gün milli takıma çağrıldı bu yerli futbolcuya beşiktaşta oynarsan milli takım kapısı kapanır mesajıdır bunları görmüyorsanız söylenecek birşey yok
Beşiktaşın hocası olduğu sürece saygı gösteririm oda beşiktaşa sevgimden dolayı hepsi o kadar beşiktaşta makamda oturan kim olursa olsun söylediğini doğru kabul edersin beşiktaş terbiyesi bunu gerektirir makamda olana saygısız olamazsın hakaret edemezsin küfür hiç edemezsin yalan söylediğini bildiğin kişiyide o makamda tutmazsın kim olursa olsun hiç kimse beşiktaştan değerli değil gs yi neden sevmeyiz rakip olarak bile görmeyiz çünkü bu değerleri taşımıyor biz beşiktaşı bu değerleri kaybettiğimizde kaybederiz işde böyle insanlar makamları işgal ettiğinde bizde ses çıkarmadığımızda ortada beşiktaş diye birşey kalmaz gs den farkımız olmaz beşiktaş değerleri bir kupaya satılmaz
hislerime tercuman olmuşsun.. 2002 dünya kupasında, bitik hakan şükür’ü oynatmak için prime ilhan mansız’ı kulübede çürüttü. O gün kime sorsan, brezilya’ya karşı hakan yerine ilhan oynasa kazanırdık diyordu ve hala der. İnat ve menajerleri hoş tutma uğruna yarı final’i kaybetti. 2003’ün efsane beşiktaş kadrosundan tümer, o şampiyonaya katılamadı mesela. Ligin en iyi 2.ci santraforu ahmet dursun yerine bitik arif’i çağırdı. Sol tarafa ahmet yada deli ibo çağırılabilirdi ama çağırılmadı, sağ ayaklı solbek ümit özat çağırıldı. Sergen çağırılmadı. Renkli takım menajerlerinin at koşturduğu bir düzen. Belki bunları hatırlamayanlar olabilir, hatırlatalım.  Aynısı son milli takım olaylarındada oldu. Caner çağırılmadı. Fener’e gidince seçildi. Bunları göz ardı etmeyin.. Geçmişinizi unutmayın. Endüstriyel futbol kayığına binip, renkli taraftar gibi olmayın..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Antalyaspor'un kadroya almadığı için tepki gösterdiği Nazım Sangare ve kaleci tercihleri ile ilgili konuşurken, Nazım'un Türk Milli Takımı'nda oynayabileceği bilgisine sahip olmadığını söyledi.

Türkiye U17 Milli Takımı kadrosunda da geçmişte yer alan Alman asıllı oyuncu Nazım için konuşan Güneş, "Antalyaspor'daki sağ bek Sangare'nin yabancı mı Türk mü olduğunu bilmiyordum. Bülent Korkmaz ile konuştum ve öğrendim. Bu benim eksikliğim, hatam olabilir. Bülent Korkmaz'dan Türk statüsünde olduğuınu öğrendim. Antalyaspor'un da Nazim Sangare eleştirisi var, haklı olabilirler. Bakarsınız bir sene sonra gelir oynar. Sağda Zeki var şimdi, tecrübeli Gökhan da var. Olabilir, tabii olabilir. Haklı da çıkabilirler, 1 sene sonra Sangare gelip milli takımın en iyisi olabilir. Dorukhan 1 sene önce oynamıyordu, şimdi oynuyor" ifadelerini kullandı.

:)

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Antalyaspor'un kadroya almadığı için tepki gösterdiği Nazım Sangare ve kaleci tercihleri ile ilgili konuşurken, Nazım'un Türk Milli Takımı'nda oynayabileceği bilgisine sahip olmadığını söyledi.

Türkiye U17 Milli Takımı kadrosunda da geçmişte yer alan Alman asıllı oyuncu Nazım için konuşan Güneş, "Antalyaspor'daki sağ bek Sangare'nin yabancı mı Türk mü olduğunu bilmiyordum. Bülent Korkmaz ile konuştum ve öğrendim. Bu benim eksikliğim, hatam olabilir. Bülent Korkmaz'dan Türk statüsünde olduğuınu öğrendim. Antalyaspor'un da Nazim Sangare eleştirisi var, haklı olabilirler. Bakarsınız bir sene sonra gelir oynar. Sağda Zeki var şimdi, tecrübeli Gökhan da var. Olabilir, tabii olabilir. Haklı da çıkabilirler, 1 sene sonra Sangare gelip milli takımın en iyisi olabilir. Dorukhan 1 sene önce oynamıyordu, şimdi oynuyor" ifadelerini kullandı.

:)

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dorukhan tabi oynamazdı çünkü beşiktaşın oyuncusuydu ts ye gidince milli oldu şenol bunu milli takımdayken beşiktaşa sürekli yaptı yine gelsin yine yapar birileride çıkmış burda şenol güzellemesi yapıyor evet hocamızdır sevsekte sevmesekde bu değişmiyor ama insanlar hak ettikleri kadar değer görmeli ne eksik ne fazla

Çevrimiçi Necmi

hislerime tercuman olmuşsun.. 2002 dünya kupasında, bitik hakan şükür’ü oynatmak için prime ilhan mansız’ı kulübede çürüttü. O gün kime sorsan, brezilya’ya karşı hakan yerine ilhan oynasa kazanırdık diyordu ve hala der. İnat ve menajerleri hoş tutma uğruna yarı final’i kaybetti. 2003’ün efsane beşiktaş kadrosundan tümer, o şampiyonaya katılamadı mesela. Ligin en iyi 2.ci santraforu ahmet dursun yerine bitik arif’i çağırdı. Sol tarafa ahmet yada deli ibo çağırılabilirdi ama çağırılmadı, sağ ayaklı solbek ümit özat çağırıldı. Sergen çağırılmadı. Renkli takım menajerlerinin at koşturduğu bir düzen. Belki bunları hatırlamayanlar olabilir, hatırlatalım.  Aynısı son milli takım olaylarındada oldu. Caner çağırılmadı. Fener’e gidince seçildi. Bunları göz ardı etmeyin.. Geçmişinizi unutmayın. Endüstriyel futbol kayığına binip, renkli taraftar gibi olmayın..
futbol hayatları bitmiş hakan ve arifin sürekli forma giymesinde menejer etkisi pek yetmez eşelersen pis kokular çıkar gs liler bile ilhan varken neden hakanı oynatıyor diye tepki veriyordu evet ilhan oynasaydı brezilyayı elerdik onun yerine iki fetöcüye milli takımı esir ettik
Yüz yıl geçse şenolla ilgili fikrim değişmez öfkem soğumaz

Çevrimiçi Necmi

Düşünebiliyomusunuz sergen tümer alınmadı alkışlarla avrupaya giden sonrada orda müthiş iz bırakan nihat alındımı hatırlamıyorum ama alındıysada hiç oynatılmadı sonraki seneydi sanırım nihat ispanyada gerçek ronaldo ile gol krallığı yarışına girdi sanırım hafızam yanıltmıyorsa bir iki golle kaybetti ilhanı oynatmıyor diye tüm dünya şenolla dalga geçmişti kimse hatırlamaz ilhan daha fazla şans bulsa muhtemelen dünya kupası gol kralı olabilirdi biz burda tv de içimiz yanarak izledik dalga geçer gibi son dakikalarda oyuna alıyordu o şekilde yarı finale çıkaran ve üçüncü yapan ilhan oldu

Çevrimiçi Necmi

Antrenörlük hayatında tüm başarılarını beşiktaşa borçlu olan hoca gazetecilerin karşısında beşiktaşın adını unutuyor şimdi bazı arkadaşlarda ona hürmet etmemizi istiyor

Çevrimiçi gokhans

Düşünebiliyomusunuz sergen tümer alınmadı alkışlarla avrupaya giden sonrada orda müthiş iz bırakan nihat alındımı hatırlamıyorum ama alındıysada hiç oynatılmadı sonraki seneydi sanırım nihat ispanyada gerçek ronaldo ile gol krallığı yarışına girdi sanırım hafızam yanıltmıyorsa bir iki golle kaybetti ilhanı oynatmıyor diye tüm dünya şenolla dalga geçmişti kimse hatırlamaz ilhan daha fazla şans bulsa muhtemelen dünya kupası gol kralı olabilirdi biz burda tv de içimiz yanarak izledik dalga geçer gibi son dakikalarda oyuna alıyordu o şekilde yarı finale çıkaran ve üçüncü yapan ilhan oldu
nihat kadroda vardı ama süre alamadı. Onun yerine ümit davala oynadı. Sonraki dönem terim oynattı ve ekmeğini yedi. Düşünsene elinde sergen gibi bir sihirbaz var ve kadroya almıyorsun, şaka gibi dimi? Dünya kupasından 6 ay sonra sergen ingiltere’de yıldızlar topluluğu chealse’yi tek başına paramparça etmişti bu arada. Hocada lucescu idi. O sezonda sergen attı şampiyonluk geldi diye haykırmıştık. O sergen yoktu işte…
[ Son Düzenleme: 07 Eylül 2023, 19:54:19 gokhans ]

Çevrimdışı Ravenman

Bu adam halen Trabzonlu.

Sadece bir işçimiz.

Bizim efsanemiz değil.

Bizim efanelerimizin tırnağı bile olamaz.

Çevrimiçi Necmi

nihat kadroda vardı ama süre alamadı. Onun yerine ümit davala oynadı. Sonraki dönem terim oynattı ve ekmeğini yedi. Düşünsene elinde sergen gibi bir sihirbaz var ve kadroya almıyorsun, şaka gibi dimi? Dünya kupasından 6 ay sonra sergen ingiltere’de yıldızlar topluluğu chealse’yi tek başına paramparça etmişti bu arada. Hocada lucescu idi. O sezonda sergen attı şampiyonluk geldi diye haykırmıştık. O sergen yoktu işte…
ümit davalada iyiydi hak ediyordu formayı ama nihat esas arifin yerinde oynamalıydı gençti hoş görülebilir yedek kalması esas ondan sonra parladı ama sergen tümer affedilemez onları çağırmamak ilhanı kulübeye hapsetmek milli takıma ihanetti geçtim beşiktaş oyuncuları olmalarını milli takıma çağrılmadılar ama beşiktaştan gidince milli takımın değişmezi oldular
Şenol güzellemesi yapan arkadaşlar sanırım bunları hatırlamıyor

Çevrimdışı Ravenman

Hoca bizde çalışarken Necip onun en güvendiği oyuncusu.

Lakin Mill Takıma giderken Necip'i 1 kes bile çağırmadı .

Önce bunun hesabını verirsin.

Samet, Rıza, Sergen, Ertuğrul, Şifo, Ziya, Ali, Ülvi, Rasim, Metin, Recep.

Bunlar bizim efsanemiz. Şenol asla değil.

Çevrimiçi Necmi

beşiktaşlı oyuncuları kulübeyi süslesin diye mecburiyetten götürmüş hatırladığım kadarıyla davala oynamasada nihata şans vermiyordu saçma sapan değişiklikler yapıyordu

Çevrimiçi Necmi

Hoca bizde çalışarken Necip onun en güvendiği oyuncusu.

Lakin Mill Takıma giderken Necip'i 1 kes bile çağırmadı .

Önce bunun hesabını verirsin.

Samet, Rıza, Sergen, Ertuğrul, Şifo, Ziya, Ali, Ülvi, Rasim, Metin, Recep.

Bunlar bizim efsanemiz. Şenol asla değil.
o saydığın oyuncuların hiç biri beşiktaş efsanesi değil efsane kolay olunmuyor sadece iyi oyuncu olmak efsane olmak için yeterli değil bizim efsanelerimiz şeref beydir sebadır baba hakkıdır bunlar hayatlarını beşiktaşa adamış insanlardır her oyuncuya efsane deyip bunların konumlarını küçültmeyin

Çevrimiçi gokhans

o saydığın oyuncuların hiç biri beşiktaş efsanesi değil efsane kolay olunmuyor sadece iyi oyuncu olmak efsane olmak için yeterli değil bizim efsanelerimiz şeref beydir sebadır baba hakkıdır bunlar hayatlarını beşiktaşa adamış insanlardır her oyuncuya efsane deyip bunların konumlarını küçültmeyin
şifo, ulvi ve rıza’da efsane dostum. Elbette bir baba hakkı, bir seba, şeref bey değil ama tüm futbol hayatını beşiktaşa adamışlar. Beşiktaşlı diye milli takım’a çağırılmayan adamlar. Müjdat, suat sürekli çağırılırken şifo ve rıza çağırılmıyordu. Yani şu lanet daha eskilere dayanıyor. Ziya, metin, ali de efsane olmasada değerlidir beşiktaş çocuğudur ertuğrul falan değil tabi.
[ Son Düzenleme: 08 Eylül 2023, 00:57:20 gokhans ]

Çevrimdışı murat

yanlış düşünüyorsun abi o kadro komple efsanedir.bir döneme damgsını vırmuştur.birçok çocuk bu isimlerle beşiktaşlı olmuştur.kaldıki tek bir maçla bile kulübün efsanesi olabilirsin.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Mevcut kadrodaki oyunculardan ikisi hariç diğer hepsi tam Şenol Güneş'in istediği tarz oyuncular.

Taliscalı başarılı kadro Şenol Güneş'in istediği bir kadro değildi. O iki yıl bilic'in mirasına kendince ufak dokunuşlarla değiştirip şampiyon olmuştu.

Oyun karakterine daha uygun mevcut kadro ile neler yapacak çok merak ediyorum

Çevrimiçi Necmi

yanlış düşünüyorsun abi o kadro komple efsanedir.bir döneme damgsını vırmuştur.birçok çocuk bu isimlerle beşiktaşlı olmuştur.kaldıki tek bir maçla bile kulübün efsanesi olabilirsin.
elbette tek bir maçla efsane olursun ana bunun sada oynadığınla alakası olmaz efsane olmak için oynamaktan fazlası gerekir

Çevrimiçi Necmi

şifo, ulvi ve rıza’da efsane dostum. Elbette bir baba hakkı, bir seba, şeref bey değil ama tüm futbol hayatını beşiktaşa adamışlar. Beşiktaşlı diye milli takım’a çağırılmayan adamlar. Müjdat, suat sürekli çağırılırken şifo ve rıza çağırılmıyordu. Yani şu lanet daha eskilere dayanıyor. Ziya, metin, ali de efsane olmasada değerlidir beşiktaş çocuğudur ertuğrul falan değil tabi.
onlar futbol oynarken beşiktaşa katkı vermiş değerli oyunculardır tarihimize değerleriyle yazıldı zaten efsane olmak bu kadar ucuz değil renklilerden her türlü çirkefliği görüp gıkını çıkartmayıp her beşiktaş maçında aleyhimize demeç vermek için dolaşan rızamı efsane hadi ama sameti hiç sevmem ama beşiktaşın karşısında rakip olarak bunlardan daha beşiktaşlı durdu onunda kardeşi sıkıntılıydı üstelik samet beşiktaş kulübünün önünden geçmesi yasakken saygısızlık yapmadı ama rızanın ağlamalarını dün gibi hatırlıyorum
Beşiktaş efsanesi beşiktaşı mezara kadar savunur o muratın efsane dediği kadro tvde beşiktaş için iyi birşey söylersek işimizden oluruz korkusuyla gıklarını çıkartmıyor en net pozisyonlarda bile beşiktaş penceresinden bakmamak için sekiz takle atıyorlar içlerinde bükülmeyen feyyaz var sadece oda bükülmez ama savunmak için pekde gönüllü konuşmaz
Şimdi bunlara efsane deyince şeref beyi sebayı baba hakkıyı küçültmüyormusunuz son nefeslerine kadar beşiktaş dediler her sene mezarları ziyaret edilir
Efsaneliği beşiktaşa katkı vermiş başarılı olmuş iyi oyuncularla karıştırmayın evet beşiktaş tarihine geçtiler recep gibi necmi gibi sabri gibi o kadar

Çevrimiçi Necmi

Mevcut kadrodaki oyunculardan ikisi hariç diğer hepsi tam Şenol Güneş'in istediği tarz oyuncular.

Taliscalı başarılı kadro Şenol Güneş'in istediği bir kadro değildi. O iki yıl bilic'in mirasına kendince ufak dokunuşlarla değiştirip şampiyon olmuştu.

Oyun karakterine daha uygun mevcut kadro ile neler yapacak çok merak ediyorum
biliç iyi savunma kurgusu taktik disiplin getirmişdi takıma ve müthiş kondisyon ama beşiktaşın büyüklüğünün farkında değildi şenol bunun farkında haraket etti evet atletik oyunculardan kurduk takımı kondüsyonları bitene kadar büyük fayda sağlar

Çevrimdışı Çağrı Öz

biliç iyi savunma kurgusu taktik disiplin getirmişdi takıma ve müthiş kondisyon ama beşiktaşın büyüklüğünün farkında değildi şenol bunun farkında haraket etti evet atletik oyunculardan kurduk takımı kondüsyonları bitene kadar büyük fayda sağlar

Eski kadroya Şenol Güneş uyum gösterdi. Yeni kadro ise kendisine uyum gösterecek. Kariyeri boyunca pek bu imkanı bulamadı. Umarım istediği gibi gider her şey.

Etiketler: