neye güldün bu ülkede Tıp Askeriye teknoloji ne eksik sen söyle deki biz şöyle bir şey kullanıyoruz sizin ülkenizde yok
Simdi bununla ilgili kitap yazardim da, gerek yok. Bunu hala gorememis birisi zaten anlamayacak. Gokhans zaten cok kisatilmis cevabi vermis.
Sadece su kadarini soyleyim; senin ulkenden akli calisan gencler topuklamaya bakiyor.
O inanilmaz vatan hasreti ceken, yasadiklari ulkeden surekli sikayet eden gurbetciler de o berbat bok gibi ulke'leri birakip vatan hasreti cektikleri ulke'ye yerlesmiyor nedense.
Ha pardon, emekli olup birikimini yapip yazliklari siraladiktan sonra geliyorlar sahi (!).
Neden bu boyle bir dusun dusunebilirsen. Veya dusunme bosver, zaten isin icinden cikamayacaksin, fikrin degismeyecek.
Ulke'yi ve Besiktas'i asil kucumseyen sizlersiniz.
Ben Besiktas'i ve Turkiye'yi cok daha iyi yerde gormek istedigim, cok daha iyi yerde olacagina inandigim icin bunlari soyluyorum.
Ha sunu da soyleyim, Turkiye'nin durumu zerre seyimde degil (konu acildigi icin cevap yazdim).
Yasamiyorum, oy da kullanmiyorum. Turkiye'deki insanlar halinden memnunsa kendi bilecekleri is.
Besiktas'la gonul bagim var, o baska.