Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 780331 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

ooo reyiz hoşgeldin be

ançsiz hayat daha güzel, artık 7/24 buradasın aksini kabul etmiyorum

hoşgeldin kardeşim nasılsın ya nasıl gidiyor hayat bakalım  :lol:,

o arkadaşın ismini yazman bile beni üzüyor.

Ama Serdal Adalı daha gerçekçi konuşuyor.
Yani Türk topraklarına uygun konuşuyor anlamında diyorum.
Hangisi hayırlı olucaksa o olsun.

Beşiktaşım için hayırlısı neyse o olsun..

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

istermisin son anda aday olsun birde üstüne kazansın 😂

Çevrimiçi Necmi

Ama Serdal Adalı daha gerçekçi konuşuyor.
Yani Türk topraklarına uygun konuşuyor anlamında diyorum.
Hangisi hayırlı olucaksa o olsun.
evet arat hem ütopik hem fazla klasik seba dönemindeki amatör futbolda kalmış gibi herşeyi yapıyor eyvallah hepsini yapamayacak ama çivi çaksa kazançdır ona sözüm yok lakin bunların hepsi parayla oluyor herşeyden bahsetti paradan bahsetmedi beşiktaşın ne kadar borcu var bunu nasıl ödeyecek bunun projesinden bahsetseydi beni ikna ederdi ama bu konuda birşey yok tersine dahada harcayacağımız konulardan bahsetti sürekli taraftara şirin görünecek konuları konuştu hiç gerçekçi değil masal satıyordu dedikleri yapılamazmı kesinlikle yapılır öyle stad gibide maliyeti yok normal koşullarda altından kolayca kalkılır ama bu haldeki kulüple yapılmaz adım atar atmaz  o projelere harcanacak miktarı direk takıma harcamak zorunda boş bir kasa alacak büyük ihtimal kırdırılmış sponsorluklarla karşılaşacak hiç gelir olmayacak içimden bir ses giden yönetimin tek kuruş alacağı olmayacak diyor

Çevrimiçi Samet Demir

evet arat hem ütopik hem fazla klasik seba dönemindeki amatör futbolda kalmış gibi herşeyi yapıyor eyvallah hepsini yapamayacak ama çivi çaksa kazançdır ona sözüm yok lakin bunların hepsi parayla oluyor herşeyden bahsetti paradan bahsetmedi beşiktaşın ne kadar borcu var bunu nasıl ödeyecek bunun projesinden bahsetseydi beni ikna ederdi ama bu konuda birşey yok tersine dahada harcayacağımız konulardan bahsetti sürekli taraftara şirin görünecek konuları konuştu hiç gerçekçi değil masal satıyordu dedikleri yapılamazmı kesinlikle yapılır öyle stad gibide maliyeti yok normal koşullarda altından kolayca kalkılır ama bu haldeki kulüple yapılmaz adım atar atmaz  o projelere harcanacak miktarı direk takıma harcamak zorunda boş bir kasa alacak büyük ihtimal kırdırılmış sponsorluklarla karşılaşacak hiç gelir olmayacak içimden bir ses giden yönetimin tek kuruş alacağı olmayacak diyor
Yaptığımız bu projelerle kulübün borcunu 4.5 senede bitireceğiz dedi. Epeyde alkışlandı.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Paletli Vinç

Daha taksidi bitmeyen stada bu tadilat aşkını anlayamadım yepyeni stat 😁 bir akustik masalı var senelerdir niyeyse leipzig Lyon maçında iyi olan stat başka maçta çatı açık diye kötü zaten akustik olayı anlayamadım biraz hangi koltuktan hesaplayacaksın o işi sahne değil ki koca tribün hem de 4 tane 😀 kapasite meselesi de çok konuşulmuştu uefa standartı olsun koltuk geniş olsun denildi şimdi artırıp her maç yarısını emniyete güvenliğe mi vericez.
madem para var :) tadilata onun yerine çim için fan bakım vs o masraflar karşılansın

Çevrimiçi Akil Emre

Daha taksidi bitmeyen stada bu tadilat aşkını anlayamadım yepyeni stat bir akustik masalı var senelerdir niyeyse leipzig Lyon maçında iyi olan stat başka maçta çatı açık diye kötü zaten akustik olayı anlayamadım biraz hangi koltuktan hesaplayacaksın o işi sahne değil ki koca tribün hem de 4 tane kapasite meselesi de çok konuşulmuştu uefa standartı olsun koltuk geniş olsun denildi şimdi artırıp her maç yarısını emniyete güvenliğe mi vericez.
madem para var :) tadilata onun yerine çim için fan bakım vs o masraflar karşılansın
Ufak dokunuşlarla stadın kapasitesini arttıracak her duruma tamam derim, ama daha önce belirtilen izin süreçleri sebebiyle eski açığın yükselmesi kısmının olacağını düşünmüyorum ayrıca locaları kaldırıp eski kapalı gibi olması durumuda bana mantıklı gelmedi.
Umarım basket salonu projesi hayata geçirilir gerçekten bize yakışmayan salonda devam ediyoruz.
Ben iki başkan adayından da umutluyum ama gönlüm Hasan Arattan yana.

Çevrimdışı zubeyirbaya

ben arata da çok bayılmadım ama adalı daha çok tedirgin ediyor. gerek açıklamalarından gerek geçmiş dönem ki kadro mühendisliği facialarından (kendi yetkiliyken) futbolu sevdiğini, ilgilenmek istediğini ama pek de bana kalırsa anlamadığını hissediyoruz. eğer kendi kafasına göre transfer kadro işlerine girecekse işler iyi gitmeyebilir. mehmet özdilek projesi var hadi o en azından futbolun içinden bir adam daha ciddi planları olabilir diyelim. teknik direktörlük kariyeri kötü gittiği için prestiji yüksek sayılmaz ne kadar güçlü durabilir iç ilişkilerde bilemiyorum. futbol şubesinin idaresinde profesyonelleşmeye inanan kim varsa onu tercih ederim.

Çevrimiçi Necmi

Ufak dokunuşlarla stadın kapasitesini arttıracak her duruma tamam derim, ama daha önce belirtilen izin süreçleri sebebiyle eski açığın yükselmesi kısmının olacağını düşünmüyorum ayrıca locaları kaldırıp eski kapalı gibi olması durumuda bana mantıklı gelmedi.
Umarım basket salonu projesi hayata geçirilir gerçekten bize yakışmayan salonda devam ediyoruz.
Ben iki başkan adayından da umutluyum ama gönlüm Hasan Arattan yana.
localar artacak birkaç bin taraftardan daha fazla kazandırıyor ambiansı çözmenin yolu stadda değişiklik değil taraftarda değişiklikaçıldığı yıl gayet iyiydi takımı değil kendi şovlarını düşünenler gelince böyle oldu

Çevrimiçi Necmi

Yaptığımız bu projelerle kulübün borcunu 4.5 senede bitireceğiz dedi. Epeyde alkışlandı.
birincisi 4,5 senede anca o projeleri bitirirsin bırak borç ödemeyi üstüne o projelerin borcuda eklenir

Çevrimiçi levitate

napalım kral ya uğraşıyoruz öyle bir şeylerle sen napıyorsun :d

ne üzülmesi hocaa boşver artık ismini görünce içinden rahat rahat sövebileceksin
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

serdal bey dün HİÇBİR ŞEY anlatmamış bu arada

karşıdan hasan arat şunu demiş diyorlar o da yok yapamaz diyor yayın özeti bu

tüpraş parasının kırdırılmasına olabilir çok karıştırmamak lazım tarzı bir şey dedi + futbol şube dışı bir şey konuşmadı, kendisinin planı parayı koyar birilerini alır geçeriz
bipbipbupbup

Çevrimdışı BlackEagle16

tüpraş parasının kırdırılmasına olabilir çok karıştırmamak lazım tarzı bir şey dedi + futbol şube dışı bir şey konuşmadı, kendisinin planı parayı koyar birilerini alır geçeriz
Aynen de bu kafada her iki baskanda da üzülmeyin ama bence arat secilmeli
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi Samet Demir

Serdal bey birşey anlatmamış ama, Hasan beyin söylemlerinde de ben pek ikna olamadım. Hasan Bey daha ikna edici fakat bekleneni verdiğini düşünmüyorum. Daha listesi belli değil. En önemli ayrım da burada olacak.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sefa Kara

Çevrimdışı Ravenman

Adalı birkere futbol adamı değil, futbolu sevdiğine hiç inanmıyorum. Beṣiktaşı sever fakat futbol adamı değil. Yukarıdaki siyasi güçler Adalı'yı öne sürmüş olabilir Hasan Arat'a karşı.

Dünkü konuşması tam rezalet. Kimi istersek parayı basarız alırız, pilan proje gerek yok, para lazımsa veririm.

İşte bu eski kafalardan kurtulmamız lazım. Bu bataklığa bunlar sayesinde girdik.

Hasan Arat tam tersidir. Diksiyonu, üslübü, çareleri, geniş çevresi, küresel bağlantıları, özkaynak sevdası, futbol anlayışı, hepsini beğendim.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beşiktaş'ışımızın Hasan Arat gibi birini bir daha bulabilecegini sanmiyorum, eger hasan arat kazanirsa zaman icerisinde kulupte nitelikli , kaliteli insanlar gorev alip bir yapi olusabilir ama kazanamaz da bu pespayelik devam ederse besiktasin sonu bursaspordan farkli olmayacaktir. cunku kulubu pespayelik kalitesizlik liyakatsizlik ele gecirmis durumda iceriye kimseyi sokmuyorlar, zaten kaliteli adam bunlarin arasinda barinamiyor. hasan arat son sans. umarim kongre uyleri de bunun farkindadir.

Çevrimdışı İzmitlibjk

Bence serdal adalı'da biraz vizyon olsa hasan arat yönetimine girerdi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

istermisin son anda aday olsun birde üstüne kazansın 😂

Kulübün önüne gidip benzin döker yakarım kendimi  :evillol:

Hasan Arat dediklerinin yarısını yapsa Beşiktaş'a gelmiş geçmiş en iyi başkanlardan biri eğer hepsini yaparsa Türkiye'ye gelmiş en iyi başkan olur  :lol: Fazla şaşalı yani. Ama şuan ben onu desteklemek değilde ona daha yakınım. Serdal beyide severiz ama o biraz zarcı gibi duruyor. Yani hiç hazırlanmamış hani başlayalım kervan yolda düzülür hesabı takılıyor. Forvetmi ver 20 milyon stoper mi ne gerek var necip oynasın kafasında takılacak gibi. Ama yine de daha garanti kendisi çünkü az çok ne vereceği belli Hasan Arat biraz Burak Elmas vibe'ı veriyor. Ya da biz paranoyak olduk bilemiyorum.

Valla bu konuda herkes ANÇ'ı desteklerken sen ANÇ bizi anadolu kulübü haline getirir diyen ilk nadir insanlardan birisin abi o yüzden yorumların değerli. Ama bu konuda bilgilendirdi. APP yapacak falan dedi 4.5 yılda biticek dedi. Eğer 4.5 yılda bitirirse direk ekonomi bakanı yapılır yani o yüzden biraz da soğuyorum ben bu adaydan. Fazla uçuyor gibi söylediği şeyler çok ütopik.

Çevrimdışı sEuL

Hasan Arat dediklerinin yarısını yapsa Beşiktaş'a gelmiş geçmiş en iyi başkanlardan biri eğer hepsini yaparsa Türkiye'ye gelmiş en iyi başkan olur  :lol: Fazla şaşalı yani. Ama şuan ben onu desteklemek değilde ona daha yakınım. Serdal beyide severiz ama o biraz zarcı gibi duruyor. Yani hiç hazırlanmamış hani başlayalım kervan yolda düzülür hesabı takılıyor. Forvetmi ver 20 milyon stoper mi ne gerek var necip oynasın kafasında takılacak gibi. Ama yine de daha garanti kendisi çünkü az çok ne vereceği belli Hasan Arat biraz Burak Elmas vibe'ı veriyor. Ya da biz paranoyak olduk bilemiyorum.
Serdal beyi dinledikçe içim daralıyor. Dediğin gibi hiç ama hiç hazır değil, geçen canlı yayın yapınca heralde projelerini anlatacak sandım. Hicbirsey yok, Hasan beyin projelerini konuşup onu yapamaz bunu yapamaz falan diyip durdu. Serdal bey siz ne yapmayı düşünüyorsunuz onu anlatın bizde dinleyelim.
Üstüne yok ben olsaydım 37’lik Ramos’s alırdım falan filan. Bize 20’lik Ramos’lari bulup getirecek başkanlar ve Scout ekibi lazım.

Ramos’larla Talisca’larla olmayacağını en iyi Serdal beyin bilmesi lazım. O şaşalı dönemde paraları saçıp hiçbir başarı elde edemeyen kendileriydi. Keske geçmişte yapmış oldukları hatalardan biraz ders çıkarabilseler.

Çevrimiçi Necmi

Valla bu konuda herkes ANÇ'ı desteklerken sen ANÇ bizi anadolu kulübü haline getirir diyen ilk nadir insanlardan birisin abi o yüzden yorumların değerli. Ama bu konuda bilgilendirdi. APP yapacak falan dedi 4.5 yılda biticek dedi. Eğer 4.5 yılda bitirirse direk ekonomi bakanı yapılır yani o yüzden biraz da soğuyorum ben bu adaydan. Fazla uçuyor gibi söylediği şeyler çok ütopik.
dpstum fo yönetiminde zaten fısıltılar geliyordu birçok şeyin ispatı olmadığı için dedikodu seviyesinde kalacağı için sustuk ama sıkıntılıydı zaten sonunda patladı yönetimden gönderildi demekki duyduklarımız doğruymuş sonrada fo yönetimine savaş açtı yönetimi suçlarken kimse sen o yönetimde kasamında başındaydın demedi herkes kora halinde bunun tetikçiliğini yaptı malesef sonra büyük destekle geldiler geliş nedenleri intikamdı bu benim konu beşiktaşsa zaten kabul edeceğim birşey değildi düşündüğümde oldu beşiktaşı zerre düşünmediler hesapta hesap soracaklardı ne oldu sıfır beşiktaşa değerli başkanlık yapmış birini küstürdüler tek yaptıkları bu oldu beşiktaşta yapılan her şeyi yıktılar fo düşmanlığı beşiktaş düşmanlığı oldu bunları başında görmemek için kör olmak lazımdı ama beşiktaş taraftarı kendi aklıyla düşünmüyor bir kaç tetikçinin peşine takılıp gidiyor sonuçlarıda böyle oluyor işde ama bu sefer tetikçilerde çok etkileyemiyor biraz akıllandık herhalde
Bakalım bende merak ediyorum seçimleri ama gelenekçi gurup güçlü aday çıkaramadı listeleri görelim seçimi başkandan çok listeler belirleyecek gibi
duruyor
Ne olursa olsun kim kazanırsa kazansın şu ankinden iyi durumda oluruz herhalde en azından beşiktaşlılar yönetir bu bile insanın içini ferahlatıyor

Etiketler: